تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر ماه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1391 21:05
از: دست رفته کسی که با الکس کل کل کنه! :دی
پستها:
152

جزئیات کاربر

من به بارتي كراوچ راي ميدم ، چون اخيرا متوجه شده كه هر چي كمتر فعاليت كنه مفيد تره و خوب ميدونيد اين خودش خيلي خوبه.
و چون اين ماه بارتي خيلي فعاليتش كم بود من به اون راي ميدم ، چون كه خيلي خوب بود .
اميدوارم تشويق بشه و اينها .
و چون اين ماه بارتي خيلي فعاليتش كم بود من به اون راي ميدم ، چون كه خيلي خوب بود .
اميدوارم تشويق بشه و اينها .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

فکر میکنم الان یه چند دوره ای میشه که کسی جز لرد جادوگر ماه نشده.شاید بهتر باشه اسم رنک رو عوض کنیم و بذاریم :ولدمورت ماه !
!
منم چون لرد سالهاست داره تو این سایت فعالیت میکنه و هنوز هم با همون انرژی و طراوت کار میکنه بهش رای میدم.حتی مشخصا کوییرل هم از این سایت خسته شده و دیگه زیاد فعالیت آن چنانی نمیکنه و فقط یه سری وظایف خاص رو ایفا میکنه.
البته خیلی دوست داشتم به محیا یا همون دامبلدور رای بدم ،اما اینقد فعاااااالیتش زیاد بود(10 هزار تا پست و نقد و ماموریت و غیره )دیگه گفتم این رنک براش کمه و توهینه بهش اگر بهش این رنک رو بدیم.
همچنین دوست داشتم این رنک رو به نیوت عزیز بدم.واقعا کار سختیه که شما هی شناسه بسازید و تو یه بازی با کلمات ،با چند تا کلمه خاص چندین و چند پست بتونی بنویسی.واقعا سوژه هاش تموم نشدنیه و به نظرم خیلی سخته این همه بار آدم بتونه بازی با کلمات شرکت کنه.اما به ایشون تو بهترین ایده رای دادم و خب نمیخوام دو جا به یکی رای بدم.
=======
لرد ولدمورت !
!منم چون لرد سالهاست داره تو این سایت فعالیت میکنه و هنوز هم با همون انرژی و طراوت کار میکنه بهش رای میدم.حتی مشخصا کوییرل هم از این سایت خسته شده و دیگه زیاد فعالیت آن چنانی نمیکنه و فقط یه سری وظایف خاص رو ایفا میکنه.
البته خیلی دوست داشتم به محیا یا همون دامبلدور رای بدم ،اما اینقد فعاااااالیتش زیاد بود(10 هزار تا پست و نقد و ماموریت و غیره )دیگه گفتم این رنک براش کمه و توهینه بهش اگر بهش این رنک رو بدیم.
همچنین دوست داشتم این رنک رو به نیوت عزیز بدم.واقعا کار سختیه که شما هی شناسه بسازید و تو یه بازی با کلمات ،با چند تا کلمه خاص چندین و چند پست بتونی بنویسی.واقعا سوژه هاش تموم نشدنیه و به نظرم خیلی سخته این همه بار آدم بتونه بازی با کلمات شرکت کنه.اما به ایشون تو بهترین ایده رای دادم و خب نمیخوام دو جا به یکی رای بدم.
=======
لرد ولدمورت !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/09/06
آخرین ورود: یکشنبه 3 خرداد 1405 23:58
از: سر قبرم
پستها:
1506

نمایش پروفایل