يه سوال:
ديگه لازم نيست مثل قبلنا آرم ارتشو بزاريم تو امضامون؟؟؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] ارتباط با سران الف دال، گزارش ماموریت ها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

پروفسور سینیسترا عزيز:
1-فقط بايد سوژه رو ادامه بديد. نيازي نيست كه به اتمام برسونيدش!
2- شما از پست سالازار ادامه بده.
3- منم خوندم. تا جايي كه فهميدم بايد دنبال گودريك بگردن. ولي دنبال اون مرد ژنده پوش (جف) هستن. اين جا سوژه يك مقدار پيچيده شده. معلوم نيست اون يارو ژنده پوشه در اصل كيه، چرا دنبالشن، و اصلا" گودريك اين وسط چيكار داره؟ اگر دنبال گودريك هستن، پس چرا دنبال اون يارو هستن؟
مي گم ميخواي شما خلاقيت به خرج بده و يك نفر ديگه رو هم وارد داستان كن تا كلا" در هم پيچ در پيچ بشه!
به نظر من زياد سخت نگير. اگر مي توني خودتم همينجوري مجهول ادامه ش بده تا ببينيم چي ميشه! اين نظر منه.
شعار: باشد كه ارتش دامبلدور پيروز باشد رو هم فراموش نكن!
موفق باشيد
معاون ارتش
1-فقط بايد سوژه رو ادامه بديد. نيازي نيست كه به اتمام برسونيدش!
2- شما از پست سالازار ادامه بده.
3- منم خوندم. تا جايي كه فهميدم بايد دنبال گودريك بگردن. ولي دنبال اون مرد ژنده پوش (جف) هستن. اين جا سوژه يك مقدار پيچيده شده. معلوم نيست اون يارو ژنده پوشه در اصل كيه، چرا دنبالشن، و اصلا" گودريك اين وسط چيكار داره؟ اگر دنبال گودريك هستن، پس چرا دنبال اون يارو هستن؟

مي گم ميخواي شما خلاقيت به خرج بده و يك نفر ديگه رو هم وارد داستان كن تا كلا" در هم پيچ در پيچ بشه!

به نظر من زياد سخت نگير. اگر مي توني خودتم همينجوري مجهول ادامه ش بده تا ببينيم چي ميشه! اين نظر منه.
شعار: باشد كه ارتش دامبلدور پيروز باشد رو هم فراموش نكن!
موفق باشيد
معاون ارتش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام
از اينكه ميبينم الف دال فعاليتش را از سر گرفت خيلی خوشحال شدم و از اون مهمتر اينكه خودم هم نقشی در اين فعاليت خواهم داشت.
خب سريع میرم سر موضوع اصلی
در مورد تاپيكی كه به من داده شده تا سوژه اون را ادامه بدم چند سوال دارم كه اگه سريع جوابم داده بشه ممنون میشم!
1- ايا تنها بايستی سوژه را با زدن يك پست ادامه دهم يا اينكه كاملش كنم و به اتمام برسونم.
2- در مورد تاپیک کافه سه دسته جارو، در ادمه سوژه جديد يك پست ناهماهنگ وجود داره كه مربوط ميشه به ايگور كاركارف old2 .اگه ميشه اين رو حذف كنيد.
3- با توجه به پست گودريك وسالازار ميشه فاصله زمانی كاركترهای داستان را ناديده گرفت؟ (چون با توجه به انچه من خواندم و فهميدم گودريك گريفيندور در دوئلی كه با سالازار داشته اون رو ميكشه اما سالازار قبل از مرگش به گودريك ميگه كه نواده ی او انتقامش را از گودريك ميگيره، حالا بعد از 1000 سال! ولدمورت كه شاگرد گودريك بوده ! با مرگخواراش دنبال ؟ ميگرده.... ) در صورتيكه بايد رعايت فاصله زمانی را بكنم بايستی از نوشته دابی ادامه بدم؟
لطفا راهنماييم كنيد.
با تشكر
از اينكه ميبينم الف دال فعاليتش را از سر گرفت خيلی خوشحال شدم و از اون مهمتر اينكه خودم هم نقشی در اين فعاليت خواهم داشت.

خب سريع میرم سر موضوع اصلی
در مورد تاپيكی كه به من داده شده تا سوژه اون را ادامه بدم چند سوال دارم كه اگه سريع جوابم داده بشه ممنون میشم!
1- ايا تنها بايستی سوژه را با زدن يك پست ادامه دهم يا اينكه كاملش كنم و به اتمام برسونم.
2- در مورد تاپیک کافه سه دسته جارو، در ادمه سوژه جديد يك پست ناهماهنگ وجود داره كه مربوط ميشه به ايگور كاركارف old2 .اگه ميشه اين رو حذف كنيد.
3- با توجه به پست گودريك وسالازار ميشه فاصله زمانی كاركترهای داستان را ناديده گرفت؟ (چون با توجه به انچه من خواندم و فهميدم گودريك گريفيندور در دوئلی كه با سالازار داشته اون رو ميكشه اما سالازار قبل از مرگش به گودريك ميگه كه نواده ی او انتقامش را از گودريك ميگيره، حالا بعد از 1000 سال! ولدمورت كه شاگرد گودريك بوده ! با مرگخواراش دنبال ؟ ميگرده.... ) در صورتيكه بايد رعايت فاصله زمانی را بكنم بايستی از نوشته دابی ادامه بدم؟
لطفا راهنماييم كنيد.
با تشكر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور سینیسترا در 1389/3/28 11:01:29

-------------------------------

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 6 آذر 1389 20:23
از: بیمارستان سوانح جادویی سنت مانگو
پستها:
132

اره رون
اگه جلو نندازی خیلی بد می شه به نظر من شروع فعالیت رو به 25 خرداد بیندازی بهتر می شه
ماموریت ها احتمالا جلو می افته ولی تاریخ دقیقش معلوم نیست، که اونم به زودی اعلام میشه.
ممنون از پیگیریتون
اگه جلو نندازی خیلی بد می شه به نظر من شروع فعالیت رو به 25 خرداد بیندازی بهتر می شه
ماموریت ها احتمالا جلو می افته ولی تاریخ دقیقش معلوم نیست، که اونم به زودی اعلام میشه.
ممنون از پیگیریتون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1389/3/23 13:02:27
اینجاست هاگوارتز
اینجاست گریف
اینجاست گریف
جزئیات کاربر

فرانک عزیز،
اگه در جریان امور باشید می دونین که به علت امتحاناتِ بچه ها در این ماه، ماموریت ها به یکم تیر موکول شد. اگه تقاضاها در این رابطه بیشتر باشه امکان داره زمانش رو جلو بندازیم ولی فعلا یکم تیرماه برای آغاز فعالیت ارتش در نظر گرفته شده.
موفق باشید
اگه در جریان امور باشید می دونین که به علت امتحاناتِ بچه ها در این ماه، ماموریت ها به یکم تیر موکول شد. اگه تقاضاها در این رابطه بیشتر باشه امکان داره زمانش رو جلو بندازیم ولی فعلا یکم تیرماه برای آغاز فعالیت ارتش در نظر گرفته شده.
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
آن دورها...
چنان غرق
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 6 آذر 1389 20:23
از: بیمارستان سوانح جادویی سنت مانگو
پستها:
132

جزئیات کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی،
اول از همه تشکر میکنم از ماریتا و سیریوس عزیز که لطف کردند و ثبت نام کردند.
باید بگم که از این به بعد مسئولیت تاپیک خبرگزاری به شما دو نفر واگذار خواهد شد و خیلی بهتر هست، اگر که سعی کنید با هماهنگی یکدیگر اخبار ارتش رو طی برنامه خاص و موعد مقرری منتشر کنید.
به هر حال امیدوارم که در این کار موفق باشید و خبرگزاری ارتش رو فعال و خوب نگه دارید.
با تشکر و احترام
اول از همه تشکر میکنم از ماریتا و سیریوس عزیز که لطف کردند و ثبت نام کردند.
باید بگم که از این به بعد مسئولیت تاپیک خبرگزاری به شما دو نفر واگذار خواهد شد و خیلی بهتر هست، اگر که سعی کنید با هماهنگی یکدیگر اخبار ارتش رو طی برنامه خاص و موعد مقرری منتشر کنید.
به هر حال امیدوارم که در این کار موفق باشید و خبرگزاری ارتش رو فعال و خوب نگه دارید.
با تشکر و احترام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1389/3/18 23:00:07
[b][color=000066]نان و ستاره
آن دورها...
چنان غرق
آن دورها...
چنان غرق
جزئیات کاربر

.:. فرم ثبت نام خبرگزاری .:.
نام و نام خانوادگی : لرد سياه... بچه ها سيريوس صدام ميكنن
مدت زمان عضویت در سایت : تير ماهي كه داره مياد ميشه يك سال :-"
مدت زمان عضویت در ارتش : هم اوايل عضويتم توش بودم كه به دليل يك سري مسائل رفتم.
مدت زمان وقت آزاد در روز و هفته : همه روزه بجز پنج شنبه و جمعه ها، نشاني: خيابان اشرفي اصفهاني، بعد از پل صدر.
میزان علاقه مندی : مدار علاقه رو ندارم
نام و نام خانوادگی : لرد سياه... بچه ها سيريوس صدام ميكنن

مدت زمان عضویت در سایت : تير ماهي كه داره مياد ميشه يك سال :-"
مدت زمان عضویت در ارتش : هم اوايل عضويتم توش بودم كه به دليل يك سري مسائل رفتم.
مدت زمان وقت آزاد در روز و هفته : همه روزه بجز پنج شنبه و جمعه ها، نشاني: خيابان اشرفي اصفهاني، بعد از پل صدر.

میزان علاقه مندی : مدار علاقه رو ندارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/01/28
آخرین ورود: دوشنبه 6 شهریور 1396 10:44
از: ...........
پستها:
275

.:. فرم ثبت نام خبرگزاری .:.
نام و نام خانوادگی : ماریه تا اجکامب
مدت زمان عضویت در سایت : از سال 84 عضو هستم اما به دلیل عدم فعالیت شناسم بسته شد بعد دوباره در خواست دادم باز شد و الان نزدیک 1 سال یا 2 سال فعالیت دارم.
مدت زمان عضویت در ارتش : تازه عضو شدم دقیق یادم نیست.
مدت زمان وقت آزاد در روز و هفته : در روز 5 ساعت البته چون امتحانای مشنگی هست اگه امتحانا تموم شه شاید وقتم ازاد تر شه ولی چون از تابستون پیش دانشگاهیم شروع میشه.
میزان علاقه مندی : خیلی زیاد
نام و نام خانوادگی : ماریه تا اجکامب
مدت زمان عضویت در سایت : از سال 84 عضو هستم اما به دلیل عدم فعالیت شناسم بسته شد بعد دوباره در خواست دادم باز شد و الان نزدیک 1 سال یا 2 سال فعالیت دارم.
مدت زمان عضویت در ارتش : تازه عضو شدم دقیق یادم نیست.
مدت زمان وقت آزاد در روز و هفته : در روز 5 ساعت البته چون امتحانای مشنگی هست اگه امتحانا تموم شه شاید وقتم ازاد تر شه ولی چون از تابستون پیش دانشگاهیم شروع میشه.
میزان علاقه مندی : خیلی زیاد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماریه تا اجکامب در 1389/3/18 17:20:35
ویرایش شده توسط ماریه تا اجکامب در 1389/3/18 17:38:56
ویرایش شده توسط ماریه تا اجکامب در 1389/3/18 17:38:56
معصومیت قدرتی دارد که شیطان نمی تواند تصور کند
جزئیات کاربر

مـــــــــــــــــــن مـــــــــــــــــــــــــــــــی خوام اســــــــــــتعفا بـــــــــــــــــدم.
جناب نیوت عزیز،
شما درواقع هیچ فعالیتی در ارتش نکردین و این استعفاتونم بی مورده. لطفا اگه بعد از مدتی تغییر نظر میدین اصلا فرم عضویت رو پر نکنید. دسترسی شما گرفته میشه.
با تشکر
جناب نیوت عزیز،
شما درواقع هیچ فعالیتی در ارتش نکردین و این استعفاتونم بی مورده. لطفا اگه بعد از مدتی تغییر نظر میدین اصلا فرم عضویت رو پر نکنید. دسترسی شما گرفته میشه.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1389/3/12 10:47:13

[img]http://www.jadoogaran.org/ima
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج