تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
وضعیت دوبله ی فیلم ها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

به نظرم یک و دو قابل تحمل هستند ولی سه افتضاحه! من چهار بار فیلم سه رو در سی دی های جداگانه دیدم دوتا دوبله , یکی زیرنویس و یکی اصلی ولی نتونستم هیچ کدومشون رو بهم ربط بدم! حالا دوبله و زیرنویس افتضاحش به کنار, کلا" فیلم رو نابود کرده بودند. واسه همینم قید دوبله رو خیلی وقته زده فیلم فقط زبان اصلی یا فوقش زیرنویس , اونم نه از زیر نویس های فیلم سه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به نظر منم بايد اصليشو ديد با زير نويس. چون همون طور كه دوستان اشاره كردن دوبله هاشون كامل و يا مطابق با اصلش نيست. من خودم از هري پاتر 2 به بعد همه رو اصلي با زير نويس ديدم بجز 4 كه هردوشو ديدم و دوبله اش افتضاح بود. زير نويساشم همچين خوب نبود. پر از غلط املايي بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

دوبله ي فيلم ها خيلي مسخرست اصلا متن اصلي با چيزي كه دوبله شده مغايرت داره فيلم هري پاتر رو بايد اصليشو ديد خودتون متوجه شيد چه ميگن وگرنه بر اساس دوبله خيلي از موارد درست نيستش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گیلبرتو تصویری عالی از رفتار ما می دهد . به گفته ی او ، آدم ها مثل هندی ها بر روی زمین راه می روند . با یک سبد در جلو ، و یک سبد در پشت . در ?
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

منم با زبان اصلی راحت ترم . با زیر نویس چون آدم حواسش به زیرنویسش پرت می شه و به خود فیلم توجه نمی کنه ، خوب نیست. دوبله هم که افتضاحه!چون با دوبله کردن خیلی از صحنه های فیلمو هم حذف می کنن.مثلا دوبله هری پاتر 3 (خوب بود ولی...). کسی که کتاب هری پاترو نخونده باشه هیچی ازش سر در نمیاره!(به خاطر حذفیاتش)
به نظرم دوبله هری پاتر 1و2 و3 خوب بودن. چهار که افتضاح بود! 5 رو هم ندیدم.تو 4 صدای همه شبیه قورباغه بود!فقط وقتی هری پاتر 4 با دوبله رو می دیدم هم حرص می خوردم و هم از صداهاشون خندم می گرفت!به نظرم دوبله چهار فقط برای خراب و مسخره کردن هری پاتر بود.
به نظرم دوبله هری پاتر 1و2 و3 خوب بودن. چهار که افتضاح بود! 5 رو هم ندیدم.تو 4 صدای همه شبیه قورباغه بود!فقط وقتی هری پاتر 4 با دوبله رو می دیدم هم حرص می خوردم و هم از صداهاشون خندم می گرفت!به نظرم دوبله چهار فقط برای خراب و مسخره کردن هری پاتر بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من نه تنها هری پاتر، بلکه هیچ فیلمی رو دوبله نمیبینم.
حالا به هری پاتر که برگردیم، چند چیز هست که اصلا از دوبلش احتراز کنم.
اول اینکه با لهجه ی بریتانیایی خیلی حال میکنم مخصوصا ثیک ثیک ثیک دنیل ردکلیف.(البته غلیظ نیست)
دوم اینکه فکر نکنم اینها فیلم اصلی رو برای دوبله بخرند برای همین فیلم صداش چند کاناله نیست و خیلی افکتها رو حذف کردن جهت دوبله.
سوم اینکه فیلمها رو من زیاد دانلود میکنم(البته چون از فیلمهای هری پاتر خوشم نمیاد خریدم) و میشه با مراجعه به سایتهایی مثل این میشه زیرنویس فیلمها رو گیر آورد.
چهارم اینکه از زبون فارسی بدم میاد.
همین
حالا به هری پاتر که برگردیم، چند چیز هست که اصلا از دوبلش احتراز کنم.
اول اینکه با لهجه ی بریتانیایی خیلی حال میکنم مخصوصا ثیک ثیک ثیک دنیل ردکلیف.(البته غلیظ نیست)
دوم اینکه فکر نکنم اینها فیلم اصلی رو برای دوبله بخرند برای همین فیلم صداش چند کاناله نیست و خیلی افکتها رو حذف کردن جهت دوبله.
سوم اینکه فیلمها رو من زیاد دانلود میکنم(البته چون از فیلمهای هری پاتر خوشم نمیاد خریدم) و میشه با مراجعه به سایتهایی مثل این میشه زیرنویس فیلمها رو گیر آورد.
چهارم اینکه از زبون فارسی بدم میاد.
همین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We'll Fight to Urgs mate, so don't shock your gecko!
جزئیات کاربر

خب به نظر من هم دوبله ي فيلمهاي 1 و 2 خيلي خوي بودند. فيلم 3 هم تقريبا خوب بود. البته صداي واقعي خود بازيگرا واقعا يه چيز ديگس. يعني من ترجيح ميدم فيلم رو به زبان اصلي ببينم. اما خب..توي دوبله بالاخره پيش مياد كه بعضي از صداها خوب باشن و بعضي ها بد.
فيلم 4 رو من به زبان اصلي ديدم و نميتونم راجع به دوبله نظر بدم. اما فيلم 5 به نظر من دوبله ي خوبي نداشت.
فيلم 4 رو من به زبان اصلي ديدم و نميتونم راجع به دوبله نظر بدم. اما فيلم 5 به نظر من دوبله ي خوبي نداشت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خوشبختي به سراغ كسي مي رود كه فرصت انديشه درباره ي بدبختي را ندارد.
جزئیات کاربر

نقل قول:!
فیلم چهارم دوبلش معتبر نبود و واقعا افتضاح بود
ولی سه فیلم قبلی بهتر بود چون صدا سیما خودش دوبلش کرده بود
ولی از فیلم 5 به بعد فکر نمی کنم اصلا دوبله بشه!!!
مثل اینکه یک بچه بخواهد با صدای کلفت حرف بزند . صدای دامبلدور هم چندان پیر نمی زند . دوبله فیلم یک و دو که از تلویزیون ایران هم پخش شد به مراتب بهتر از دو فیلم بعد بود . البته شاید این فیلم های دوبله ای که من مشاهده کرده ام ، محصول شرکت معتبری نباشند اما تا آن جا که من می دانم این طور نیست !
فیلم چهارم دوبلش معتبر نبود و واقعا افتضاح بود
ولی سه فیلم قبلی بهتر بود چون صدا سیما خودش دوبلش کرده بود
ولی از فیلم 5 به بعد فکر نمی کنم اصلا دوبله بشه!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دو دو تا می شه چهار تا
جزئیات کاربر

ادم بعد از اينكه اصليشو مي بينه با صداي خود شخصيت ها و نحوه ي بيانشون ديگه دوبلش به نظرش ابكي و بد مي رسه البته اين موضوع درباره ي فيلم هاي ديگه هم هست به جز بعضيا كه خيلي خوب دوبله شدن كه دوبله ي هيچ كدوم از فيلم هي پاتر اينجوري نيست البته من 2 تا فيلم اخرو دوبله شده نديدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج