جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

57 کاربر(ها) آنلاین هستند (53 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
55 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور

[[continious]] دفتر توجیهات عالیه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ارتباط عمومی هاگوارتز
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

همون طور که میدونیم در این ترم و ترم های پیش امتیاز هر کلاس تقسیم بر 3 یا 5 و در صورت بیشتر شدن از این تعداد تقسیم بر تعداد میشد و میشه!

این ترم هم به دلیل کمبود اعضای فعال گروه ها تقسیم بر سه میشه و با تصویب اعضای شورا قراره از این به بعد تقسیم بر تعداد بشه و عدد خاصی نداشته باشه.

این قانون برای گروه هایی که دارای اعضای کمی هستن خوبه اما نامردی در حق گروه هاییه که با تعداد بیشتری در کلاس ها شروع میکنن. دلیل اینکه میگم نامردی در حق گروه به این دلیله:

ما فرض میکنیم که سه نفر از یک گروه شرکت میکنن و امتیاز کامل یعنی سی رو میگیرین که مجموعش میشه 90. وقتی تقسیم بر تعداد یعنی سه بشه حاصل 30 هست.

حالا اینبار فرض میکنیم که پنج نفر از یک گروه شرکت میکنن و امتیاز کامل یعنی سی رو میگیرین که مجموعش میشه 150. وقتی تقسیم بر تعداد یعنی پنج بشه حاصل بازم 30 هست.

یعنی واقعا گروهی که بیشتر تلاش میکنه و بیشتر در کلاسا شرکت میکنه نباید امتیاز بیشتری نسبت به گروهی که کمتر میپسته داشته باشه؟

این قانون عدالت رو رعایت نمیکنه و فقط به نفع گروه هایی هست که تعداد کمتری توش شرکت میکنن.

یعنی گروهی که تعداد بیشتری شرکت میکنه اعضاش برای گروه امتیاز نمیگیرن بلکه فقط برای خودشون امتیاز بدست میارن. چون حاصل در تعداد کم و زیاد برابره!

پیشنهادی که من دارم که به نفع هر دو نوع باشه اینه که امتیازات همیشه تقسیم بر عدد خاصی که به نظر من سه مناسبه بشه.

ایندفعه سه نفر در کلاس شرکت میکنن و بازم امتیاز کامل 30 رو همه میگیرن و مجموع میشه 90. تقسیم بر سه که بشه میشه 30!

اینبار پنج نفر شرکت میکنن و امتیاز کامل 30 رو میگیرن و مجموعش میشه 150. تقسیم بر سه که بشه میشه 50!

در این قانون به ازای هر یک نفر که در کلاسی شرکت میکنه 10 امتیاز به گروه خودش اضافه میکنه و اجرای این قانون به نظر من حق هیچ گروهی رو ضایع نمیکنه چون مسلما هر گروهی که بیشتر تلاش میکنه باید امتیاز بیشتری بگیره.

ما نمیتونیم به خاطر تعداد اعضای کم حق گروه های دیگه رو ضایع کنیم و تلاش های بیشترشون رو نادیده و پوچ در نظر بگیریم.

خواهشا در مورد این قانون یه تجدید نظری بکنین و تغییراتی توش بدین که هم به نغع گروهی باشه که تعداد کمی توش شرکت میکنن و هم به نفع گروهی باشه که تعداد بیشتری شرکت میکنن.

حالا اینی که گفتمم خوب نیس بازم نظرات دیگه ای هس!

تنکس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر توجیهات عالیه
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1388 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در راستای رسیدگی بهتر و منظم تر به مسائل هاگوارتز این تاپیک باز شد ، تا جایی باشه برای ارائه انتقادات ، نظرات و پیشنهادات کلی در مورد هاگوارتز و همچنین صحبتِ دانش آموزان ، اساتید ، نماینده ها و ... با مدیر هاگوارتز و مشاور اعظم هاگوارتز !

تفاوتش با دفتر مدیریت این هست که اینجا میتونید با خیالِ راحت تری نظر بدید و صحبت کنید و دیکتاتوری مدیر ِ مدرسه در اینجا وجود نداره !

مسئولیتِ این تاپیک با ویولت بودلر هست و حرفِ ایشون ، حرفِ مدیر مدرسه ... زمانی که نیاز به دخالتِ مدیر باشه در اینجا پست میزنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/4/9 22:54:15
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/5/31 18:26:01
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1388/6/29 17:42:24
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/2/28 13:25:33
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری