جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
نقل قول:
به مرلين مك كينن:

اينكه قرار بين من و شما يا پرسي يا هر شخص ديگري چي بوده مهم نيست.شما امتيازات كلاست رو زدي تو شرح امتياز و بايد اين امتيازات درست درج بشه.حالا قرار نبود بزني و قرار بود و از اينجور حرفا به من مربوط نيست.اگر قرار نبوده نبايد پستي ميزدي.

امتيازي كه از گروه شما كم شده درست است.

پ.ن.مطمئن باش بازرسان گير بيخود نميدن.

بابا يعني چي آخه؟!
اگه سر زدن پسته! من به شما گفتم كه من امتيازاي عوض شده رو بزنم توي شرح امتياز گفتيد نه نمي‌خواد خودم مي‌زنم!

اگه مشكل زدن نوع زدن امتيازاست!
كه طبق ليست نيست به قول شما!
اولآ من امتيازاي افراد رو دونه به دونه زدم و فقط اسم‌ها رو نزدم!
مي‌گيد بايد طبق ليست مي‌زدم؟!
مني كه از وسط ترم اومدم استاد شدم و نمي‌دونم كي به كيه از كجا بايد بدونم كه ليستي براي امتياز زدن هم وجود داره! اگه به اينه شما تا آخر ترم هرچي امتيازه از گروه ما كم مي‌كنيد ميره كه!
از الان به من بگيد ديگه چه ليستايي داري كه من بر ببينم!
فردا نيايد به يه چيزه ديگه‌مم گير بديد!
به كسر اين امتيازم هم اعتراض دارم چون شما استادتون رو تفهيم نكرديد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 بهمن 1386 20:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به مرلين مك كينن:

اينكه قرار بين من و شما يا پرسي يا هر شخص ديگري چي بوده مهم نيست.شما امتيازات كلاست رو زدي تو شرح امتياز و بايد اين امتيازات درست درج بشه.حالا قرار نبود بزني و قرار بود و از اينجور حرفا به من مربوط نيست.اگر قرار نبوده نبايد پستي ميزدي.

امتيازي كه از گروه شما كم شده درست است.

پ.ن.مطمئن باش بازرسان گير بيخود نميدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

من يه چيزي توي شرح امتياز ديدم كه خيلي جالب بود!

نقل قول:
سلام

مرلین مک کینن امتیازات دانش آموزان رو طبق لیست اصلی ارائه نکرده . در قوانین بازرس نوشته شده که در صورت رعایت نکردن این امر بازرس میتونه 10 امتیاز که ما تغییرش دادیم به 3 امتیاز کسر کنه !

در نتیجه 3 امتیاز از هافلپاف کم میکنم .

امتیازات تا بدین جا بروز شد !

اولآ طبق صبحتي كه ايگور جان من با شما داشتم قرار بر اين شد كه امتياز‌ها رو بزني!
دومآ اگه صحبتي هم نمي‌كرديم اصلآ به من مربوط نمي‌شد كه من دوباره امتياز‌ها رو بزنم! چون من قبلآ امتيازها رو زده بودم شما تغيير داديدش پس اين ديگه وظيفه‌ي من نيست كه اين كار رو بكنم!
به نظرم ايگور يه قانونم بزار تا بازرسين اين‌قدر الكي نتونند گير بدن و امتياز كم كنند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 بهمن 1386 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
به ريموس لوپين:

شما از زماني كه تدريس ميكني،دو هفته وقت داري پست كلاست رو بنويسي و بيايي بفرستي..فكر كنم بتوني اون روز بيايي و پست رو بفرستي.پس سعي كن در طول هفته،هر روز وقت داري پست رو آماده كني و حتما چهارشنبه بفرستي.

در مورد امتيازات هم ميتوني پنجشنبه بزني اونا رو..تاخير يكي دو روز براي امتيازات زياد مهم نيست ولي برنامه كلاس ها مهمه.

موفق باشي. !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 23:56
نمایش جزئیات
آفلاین
به ایگور:
ایگور جان، من چهارشنبه ها بخاطر اینکه فرداش مدرسه دارم باز مجبورم زود برم لالا کنم!
نمیشه شما جای منو با پرواز و کوییدیچ عوض کنی؟ آخه اینجوری 3 امتیاز 3 امتیاز از گریف کم میشه.
درضمن، ایگور جان، من تدریسمو جمعه میزنم، چون پنجشنبه بدجور گرفتار درس بودم. ببخشید خلاصه، تا بعد امتحانات دوباره میتونم بصورت عادی فعالیت کنم، اما توی امتحانات واقعا درگیرم.
شماهم حالا سخت نگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1386/11/5 0:56:28
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 23:41
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتي كراوچ:

اولا وقتي ميايي جلوي مديريت مدرسه ميخواي صحبت كني ادب رو رعايت كن.ارث بابات رو طلبكار نيستي كه.اون پدرت هم همينجوري بود هميشه تو وزارت طلبكار بود.

دوما من هر كاري بكنم وظيفه م خبر رساني به ناظران گروه ها نيست.اگر چنين وظيفه اي داشتم مسلما بايد تو انتخابشون،بركناري و يا دسترسي كل گروه ها هم بهم داده ميشد كه نشد.پس ناظران لطف كنن و بيان بخونن !

سوما اين طرح هنوز به مرحله اجرا نرسيده.هر موقع اجرايي شد من خودم شخصا اين افراد رو انتخاب ميكنم و اين اصلا با ناظران گروه ها ربطي نداره مگر اينكه بخوام به اين خاطر كه آشنايي بيشتري دارن ازشون كمك بگيرم براي معرفي چند نفر.

چهارما وظيفه من انتخاب بازرس نيست.در صورتي كه شورا پا برجا بمونه وظيفه اونه كه بازرس جور بكنه.در غير اين صورت بنا به تصميم خودم شورا رو ميبندم و خودم انتخاب ميكنم يا اصلا شغل بازرسي رو حذف ميكنم و خودم به كارا ميرسم.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/11/4 23:44:16

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیریت مدرسه !!!

ببخشید یه اعتراضی داشتم . شما که میاین می گین باید چهار تا بازرس باشه ناظرین چهار گروه باید منتخبینشون رو معرفی کنن , چرا بهشون خبر نمی دین ؟

خب بیاین بهشون بگین تا معرفی کنن ... وقتی که ما میایم بهشون می گیم , می گن مدیریت مدرسه به ما چیزی نگفته .

پس لطفا اگه تصمیمی راجع به چهار گروه می گیرین به ناظرین یه اطلاعی بدین , چون وظیفه ی اونا نیست بیان ببنین . شما باید بهشون بگین .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 بهمن 1386 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به زودی در رابطه با مدرسه تصمیمات جدید اتخاذ میشود، بنابر این بحث در رابطه با نحوه تدریس و حقوق بازرس و تغییر دادن امتیازات هم به نحوی تغییر خواهد کرد. ولی این مسئله ای که برای مرلین مک کنین عزیز بوجود اومد دیگه قابل توجیح یا بازگردانی نیست و قانون هیچ وقت مشمول قبل نمیشود، بنا بر این با برنامه ریزی و طرح قوانین جدید این مشکل حل خواهد شد، پس لطفا بحثی ادامه ندهید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 3 بهمن 1386 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به مرلین مک کینن :
نقل قول:
azize man naghda ro mikhoni dorost bekhon!
nadidi baz boro bebin ke man vase har ki ino neveshtam nagoftam erade ya azat emtiyaz kam mishe faghat dar hade PISHNAHAD bode un harfam dorost potaro bekhon!!

من نگفتم که امتیازی کم کردی یا ایرادی گرفتی ، این نقد نیست و همینطور پیشنهاد بدرد بخوری هم نیست ... نقد یعنی نوشته ای که باعث بشه اشکالات پست یه نفر رفع بشه !

نقل قول:
persi ino nago ke khandam migire!!
yadet rafte khodet aslan pishnahad midadi ke biya moalem sho?!bad be hamin rahati migi man khabar nadashtam?baba damet garm!

اینجا جای بحث در این مورد نیست و این مورد هم هیچ ربطی به چیزی که مد نظر من بود نداره ! چیزی که من نوشتم رو دقیق بخون : من نه تائیدش کردم و نه اطلاع داشتم که به عنوان معلم تائید شد !
من پیشنهاد کردم که معلم بشی ولی درخواستت رو ندیدم ، جالب بود که تا من گفتم این پیشنهاد من به نفع هافلپاف هست ، درس معجون سازی رو گرفتی !

نقل قول:
eshtebah nakon persi boro ghavanin naghdam dorost bekhon!!
neveshte 1 ta 3 emtiyaz be salahdide moalem na bazres!!

بله به صلاحدید استاد ... ولی نه زمانی که استاد تکالیف اعضای گروه خودش رو صلاح نبینه که کم کنه و این وظیفه بازرس هست که رسیدگی کنه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
salam
sharmande ;e fingilish type mikonam
man systemam beham rikhte va hame chizam nabod shode

man do ta manzor dashtam az inja post zadan yek jahaye az harfe persi ke be man marbot mishe ro javab bedam dovom ye taghazaye konam

aval javabaye persi

نقل قول:
مثلا اینکه کسی که نقد میکنه هیچ حقی نداره که بخواد به اینکه چرا نویسنده شکلک رو آخر جمله و توی پرانتز ننوشته گیر بده ! که مرلین این کار رو کرده بود

azize man naghda ro mikhoni dorost bekhon!
nadidi baz boro bebin ke man vase har ki ino neveshtam nagoftam erade ya azat emtiyaz kam mishe faghat dar hade PISHNAHAD bode un harfam dorost potaro bekhon!!

نقل قول:
من نه تائیدش کردم و نه اطلاع داشتم که به عنوان معلم تائید شد !

persi ino nago ke khandam migire!!
yadet rafte khodet aslan pishnahad midadi ke biya moalem sho?!bad be hamin rahati migi man khabar nadashtam?baba damet garm!

نقل قول:
راه ساده ای وجود داره ! استاد مثلا توی نقد آراگوگ به یه سری مورد اشاره کرده و بهش 28 داده ، یکی از موارد غلط املایی هست که طبق قوانین نقدی که زدم باید به خاطر غلط املایی فقط 3 امتیاز کم بشه ! فکر کنم واضح باشه !

eshtebah nakon persi boro ghavanin naghdam dorost bekhon!!
neveshte 1 ta 3 emtiyaz be salahdide moalem na bazres!!

manzore dovomam

man az modir madrese khahesh mikonam age mishe be man ye forsat bede ke kelassam ro farda bezanam. dar bala ham goftam man systemam ye an chet kard va nabood shod va man majbor shodam win avaz konam va chon tadrise emrozam roye decktop bod pak shod!
age mishe ye lotfi konid va be man ye forst bedid ta farda poste kelas ro bezanam!
mamnon

بسيار خوب! تاييد ميشود. مثل اينكه خيلي داغون شده است
فقط بايد تا قبل از دوازده بزني والا قبول نميشود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلين مك كينن در 1386/11/3 0:10:53
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/11/3 0:18:40