شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
توجه : : امروز گودریک عزیز به من اطلاع داد که برای مودمش مشکلی پیش اومده و نمی تونه تا شنبه به سایت بیاد . برای همین مسابقه ی گروه د بین آلفرد بلک و گودریک گریفیندور در روز شنبه یا یک شنبه برگزار میشه .
به شرکت کنندگان گروه ب پیتر پتی گرو و کینگزلی شکلبوت : بررسی های لازم انجام شد و تغییری در صعود کننده به وجود نیامد و پیتر پتی گرو از گروه ب سعود می کنه .
[spoiler=به پیتر پتی گرو :]میتونی از کتاب استفاده کنی ولی از دیگران کمک نگیر .[/spoiler]
پیتر پتی گرو ------------ گینگزلی شکلبوت (مسبقه ی شماره ی دو ) گروه ب ( سوالات طلایی)
سوالات طلایی گروه ب :
1- جاستین فینچ قبل از این که به هاگوارتز بیاید قرار بود به چه مدرسه ای برود ؟ 2- پاک کن فاش کننده چه رنگی است ؟ 3 – سر دبیر روز نامه ی پیام امروز کیست ؟ 4- اولين كسي كه مقام رياست عالي كنفدراسيون بين المللي جادوگران را دارا شد که بود ؟ 5- تست : کدام یک از افراد زیر در هاگوارتز ارشد است ؟ الف) میلی سنت بالستورد ب) تری بوت ج) هانا آبوت د) بلیز زابینی
آقای الیواندر--------------- سیموس فینیگان (مسابقه ی شماره ی سه ) گروه ج
سوالات :
1 – دنیس کریوی چه نسبتی با کالین کریوی دارد ؟ 2 – نویسنده ی کتاب تعبیر خواب کلاس پنجم کیست ؟ 3 – نام ساحره ای که در هاگوارتز ریاضیات جادویی تدریس می کند چیست ؟ 4 – نام همسر آراگوگ (عنکبوت هاگرید) چیست ؟ 5 – آموس دیگوری در کجا کار می کند ؟ الف : سازمان اسرار وزارت خانه ب: بخش سو استفاده از اشیای مشنگی وزارت خانه ج:سازمان حمل و نقل جادویی وزارت خانه د:نظارت بر امور موجودات جادویی وزارت خانه
اطلاعیه : پیتر و پتی گرو و گینگزلی شکلبوت در مسابقه ی گروه ب به نتیجه ی مساوی رسیدن برای همین مسابقه به قسمت دوم خودش یعنی سوالات طلایی میره و من سوالاتی رو که نسبت به مرحله ی اول سخت تر هستند رو از این دو نفر می پرسند و این افراد فقط تا دو روز فرصت دارن جواب ها رو برای من پیام شخصی کنن .
سوالات طلایی گروه ب :
1- جاستین فینچ قبل از این که به هاگوارتز بیاید قرار بود به چه مدرسه ای برود ؟ 2- پاک کن فاش کننده چه رنگی است ؟ 3 – سر دبیر روز نامه ی پیام امروز کیست ؟ 4- اولين كسي كه مقام رياست عالي كنفدراسيون بين المللي جادوگران را دارا شد که بود ؟ 5- تست : کدام یک از افراد زیر در هاگوارتز ارشد است ؟ الف) میلی سنت بالستورد ب) تری بوت ج) هانا آبوت د) بلیز زابینی
سوالات : 1 – نام شرکت مته و دریل سازی ورنون دورسلی چیست ؟ 2 - مدیر هاگوارتز قبل از دامبلدور چه کسی بوده است ؟ 3 – هرمیون یک بسته روغن فیلیت وود را در چندمین سال تولد هری به او هدیه داد ؟ 4 – نام پسری که توسط بید کتک زن کور شد چه بود ؟ 5- تست : کدام یک از افراد زیر مرگ خوار نیست ؟ الف) اوری ب) ایوانوا ج) آنتونین دالاهوف د) ویلکز
سعود کننده به مرحله ی نیمه نهایی : آستوریا گرینگرس با 5 پاسخ صحیح سعود کننده از گروه آ می باشد
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
پیتر پتی گرو ------------ گینگزلی شکلبوت (مسبقه ی شماره ی دو ) گروه ب
سوالات مسابقه ی 2 : 1 – نام استاد درس مراقبت از موجودات جادویی قبل از هاگرید چه بود ؟ 2 – جاسوس ولدرمورت در سازمان اسرار وزارت خانه چه نام داشت ؟ 3- کوچک تریت واحد پول جادوگران چیست ؟ 4- گلدرگز چه فروشگاهی است ؟( در آن چه چیزی فروخته می شود ) 5- تست: اورلا کوییرک در چه گروهی قرار دارد ؟ الف) گریفیندور ب)اسلایترین ج) هافلپاف د) ریونکلاو
لیست شرکت کنندگان مسابقه ی حذفی جادوگران : پيتر پتي گرو peter Pettigrew آستوریا گرینگرس Astoria Greengrass سیموس فینیگان Seamus Finnigan آقای الیواندر Mr.Ollivander گودریک گریفندور Godric Gryffindor رز زلر roz zeler كينگزلي شكلبوت kingsly shacklebolt آلفرد بلک alferd black
حریفان طبق قرعه کشی :
رز زلر ------------------ آستوریا گرینگرس ( مسابقه ی شماره ی یک ) گروه آ
پیتر پتی گرو ------------ گینگزلی شکلبوت (مسبقه ی شماره ی دو ) گروه ب
آقای الیواندر--------------- سیموس فینیگان (مسابقه ی شماره ی سه ) گروه ج
آلفرد بلک --------------- گودریک گریفیندور (مسابقه ی شماره ی چهار ) گروه د
*
افراد شرکت کننده طبق لیست بالا گروه بندی شدن و باید با هم مسابقه بدن اولین مسابقه(گروه آ) هم از همین الان شروع میشه ، شرکت کنندگان باید جواب ها رو به من پیام شخصی کنن و وقتی که هر دو نفر جواب ها رو به من پیام شخصی کردن خودم به دو شرکت کننده اطلاع میدم تا که جواب هاشون رو تو تاپیک قرار بدن باید بگم برای این اول به من پیام شخصی می کنن تا که امکان تقلب وجود نداشته باشه . بعد از پایان مسابقه ی شماره ی یک بین رز زلر و آستوریا گرینگرس مسابقه ی شماره ی دو (گروه ب) و به ترتیب مسابقات بعدی در قسمت مقدماتی انجام میشه و 4 نفر سعود کننده به مسابقات نیمه نهایی می رسن در ضمن باید بگم در صورتی که هردو فرد شرکت کننده در هر یک از مسابقات شرکت نکنند فرد سعود کننده به صورت قرعه از میان دیگر افراد سقوط کننده ( که در مسابقات شرکت کردند ) انتخاب می شود .
سوالات مسابقه ی شماره ی یک مخصوص گروه آ
1 – نام شرکت مته و دریل سازی ورنون دورسلی چیست ؟
2 - مدیر هاگوارتز قبل از دامبلدور چه کسی بوده است ؟
3 – هرمیون یک بسته روغن فیلیت وود را در چندمین سال تولد هری به او هدیه داد ؟
4 – نام پسری که توسط بید کتک زن کور شد چه بود ؟
5- تست : کدام یک از افراد زیر مرگ خوار نیست ؟ الف) اوری ب) ایوانوا ج) آنتونین دالاهوف د) ویلکز
نام فارسی : آلفرد بلک نام لاتین :alferd black علت : من که احساس می کنم کتاب ها رو به طور عالی بلدم و خودم نیز برگذار کننده ی همین امتحانات بوده ام در تالار خصوصی ! می خوام ببینم امتحان ها رو خودم چطور می دم ؟!
پ .ن :در ضمن پیتر خودت رو اذیت نکن ! اولین حافظش منم . خیلی وقته که حتی جای نقطه های کتابم حفظم .
نام فارسی: گودریک گریفندور نام لاتین: Godric Gryffindor دلیل شرکت: می خوام ببینم چقدر از کتاب های هری پاتر یادم مونده. (آخه من کتاب های هری پاتر رو فقط یک دور خوندم، تازه کتاب های اولو که 6-5 سال پیش خوندم.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=006600]فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذره ای از خاک ایران را ت