جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  22 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  122 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: شورای هاگوارتز
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1387 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانین اعضای شورا فقط این رو میگه که بر کار مدیر نظارت کنن قانونی اشتباه نباشه ! اگر قانونی خودشون دارن به مدیر بدن تا بررسی بشه !

موفق باشی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 24 دی 1387 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر خوبی بود. توجیه شدم!
موافق با گفته های ایگور - موافق با طرح محدودیت سه نفره.

استر عزیز دقت کنید که نقش مدیر مدرسه بعد از انتخاب شورا فقط یک عمل کنندست بنابراین به گفته های نماینده های گروه که گفته های اعضای همون گروهه و تصویبات شورا احترام بزارین !

اما در مورد گفته های ایگور ، باید بگم که درسته ... مخصوصاً گروه هایی این کار رو میکنن ( فقط یک نفر فعال رو میفرستن هاگ ) که زیاد فعال نیستن و این یعنی خوردن حق بقیه ...

خب پس نظر من عوض شد. با طرح محدودیت سه نفره ( مدیرای مدرسه دقت کنند : سه نفره! ) موافق هستم.

با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1387 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اول اينكه به نظر من بايد يه چيزهايي رو اينجا بررسي كنيم!

1-كار شورا دقيقا چيه؟آيا واقعا بحث هايي كه اينجا ميشه و نتايجش فقط در راستاي يه پيشنهاد به مدير مدرسه س؟پس اصن چه لزومي داره كه شورا وجود داشته باشه؟هر عضو عادي هم ميتونه پيشنهاد بده به مديريت كه؟

استرجس عزيز..ما نماينده گروه ها هستيم.اين افرادي كه ميخوان تو هاگوارتز شركت كنن گروه ها هستن نه شما مديران!پس وقتي نماينده اعضايي كه قراره تو هاگوارتز شركت كنن چيزي رو تصويب كردن قصد پيشنهاد يا نظر نداشتن!

نميدونم منظورم رو متوجه شدي يا نه.چون شما سه تا مدير كه قصد فعال كردن هاگوارتز رو نداريد.با وجود بازرس كل و معلم هم عملا اين ترم نقشتون خيلي كمرنگ ميشه و فعاليت كمتري حتما خواهيد داشت(با توجه به شناختي كه از مديران اين ترم دارم).پس شما اصن حق نظر دادن روي نظر شورا رو نداريد.اين چيزهايي كه اينجا تصويب خواهد شد نقش دستوري داره!دقيقا مثل مجلس كه به رياست جمهوري يه قانوني رو ابلاغ ميكنه و دولت هم موظفه كه اجراش كنه!هيچ جاي بحثي هم نخواهد بود.

بقيه اعضاي شورام فكر ميكنم با نظر من موافق باشن.

2-بادراد عزيز..منظور از محدوديت سه نفر..يعني اينكه اگر دو نفر در كلاس ها شركت كنن،امتيازات تقسيم به سه ميشه.اگر سه نفر شركت كنن هم تقسيم بر سه و اگر بيش از سه نفر مثلا 4 يا 5 نفر شركت كنن تقسيم بر تعداد شركت كننده ها بشه!

تجربه بدي كه گروه ها از تقسيم بر تعداد شركت كننده ها دارن باعث شده كه من مخالفت كنم چون خودم به تنهايي(دقيقا معني و مفهوم تنهايي)گروه اسليترين رو يه ترم قهرمان كردم و گروه هاي ديگه اين همه وقت هماهنگي و غيره گذاشتن ولي نتونستن كه كاري از پيش ببرن!

در ضمن اگر قرار باشه تو هر كلاس كمتر از سه نفر شركت داشته باشن از هر گروه كه خيلي بده.مثلا كلا 6 تا شركت كننده تو هر كلاس.اينجوري به نظر من همين كه محدوديت باشه و امتيازات پايين بياد هيچ مشكلي نداره چون وقتي فقط دو نفر از هر گروه هاگوارتز فعاليت ميكنن پس كل گروه به هاگ اهميت نميدن و همون بهتر كه امتيازشون كم بشه!

منتظر نظر پرسي هم هستيم.تا اينجا سه نفر با طرح تقسيم بر تعداد موافقت كردن و من مخالفت كردم فقط.با توجه به صحبت هاي بالاي من اگر كسي نظرش عوض شد اينجا بگه..اگر نه هم كه قانون جديد به مديران گفته بشه!

اعضاي شورا:

1-پرسي ويزلي(گريفيندور)
2-نارسيسا مالفوي(اسليترين)
3-بادراد ريشو(راونكلاو)
4-پيوز(هافلپاف)
5-ايگور كاركاروف(عضو آزاد)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 23 دی 1387 12:01
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

اعضای شورا توجه کنن تعداد افراد شرکت کننده در هر کلاس از 5 نفر به 4 نفر کاهش پیدا کرد !
3 نفر تایید نشد چون به شدت مقدار کمه ! قرار بود همون 5 نفر باشه ولی چون همه میخواستن کم بشه 4 نفر شد !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 22 دی 1387 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
همم اوکی ...
الان به نظرم باید یکسری روشن سازی هایی برای من صورت بگیره.
این محدودیت سه نفره ... منظور این بود که هر گروه اول ترم فقط سه نفر رو معرفی کنه یا فقط تو هر کلاس از هر گروه سه نفر شرکت کنند و اون شرکت کننده ها هرکسی بودن بودن ... هم؟

نکته ی بعدی اینکه این طرح سه تایی خوب هست ولی به نظر من باید اینجوری که نارسی میگفت بهتر بود که تعداد امتیاز رول ها تقسیم بر تعداد شرکت کنندگان.
خب ، در این صورت اگر گروهی فقط یک نفر شرکت کنه و سی بگیره ، باید مجموعاً از اون کلاس سی بگیره که به نظر عادلانه میاد ... به نظرمن اون سه نفر هم برای هر گروه ممکنه تو هفته اول دوم پر بشه ولی از هفته سوم به بعد بیشتر از دو نفر کسی شرکت نخواهد کرد...

فعلاً همینا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .. بخشید اینو فقط محض اطلاع میزنم !

من رو از شورا خارج کنین ... از طرف ریون از این به بعد" بادراد ریشو" به عنوان نماینده ادامه میده ..

موفق و موید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اگر قرار باشه كه اينكه تقسيم بر هر فردي شركت ميكنه،بكنيم هم بايد نظر سنجي بشه.

خب نظر هاتون رو بديد.شما موافقيد كه امتيازات تقسيم بر تعداد شركت كننده ها در كلاس ها باشه؟يعني اگر يه نفر شركت كرد تقسيم بر يك؟

---------------
من با اين طرح مخالفم.قبلا اين بحث شده كه اين كار باعث ميشه كه يه نفر از يه گروه شركت بكنه و امتيازش تقسيم نشه و اين زحمات سه گروه ديگه و اعضاشون رو هدر ميده.به نظرم محدوديت باشه و كلا حذف نشه.من با طرح نارسيس مخالفم!

---------------
پ.ن.با طرح اينكه محدوديت شركت در كلاس به سه نفر كم بشه تو راي گيري اخير شورا موافقت شد.
پ.ن.2.لطفا اگر پيشنهاد ديگه اي داريد موقع پستتون بگيد.اگر پيشنهادي داده نشه و طرح نارسيس هم مخالفت بشه همون طرح اول به مديران هاگوارتز ابلاغ ميشه.

الان ما منتظر اعلام نظر پرسي و مري هستيم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
برداشت پیوز از حرف من کاملا درسته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 15:58
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام ...

اولا من هرگز نگفتم با ایگور مخالفم ! اون صرفا یک نظر بود که بهتره بازرس توی شورا نباشه ! فراموشش میکنیم فعلا ! من با ایگور مخالفت نکردم !

مشاورین بر خلاف چیزی که پرسی گفت شاید اصلا به نظر نیان اما در چند ماه گذشته نقش زیادی داشتن و میتونم اطمینان بدم اگر نبودن خیلی از قسمت های ایفای نقش الان به شکل دیگری بود ! دلیل اینکه گفتم مشاورین برای این بود که راه ارتباط شورا با مدیران و بخصوص آنیت (که از مدیران هاگوارتزه) بازتر میشد اونطور ! اینم از این !

در مورد رای ها »

نقل قول:
من و پيوز و پرسي موافق كمتر كردن اين محدوديت بوديم.مري و نارسيسا مخالف اين طرح بودن

مری تنها مخالف بود ! من و ایگور و پرسی هم موافق بودیم ! اما بازنگری در نظر نارسیسا هم جالب توجهه :

نقل قول:
2- نمرات اعضای هرگروه، بر تعداد شرکت کننده هاش تقسیم بشه. اینطوری کار کسانی که نظارت می کنن و میانگین می گیرن یه خورده سخت تر میشه، ولی درعوض نمرات عادلانه تره.

3- اینکه میگن ما نویسنده های خوبمونو می ریزیم و نمره ها رو درو می کنیم و اینا، خوب مگه چه اشکالی داره؟ چار تا پست باحالم تو هاگوارتز بخوره! بخیلیم مگه؟ هر گروهی نویسنده های خوبش احساس مسئولیت دارن و میان تو هاگوارتز تلاش می کنن، قهرمانی هم نوش جونشون باشه.

برداشت من از این حرف اینه که نارسیسا کلا با گذاشتن محدودیت حداقل شرکت کننده مخالفه و میگه حتی اگر یک نفر هم شرکت کرد امتیازش تقسیم بر 1 بشه !
بخصوص پاراگراف بعدی بیشتر این نکته رو نمایان میکنه که نارسیس نظرش دقیقا چیه !

که خوب اگر اینطور بشه خیلی عالی میشه و به نظر من هم این سیستم امتیاز دهی برای یک سایت که هدفش تفریحیه و رول نویسی پیرامون هری پاتر و برای ما که داریم خودمون رو میکشیم که هاگوارتس و ایفای نقش فعال بشه میتونه خوب باشه !

رای نارسیس رو هم باید موافق حساب کنیم !!!

با تشکر ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب!با وجود يه راي مخالف(پيوز)و سه راي موافق با حضور من تو شورا،من تو شورا ميمونم.

------
در مورد راي گيري اول همه راي دادن.من و پيوز و پرسي موافق كمتر كردن اين محدوديت بوديم.مري و نارسيسا مخالف اين طرح بودن.اگر صحبت يا نظر ديگه اي نداريد اين نتيجه رو به مديران مدرسه گزارش بدم تا اجرا كنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین