جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آزاد، قوی، جنگجو و سر بلند باش!(عضویت در محفل ققنوس)
ارسال شده در: یکشنبه 10 مهر 1390 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
برای شونصدمین بار این فرم رو با افتخار پر می کنیم. تا مشت محکمی باشد بر دهان اون کله پاچه و سیرابی هاش! تکبیر!

1) میدونی که در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم پس اینجا هیچ قوم و نژاد و دسته ای مطرح نیست ولی برای اشنایی شدن بیشترم با خودت لطف کن و مختصری از خودت و فعالیتت ارائه بده عزیزم.

بسم الله الرحمن الرحیم. این جانب سیریوس بلک هستم. پای ثابت محفل ققنوس و الف دال. عضویت در گروه محفلی پرور گریف. و ریاست دفتر فرماندهی کاراگاهان ( دو سال ) .

2) اگر عضو محفل بشی باید شجاع، متهور و قوی باشی. ممکنه مرگ همرزماتو بچشم خودت ببینی. تا چه حد آمادگی داری؟ تا کجا پیش میری؟ یه رول کوتاه بنویس و بهم نشون بده که به لرد ولدمورت میفهمونی دنیا دست کیه!

خدایی این رول نوشتن در فرم عضویت همواره یکی از قسمت هایی بوده که باب میل متقاضی نبوده

3) به قدرت عشق اعتقاد داری؟ و یا مثل ولدمورت این قدرت رو دست کم میگیری؟

بابا نگاه نکن ما 13 سال آزکابان بودیم، ما که اصلا" الهه عشقیم خودمون حالا ریا نباشه!

4) جمله بساز: نجینی - دامبلدور - (اسم خودت) - فاوکس - ولدمورت

الان اصلا" ذهنم کار نمی کنه واسه جمله ساختن و رول نوشتن.

5) من همیشه گفتم که لرد سیاه به اندازه ای در جادوی سیاه غرق شده و پیش رفته که بعضی تواناییهاشو حتی منم ندارم. علاوه بر این ولدمورت، مرگخواران وفادار و بی رحمی داره. بنظرت میتونیم بر اونها چیره بشیم؟

اینجا یه شعر بسیار زیبا هست که میگه:

مـــــن گریفم کـــوه صبرم شیـــر در بند و کمردم / از ولدمورت هــم نترسم محفل این را داده درسم

6) وقتی آوای ققنوس رو میشنوی چه احساسی در دلت شکل میگیره؟

بابا ما خودمون یه زمانی بلبل محفل بودیم! آوای ققنوس حکم این اشعار رو داره برای ما:

ای دامبل آزاده، آماده ایم آماده

ای محفل صاحب زمان آماده باش آماده باش/ بهر نبردی بی امان آماده باش آماده باش

ما یاوران دامبل / در راه عشق و محفل / بگذشتهاز جان و دل / هیهات من الزله هیهات من الزله

7) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. قبول صحبت های دامبلدور رکن مهمی از محفلی شدنه. به من اعتماد و اطمینان داری؟

ای دامبل آزاده، آماده این آماده

8) من مثل تام نیستم. من یک ارباب نیستم. من یک رهبرم و تفاوتم با تام اینه که بر قلب ها حکمرانی میکنم. بنظرت کدوم شیوه درست تره؟

قلب وقتی در اختیار باشه دیگه نیازی به اجبار نیست. دیگه نیازی به شکنجه نیست. آقا محفلیا عاشقن... محفلیا از خودشون گذشتن... ارباب سالاری در محفل معنی و مفهومی نداره...

سیریوس عزیزم مجددا به محفل خودت خوش آمدی. شجاعت و شهامت تو همیشه زبانزد بوده. امیدوارم دشمنان سیاهمون اون روی سیاهتو ببینن! بیا در آغوش پدر پیرت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1390/7/10 22:24:25
Re: آزاد، قوی، جنگجو و سر بلند باش!(عضویت در محفل ققنوس)
ارسال شده در: جمعه 8 مهر 1390 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین
فرم عضویت جدید

جادوگر شجاع و ساحره شیر دلی که عزمتو جزم کردی تا عضو ارتش سپیدی ها بشی بهت خوش آمد میگم.

1) میدونی که در محفل ققنوس از گرگینه(ریموس) گرفته تا غول(هاگرید) و حتی مرگخوار(سوروس) داریم پس اینجا هیچ قوم و نژاد و دسته ای مطرح نیست ولی برای اشنایی شدن بیشترم با خودت لطف کن و مختصری از خودت و فعالیتت ارائه بده عزیزم.

2) اگر عضو محفل بشی باید شجاع، متهور و قوی باشی. ممکنه مرگ همرزماتو بچشم خودت ببینی. تا چه حد آمادگی داری؟ تا کجا پیش میری؟ یه رول کوتاه بنویس و بهم نشون بده که به لرد ولدمورت میفهمونی دنیا دست کیه!

3) به قدرت عشق اعتقاد داری؟ و یا مثل ولدمورت این قدرت رو دست کم میگیری؟

4) جمله بساز: نجینی - دامبلدور - (اسم خودت) - فاوکس - ولدمورت

5) من همیشه گفتم که لرد سیاه به اندازه ای در جادوی سیاه غرق شده و پیش رفته که بعضی تواناییهاشو حتی منم ندارم. علاوه بر این ولدمورت، مرگخواران وفادار و بی رحمی داره. بنظرت میتونیم بر اونها چیره بشیم؟

6) وقتی آوای ققنوس رو میشنوی چه احساسی در دلت شکل میگیره؟

7) تام رو من وارد دنیای جادوگری کردم و همیشه سعی کردم بهش بفهمونم کارش اشتباهه ولی گوش نکرد. قبول صحبت های دامبلدور رکن مهمی از محفلی شدنه. به من اعتماد و اطمینان داری؟

8) من مثل تام نیستم. من یک ارباب نیستم. من یک رهبرم و تفاوتم با تام اینه که بر قلب ها حکمرانی میکنم. بنظرت کدوم شیوه درست تره؟

موفق باشی عزیزم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
Re: اعضاي محفل، از جلـــــــــــــــــــــــــــو نظام!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 شهریور 1390 05:28
نمایش جزئیات
آفلاین
1. به صورت کوتاه و اجمالی یک معرفی از خود داشته باشید و از نور و سفیدی شخصیتتان برای ما بگویید:

اهم، اینجانب ماری مکدونالد هستم، تغییر چهره ( شناسه ) زیاد دادم اما همیشه سفید بودم، هستم و خواهم بود!

2. شرط اول مبارزه با هر دشمنی، اینست که او را خوب بشناسیم! به صورت خلاصه و اجمالی اطلاعات خود را از دشمن اصلی ما یعنی لرد ولدمورت بگویید.

کله کچلش به اندازه یک پروژکتور ۲۴۰ ولتی نور میده، شنیدم توی خانه ریدل پول برقشون رو نمیدن و از نور کله اون استفاده می‌کنن. خیلی‌ زشت هست و دماغ هم نداره ( عجب کشف بزرگی‌ بودا!)! برای بقیه اطلاع به صفحه بعد مراجعه بفرمایید!

3. در راستای سوال قبل، ویژگی بارز تام ریدل(ملقب به ولدمورت) از دیدگاه شما چیست؟

سیاهه! اخیرا کشف شده که عقل هم نداره ( آخه آدم عاقل که سیاه نمی‌شه ). و کلا آدم کش روانیه. اصلا حیف جوهر نیست که به خاطر نوشتن خصوصیات اون حروم می‌شه؟

4. همان طور که میدانید بردن نام ولدمورت مرا از لحاظ روحی و روانی به شدت ارضاء میکند! این یکی از مصداق های شجاعت یک محفلیست، اکنون شما بگویید آیا از بردن این نام وحشت دارید یا خیر و آیا میتوانید این کار بنده را تحمل کنید، سپس برای محکم کاری امر ثبت نام سه بار نام او را ببرید!

ولدمورت، ولدمورت، ولدمرتتت

5. به صورت غیر اجمالی () کمی از خصوصیات مثبت و شجاعت ها و فداکاریهای این بنده حقیر بگویید تا مشخص شود درباره رهبر گروهتان چه قدر اطلاعات دارید (همون پاچه خواری کنیده دیگه)

آقا اجازه! این سوالتون مبهمه! میشه روشنش کنین؟ الان دقیقا منظورتون کیه ؟ الان از شما تعریف کنم که یه شیرینی‌ به گریف ندادین یا هری یا شایدم از دامبلدور فقید؟ کاملا توضیح بدین تا من جواب رو پشت ورقه بنویسم!

6.در آخر پس از ذکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!

اول اینکه جادوگر کفن نداره بلکه مومیایی میشه! بعدشم

مچکرم !

تایید شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماری مکدونالد در 1390/6/29 5:34:22
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/6/31 18:49:11
Only Raven

"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"

ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1390 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
1‏ ‏_ من جيني ويزلي همسر وفادار هري و مادر البوس و ليلي ام. از همون اول در راستاي اهداف سفيدي تلاش كردم

2‏ ‏_ سلطان دماغ، از خود راضي ، فكرميكنه از دماغ فيل افتاده!

3‏ ‏_ سلطان دماغ، به جاي مغز توي سرش . .. داره!!

4‏ ‏_ بيخياله همه سياهها
ولدمورت ولدمورت ولدمورت

5‏ ‏_ به افتخار دامبلدور زمان ... هورا هورا

6‏ _ صلوات!!

تایید شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/6/31 18:53:27
در اندرون دل خسته من ندانم کیست
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست...

در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1390 09:47
نمایش جزئیات
آفلاین
1. به صورت کوتاه و اجمالی یک معرفی از خود داشته باشید و از نور و سفیدی شخصیتتان برای ما بگویید:

من آلبوس سوروس پاترهستم من اومدم مانند پدر ومادرم دنیارو از دست مرگخوار هانجات بدم

2. شرط اول مبارزه با هر دشمنی، اینست که او را خوب بشناسیم! به صورت خلاصه و اجمالی اطلاعات خود را از دشمن اصلی ما یعنی لرد ولدمورت بگویید.

ترسو،زشت وزیادی خواه است.یک کله کچل که همه چیز رو میخواد از راه جنگ بدست آورد

زیادی خواه،زشت،بی دماغ،حسود

4. همان طور که میدانید بردن نام ولدمورت مرا از لحاظ روحی و روانی به شدت ارضاء میکند! این یکی از مصداق های شجاعت یک محفلیست، اکنون شما بگویید آیا از بردن این نام وحشت دارید یا خیر و آیا میتوانید این کار بنده را تحمل کنید، سپس برای محکم کاری امر ثبت نام سه بار نام او را ببرید!

من از اسم اون نمی ترسم.ولدومورت،ولدومورت،ولدومورت

5. به صورت غیر اجمالی () کمی از خصوصیات مثبت و شجاعت ها و فداکاریهای این بنده حقیر بگویید تا مشخص شود درباره رهبر گروهتان چه قدر اطلاعات دارید (همون پاچه خواری کنیده دیگه)

جومونگ محفل زمین
بلند بگو آفرین

6.در آخر پس از دکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!

(الهم صلی الی محمد وال محمد)

تایید شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/6/28 17:13:06
ارسال شده در: دوشنبه 28 شهریور 1390 09:39
نمایش جزئیات
آفلاین
من پرفسور اسپراوت هستم مدیر گروه هافل

باهوش،خودخواه،کچل

فقط یه ذره باهوشه همین ولی هری باهوش تره

ولدومورت،ولدومورت،ولدومورت بازم بگم؟؟؟

این رهبر قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و بچه رهبرمون قهرمان میشه.

6.در آخر پس از ذکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!
صلوات لازم نیست شیاطین جرعت ندارن طرف من بیان

تایید شد ! خوش آمدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/6/28 17:10:42
ارسال شده در: یکشنبه 27 شهریور 1390 02:57
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام عرض میکنم خدمت پرفسور پادمور. ای جــــــــانم. خدمتتون عارضم من شخصیتم خیلی سفیده. یعنی نگاه نکید سیاهه ها در درون سفیده. بلی ...

من خیلی ایشونو میشناسم. حتی اسمشم نمیشه گفت ... اسمشو نبر

باهوش با استقامت ... چیز ببخشید چی گفتید؟ سوالتون چی بود؟ رشته کلام از دستم در رفت.

توپولویی توپولو! صورتت مثل هلو! مالی(ویزلی) خوبی داری! میشینه توی خونه ... میبافه دونه دونه! میپوشی خوشجل میشی! مثل دسته گل میشی!

کیه؟ چیه؟ چی میگه؟

متشکرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1390/6/27 3:00:52
ارسال شده در: چهارشنبه 12 مرداد 1390 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین

من آلبوس سوروس پاترهستم من اومدم مانند پدر ومادرم دنیارو از دست مرگخوار هانجات بدم

ترسو،زشت وزیادی خواه است.یک کله کچل که همه چیز رو میخواد از راه جنگ بدست آورد

من از اسم اون نمی ترسم.ولدومورت،ولدومورت،ولدومورت

جومونگ ایران زمین
بلند بگو آفرین

6.در آخر پس از دکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!

(الهم صلی الی محمد وال محمد)

تایید نشد !
لطفا ابتدا به عضویت ارتش دامبلدور در آیید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1390/5/12 14:24:47
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/5/27 16:50:39
ارسال شده در: دوشنبه 3 مرداد 1390 15:41
نمایش جزئیات
آفلاین

بنده لی جردن هستم و اینقدر سفیدم که بروبچ صدام می کنن سفیدسوخته
وابسته به بقیه است وdukd اگر مرگخوارهایش را به را راست برانیم خودش را شکست داده ایم.

کچله
اینو گفتم چون خیلی بارز بود.

با چرا اینقدر بزرگش می کنید.کی از این کله کچل بی دماغ وحشت داره .ولی واسه این که کا از محکم کاری عیب نکند می گویم:
ولدی کچل ولدی کچل ولدی کچل

ای کله طلای زخم طلا.
بخور و بیا
بخور و بیا
شعر شد

6. در آخر پس از دکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!
چقدر نا امیدیم ما!!واسه اونا باس کفن سفارش بدیم

تایید شد !
به محفل خوش اومدی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لی جردن در 1390/5/3 22:35:33
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/5/27 16:57:35
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: یکشنبه 2 مرداد 1390 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین

من که سفید سفیدم. باورتون نمیشه برم آزمایش خون بگیرم بیام.() شهید هم شدم. آدم سفید تر از من؟

آدمی ترسو زشت که همه ی یاررانش را ترسو بار آورده مثلا:پتی گرو.و همه چیز را می خواهد از راه جنگیدن بدست آورد ولی همچین باید و شاید قدرت درست و حسابی ندارد و همیشه شکست می خورد.پدرش مشنگ بوده و مادرش هم یک ساحره و چون پول کافی برای نگهداری او را نداشتند به یتیم خانه رفت.سپس دامبلدور او را مدرسه خودش اورد و در گروه اسلیترین افتاد. بعدش هم کار های شیطانی خودش راکرد.

کچلی. زشتی. بی دماغی. ترس و حسادت نسبت به دامبلدور و پاتر.

نه بابا. چرا باید از این کچل بترسم. اینم برا دل خوشی شما: ولدمورت- ولدمورت- ولدمورت.

شما ملت مرگخوار را توی جیبتون میذارید. ای مدیر. ای بلاک کن. ای قهرمان.

6. در آخر پس از ذکر تعداد تکه های کفن یک میت جادوگر یک صلوات فرستاده تا شیاطین از شما دور شوند و سپس وارد شوید!

والا نمی دونم. اگه مهمه برم تحقیق کنم و بیام؟

تایید شد!
به محفل خوش آمدی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1390/5/3 8:13:06