جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

جادوی هری پاتر : صفحه کتاب یا پرده سینما ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوی هری پاتر : صفحه کتاب یا پرده سینما ؟
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1387 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم فکر می کنم کتاب ها بهترن . آدم می تونه خودش صحنه ها رو تصور کنه . هیچ وقت دیدن فیلم نمی تونه اون اشتیاقی که موقع خوندن جا های حساس یه کتاب داری و نمیدونی تو خط بعدی،صفحه بعدی یا حتی فصل بعدی چی منتظرته به آدم بده . خیلی متن های خوب هستن مثل هری پاتر،که فیلمشون حتی به بیست کیلومتری کتاب هم نمی رسه . حتی یه فیلمنامه خوب هم لزوما به یه فیلم خوب تبدیل نمی شه . حالا کتاب که جای خود داره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دامبلدو?
ارسال شده در: یکشنبه 22 دی 1387 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
كتاب اين امكان رو به آدم ميده كه از ذهن خودش استفاده كنه و صحنه هارا متناسب با اون احساسي كه بهش دست ميده ترسيم كنه. به نظر من كتاب خيلي بهتره.
اما فيلم تو رو وادار ميكنه كه ساخته هاي ذهن سازنده رو ببيني و شايد(وحتما) خيالات خود آدم متناسب تر و بدون نقص تره و خودش اونا رو مي پذيره و خوشش مياد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، معلومه کتاب ها ؛فیلم ها هیچ احساس خاصی را به ادم نمی دهند و خیلی از صحنه های کوچک اما تاثیر گذار را حذف می کنند و نمی توانند احساساتی را که شخصیت ها دارند به خوبی کتاب ها به بیننده القا کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 15 آذر 1387 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
کتاب ها بی هیچ شکی!!! بعضی از فیلما مثل فیلم 3 خیلی تو ذوق میزنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من شهادت میدهم که با هر گونه انجمن، گروه و کلا انسانی که حاضر به پذیرش ضریب هوشی زیر پنجاه باشد همکاری کامل داشته باشم
ارسال شده در: جمعه 15 آذر 1387 00:20
نمایش جزئیات
آفلاین
مسلما کتابش خیلی بهتره ، اصلا قابل مقایسه نیستند.حال و هوا، جو و حتی جریانش توی فیلم ها تغییر کرده. من بعد از خوندن کتاب ، فیلم رو که می بینم توی ذوقم می خوره! می تونستن خیلی بهتر فیلم رو بسازن.

متن فارسی شد. سعی کنید از این به بعد فارسی تایپ کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/9/15 11:14:04
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 آذر 1387 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب معلوم دیگه کتابها بهتره فیلم ها کامل درست نشدن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 آذر 1387 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
صد درصد كتاب بهتره.همين طور كه دوستان گفتن خيلي مطالب تو كتاب هست كه به خاطر هزينه ي زياد يا اتلاف وقت پخش نميشن.باور كن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1387/9/12 18:39:51
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!!
ميجنگيم تا آخرين نفس !!!!
ميجنگي
ارسال شده در: دوشنبه 11 آذر 1387 21:47
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من کتاب ها خیلی بهتر هستند در فیلم بعضی مطالب حذف می شوند و در کتاب بیشتر به مفهوم داستان پی می بریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"دایره زندگی مربعی است که سه ضلع دارد ، عشق و
ارسال شده در: چهارشنبه 28 فروردین 1387 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
مسلما کتابا خیلی خیلی بهتر از فیلم ها هستن.چون در واقع فیلم جزیی از کتابه و هیچ جزیی بهتر از کل نیست.(عجب جمله ی فلسفی گفتم.خودمم نفهمیدم چی گفتم.)
فیلما علاوه بر مختصر بودن و حذف مواردی مهم,گاهی تغیرات فاحشی با کتاب اصلی داشتن.مثل فیلم 3 که آذرخش آخر فیلم به دست هری رسید.در حالی که توی کتاب یه جور دیگه بود.کتاب یه چیز ماندگاره.اما فیلم این طور نیست.در کتاب دامبلدور شخصیت پردازی خوبی شده اما دامبلدور فیلم 3 به بعد به جوریه.
فیلم ها باعش مجسم شدن کتاب می شه و نمی شه اهمیت اونا رو نادیده گرفت.اما با تخیل قوی می شه کتابا رو خیلی بهتر از فیلم مجسم کرد.این طور نیست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آماده باشید که الآن عکسو می گیرما!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 فروردین 1387 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم کتاب بهتره اما بعد از خوندن کتاب فیلم رو نگاه کنی بد نیست اما اگر مثل من قبل از خوندن کتاب فیلم رو نگاه کنین هیچی نمی فهمین!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط goly در 1387/1/27 14:23:00