جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
ماراتن هری پاتر
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها
×

آنلاین‌ها

68 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
68
مهمانان
0
عضو
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

شبکه پرواز

×

فن‌ فیکشن‌ها

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1389 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
مگی نوشته :

نقل قول:
با بلیز کاملا موافقم ! الان کسایی که به شخصیتاشون وفادارن و توجه میکنن خیلی کمه ! مثلا من الان یه پسرم ولی شخصیت مونث گرفتم خب باید خودم رو جای کارکترم بذارم و گرنه فایده نداره . یا مثلا یارو قورباغه شده چوب دستی دستش میگیره ! بیشتر باید رفت تو شخصیت ! مثلا مگی نباید هیچ وقت هری پاتر رو هری صدا کنه و باید بگه پاتر !


فلانی نوشته :
نقل قول:
یه بحثی در مورد این موضوع تو چت باکس شد که من میخوام اینجا در موردش صحبت کنم البته فقط در حد یه پست. زابینی، مساله اینجاست که وقتی شما که در رول پلینگ فعالیت نمیکنی میای اعضای تازه وارد خیلی خوبی که الان داریم یا سایر اعضای فعالی که الان در رول پلینگ فعالیت میکنند رو زیر سوال میبری و همش انتقاد میکنی، جلوی فعالیت همین اعضارم میگیری. وگرنه مساله، من نوعی نیستم چون اگه به من باشه همونطور که گفتم نه برام مهمه نه حوصله دارم این بحثارو بخونم و توش شرکت کنم، به جای این زمانی که برای اینجور بحثا صرف کنم ترجیح میدم یه پست رول پلینگ بفرستم!


انیتا نوشته :
نقل قول:
حالا باز خدا رو شکر که آنتونین فعالیت داره! بلیزم که فعالیت داره، و همیشه ی خدا نظرات خوبی داده و فکر میکنم بر هیچکس پوشیده نیست توانایی نقد های اساسیش اما خب، بعضی هستن این وسط آتش رو زیاد می کنن یا هیزم می ریزن، یا از آب گل آلود ماهی میگرن کسایی که هنوز نمیدونن "ه" در آخر کلمات، به جای" هست" نوشته میشه و به معنای کسره نیست موفق باشید دوستان



این پست ها به ترتیب زده شده ! الان کدوم از این پست ها حرف خصوصی و مغرضانه تره ؟! یا کی داره از اب گل الود ماهی میگیره ؟!
واقعا ادم نباید بدون فکر نظر بده ! اخه چرا باید حرف پوچ بزنی که یه حرف زده باشی ؟!!!
هان ؟!
واقعا مثلا میخوای بگی بزرگی ؟!


مثال شما اون ادمایین که چشمشونو می بندن همه چی رو یا خوب می بینن یا بد !
برای بقیه هم کاری نداره بشینن از شما غلط املایی بگیرن !

قیاس مع‌الفارق یا مقایسه نادرست یا مغالطه تمثیل از طریق اهمال در شرایط استدلال استقرایی پدید می‌آید که موضوع آن سرایت حکم یک امر به امر دیگر باشد بدون آن که شباهت کاملی میان آن‌ها وجود داشته باشد. در منطق به مقایسه، تمثیل گفته می‌شود.


موفق باشی و امید وارم یک کم در واقعیت رشد کنی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1389 03:50
نمایش جزئیات
آفلاین
من دیگه خسته شدم انقدر یک مسئله رو تکرار کردم. تا الان چند بار گفتم منظورم نه با شخص بخصوصی بوده نه مربوط به حوادث یک روز خاصی بوده و نه ربطی به تازه وارد ها داشته. بلکه بحثی کلی بوده و مربوط به چیزی که مدتیه در سایت اتفاق می افته و وضع تاپیک ها رو از فرم اصلیش خارج میکنه.

دیگه نمیدونم مطلب به این سادگی رو چجوری بیان کنم. بیشتر احساس میکنم به شما تلقین شده که نظراتم خطاب به شخص خاصی هست یا منظور خاصی دارم چرا که فکر میکنم نظراتمو بخونید واضح باشه که منظورم شخص خاصی نبوده. منتها معمولا آنتونین عادت داره با فرافکنی بحث رو به حاشیه بکشونه و ذهن دیگران رو از اصل ماجرا دور کنه.

وگرنه چند روز پیشم چنین صحبت هایی با آلبوس در چت باکس بود ... هفته قبلشم باز در چت باکس نظرات مشابهی دادم. این مسئله اصلا مال دیروز و امروز نیست و اصلا ربطی به تازه واردی و غیر تازه واردی یا ارزشی و غیر ارزشی بودن نداره.... بلکه مسئله فراگیریه که هر روز افراد مختلف بدون هیچ دلیل موجهی دارن انجامش میدن و منم دارم از این وضع انتقاد میکنم و از شانس شما من اون روزی این نظر رو دادم که شما هم اتفاقا همون روز چنین حرکتی رو انجام داده بودید.

منتها از همه اینا گذشته برام جالبه که مدیر سایت میاد با مطالب خلاف واقع ذهن دیگران رو از بحث اصلی دور میکنه به طوری که جایی که ما الان در مورد مسائل ایفای نقش صحبت کنیم داریم خیلی شخصی با مسائل برخورد میکنیم و من کلا نمیدونم چه توجیه مناسبی برای چنین رفتار عجیب از سوی یک مدیر سایت میتونه وجود داشته باشه که چنین ذهنیت غلطی رو در دیگران به وجود بیاره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1389/11/10 3:57:32
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1389 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید تو رو خدا این بحث رو تمومش کنین فکر می کردم تا اینجا باشه که من به خاطر یه اشتباه سرزنش بشم!ولی ...

ببینید من یه اشتباهی کردم یه سوژه سریعتر از حد معمول تموم کردم! الان دو تا عضو خوب دارن سر یه چیز دیگه بحث می کنن ولی اعذاب وجدانش می مونه واسه من چون باعث شروع این بحث شدم خواهشا تمومش کنید. نه آنتونین مدیر نا لایقیه (که اونهایی که می گن هست به نظر من از انصاف خارج شدن!) نه کسی گفت بلیز حق اعتراض نداره! بلیز عزیز مشکل می بینی توی سایت! می بینی ارزشیایی مثل من سایت رو پر کردن بیا به من یاد بده! من خوشحال می شم از کسایی مثل تو و آنتونین یاد بگیریم! اگه قراره بود ما ها از شکم مادر نویسنده به دنیا بیایم دیگه نمی اومدیم اینجا از کسی کمک بخوایم، نقد بگیریم و غیره!

من هم دوباره عذر خواهی می کنم از این بابت که اون سوژه رو تموم کردم. من توی یه سایت زمانی که سوژه می دادیم بین 10 تا 20 پست سوژه تموم می شد! اگه کسی سوژه رو تموم می کرد اشتباه به حساب نمی اومد منم به همون حساب یه سوژه رو تموم کردم! نمی دونستم این شکلی می شه! یه حرکت نخواسته بوده! این دعوا ها رو هم کنار بگذارید! لطفا! بلیز من از خود تو کمک می خوام بیاین و این قوانین که هیچ جا نیست یا اگه هست من کوتاهی کردم ندیدم و نمی دونم رو یه جا بنویسید منم ببینم! این پست رو زدم که به این بحث تمومی بدم!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

[b]« هوش و علم ، [color=990000]شجاعت و غلبه بر ترس[
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1389 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
انیتا جان با تمام احترامی که برای تو قائلم ولی باید بگم :
شما دقیقا نقش این افرادی رو داری که دوست داری همه حرف نزنن تا همه چی در صلح بمونه !
این اتیش و هیزم و این حرفا نیست !
این چیزی نیست که درش منفعت کسی باشه !
این دنیای مجازیه متاسفانه یه سری این رو نفهمیدن ( این جای حرفم واقعا با تو نیستم ) و خیلی مسائلو جدی میگیرن !
این که بلیز و امثال اون میان نظر میدن دلیل بر بشین خارج گود و بگو ل..... نیست خب دلش سوخته !
کلا کلیه انتقادات و پیشنهادات اخیر را تو این یک ماهه برید بخونید یا حتی قبل تر !
یه جواب درست یه پاسخ مثبت یه بحث منطقی اگه دیدید هیچی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین خون یک مدیر در رگ هاشه و یک مدیر هم هیچ رقمه هیچ نقدی رو نمیپذیره چه به خودش مربوط باشه چه نباشه مقابل نقد جبهه میگیره و یه چیزی میگه که گفته باشه!(آنتونین نه ها، مدیر!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بوق بر مدیران
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا اگه بعضیا منظورت با منه که این بعضیا اسم داره .

دوما اگه منظورتون با منه که کلمات اشتباه مینویسم،باید بگم که من اصولا با موبایل آنلاین میشم و خیلی از کلمات رو نمی تونم درست تایپ کنم.

بعدشم مینروا معلوم نیست شما ماله کدوم جبهه ای هستید.
آنتونین نیست ببینه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا باز خدا رو شکر که آنتونین فعالیت داره!

بلیزم که فعالیت داره، و همیشه ی خدا نظرات خوبی داده و فکر میکنم بر هیچکس پوشیده نیست توانایی نقد های اساسیش


اما خب، بعضی هستن این وسط آتش رو زیاد می کنن یا هیزم می ریزن، یا از آب گل آلود ماهی میگرن

کسایی که هنوز نمیدونن "ه" در آخر کلمات، به جای" هست" نوشته میشه و به معنای کسره نیست


موفق باشید دوستان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
پ ن: البته من درکت میکنم ... انقدر از همون اول که وارد سایت شدی همه اعضای قدیمی بهت عنایت داشتن هنوزم که هنوزه از اعضای قدیمی کینه به دل داری ....

البته شما کلا عادت داری اول کار انجام بدی و بعد راجع بهش فکر کنی !

مثلا شما چون تو تیم ملی فوتبال بازی نمی کنی نباید انتقاد کنی ازش ؟!
یا مثلا چون شما بازیگر نیستی نمی تونی از فیلم و سینما انتقاد کنی ؟!

این شیر آن شیر نیست !

واقعا ناراحت شدم برای برگشت پرسی اخه مهم ترین کاری که شما میکردی یعنی همون مصاحبه هم دیگه ... !

کلا که ... !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
درود !
نظر هر شخصی با دیگری متفاوته و باید به نظر دیگران احترام گذاشت.این مساله که به وجود اومده موضوع خیلی مهمی و نمیشه به راحتی از کنارش گذشت.

من اولش به خودم اجازه ندادم اینجا پست بزنم اما بعد از اینکه تمامی پست هارو خوندم تصمیم گرفتم اینجا پست بزنم.
شاید عقیده من اشتباه باشه اما منطق من میگه آنتونین درست تر میگه.البته من نمیگم بلیز حرفاش کلا اشتباه اما آنتونین درست تر میگه.اگه بخوایم اینجوری رفتار کنیم همین 4 تا عضوی که داریم میرن و در سایت باید تخته بشه.
از نظر من بجای این بحث ها(که البته بحث های مهمه و الکی نیست ) برین 4 تا پست بزنین سایت شلوغ شه و به روال عادی خودمون ادامه بدیم.
در کل من امیدوارم این بحث سریعتر تموم بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی گولاخ «««
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1389 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین عزیز ....حرفات تکراری بود و قبلا هم همه اینا رو توی چت باکس گفته بودی و جوابتم گرفته بودی. من دارم در رولپلینگ فعالیت میکنم. خیلی خنده داره که علی رغم اینکه هر روزم چندین ساعت در سایت مشغول پرسه زدنی، باز هم از این موضوع بدیهی اطلاع نداری وخنده دار تر اینکه دائما روی همین نکته هم تاکید میکنی گویی عزمتو جمع کردی هیچجوره واقعیتو قبول نکنی ... حداقل قبل از پست زدن برو یه بار آخرین پستهای من و تاریخ هاشونو بخون تا ببینی من در سایت فعالیت میکنم یا نه. (ضمن اینکه اصلا نیازی هم نمیبینم که توضیح بدم دو سه هفته فعالیت نکردنم بخاطر امتحانات دانشگاه بوده)

و البته فعالیت یا عدم فعالیت من اصلا ارتباطی به بحث نداره. شما باید اون انتقادی که میشه رو ارزیابی کنید و ببینید آیا این انتقاد به جا هست یا نه. دیگه اینکه بگی تو فعالیت نمیکنی پس حق انتقادم نداری و از این چیزا تماما بحث های حاشیه ای جهت منحرف کردن خواننده از اصل ماجراست که همانا اصل انتقاد است و اینکه انتقاد مسئله ای مستقل از انتقاد کننده است پس باید به طور مستقل مورد نقد قرار بگیرد.

اگرم حوصله این بحث ها رو نداری پیشنهاد میکنم از مدیریت استعفا بدی و بری به قول خودت هرچندتا میخوای پست رول بزنی و این جایگاه مدیریت رو هم بذاری برای کسانی که وقت و فرصت و تجربه کافی برای پرداختن به مشکلات رو دارند و قادرند به وظایف مدیریتی رسیدگی کنند. وگرنه رول نوشتن که احتیاجی به منوی مدیریت نداره.

پ ن: البته من درکت میکنم ... انقدر از همون اول که وارد سایت شدی همه اعضای قدیمی بهت عنایت داشتن هنوزم که هنوزه از اعضای قدیمی کینه به دل داری ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1389/11/9 19:30:59