جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

119 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
119 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

چه کسانی به شما کمک کرده‌اند؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چه کسانی به شما کمک کرده اند؟
ارسال شده در: جمعه 6 فروردین 1389 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
والا به من تنها کسی کمک نکرد ولی در بین بدبختی ناگهان رون ویزلی و مورگان بودند که دست مرا گرفتند و به اینجا رساندن امید وارم همه موفق باشید
سال نو مبارک.....
برایان.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 فروردین 1387 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من از همین اول دارم سعی میکنم که خودم یاد بگیرم.ولی خیلی از سوالاتی که دیگران پرسیدن پند میگیرم.از مدیران سایت هم ممنونم که هنوز نیومده همه چیز رو تو پیام شخصی به آدم میگن.با این وجود کمک میخوایم چی کار؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 فروردین 1387 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من فقط توسط یکی از دوستام با سایت آشنا شدم و بعد از اون همه چیز رو خودم یاد گرفتم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
ارسال شده در: دوشنبه 12 فروردین 1387 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
اولین بار مرحوم پیام فخرایی چنین سایتی را بما معرفی کرد و ما وارد سایت گشتیم شدیم و ناممان شارزاس بود و آن موقع ما مجرد بودیم و مهنی "مرلینگاه" و عمق مفهوم آفتابه را نمیدانستیم و در زیر پرچم مرلین نبودیم...بعد ما آشنا شدیم با همسرمان در سایتی و او زن من گشت و من رودولف شدم بعد از قانون آستاکباری سایت و بسیار زن ذلیل شدم...من فراوان زن ذلیل شدم و بعد کمکهای من کی بود؟نبود که...فقط لرد بود که فرت فرت ماموریت مداد و زن من که مرا فراوان میکشت و بلیز بود که کل کل داشتیم و مونی بود که او را میکشتیم برای تفرج و تنفس!!!
من همینجا از محضر برادر کالین تشکر میکنم که آسلام را بمن نمایاند و من در زیر ریش مرلین یافتم صلح و دوستی و آسلام را و فراوان کف کردم از نیروی ریش مرلین و اینها و من مرگخوار بودم از بدو تولد که بدنیا آمدم زدم پرستار را کشتم و بلاتریکس بجان خودم پرستارش مرد بود مرا نکش...آخ!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بزودی در این مکان یک امضایی بگذاریم که ملت کف کنند!!!
ارسال شده در: دوشنبه 12 فروردین 1387 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
باید بگم که این پرسلی ی فداکار نبود من چی کار می کردم! متشکرم ازش..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 فروردین 1387 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من از همون اول روی پای خودم بودم .

با شجاعت می تونم بگم هیچ کس به من کمک نکرد و خودم تمامی مراحل ایفای نقش، رشد و نمو را طی کردم .

و فقط دنیس جدیدا در تاپیک فروشگاه موجودات جادویی کمک بزرگی برای منه و سوالاتم رو در اون مورد جواب می ده .

و پرسی ویزلی هم جدیدا در مورد چند سوال که در مورد کوییدچ بود به من جواب بود
.
و به غیر از این ها من فقط حاصل دست رنج خودمو می خورم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 فروردین 1387 12:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من وقتی که به سایت اومدم،هیچی از اینجا سر در نمی آوردم.
پرسی ویزلی خیلی بهم کمک کرد.من سوالام رو به صورت پیام
شخصی بهش میفرستادم و جوابهای کامل و دقیقی میگرفتم.
دوم،پروفسور کوییرل هست،که چندین بار به سوالهای من در مورد سایت جواب داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 13:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
اول از همه دنيس و آلبوس سوروس پاتر. چون من قبلا توي هافلپاف بودم و اين دو نفر زحمات خيلي زيادي براي من كشيدند و من هر موفقيتي كه داشتم مديون اين دو نفر هستم.
از وقتي هم كه به گريف آمده ام پرسي ويزلي به من خيلي كمك كرد. به سوالات من ( كه خيلي بچگانه هم هست) جواب داد و با نقد كردن پست هاي من خيلي چيزها را به من ياد داد.
بعد از پرسي هم نوربرتا ، دوست خودم كه چون من يه تازه وارد بودم ، منو راهنمايي ميكرد.
در كل از زحمات همه ي كساني كه به من كمك كردند تشكر ميكنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 12:03
نمایش جزئیات
آفلاین
شخص اولی که به من کمک کرد بووبو بود البته اون زمان بووبو نبود لرد ولدمورت بود که اولین و دومین رولم رو نقد کرد و در ادامه نقد های سازنده اش ، کمکم کردند. از همین جا ازش تشکر می کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 11:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام...اولا از همگی تشکر دارم و بعد میرم سر تشکراتم:

اول از همه پرسی ویزلی:
اولین پیام شخصی ام در این سایت رو به ایشون زدم و ایشون هم در کمال مهربونی و صبر جوابمو دادند و من واقعا از ایشون ممنونم

پروفسور کوییرل :
دومین پیام شخصی من به ایشون بود که در مورد ایفای نقش ها کمک میخواستم و واقعا بهم کمک کردند

ایگور کاکاروف :
از ایشون هم ممنونم که در چند روز قبل خیلی مزاحمشون شدم و خیلی کمکم کردند ولی متاستفانه یه چیز رو فراموش کردند بهم بگند ولی در هر صورت خیلی خیلیییییی کمکم کرد

لیلی اوانز عزیز:
ایشون توی کمک کردن سنگ تموم گذاشتند و من واقعا نمیدونم چه جوری باید از ایشون تشکر کنم...ضمن اینکه هزار تا از سوال های چرت منو جواب دادند و صبر ایشون رو واقعا باید تحسین کرد

سارا اوانز عزیزم :
ایشون هم مثل لیلی اوانز خیلی بهم کمک کردند وهمینطور خیلی هم دلداریم دادند...کار ایشون هم حرف نداره.

و همینطور هم از رون ویزلی جدید هم مچکرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
im back... again!