هووووم!
يه سوال برام پيش اومده:
آيا در درجه اول برد و باخت مهمه يا فقط امتيازات مهمه؟
هممم!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
در مورد نظرسنجی باید بگم که نه نیازی نیست ، کاره جالبی هم نیست که بخواد انجام بشه ، فعلا چیزی که برای من ارزش داره اینه که بازیکنان توی تاپیک های رول شرکت کنند بغیر از مسابقات ، نه شرکت در نظرسنجی .
در مورد ، مورد بعدی هم ، بله ، میام درست هست .
نقل قول:
سلام به پرسی ناظر ناظران:
پرسی یه نظر سنجی قرار بده. تو این نظرسنجی اسم همه ی تیم هایی که تو این لیگ شرکت دارن هستش و هرکس میاد و نظر می ده که به نظرش کدوم تیم برنده می شه. دلیلش رو هم بگه. مثلا می تونه اسمش نظرسنجی لیگ سوم باشه یا هر چیز دیگه ای. اگه به نظرت خوبه مجوز رو بده تا خودم این نظرسنجی رو ایجاد کنم یا اگه می تونی خودت ایجاد کن.
به نظرت نظرسنجی خوبی هستش؟
راستی پرسی می یام درسته یا میام؟
با تشکر نوربرتا
در مورد نظرسنجی باید بگم که نه نیازی نیست ، کاره جالبی هم نیست که بخواد انجام بشه ، فعلا چیزی که برای من ارزش داره اینه که بازیکنان توی تاپیک های رول شرکت کنند بغیر از مسابقات ، نه شرکت در نظرسنجی .
در مورد ، مورد بعدی هم ، بله ، میام درست هست .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

سلام به پرسی ناظر ناظران:
پرسی یه نظر سنجی قرار بده. تو این نظرسنجی اسم همه ی تیم هایی که تو این لیگ شرکت دارن هستش و هرکس میاد و نظر می ده که به نظرش کدوم تیم برنده می شه. دلیلش رو هم بگه. مثلا می تونه اسمش نظرسنجی لیگ سوم باشه یا هر چیز دیگه ای. اگه به نظرت خوبه مجوز رو بده تا خودم این نظرسنجی رو ایجاد کنم یا اگه می تونی خودت ایجاد کن.
با تشکر نوربرتا
با تشکر نوربرتا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

من باید شكم زنو بچه رو سير كنم ميخوام سرايدار شم.
هووووم ،
باشه ! تائید میشه ! اسمت رو در لیست بازیکنان به عنوان سرایدار وارد کردم .
حیف که پشمالویی ، اگه سیفید میفید بودی میاوردم اینجا پیشه خودم داوری کنی ، تازشم ، میذاشتم توی کلاسای خصوصی با دامبلدورم شرکت کنی
هووووم ،
باشه ! تائید میشه ! اسمت رو در لیست بازیکنان به عنوان سرایدار وارد کردم .
حیف که پشمالویی ، اگه سیفید میفید بودی میاوردم اینجا پیشه خودم داوری کنی ، تازشم ، میذاشتم توی کلاسای خصوصی با دامبلدورم شرکت کنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/10 22:35:10
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
هوووم ، نه نیازی نیست به پاک شدن پست ؛ مسئولیت اون تاپیک با تو هست ، ولی هر پستی که زده میشه ارزشمنده و براش وقت گذاشته شده و اینکه چه اشکالی داره که کوییدیچ هم یه جایی برای آموزش رول نویسی به اونهایی که دوست دارن باشه .
زمانی اون تاپیک سوانح جادویی ارزش پیدا میکنه که باعث بشه دو تا نویسنده خوب ازش ساخته بشه ، نه اینکه صد تا نویسنده خوب پست بزنن توش !
خودت میتونی پست بزنی و درست کنی موضوع رول قبلی رو !
پست شماره دو پیتر رو در اون تاپیک به دلیل اینکه خیلی کوتاه بود و موضوع خاصی نداشت پاک کردم .
موفق باشی
نقل قول:
سلام خدمت ناظر محبوب کوئیدیج!
پرسی این پیتر پتیگرو بوق زده تو تاپیک سوانح جادوئی بعد از اونجا که مسئولیت این تاپیک با من هست میخوام که هر دو تا پستش پاک بشه.
حداقل یه نویسنده خوب شروع کنه تاپیک رو که بوق نشه تاپیک.
همین دیگه!
ممنون.
هوووم ، نه نیازی نیست به پاک شدن پست ؛ مسئولیت اون تاپیک با تو هست ، ولی هر پستی که زده میشه ارزشمنده و براش وقت گذاشته شده و اینکه چه اشکالی داره که کوییدیچ هم یه جایی برای آموزش رول نویسی به اونهایی که دوست دارن باشه .
زمانی اون تاپیک سوانح جادویی ارزش پیدا میکنه که باعث بشه دو تا نویسنده خوب ازش ساخته بشه ، نه اینکه صد تا نویسنده خوب پست بزنن توش !
خودت میتونی پست بزنی و درست کنی موضوع رول قبلی رو !
پست شماره دو پیتر رو در اون تاپیک به دلیل اینکه خیلی کوتاه بود و موضوع خاصی نداشت پاک کردم .
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

سلام خدمت ناظر محبوب کوئیدیج!
پرسی این پیتر پتیگرو بوق زده تو تاپیک سوانح جادوئی بعد از اونجا که مسئولیت این تاپیک با من هست میخوام که هر دو تا پستش پاک بشه.
همین دیگه!
ممنون.
همین دیگه!
ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر

سلام به دایی عزیزم...پرسی ویزلی، ناظرالنظور! 
در رابطه با پست هایی که توی ورزشگاه یخی سوئد زده شده یک مشکلی بوجود اومد. ببینید من آخر پست شماره 10 نوشتم پایان ولی اون پست پایان نیست. پست بعدیش یعنی پست شماره 11 پست آخر و پایانی تیم هلیوپس هست. من اول اومدم همون پست شماره 11 رو ویرایش کنم و آخرش بنوسیم پایان ولی چون دو پست پشت سر هم زده بودم اشتباهی پست شماره 10 رو ویرایش کردم. همون موقع هم فهمیدم اومدم درستش کنم ولی ساعت از دوازده گذشته بود...
اگر امکان داره شما اون پست ها رو ویرایش کنید و یا به داورها این موضوع رو اطلاع بدید تا مشکلی برای تیم ما بوجود نیاد.
ممنون!
هوووم ، جای این موارد توی دفتر مشکلات بازیکنا هست .
در مورد اون مورد هم مشکلی نیست ، در ضمن داور مسابقات من هستم .

در رابطه با پست هایی که توی ورزشگاه یخی سوئد زده شده یک مشکلی بوجود اومد. ببینید من آخر پست شماره 10 نوشتم پایان ولی اون پست پایان نیست. پست بعدیش یعنی پست شماره 11 پست آخر و پایانی تیم هلیوپس هست. من اول اومدم همون پست شماره 11 رو ویرایش کنم و آخرش بنوسیم پایان ولی چون دو پست پشت سر هم زده بودم اشتباهی پست شماره 10 رو ویرایش کردم. همون موقع هم فهمیدم اومدم درستش کنم ولی ساعت از دوازده گذشته بود...
اگر امکان داره شما اون پست ها رو ویرایش کنید و یا به داورها این موضوع رو اطلاع بدید تا مشکلی برای تیم ما بوجود نیاد.
ممنون!
هوووم ، جای این موارد توی دفتر مشکلات بازیکنا هست .
در مورد اون مورد هم مشکلی نیست ، در ضمن داور مسابقات من هستم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/8 13:18:58
جزئیات کاربر

با سلام خدمت پرسي ويزلي،فردي كه مشخص شده است روابط مشكوكي را با دامبلدور داشته.
بنده قصد دارم وظيفه ي خطرناك سرايداري كوييديچ رو بر عهده بگيرم.تا بتونم در حفظ و نگهداري زمين هاي بازي و ...سهمي داشته باشم و علاقه ي خود را به ورزش نشان دهم.
در همين راستا جا داره ياد آوري كنم كه من ورزشكار نيستم اما ورزشكاران را دوست دارم.
سلام به تو پوینده راه دامبلدور
ای شیطون ، تو از کجا به این روابط پی بردی ؟ در ضمن ، آخرین بارت باشه که اینطوری حرف میزنیا ، مشکوک یعنی چی ؟ یه جیگری داشتیم که آرشام نام بود قبلا یه تاپیک زده بود در مورد قداست دامبلدور ... دامبلدور قدیسه
آفرین به تو ای ورزش دوست عزیز ، اسمت رو اضافه میکنم توی لیست بازیکنان و تیم ها ، اینجا وظایف سرایدار نوشته شده ؛ در ضمن ، لوموس رو فراموش نکنیا ! شبا جارو کردن زمین کوییدیچ خیلی خطرناکه ، پیشنهاد من اینه که از جاروی دسته کوتاه اصلا استفاده نکنی
بنده قصد دارم وظيفه ي خطرناك سرايداري كوييديچ رو بر عهده بگيرم.تا بتونم در حفظ و نگهداري زمين هاي بازي و ...سهمي داشته باشم و علاقه ي خود را به ورزش نشان دهم.
در همين راستا جا داره ياد آوري كنم كه من ورزشكار نيستم اما ورزشكاران را دوست دارم.
سلام به تو پوینده راه دامبلدور

ای شیطون ، تو از کجا به این روابط پی بردی ؟ در ضمن ، آخرین بارت باشه که اینطوری حرف میزنیا ، مشکوک یعنی چی ؟ یه جیگری داشتیم که آرشام نام بود قبلا یه تاپیک زده بود در مورد قداست دامبلدور ... دامبلدور قدیسه
آفرین به تو ای ورزش دوست عزیز ، اسمت رو اضافه میکنم توی لیست بازیکنان و تیم ها ، اینجا وظایف سرایدار نوشته شده ؛ در ضمن ، لوموس رو فراموش نکنیا ! شبا جارو کردن زمین کوییدیچ خیلی خطرناکه ، پیشنهاد من اینه که از جاروی دسته کوتاه اصلا استفاده نکنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/4 19:18:40
جزئیات کاربر

به به!
سلام خدمت ناظر بوقی کوئیدیج!
خوب تشریف فرما شدیم تا در خواست تاپیکی رو بدیم.
من درخواست مجوزي براي اينجاد يک بيمارستان رو دارم که توش مصدوم هاي کوئيديج رو معالجه ميکنن و تاپيک رول هست!
همین بود دیه!
فعلا.
به به ؟ ... اه اه
خوبه ، میخواستم یه تاپیک رول بزنم ، ولی منتظر بودم تا یه کسی درخواست بده و ایده داشته باشه ، میتونی بزنی
سلام خدمت ناظر بوقی کوئیدیج!
خوب تشریف فرما شدیم تا در خواست تاپیکی رو بدیم.
من درخواست مجوزي براي اينجاد يک بيمارستان رو دارم که توش مصدوم هاي کوئيديج رو معالجه ميکنن و تاپيک رول هست!
همین بود دیه!
فعلا.
به به ؟ ... اه اه

خوبه ، میخواستم یه تاپیک رول بزنم ، ولی منتظر بودم تا یه کسی درخواست بده و ایده داشته باشه ، میتونی بزنی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/29 19:45:47
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج