جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

41 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 11:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

امم ، امروز رفتم چک کردم پستتو تو انجمن ناظرین ، ولی همونطور که توی قوانین اومده تنها اطلاع رسانی هایی که توی دفتر مدیریت انجام بشن رسمین ، چون مثلا بازرس کلاس تو دسترسی نظارت نداره و نمیتونه چک کنه .

متاسفم ، ولی خب ، این تو قوانین بوده و بازرسین رسیدگی کردن دیگه

ویرایش :
کلاس ها زودتر از زمان معمول شروع شد اگر تدریست روز سی و یکم یا یکم بود امتیازت رو بر میگردوندم چون زودتر شروع کرده بودیم ، ولی چون سه روز از مدرسه گذشته نمیتونم همچین کاری رو بکنم چون قبلا گفته بودم یکه تیر مدرسه هست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/2 11:34:06
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 09:10
نمایش جزئیات
آفلاین
هو121

سلام

بنده پیش از اینکه برم سفر با مدیران مطرح کرده بودم در دفتر ناظرین،بدون شک همه شما بالاخص مری عزیز به اون انجمن دسترسی دارید و دیدید که گفتم تا دوشنبه نیستم و الان هم سه شنبه سهت و اومدم و تدریس رو هم تا ظهر میفرستم.
حالا وقعا باید از گریفیندور امتیاز کم بشه؟

ممنون
موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من خوشحالم از این بابت که یک ساحره ی غیور میخواد همچین کاری بکنه و این تدریس رو به عهده بگیره ... از اونجایی که دو تا کلاس رو داشتم ، واقعا مشکل بود تدریس دو درس و اینا

من از اینجا حمایتم رو برای تدریس این درس اعلام میکنم ، تعداد زیاد عمامه ی بنفش رنگ رو از امشب توی پیاز گندیده میخوابونیم که کاملا شکل و شمایل عمامه کوییرل رو به خودش بگیره

اسمت رو توی تابلوی اعلانات وارد کردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 تیر 1388 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی دوباره به گرمی دماغ سوخته لرد

هم اکنون به دلیل استقبال بیش از اندازه از حضور این خانم خیلی خیلی محترم در دفتر مدیریت بدین فکر افتادم تا از شایعاتی که جمعی از دانش آموزان پیرو حمله به دفتر شما درست کرده اند جلوگیری کرده و با فرهنگی غنی جامع جادویی را به سمت الهیات و بینش های شگرف هستی و جادوگری و اینا پیش ببرم .

پیرو آسلام و آفتابه گران قدر مرلین که هر چه بگوییم کم گفتیم ، اما اینکه چطوری و از کدوم سوراخ به این آفتابه نگاه کنی و چه بینشی دشته باشی خیلی مهمه که احتیاج به تدریس خیلی فراوون میخواد .

کلاً اینا همه اش رو هم یعنی چی ؟ :دی

یعنی این تدریس بینش و دینی جادویی رو اگر به این فرد محول میکنین قبول میکنه ...

بعد همین اول کارم بگم که اولین جلسه عمامه گذاری کوییرلی دانش آموزان رو از 5 شنبه به مدت دو روز تاخیر انجام بدیم که مشکلی در تدریس پیش نیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه مری

حضور تو در دفتر مدیریت مشت محکمی بود بر دهان افرادی که شعار های دروغین رو در چت باکس پخش میکنن و باعث خراب شدنِ وجهه ی پاک مدیریت مدرسه میشن ! بابت پست زدنِ بجا توی دفتر مدیریت در اسرع وقت پنجاه امتیاز به هافلپاف اضافه میکنم

اون قانونی که گفتی پا برجا بود ، فقط فکر نمیکردم دیگه نیاز باشه ، ولی خب من بازم توی قوانین بازرسین اضافه کردمش ، ممنون که گفتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

سلام بر مدیریت عالی قدر والا مقام هاگوارتز عایجنابان امپراطوریون پرسیویس ویزلییشنگ

چیزه .. اینه .. من یه پیشنهاد داشتم ببین چطوریاس ، میخوای به شورا هم برای بررسی بگی بد نیست .

چون بعد یه مدت بازم با تعداد زیاد کلاس مواجه شدم ، فکر کنم هر روز تدریس نکردن یه استاد تاثیر خیلی زیادی روی نوشتن تکالیف و پستهای بچه ها بزاره .

یه قانونی بود برای تدریس نکردن در روز مقرر ... من میگم این قانون رو بسط بدیم که مثلا اگر دو روز گذشت بازم خبری نشد ، بازم امتیاز کم شه ... سه روز شد بازم بشه و همین طور تا چشم طرف در بیاد

هان ؟ هین ؟ هوم ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اممم ، همونطور که با خودت هم صحبت کردم ، چک کردم و دیدم تاپیک هایی که توشون پست خورده شش هفت ماهی میشه توشون پست نخورده و اگر تاپیک ادامه دار هم باشه ، کسی سوژه ای که برای هفت ماه قبل هست رو ادامه نمیده .

من پست ریتای عزیز رو توی گیاهشناسی ویرایش کردم و لینک یک تاپیک که توش پستی نخورده رو دادم تا توی اون فعلا پست هاشون رو بزنن ، برای کلاس های بعدی هم سعی میکنم توجه بشه به این موضوع و لینک یک سری کلاس رو برای استفاده راحت تر اساتید قرار بدم .

سعی میکنم تاپیک های خاک خورده باشن ، ولی اینکه تک رولی باشن فکر نمیکنم ، چون تاپیک های تک رولی خیلی کم داریم توی این دو تا انجمن که مثلا یکیش خانه های هاگزمید هست .

ممنون از اطلاعت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اقا من شکایت دارم.یعنی چی تو هر تاپیکی خواستین تکلیف بدین؟
الان تو چندتا از تاپیکهای لندن و هاگزمید که سوژشون به نسبت فعال هست دوتا پست هاگ خورده. نظرم بهتره که اولا تو یک تاپیک همه بزنن، که هم کنترلش برای معلم بهتر باشه هم برای ناظر و دوما تو تاپیکهای زده بشه که خاک خورده باشن.سوما تو تاپیکهائی بزنن که پستهای تک رولی داشته باشه!

لطفا سریعتر رسیدگی بشه تا همه سوژهای انجمن از بین نرفت.

قربونت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!

[i][b][color=669933]"از این به بعد قبل از
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون از چهار گروه بابت اطلاع رسانی موارد خواسته شده ... و در مورد مواردی که ایگور گفت

در مورد بازرسین توی قوانین هاگوارتز ، خلاصه ی کارهای بازرس رو زدم ، ولی اعلامیه ای در مورد بازرس هم آماده کردم که منتظر اعلام اسامی بازرسین بودم و امروز میزنم .

اینکه یه کلاسی بخواد فقط رول باشه یا فقط غیر رول ، برای خود استاد هم خسته کننده میشه ، ما این همه از اختیارات استاد حرف میزنیم ولی وقتی اختیار نداشته باشه باب میلش تکلیف بده که هیچی !

این شد که قرار شد ، اساتید بتونن هم تکلیف رول بدن و هم غیر رول ، بنا به تشخیص خودشون در مورد سوژه ی درس و اینا ، تکالیف رول هم ، هم میتونن توی خود کلاس باشن ، هم میتونن توی تاپیک های خاک خورده که مدت زیادیه پست نخوره توش باشن .

یا میشه مثل ریتا تکلیف رول داد و گفت برید توی هر تاپیکی که مربوط بود به تکلیف بدون اینکه اسمی از هاگوارتز و اینها بیارید بنویسید و اینجوری هم تاپیک های غیر فعال و فعال فعال تر میشن ، هم تکلیف خواسته شده انجام میشه .

در مورد اعتراض ها ، به نظرم لازم به گذاشتن قانون نیست دیگه ، دیگه ملت میدونن که نباید اعتراض الکی کنن و وقت خودشون و بازرس رو بگیرن . حتما در پستی که مربوط به بازرسین هست اطلاع میدم که به اعتراض های بی مورد هم رسیدگی کنن . اینجا ما نمیتونیم روی حدس و گمان اینکه یکی فکر میکرده 30 امتیاز میگیره حالا چرا شده 27 بحث کنیم !

در مورد هماهنگی های درون گروهی هم ، ما هیچ وقت نمیتونیم واقعا همه اینا رو کنترل کنیم ، اگه بگیم تو تالار نباشه ، تو پیام شخصی ، تو پیام شخصی نباشه سایت ِ دیگه ! کسی وقتش نمیرسه که بخواد همه ی پست های تازه واردین رو کنترل کنه و ویرایش !

ترم های قبل شاید ولی این ترم میدونی کلاس های زیادی داریم و اصن کسی وقت نمیکنه تو همش شرکت کنه ، چه برسه به هماهنگی و اینا ، ولی اگر ناظرین گروهی واقعا فرصت اینو داشتن که همه ی پستهای تازه واردینشون رو ویرایش کنن ، آفرین بهشون ! مشکلی نیست ، خودشون میدونن .

ممنون که انقدر دقیق میپرسی که اگر ملتم سوال داشتن اینا رو به جوابش برسن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 1 تیر 1388 01:20
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا نکته و سوال:

-لطف کن و یه اعلامیه مخصوص بازرس ها بزن.وظایفشون رو مشخص کن و همچنین میزان قدرتشون در هاگوارتز رو هم مشخص کن.

این کمک میکنه که بازرس ها هم گیج نشن یا پاشونو فراتر از حد خودشون نذارن!

--------------
-من درست حسابی متوجه نشدم ماجرای کلاس ها رو.اینجوری که من متوجه شدم یعنی اینکه ما میتونیم تکلیف از هر نوعی بدیم(چه رول و چه غیر رول)و اگر خواستیم میتونیم تکلیفمون رو تو یه تاپیک بیرون هاگوارتز هم ارجاع بدیم.مثلن بگیم فلان تاپیک این رول ها رو بزنید.

این رو برای من روشن کنید که درست متوجه شدم یا نه!

--------------
-در مورد اعتراض ها..از اونجایی که خب معلم ها بازرس ها بیکار نیستن و هر دانش آموزی هم ممکنه بخواد که تکلیفش بازبینی بشه که شاید یه نمره بالاتر بگیره من پیشنهاد اون قانونی رو دارم که خودم ترم پیش گذاشتم که از اعتراض های بیخود جلوگیری کنه.

--------------
-در مورد هماهنگی های درون گروهی هم یه توضیح بده.مثلن در مورد اینکه تکالیف در گروهی نوشته بشه و بعد توسط ناظر یا فرد دیگه ویرایش بشه که پست امتیاز بهتر بگیره.این چجوریاس؟قانونیه یا غیر قانونی؟

موفق باشیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین