به دالاهوف: Tanx
به کارکاروف: مصاحبه صوتی که ذکر کردم چطور انجام میشه. گروه رادیو و گروه تی.وی اعضا و سرپرست خاص خودشون رو دارن. اگر مصاحبه صوتی رادیو منظورته، باید بگم که این کار در صورت امکان حضوری و در مکانی همانند استودیوی خانگی یا جاهای دیگر انجام میشه. اما برای افرادی که در پایتخت و حومه آن نیستن، مصاحبه صوتی از طریق تلفن انجام میشه. سرپرست گروه رسانه یا عضو از این گروه به شکل تلفنی با فرد تماس میگیرن. همانطور که گفتم این قبیل هزینه ها با سرپرست گروه رسانه هست. برای همین این نوع گفتگوها و مصاحبه ها که هزینه دارن رو خود سرپرست گروه انجام میده و بر عهده میگیره.
به بارتی: زمانش مورد خاصی نداره. برای همین این تاپیک زده شده تا در مورد همه مواردش بحث و نظر خواهی بشه. به وقت اروپا و تا حدودی شرق آسیا قابل تنظیم و ارائه هست برای اعضا. اما متاسفانه نمیشه انتظار داشت برای آمریکا هم دقیق باشه این مورد. دیگه شرمنده اونها میشیم. مجبورن از نسخه های MP3 بهره بگیرن.
در مورد افرادی که توی تهران نیستن نمیشه به سادگی مصاحبه تصویری کرد. صوتی میشه. اما تصویری دشواره. ویدیو کنفرانس هس که امکانش نیست. برای همین مصاحبه ها در تهران و حومه اون از دوربین قوی استفاده می کنیم و احتمالا HD جور می کنیم با تجهیزاتش. نمیشه تصاویر دوربین موبایل یا عادی ای که اعضای شهرستان از اون استفاده میکنن رو روی تی.وی بیاریم. ( البته اگه مجبور بشیم اینکارو میکنیم. باید بگم حداقل در یکی از این دو هفته یکبارها در تابستون اگه شد شخصا به یکی از شهرها میرم و تهیه میکنم مصاحبه تصویری)
ممنونم ازت. حتما باهات تماس میگیرم برای همکاری ها.
ببینید، دو هفته وقت هست برای یک عضوی از رادیو که دو وظیفه رو انجام بده:
1. تحقیق و بررسی و تهیه مطالب مربوط به برنامه خاص
2. گویندگی و ضبط صدا
که دو هفته زمان مناسبی هست که اگر در گویندگی و ضبط صدا با مشکلاتی رو به رو هست( مثل عدم هارمونی در ریتم گویندگی و سرفه و گرفتگی صدا و این موارد) اون رو رفع کنه و تا دو روز قبل از روز جمعه اصلی اون رو آپلود کنه. اگر هم از اینترنت ضعیفی برخورداره اون عضو، دیگه سخته و باید از طریق جایی مثل کافی نت یا اداره آپلود کنه.
اما مشکل دیدن و شنیدن آنلاین و یا حتی دانلود فایل ها برای اونهایی که اینترنت پرسرعت ندارن وجود داره. از این نظر مشکلی نیست و اگر نتونن آنلاین نگاه کنن یا گوش بدن، فایل های صوتی برنامه ها رو به طور مجزا در 4 کیفیت قرار میدیم تا افرادی هم که از سرعت بالا برخوردار نیستن از حداقل کیفیت قابل دیدن و شنیدن بهره ببرن.
ممنون