جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 09:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به به سلام ! اینکه لردی خودمونه ...

چه سری، چه برقی ، چه دستی ، چه قدی ، چه هیکلی ، چه پایی ، چه دُمی ... دُم ؟ ... ها ... چند بار بگم آن نجینی رو از پشتت بردار

خب ما به دوعلت قدم مبارکمون رو اینجا نهادیم ، یکی قضیه رند شدن و فضای مناسب ... یکی هم چون جدیداً خیلی بد به ما پول میدی

خب این را لطف کنید و برای ما نقد کنید

دستتم درد نکنه ، خوب توی نقدت دقت کن که سوتی ندی ! شاید بخوام بیام مرگخوار بشم ، اینا رو در نظر میگیرم

مرسی ! مری !

آخه از بوقی مثل تو بیشتر از این انتظار نداشتم که.
حتما باید یه بوق بازی تو درخواستت باشه؟یه ساعت دنبال لینک گشتم.
فکر مرگخوار شدنم از سرت بیرون کن فرزندم.

لطفا قبل از نهادن قدم مبارک در اینجا کفشاتو پاک کن.
به زودی نقد میشه...سر فرصت...البته شاید...امیدوارم...ممکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/9/28 23:22:47
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 مهر 1387 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
مای لرد

خواهشمندم فعلا اون پستی که کاساندرا گفتن پاک نشه . من خیلی وقته تو اون تاپیک نرفتم . برم ببینم می تونم ادامه بدمش ، اگه تواناییشو نداشتم همینجا اعلام می کنم .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 مهر 1387 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام لرد!

خب اگر یک پست لطمه ای به یک سوژه وارد کرده باشه، می شه اینجا گفت تا نادیده گرفته شود و نفر بعد از قبل از آن ادامه دهد. ازتون می خواستم که با فرض همین قانون، پست شماره 130 تاپیک مرگخواران دریایی را نادیده بگیرین و پاکش کنید.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در دست ساخت ...
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
يا ارباب!

ووووووووي(افكت ترس)

ميخواستم يه استفتا ازتون بكنم درباره ي حكم اين افراد اگه توي انجمن محفل ققنوس حكم بزنن:
1.يك اسليتريني
2.يك مرگخوار
3.يك اسليتريني كه ميخواد مرگخوار شه
4.يك اسليتريني مرگخوار

يعني اين كه هركدوم از اين افراد اگه توي انجمن محفل بپستنن ،مكروهه، مستحبه...يا حرام و يا واجبه؟؟
آخه بعضي تاپيك هاش خيلي خوبه و اينا...بعپي هاش هم ميچسبه براي اينكه محفلي ها رو مسخره كني!!!
يه تاپيك هم به زودي توش زده ميشه به نام دروغ ها و نيرنگهاي البوس دامبلدور كه براي اين كار خداست!

ارباب يه سوال ديگه هم داشتم.ميشه نظرتون رو درمورد خونه ي آبا اجدادي بلك كه توي انتقادات پيشنهادات مطرح كردم رو بگين؟؟؟

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=200880#forumpost200880

درضمن ميگم اين پيشنهاد مينروا هم جالبه ها...هرچند فقط گريفندوري ها و محفلي ها هستن كه بچه مچه دارن و بايد بهشون اموزش بدن ...چه مرگخوارها خدشون استعدادغريزي مرگخواري دارن.

در مورد سوال اولتون
يك اسليتريني و يك مرگخوار و تركيبي از اين دو و حتي خود ارباب هم ميتونه در انجمن محفل پست بزنه و اين باعث خوشحالي ارباب و شادي روح سالازار عزيز ميشه.مگه محفلي ها در انجمن ما پست نميزنن؟شما هم ميتونين برين اونجا لنگر بندازين.فقط مواظب حمله هاي احتمالي دامبل كه هميشه در گوشه و كنار محفل كمين كرده باشين.

در مورد سوال دومتون
شما اگه درخواست تاپيكي رو دارين بايد با ناظر انجمن در ميون بذارين نه مديرا.مسئوليت انجمن و تاپيكها با ناظره و مديرا دخالت نميكنن.ضمنا خانه بلك ها ديگه از دست رفته...بهتره فراموشش كنين.اگه جايي براي موندن ندارين بيايين خانه ريدل.يه اتاق بهتون ميدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/5/28 11:04:15
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد عزیز

قبل از هرچیز ، باید از تخیل فوق العاده قدرتمند فنریر عزیزمون که در داستان سیاتل از خودشون نشون دادن ، قدردانی کنم و مراتب غبطه ( صادقانه ) خودمو ابراز کنم .ولی این دوست عزیزم معلومه قبل از نوشتن رول واقعا زیباشون ( تخیل خیلی باشکوهی داری دوست من ) داستان رو از اول نخوندن .

توی این داستان ( که مثل هر رمان زیبای دیگه ای باید از یه سیر منطقی برخوردار باشه ) باید 5 ثمره فتح هرکدوم از یه غار پیدا بشه ، لرد و همراهان وسط همون تونلی که به 6 غار راه داره ظاهر بشن ، این ثمره های فتح رو روی فرورفتگی هایی که روی شیشه قطور خاکستری که مدخل تونل ششم هست بذارن و راه اون تونل رو باز کنن تا به دهکده بعدی وارد بشن که من احتمال میدم دهکده غارهای یخی ( سرزمین دومی که لرد و همراهان باید فتحش کنن ) پشت اون باشه .

بعد از دهکده غارهای یخی باید راه سرزمین سوم باز بشه که میتونیم همون تخیل فنریر عزیزمون رو به کمک بگیریم و اسمشو همون سرزمین مردگان بذاریم .

از طرفی ، به نظر منم بهتره تا واقعا مجبور نشدیم ، کسی رو به کشتن ندیم . خطرات مرگبار خیلی خوبن ولی نه اینکه کسی به همین راحتی کشته بشه ! قراره لرد و همراهان به سیاتل برسن پس باید جادوگرانی واقعا قدرتمند باشن !

پیشنهاد می کنم در این مرحله ، از روی پست دوست عزیزمون فنریر یه پرش داشته باشیم و بعد ، برای سرزمین سوم این پست رو در نظر بگیریم .
خواهش می کنم فنریر عزیزم این حرف منو توهین آمیز ندونه . فقط میخوام یه سیر منطقی به داستان بدیم . همین .

آیا لرد عزیز با پیشنهاد من موافقن ؟ اگه مخالفند ، من حتما رزرو اخیر خودمو که اونجا زدم پاک می کنم .

این رزرو رو به این خاطر زدم که اگه قراره اصلاحاتی انجام بشه ، انجامشون بدم و راه نوشتن برای نفر بعدی باز بشه .

اشكالي نداره نارسيسا
شما ميتونين پست فنرير عزيز رو ناديده بگيرين و مطمئن باشين ناراحت نميشن.

ممنون از دقت و توجهتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/5/27 20:31:09
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/5/27 20:32:29
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/5/28 10:56:56
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 09:32
نمایش جزئیات
آفلاین
اي لرد عزيز و گرانقدر! اي كچل خان! اي شنل سياه، كه بليز فداي شنلتان!
اي دماغ قشنگ كه هيچ دكتري نميتواند به اين زيبايي دماغ عمل كناد!
اي سيفيد ترين سيفيدان!

من نظري داشتم كه ساليان سال در خفاياي تاريك ذهن بنده نشسته بود و پس از مدتي در زير اوار افكار سياه، دفن گشته بود.
و اكنون نميدانم چه شد، روئيت روي ماه شما بود و يا چيزي ديگر، نميدانم؛ اما بشنويد اين افكار من:

اي لرد گرانقدر و عالي مقام، نظر به اينكه اعضاي جيغ جيغوي الف دال، هاگوارتز را تسخير نموده اند و ممكن است كه بعدها در محفل سرازير شوند و خداي ناكرده، متصدع اوقات شما لرد عزيز بشوند، خواستم پيشنهاد بدهم كه شما نيز مكاني براي تربيت اطفال مرگخوار در نظر بگيريد، در هاگوارتز يا مكاني ديگر.

يعني كساني كه در زمره ي مرگخواران نيستند، ليكن علاقه دارند كه جزو خادمان شما ارباب بي رقيب باشند، در آن دسته عضو شوند تا هم اين گروه جيغ جيغوي الف دال رقيبي داشته باشند و از بيكاري در بيايند و گاه وقتي به جان هم بپرند و نقشه هاي همديگر را خنثي كنند و شورو حالي به رول بدهند، و هم دوستداران شما كه هنوز نمي توانند در جرگه ي مرگخواران شما باشند، دلسرد نگشته و باز راهي براي خدمت به ارباب خود داشته باشند.

اي لرد، اين بود سخنان من پيرزن، كه جز خوبي براي شما، خواستار هيچ چيز ديگري نيستم!

ريش دامبل كنده باد!!!!

اي ميني عزيز كه لطف كردين و قدم به خانه ريدل گذاشتين و اين ارباب كچل رو خوشحال كردين

حق با شماست.منم متوجهم كه اين جيغ جيغوها رقيب مناسبي ندارن.و.لي در كتاب هم همينطوري بود.الف دال بيشتر به عنوان نيروي كمكي محفل كار ميكرد.حالا اين الف دال ما ميخواد مستقل عمل كنه كمي با مشكل مواجه ميشه.چون الف دال كه نميتونه به جايي حمله كنه.

پيشنهادتون خوب بود.

قبلا (زمان امپراطور)چنين ارتشي وجود داشت ولي منحل شد.چون كار خاصي انجام نميداد.

مشكل اصلي اينجاست كه تعداد سياهها هميشه خيلي كمتر از سفيدها بوده.منظورم از سفيدها فقط محفل نيست...الف دال و ارتش وزارت و محفل.
ضمنا معمولا مرگخواران از اعضاي قديمي هستن و كمتر تازه واردي ميخواد وارد ارتش سياه بشه.اگه همچين گروهي تشكيل بشه به احتمال زياد بيشتر از يكي دو عضو پيدا نميكنه.
براي همين ترجيح ميدم نيروهاي سياه متمركزتر باشن كه تعداد كمشون جبران بشه.اين تعدادي كه الان وجود داره ظاهريه.چون بيشتر اينا اعضاي قديمي هستن و همونطور كه ميدونيم اعضاي قديمي معمولا فعال نيستن و بيشتر فعاليت مربوط به تازه وارداس.براي همين وقتي تازه واردي بخواد وارد ارتش سياه بشه من ترجيح ميدم هر چه زودتر به حدي برسه كه بتونه مرگخوار بشه.عضويت در اين گروه ممكنه انگيزه مرگخوار شدنشو از بين ببره.همونطور كه الان ميبينم الف دالي ها زياد به محفل اهميت نميدن و الف دال براشون مهمتره.نميخوام براي مرگخوارا اين حالت بوجود بياد و دو تكه بشن.

با اينحال بازم روي پيشنهاد شما فكر ميكنم.شايد بشه كاري كرد.
ممنون از پيشنهاد.باز تشريف بيارين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/5/28 10:47:31
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لرد عزیزم میشه ازتون خواهش کنم که پست من در تاپیک : کافه تفریحات سیاه پاک بشه ؟

به نظرم میشه طور دیگه ای نوشتش که داستان بهتری از آب دربیاد . و اگه پاکش کنین بی نهایت ممنونتون میشم .

سایه لرد مستدام

پاك شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/5/27 1:40:57
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/5/27 2:46:02
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1387 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد عزیز هرچی گشتم ، تاپیکی برای ارتباط با ناظرین و اینجور چیزا تو خانه ریدل ها پیدا نکردم . واسه همینم اینجا خدمت رسیدم .

من الان دو روزه دارم تاپیک « سیاتل ، سرزمین سیاهی» رو میخونم . اولش آخرین خلاصه ای که گذاشته شده رو خوندم ولی اصولا گروه خونی من به خلاصه خوندن نمیخوره واسه همین تو این دو سه روز از پست شماره 1 شروع کردم به خوندن و با اینکه آدم تندخونی هستم ، چون میخوام اگه شد اونجا پست بزنم ، واسه خوندن هر پست یه ربعی وقت میذارم . اینه که الان تازه رسیدم به پست 17 .

واقعا داستان زیبائیه و اگه کامل بشه میتونیم یه رمان باارزش از توش دربیاریم ، ویرایش کنیم و شاید سایت بتونه اونو به اسم خودش منتشر کنه !

ولی باید آدمایی بیان توش فعالیت کنن که واقعا وقت بذارن و از اول پست ها رو بخونن تا داستان رو کامل درک کنن . همچنین اگه میخوان پستی بزنن ، واسه پست خودشونم وقت بذارن .
میشه یه قسمتی واسه هماهنگی درمورد همون تاپیک درنظر بگیرین و چند نفر که وقت و حوصله داشته باشن تعیین کنین که بیان ، اول پست هاشونو آزمایشی تو اون قسمت هماهنگی بذارن و و شما ایراداشو رفع کنین و بعد اجازه بدین و اون پست به سیاتل منتقل بشه ؟

ممنون

مورگاناي عزيز
ارتباط با ناظرين همينجاست.تو هر انجمن ممكنه اسمش فرق كنه.

درباره پيشنهادتون
اين كارو تا جاييكه من اطلاع دارم براي قسمت مقالات ميتونين انجام بدين.يعني با همكاري هم يه داستانو بنويسين و بفرستين.ولي درباره تاپيكا نميشه اين كارو كرد.تاپيك يه جاي عموميه.همه ميتونن پست بزنن.قابل هماهنگي يا انحصاري كردن نيست.كسي رو هم كه نميشه مجبور به فعاليت كرد.بايد خودشون بخوان.

ممنون از پيشنهادتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1387/5/19 17:33:15
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/5/20 2:50:35
ارسال شده در: شنبه 18 خرداد 1387 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
هزاران سپاس خدمت سیاهترین لرد جهان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]زندگی صحنه ی یکتای هنر مندی ماست ، هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ، صحن
ارسال شده در: پنجشنبه 16 خرداد 1387 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ارباب بزرگ به نظرم تاپیکی درباره ی گرگینه ها کم داشته باشیم

فنرير عزيز
متاسفانه تعداد گرگينه ها اونقدر زياد نيست كه يه تاپيك براشون زده بشه.

مجوز داده نشد.

براي شما دو تاپيك مشابه پيدا كردم كه ميتونين در اين تاپيكها فعاليت و از حقوقتون دفاع كنين:

بند موجودات خطرناك در آزكابان
ستاد كل حمايت از خون آشامها و سانتور ها و گرگينه ها در وزارت سحر و جادو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1387/3/17 2:42:38