جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
29 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟چرا؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
مالی ویزلی نوشته :
نقل قول:
ببخشید هرمیون جا (عروس گلم) فکر نکنم اسنیپ بی ثبات بود درسته اول مسیر اشتباه رو رفت اما برگشت و این خیلی مهمه

اسنیپ بی ثبات بود و اگر بی ثبات نبود نمی رفت این دفعه جادوگر سفید بشه
کی گفته سیاه بودن اشتباهه؟ و یا روشن بودن اشتباهه؟ هیچ کس هیچ کس را مواخذه نمی کند مهم این است که هر کس یک طور است و مهم این است که اگر اخلاقی دارد برپای ان بماند ا وقتی که کسی به ان اعتراض نکرده و اعتراضش هم منطقی نبوده است اما اسنیپ برای فرار از ازکابان به دامبلدور رو اورد و خیانت کرد هرچه باشه اون خیانت کرده به اربابش و این نشون می ده که بی ثباته و نمی تونه قدرتمند باشه .!چون کسب قدرت در وفاداری است!

lucius_m1989 نوشته:
نقل قول:
به نظر من هم اسنیپ بعد از دامبلدور و ولدومورت از همه قوی تره.

میشه یک لطفی بکنید به من بیچاره ی حقیر صغیر و دلیلتون رو هم توضیح بدید ؟ توی جامعه ی انجمن ها {}به این پست شما می گویند پست ارزشی ! لطفا دلیل رو توضیح دهید

اسکوروپیوس مالفوی نوشته :نقل قول:
من فكر مي كنم اسنيپ قوي تر باشه..
به نظر منن قوي تر بودن فقط توي اجراي چندتا طلسم و معجون نيست. اسنيپ قوي بود چون تونست با خيلي چيزا بجنگه... تونست نقششو كامل بازي كنه... تونست از هرچي وسوسه اس بگذره....
اون خيلي قويه...

اولا این قدر از بابات دفاع نکن قبلا هم گفتم جادوگر های قوی تری از ولدمورت و البوس وجود داشتن از کجا می دونید که مدیران قبلی هاگوارتز از دامبلدور قوی تر نبودن ؟
دوما حالا ما به این کاری نداریم بحث ما در مورد اسم تایپیکه عزیز جان اسنیپ تونست با وسوسه هاش مقابله کنه ولی اون شخصیت ثابتی نداشت هرکسی بتونه در مقابل وسوسش مقابله کنه که قوی نمیشه که اخه.
مگه ولدمورت در مقابل وسوسه هاش واستاد که قوی ترین جادوگر سیاه در کتب هری پاتر شد؟!
رسیدن به قدرت به یک شخصیت ثابت و علم کافی و ایمان به جادوویی که انتخاب می کنند{سیاه و روشن} بستگی داره نه به مقابله در برابر قدرت وسوسه !

hary potter نوشته:
نقل قول:
به نظر من بعد از دامبلدور و ولدمورت اسنيپ از همه قويتره

خیلی ها این نظر رو دادند البته با دلیل و منطق شما هم می تونید دلیلتون رو توضیح بدید؟" نظر شما برامون مهمه اما دلیلتون هم مهمه تا این مسئله روشن بشه نظر بدون دلیل که بدرد نمی خوره اخه! امیدوارم در پست های بعدی شما توضیحات بیشتری در مورد نظرتون نوشته باشید !

موفق باشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم اسنیپ بعد از دامبلدور و ولدومورت از همه قوی تره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
من فكر مي كنم اسنيپ قوي تر باشه..
به نظر منن قوي تر بودن فقط توي اجراي چندتا طلسم و معجون نيست. اسنيپ قوي بود چون تونست با خيلي چيزا بجنگه... تونست نقششو كامل بازي كنه... تونست از هرچي وسوسه اس بگذره....
اون خيلي قويه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اين كه من تو رو مي خوام معلومه غيرمستقيم!
-----------
من قول شرف مي دم يك هافلپافي واقعي باشم.... به خون اصيلم سوگند!
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید هرمیون جا (عروس گلم) فکر نکنم اسنیپ بی ثبات بود درسته اول مسیر اشتباه رو رفت اما برگشت و این خیلی مهمه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1387 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من بعد از دامبلدور و ولدمورت اسنيپ از همه قويتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 فروردین 1387 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
با اجازه ی بزرگان سایت..به نظر من بعد ولدی که فداش شم..و بعد از دامبی، مرگخواران هستن که قدرت دارن!از بین اونا هم،بلاتریکس که بازم فداش شم از همه قوی تره!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراتلدا در 1387/1/23 18:07:31
ویرایش شده توسط گراتلدا در 1387/1/23 18:11:55
ارسال شده در: جمعه 23 فروردین 1387 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر این فرض را که اسنیپ چون بی ثباته نمی تونه قویترین باشه . با جرات می تونم بگم که مک گوناگل قویترین جادوگر می تونه باشه شما خودتون شاهکار های بی نظیرش رو داخل کتاب ها دیدن اون در زمینه تغییرشکل عالی و در زمینه ی دفاع در برابر جادوی سیاه کم نظیر بود او متفکر و متعقل بود و ...

البته اسلاگهورن هم می تواند باشد معجون ساز عالی تغییر شکل عالی و در حدود دامبلدور تقریبا .

همینطور تانکس نیز بسی جادوگر مستعد ، قوی و متفکر است ولی جوان و کم تجربه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 فروردین 1387 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من فانوناً بعد از ولدی کچل و آلبوس دامبی هری باید قویترین باشه یا این که جادوگری دوباره به وجود بیاد که بتونه از همه قویتر باشه و حکومت سیاه یا سفید رو رواج بده .
ولی غیر قانونی اش من پیش بینی می کنم که در سال آینده پسری مو شرابی از خاندان رون ویزلی که اول اسمش را هـ تشکیل می دهد قوی ترین جادوگر زمان می شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

ارسال شده در: پنجشنبه 22 فروردین 1387 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر می کنم هری و رون و هرمیون بهترین گروه جادوگری هستن.سه ضلع(یا زاویه)یک مثلث که مکمل همند.بقویترین جادوگر هم نداریم.چون به قول رون ویزلی:اطلاعاتمون محدوده و از وقایع حال دنیای جادوگری بی اطلاعیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
ارسال شده در: پنجشنبه 22 فروردین 1387 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هرمیون جان ما اینجا داریم در حد کتاب و اطلاعاتی که خانوم رولینگ به ما داده بحث می کنیم و طبق این مطالب آلبوس دامبلدور و ولدرمورت جزو قوی ترین ها بودن و اگر هم به اسم تاپیک توجه کنیم«بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟» می فهمیم که بحث تاپیک درباره ی جادوگر قدرتمند تر بعد از آلبوس دامبلدور و لرد ولدرمورت هست و این تاپیک با نظریه ای فقط به این شکل معنا پیدا می کنه که ما آلبوس دامبلدور و لرد ولدرمورت رو قوی ترین جادوگر های شناخته شده به حساب بیاوریم و بعد بیایم در مورد نفر سومی بحث کنیم . و ما طبق کتاب و گفته های خانوم رولینگ هیچ کس دیگری را نمی شناسیم که قوی تر از این دو باشد .

درمورد هری پاتر هم باید بگم که من هم مثل بقیه ها فقط یک نظریه دادم ، طبق بررسی هایی که با خودم کردم ، خیلی ها امکان داره اسنیپ یا ... رو جادو گر بعدی بدونن ولی من اینجا می خوام یک نکته بگم و اون اینه که اکثر ما ها وقتی سوالی مثل این که قوی ترین جادوگر کیه ؟ ازخودمون می پرسیم با خودمون می گیم ، آره فلان کس چون چند تا طلسم کشف کرده یا چند تا معجون کشف کرده یا فلان جادوگر تبه کار رو دستگیر کرده باید قوی ترین جادوگر باشه ولی واقعا این طور نیست چون اگه ما یک مقدار فکر کنیم به این نتیجه می رسیم چون ما هم اکنون از دنیای جادویی خبر نداریم نمی تونیم اصلا قضاوتی بکنیم اصلا چه کسی می دونه شاید هرمیون با اون همه استعداد الان به یک فردی باهوش تر از دامبلدور و یا لرد تبدیل شده باشه و یا هری چون توی دوران نوجوانیش چنین استعدادی داشته الان شاید به جادوگری فوق العاده قدرتمند تبدیل شده باشه ، به نظر من چون ما از وقایع کنونی دنیای جادوگران و ساحره ها با خبر نیستیم هیچ حرفی رو با قاطعیت نمی تونیم بزنیم و تمام حرف هامون فقط در حد نظریه است .

اسنیپ نمی توانست چون شخصیت ثابتی نداشت!
در ضمن رون اگر ما بخوایم فقط درم ورد اطلاعاتی که رولینگ داده بحث کنیم که لازم نیست بحث کنیم چون همه کتاب رو خوندن!
ببینید بنظر من اسنیپ نمی تونه جادوگر قدرتمندی بشه چون بی ثباته ولی هری هم نمی تونه چون احساساتی است هری اگر بتونه یک جادوگر خوب میشه ولی هرگز نمی تونه قدرتمند ترین جادوگر باشه چون نفرت از لردسیاه و همین طور احساساتش بر وجودش غلبه می کنه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .

و فقط چند نفر را با