جلسه اولدانش آموزان هاگوارتز، طبق معمول برای شروع کلاس " دفاع در برابر جادوی سیاه " آروم و قرار نداشتند و این مسئله رو میشد به راحتی از پچ پچ های توی کلاس متوجه شد.
بعد از پنج دقیقه در با شدت باز میشه ولی کسی مشاهده نمیشه!
مری: کو؟ کجاست؟
در همین لحظه یک تپه ریش که به یک تنه کوتاه وصل شده بود مشاهده میشه، چوبشو در میاره و به طرف مری حرکت میده.
- آوادکداورا!

مری از روی میزش پرت میشه روی زمین و مرد تازه وارد با لبخندی ادامه میده.
- سلام بچه ها. امیدوارم که همتون روز خوبی رو داشته باشید و به سرنوشت دوست گرامیتون مبتلا نشین وگرنه همتون رو میفرستم ته دریا. من بادراد ریشو هستم استاد درس دفاع در برابر جادوی سیاه. 67 ساله هستم، فوق لیسانس کمبریج تو رشته تکوانده و کشتی تو جوب آب هم پنج تا مدال طلا دارم. قصد ازدواج هم ندارم!

دانش آموزان که حسابی از دست این استاد جدید شوکه شده بودن هیچ حرفی نزدن و این باعث شد تا بادراد ادامه بده.
- خب من به طلسم های شوم کاری ندارم چون زیادی بهش پرداخته شده ولی ما میخوایم از این جا شروع کنیم که هرکسی بالاخره هم با طلسم های سیاه و هم با اشیای سیاه سروکار داره. اشیای سیاه یعنی اشیایی که روشون جادوی سیاه قرار داده شده و کارهای مختلفی رو انجام میدن تا کسی که باهاشون کار میکنه رو به سرنوشت های شومی مبتلا کنند.
بادراد نفسی تازه میکنه و ادامه میده : اولین شی سیاهی که در تاریخ جادوگری ساخته شد نهصد سال پیش بود که سالازار ساخت و هنوزم کشف نشده. خب... البته اینجا کلاس تاریخ نیست که به این چیزا بپردازم، ولی سوال اینجاست که اگر به یک جای مشکوک وارد شدید و فکر کردید که ممکنه اشیای خطرناکی اینجا باشه، باید چه کار کنید؟ خب شما باید چوبتون رو در بیارید و رو به آسمون بگیرید و بگید " آنداکامو". روش کارش هم طوری هست که یک غبار زردرنگ در هوا پخش میشه و روی اشیای خطرناک می نشینه. اینجوری میتونید اونهارو شناسایی کنید! خب تموم شد.
هرمیون : تموم شد؟
بادراد : آواداکداورا!

و در حالیکه از کنار لش هرمیون رد میشد به تخته ضربه ای زد تا تکالیف هفته آینده مشخص بشه.
تکلیف : ( من خواستم که از این به بعد سنت شکنی بکنم و تکالیف رو غیر رول بدم. اینجوری خیلی بهتره چون میدونم که لذت بیشتری میبرین از تکلیف نوشتن! )1. به نظر شما اولین شیء سیاهی که توسط سالازار ساخته شد چی بود؟ ( 5 نمره )
2. سه تا از خطرناک ترین اشیاء سیاهی که در دنیا وجود داره رو بنویسید. ( 10 نمره )
3. یک شیء سیاه رو نام ببرید، کاری که انجام میده رو بنویسید و بنویسید که چه کسی اونو اختراع کرد. ( 15 نمره )
تکالیف هرچه بیشتر طنز و با خلاقیت بیشتر ( شما بخونین بی ناموسی دیگه!

) نوشته بشن نمره کامل تری میگیرن.