جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
8
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  127 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  253 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  209 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دروازه ی هاگوارتز(مدیریت)
ارسال شده در: پنجشنبه 13 فروردین 1388 10:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ممنون كه اينقدر خوب و زود رسيدگی كردی مورگانای عزيز، همون طور كه گفتی، می خوام در مورد چند تا مورد كه شما موافقت نكردی بيشتر توضيح بدم:

كلبه هاگريد: به عنوان سوژه ميشه خيلی چيزها رو در نظر گرفت. مثلا چند نفر از مدرسه يا جای ديگه قصد ترور هاگريد رو داشته باشند يا مثلا چند تا ارازل و اوباش ميريزن تو مدرسه و هاگريد به عنوان اولين خط دفاعی از مدرسه دفاع بكنه و يا چند نفر به طور مخفيانه به كلبه ی هاگريد ميرن و فنگ رو آزار ميدن و از اونجا چيزی می دزدن و هاگريد در سدد پيدا كردن اونها بر مياد.

اگه مشكلتون سر سوژه است، به نظر من سوژه های زيادی رو ميشه ساخت.

سرسرای عمومی: به عنوان مثال يك يا چند غول غارنشين وارد سرسرا ميشن يا در سرسرا كسی مسموم ميشه و همه دنبال فرد سم دهنده ميگردن يا چند نفر وقتی بچه ها تو سرسرا در حال خوردن غذا يا هر كار ديگه ای هستند واردش ميشن و به علت كينه ای كه از قبل از دامبلدور داشتن به بچه ها حمله ميبرن و ...

*با تشكر از ناظرين خوب و فعال اين انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 22:33
نمایش جزئیات
آفلاین
کینگزلی عزیز

همونطور که ریموس گفتن، باید درمورد تاپیک کلبۀ هاگرید بیشتر توضیح بدین. اینکه میگین ادامه دار هست، ابدا توضیح کاملی نیست. می خوایم بدونیم عملکرد تاپیک در ذهن شما به چه صورتی هست. چه جور ماجراهایی رو می خواین توش بنویسین و بچه ها هم همراهی تون کنن؟

همونطور که می دونید، کلبۀ هاگرید توی کتاب محل پر طرفداری نبود و جز هری، رون و هرمیون کسی به اونجا رفت و آمد نمی کرد. اینه که سوژه هاش محدود میشن و بعد از یه مدتی تاپیک به جمع تاپیک های خاک خورده می پیونده.

اگه موضوع خاص و جالبی که بشه تا مدت های طولانی ادامه داد در نظرتون هست، برامون توضیح بدید وگرنه این تاپیک و تاپیک بید کتک زن می تونن جزو سوژه هایی باشن که میشه توی تاپیک حیاط هاگوارتز ارائه داد. این تاپیک در انجمن هاگوارتز و زیر نظر ایگور کارکاروف هست پس قبلش حتما با ایگور کارکاروف هماهنگ کنید. اگه موافقت کردن که سوژه بدین توی اون تاپیک وگرنه دوباره درموردش بحث می کنیم. به هرحال تا زمانی که یه تاپیک مناسب وجود داره، معنی نداره که تاپیک جدیدی زده بشه.

درمورد دستشویی پسران، دستشویی میرتل گریان و حمام ارشدها... من نمی دونم این ها چه دلیلی برای ایجاد کردنشون می خواین بیارین؟ توی دستشویی چه ماجرایی اتفاق می افته که نوشتنی باشه؟ یه مسئلۀ طبیعی رخ میده که ابدا خوشبو و دلچسب نیست. () اگرم ماجرای جالبی قراره توشون رخ بده، می تونید بازم اون ماجراها رو توی تاپیک ماجراهای مرموز مدرسه هاگوارتز جا بدید. همینطور تاپیک پیشنهادی حفره اسرار هم در همین زیرمجموعه قرار می گیره. درنتیجه، مجوزی به این تاپیک ها داده نمیشه.

زمین کوییدیچ هاگوارتز، برای خودش یه انجمن جداگانه داره و شما راهش رو به خوبی یاد دارید. نمی دونم دیگه به چه منظوری اینجا پیشنهادش میدید. ما خارج از سایت نیستیم. جزئی از همین سایت و تکمیل کنندۀ اون هستیم. وقتی می تونید فعالیتی رو سرجاش انجام بدید، خوب سرجاش انجام بدید. به اینم مجوز داده نشد.

و اما، جغددونی، سرسرای عمومی و سالن امتحانات سمج... با اون توضیح ناقصی که دادید، خوب من نمی تونم تصمیمی بگیرم.

جغددونی و سالن امتحانات سمج می تونن تک پستی باشن. همونطوری که خودتون هم گفتید، ماجراهایی که توی جغددونی اتفاق می افته (و گمون نکنم خیلی زیاد باشن، ولی جای دیگه ای برای این موضوع نمی شناسم) و تقلب ها و اتفاقاتی که سر جلسۀ امتحان برای بچه ها رخ میدن. ظاهرا که جالب به نظر می رسن. باید با ریموس مشورت کنم و اگه توی انجمن های دیگه مشابه این تاپیک ها وجود نداشت، و ریموس هم موافق بود، مجوز رو میدیم ولی فعلا شما مجوزش رو ندارید.

درمورد سرسرای عمومی هم که اصلا توضیحی ندادید. قراره اونجا چی بنویسیم؟ موضوع چیه؟ سوژه ای درنظر دارید؟

کلا خیلی خوشحالم که یه عضو فعال توی این انجمن ظاهر شده. امیدوارم با دقت بیشتری این انرژی خودتون رو هدایت کنین و هرچیزی رو سرجاش قرار بدین. درمورد سرسرای عمومی، حتما توضیح بدین و درمورد جغددونی و سالن امتحانات سمج، بعد از مشورت با ریموس نتیجه رو بهتون اطلاع میدیم.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/1/12 22:52:54
ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب، ريموس عزيز همونطور كه شما گفتين بايد باهاشون مودبانه تر حرف می زدم. اونها وقت نداشتند اما بايد يه تذكری هم می دادم ديگه.

خوب در مورد اين تايپيك كلبه ی هاگريد كه اميدوارم مجوزش رو بدی همونطور كه به درستی اشاره كردی بايد بيشتر توضيح بدم. اين تايپيك قراره به صورت رول های ادامه دار باشه. ديگه فكر كنم منظورم رو خوب رسونده باشم. به جز مجوز برای اين تايپيك چند تا مجوز ديگه هم می خواستم:

1-حفره ی اسرار، اگه به صورت رول های ادامه دار باشه خوبه.

2-جغد دونی، تك پستی باشه بهتره، اونجا می تونيم خاطرات خودمون رو وقتی به جغد دونی رفتيم نقل كنيم.

3-سرسرای عمومی، ادامه دار

4-كتابخانه ی هاگوارتز، به صورت رول های ادامه دار باشه، خوبه. به نظرم خود زنوفيليوس عزيز بزنه بهتره. چون فكرش از اون ريشه گرفت.

5-دستشويی پسرها، رول های ادامه دار باشه بهتره.

6-دستشويی ميرتل گريان، اينم اگه ادامه دار باشه، تايپيك خوبی از آب در مياد.

7-بيد كتك زن، ادامه دار.

8-داستان های قديمی هاگوارتز، در مورد اتفاقاتی كه در گذشته در هاگوارتز افتاده هستش. به عنوان مثال می تونه در مورد شيطنت های سيوروس بلك و جيمز پاتر باشه، يا در مورد داستانهای تام ريدل در گذشته، حتی می تونه به داستان های دامبلدور در هاگوارتز هم بپردازه. بالاخره تو هر سوژه می تونيم افراد مختلفی رو وارد داستان كنيم.

9- حمام ارشد ها: رول نویسی ادامه دار در مورد ارشدها و مورادی که به این حموم مربوط میشه و ...

10- سالن امتحانات سمج: رول نویسی تکی به نظرم بهتره. دانش آموزان در مورد خاطراتشون توی سالن، تقلب ها و ... توضیح می دن.

11- زمین کوئیدیچ هاگوارتز: رول های ادامه دار حوئل کوئیدیچ. کوئیدیچ نویسی ملت هم بهتر میشه و اعضای سایت توی لیگ های کوئیدیچ بهتر می تونن شرکت کنن

اين سه تای آخر رو گلگلومات پيشنهاد داده بودن كه اگه موافقت بشه خيلی خوب ميشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 15:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پروفسور گرابلی پلنک عزیز :
مجوز شما برای زدن تاپیک جدید در مورد امتیازات الف دال داده شد .

کینگزلی عزیز :

نقل قول:
بله، بازم نوبت اون رسيد كه اعتراض كنيم، كه انتقاد كنيم. ناظران عزيز اين انجمن، به نظر من اصلا شما برای اين تايپيك تلاشی نمی كنين. الان خيلی ها مجوز تايپيك خواستند كه به هيچكدومش پاسخ داده نشده. از اسفند سال گذشته همينطوری مجوز ها روی هم انبار شدند. اين انجمن، انجمن خيلی خوبيه البته به شرط اينكه ناظران اينجا هم به مسائلش رسيدگی كنند. اميدوارم انتقادم رو بخونين و سازنده باشه.

ناظرين قبلي تالار مشکلات زيادي داشتن و وقت نداشتن هم به مديريت برسن و هم به نظارت و درست نيست با اين لحن درموردشون صحبت بشه
و ناظرین جدید هم تازه یک روز انتخاب شده اند .

در مورد نظر شما در مورد تاپیک جدید هم کمی بیشتر توضیح دهید و مشخص کنید موضوع و محور داستان در مورد چه چیزی است و مشخص کنید ایا موضوع ادامه دار است یا نه ؟

و ممنون از گوش زد کردنتان !

زنوفيليوس عزیز :

بهتره هم شما در مورد تاپیک مورد نظرتان اطلاعات بیشتری ارائه بدهید و
بگید که تاپیک مورد نظر رول است یا دانش نامه ؟
اگه رول است بهتر بیشتر توضیح دهید و اگر دانش نامه است بهتر دنبال مکانی بهتر برایش باشید .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریموس لوپین در 1388/1/12 15:27:01
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
هاگزهد!!!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اینجا هاگزهد، محل اولین گردهمایی و مکان شکل گیری الف دال هست. این تاپیک، یه تاپیک موقته. یعنی الان هست... وقتی کارش تموم شد و به هدفی که می خواهیم برسیم، رسیدیم، قفل میشه و به تاریخ می پیونده.

اینجا محل تعامل ناظرین تالار و سران الف دال هست. پیشاپیش علت زدن تاپیک جدید رو توضیح میدم که دیگه بحثی سر همین موضوع ساده ایجاد نشه:

تاپیک دروازه مدیریت مخصوص تعامل کلیۀ اعضای ایفای نقش و فعالان در قلعۀ هاگوارتز، با ناظرین هست و گرفتن مجوز و رفع مشکلات مربوط به انجمن. پس جای یه بحث ویژه مثل اون چیزی که درنظر منه نیست.

و تاپیک صدای جادویی مخصوص قوانین و اطلاعیه هاست. یعنی کارش بعد از این تاپیک هاگزهد، تازه شروع میشه. چون یه سری از قوانین رو از توی همین بحث هایی که اینجا انجام میشه ترتیب میدیم.

حالا اصل موضوع:

1- از سران الف دال، یعنی جناب زنوفیلیوس لاوگود و پرفسور ویلهلمینا گرابلی پلنک می خوام برنامه های مدون خودشون برای پیشبرد الف دال، نوع امتیازدهی به بچه های الف دال، نحوۀ امتیازدهی به پست هاشون و تاپیک مورد نظرشون برای درج امتیازات رو بیان کنن. همچنین، می خوام بگن که برای افزایش علاقمندی بچه ها به عضویت در الف دال، و فعالیت بیشتر در اون، و بالا بردن سطح رول نویسی اونا، چه نظراتی دارن.

چون به هرحال، محفلی ها و مرگخوارهای آیندۀ سایت از بین همین بچه ها درمیاد دیگه! (کی جرات داره بگه الف دالی ها نمی تونن مرگخوار بشن؟ اگه نویسنده های خوبی باشن، خیلی خوبم می تونن مرگخوار بشن. )

2- از همکار عزیزم ریموس لوپین (که با زدن این تاپیک موافق بود و اسم هاگزهد به پیشنهاد ایشون بود) خواهش می کنم بیاد و نظرات خودش رو به طور کامل بگه. (هرچی باشه اونم محفلیه. ولی شاید بعدا... )

3- از اونجایی که قلعۀ هاگوارتز، زیرمجموعۀ انجمن هاگوارتز هست و خواهی نخواهی بچه ها توی کل مدرسه پراکنده میشن، از مدیر محترم هاگوارتز هم خواهش می کنم اگه نظری برای فعالیت مناسب انجمن قلعۀ هاگوارتز دارن، بیان همینجا بیان کنن. این نظرشون لزوما درمورد الف دال نخواهد بود. من نظرشون رو درمورد کل انجمن دوست دارم که بدونم، تا من و ریموس بتونیم قوانین مناسب انجمن رو از توشون دربیاریم.

4- تمام بچه های الف دال، خواهش می کنم بیان و نظرشون رو درمورد جهت دهی به این انجمن بگن. چون این یه انجمن نوپا هست و تاپیک های زیادی مخصوص به خودش نداشته. تاپیک هاش بیشتر از دور و بر بهش ارث رسیدن. می خوام با همکاری هم، یه قلعۀ خوب و جذاب (باحال تر از قلعۀ هزار اردک!!!) تشکیل بدیم و تا می تونیم از ارزشی بازی دوری کنیم.

5- تمام بروبکس ایفای نقش هم، توی این قلعه ذینفع هستن. از رسیدن کلیۀ نظرات استقبال میشه.

لازمه بگم از حضور مدیران محترم ایفای نقش و همچنین مشاورین ایفای نقش هم خوشحال و مفتخر میشم؟ مطمئنا اونا خیلی خیلی بیشتر از من توی جریان ایفای نقش، و اهدافش هستن و نظراتشون بی شک موثر و سازنده خواهد بود.

سران الف دال، لطفا حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 1388/1/19 برنامه هاشون رو اینجا بگن تا روش بحث بشه. می خوام همونطور که تا حالا همه چیز دوستانه و با تعامل پیش رفته، بعد از این هم همینطور باشه.

همگی موفق باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 فروردین 1388 17:25
نمایش جزئیات
آفلاین
بله، بازم نوبت اون رسيد كه اعتراض كنيم، كه انتقاد كنيم. ناظران عزيز اين انجمن، به نظر من اصلا شما برای اين تايپيك تلاشی نمی كنين. الان خيلی ها مجوز تايپيك خواستند كه به هيچكدومش پاسخ داده نشده. از اسفند سال گذشته همينطوری مجوز ها روی هم انبار شدند. اين انجمن، انجمن خيلی خوبيه البته به شرط اينكه ناظران اينجا هم به مسائلش رسيدگی كنند. اميدوارم انتقادم رو بخونين و سازنده باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 8 فروردین 1388 01:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیران هاگوارتز(قسمت قلعه)

ببخشید من میخواستم مجوز یک تاپیک رو بگیرم برای زدن امتیازات الف دالی ها تا بتونیم امتیازات رو از گالیون های تقلبی جدا کنیم.

اگه مجوز بدید ممنون میشم.

یه چیز دیگه: اگه ممکنه پست شماره 303 تاپیک اتاق ضروریات رو پاک کنید تکراریه.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گرابلی پلنک در 1388/1/8 2:11:48
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: دوشنبه 26 اسفند 1387 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسی جان یکم آروم تر...چه خبره؟ میدون تره بار که نیست.

اوه درسته ! من اصن حواسم نبود ! فک کردم غرفه ی پیازه تره باره ! اصن حواسم نبود دروازه هاگوارتزه ! ناظر بیا منو از این انجمن معلق کن لطفا !

نقل قول:
اینجا همش تقصیر منه، آنیتا جان لطف کردن و به من احترام گذاشتن...چون سران الف دال حق دارن راجع به تاپیکای خودشون نظر بدن....نه؟

آنیتا جان !! مدیر انجمن هست ، و اگر قرار به احترام هست ، احترام ِ زننده ی پست خیلی بیشتره ! فرقی نمیکنه که کی زده باشه پستو ! تا اونجایی هم که من میدونم ، فقط ناظر حق داره در مورده تاپیک های انجمنش نظر ِ قطعی بده ! سران و این حرفا معنی ای نداره اینجا .

نقل قول:
پرسی جان شما یه لطفی بکن یه جوری بنویس که بقیه فکری نکنن.

هر کسی دیدگاه ِ خودش رو داره ! شما ممکنه از " بوق " یه برداشتی بکنی ، یکی دیگه ممکنه ازش یه برداشته دیگه بکنه ! یکی پست ِ هالی ویزاردی که در مورد آنتونین عزیز بود ، براش به معنی مسخره کردن ِ آنتونین هست ، یکی هم مثل ِ خود ِ آنتونین به جنبه ی مثبت و طنز ِ پست نگاه میکنه !

دلیل ِ ناراحتی من صرفاً بی توجهی ناظر انجمن هست ، نه چیزه دیگه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 26 اسفند 1387 12:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پرسی جان یکم آروم تر...چه خبره؟ میدون تره بار که نیست.

اینجا همش تقصیر منه، آنیتا جان لطف کردن و به من احترام گذاشتن...چون سران الف دال حق دارن راجع به تاپیکای خودشون نظر بدن....نه؟

من از آنیتا جدا معذرت میخوام...و امیدوارم منو ببخشن...خیلی شرمنده ام. لطف کنید و پست ایشون رو برگردونید.

پرسی جان شما یه لطفی بکن یه جوری بنویس که بقیه فکری نکنن.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: دوشنبه 26 اسفند 1387 12:03
نمایش جزئیات
آفلاین

پست زده بودم برای عضویت توی الف دال که الان دیدم پاک شده ! با مسئولش حرف زدم گفت که فکر کرده پست ِ تمسخر آمیز بوده و گفته آنیتا پاکش کنه !

این یعنی چی بعد الان ؟! مدیر ِ انجمن باید کارشو با دقت انجام بده ، نه اینکه چون فکر کرده پست اینطوری بوده بخواد پاکش کنه ، یا چون یکی دیگه فکر کرده بزنه زرتی پستو پاک کنه !

کارایی که مدیریت ِ سایت !! میکنه دیگه مشمئز کننده شده !! پستم رو برگردونید سریعتر !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری