جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

48 کاربر(ها) آنلاین هستند (40 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
45
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  292 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  278 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  349 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
ینی اینکه ده نفر برگشتن تو سایت یه دونه از اینهمههههههههه تاپیک سایت رو گرفتن دستشون یه خرده با هم بگن بخندن انقد جای شما رو تنگ کرده که جایی که قرنی یه بار رول نمی خوره برداری یه رول بزنی بالاشم با فونت بولد بنویسی "سوژه جدید"؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 23:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سوژه (پست الکی- عنوانش بنا به جریجه دار شدن احساست جغد وبمستر، تغییر یافت ! :پتک:)

در تالار سراسر بیضی شکل نحوه برخورد، جادوگران، ساحره ها، فشفشه ها، گرگینه ها، دورگه های کثیف، دورگه های تمیز، سیفید میفیدهای ارزشی، مخلوقات و حتی ماگل های امروزی به سبک استادیوم نشسته بودند و با قیافه هایی مشتاق به مرکز ماجرا نگاه می کردند؛ جایی که دو دسته متشکل از تعدادی دایناسور و اژدها با هم در حال نزاع بودند...

عله: «اینطوری که نمیشه به بحث رسیدگی کنیم ! لطفا یکی یکی مطرح کنید. ریگول اول تو بگو... ! »

و عله به پسرک خوشتیپ مقابلش اشاره می کند اما به جای او، نسخه کپی شده ی او از میان جمعیت بلند می شود و لب به زشتی می گشاید:

«آهای مدیر بووووق ! بوووق ! بووووووووق ! به جای دخالت پاشو برو سایتو از زوپس به فلش ارتقا بده ! »

عله کبیر خوی آتشفشانی اش فوران می کند و در حرکتی فوق انتحاری دست درون سوراخ دماغش می کند و با بهره از سنسور لیزری داخل آن، ریگولوس بلک کپی شده را از میان جمعیت محو می سازد و به جزایر بالاک اعزام می کند.

ریگول اروجینال: «بله. عرض می کردم عله اعظم ! بنده در سال های دور جایزه زیباترین چشمک سال به ناموس مردم رو برنده شده بودم ! اما مدیران در غیبت من به خاطر کسب این جایزه به من توهین کردن ! بهم فش دادن ! همینطور علاوه بر فش، فحش هم دادن ! حتی بدتر هم کردن و فهش دادن ! من خسارت میخوام ! »

عله: «خب ! حالا چی میخوای؟ چطور جبران کنم خسارتتو ؟ »

ریگول اروجینال: «اجازه بده تور بیجامه پارتی رو از دیاگون تا هاگزمید به مدت هفت شبانه روز برگزار کنیم ! همینطور پیاده روها و گذرگاه های سایتو تنگ تر کنیم و دورشون دیوار بکشیم ! »

عله: «بسیار خب ! میدم کمیسیون بررسی کنه ! از طریق بخش تماس با ما جواب نهایی رو دریافت کن ! خب ! نفر بعدی ! ئم. امریک. تو بگو ! »

امریک پلید در حالی که سعی می نمود پلید وانمود کند، به طور وحشتانکی توسط جمعیت استادیومی مورد تمسخر قرار می گرفت. بلاخره دالانی از شلوار یکی از نسل دایناسوری ها خلق نمود، بیرون جست و رو به عله ندا در داد که:

«بگیر این ندا را که در دادم ! بگیرش ! در دادم ندا رو ! بگیرش دیگه کله زخمی ! »

عله در حرکتی سوپر انتحاری شیشه خالی خیار شور یک و یک رو در هوا می گیرد و سریعا درب آنرا را می بندد تا ندای نامرئی که برادر امریک نازل نمود، از دستش در نرود...

امریک: «بله. می گفتم. به شناسه برادر حمید من خسارت زیادی وارد شد ! از جمله اینکه عمامه اون شناسه ام رو به آتش کشیدن ! دفتر مرجعیت منو در حوزه قزوین پلمپ کردن. کی جواب این جنایت ها رو میده ؟ هان؟ منم مثل اون ریگول سوراخ پرست طلب خسارت می کنم ! »

عله: «بسیار خب ‍! دستور میدیم مجسمه ای از عمامه تون بسازن، بفرستن موزه هنرهای معاصر ! چند شعبه دفتر هم براتون در طبقات مختلف هاگوارتز افتتاح می کنم ! راضی میشین ؟ »

امریک: «بله. به شدت ممنونم ! فقط دوباره گوشت جن خانگی رو هم حرام اعلام کنید ! چون اخیرا شکارشون بالا رفته و رو به انقراضن ! یه گاو نعل اسپرت هم برام بخرین ! قسطی ! »

امریک هم پس از توافق عله همانند فرزندی سرافراز و متین به ریگولوس اروجینال ملحق میشه و به اتفاق به پشت عله میرن و در صندلی های موافقان عله می نشینند.

اما این بار قبل از عله، حاج آقا دارک بود که دروازه کلام را گشود:

«ما خریدنی نیستیم ! ما خردیدنی ای نیستیم ! من کودتا می کنم عله ! من کود تا می کنم ! تو شناسه آرشام را گشودی و به ما نسل دایناسوری خیانت نمودی ! هم اکنون آرشام راست راست داره میگرده برای خودش و قدرتشو بیشتر می کنه! هم اکنون امپراطوری خویش را دوباره بر علیه تو و اون آرشام برقرار می کنم ! آستاکبار ما مردنی نیست ! هیعیعیعیعیعی هااا ! »

به دنبال نعره حاجی دارک، ملت هورا کشان فریاد زدند و از وی حمایت نمودند. در این حین بر اثر اوج اتحاد و هماهنگی و از این حرفا، کفتری ققی نام از روی شانه حاجی بال گشوده و به سمت عله رفته و در عملیات خاموش کردن آتش آتشفشان، موادی سیفید میفید رو عله می ریزد و و در میان آن جمعیت، عله مجبور به آپارات کردن به منوی خوش دست مدیریتش می شود تا چاره یابد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/6/21 23:12:35
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/6/21 23:16:52
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/6/21 23:20:35
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1390/6/22 0:02:49
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 21:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخواستم از مدیران سایت برای تلاش بی وقفه و شبانه روزی آنها کمال تشکر را بکنم .
واقعا ممنونم !
و همچنین اضافه میکنم که توطئه ی این افراد و کارشکنی های آنها همیشه بوده و به هیچ جا نخواهد رسید زیرا آنها اهداف پلید دارند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
برین رول نوشتن یاد بگیرین بابا

من نمیدونم ما تا کی باید شاهد این پروپاگاندایی باشیم که کاربران قدیمی راه میندازند
رولهایی که ما مینویسیم قوی تر بوده یا این رولهای یک خطی ابتدای رولپلینگ که در سطح تبلیغات برنج محسن از جادوگر تی ویه؟

نقل قول:
همین جا دوست دارم از ته دل فریاد بزنم کوییرل عزیز به خاطر این استقامت و نحوه مدیریتت از تو متشکریم ، نه من بلکه تمام اعضای سایت

از همینجا اعلام میکنم مدیر فقط بیل ویزلی...بهترین مدیر تاریخ جادوگران...کسی که با باندبازی حذف شد...مرگ بر عله...مرگ بر سیم سرور
ققنوس خدمتت عرض میکنم که اسم واقعیتو از پروفایلت خوندم. کارت تموم شده دیگه.امرو از زمین و هوا و دریا بروبکسمو میریزم دستگیرت کنند...پسفردا هم خواستگاری که بری، میگن اه اه جادوگرانیه این.بهش زن نمیدیم

درود بر شاهزاده نیمه اصیل...احسنت...فی الواقع ادب مرد به ز دولت اوست

نقل قول:
امروز بهمون فحش میدن ، فردا میان کتک میزنن ، پس فردا هم حتما میریزن میخوابونن و اعمالِ قانون میکنن ! این بود آرمان های دامبلدور راحل واقعن ؟!

من با شما مخالفم...چرا که آرمانهای دامبلدور مگر غیر از این بود؟ چند بار خودم مچتون رو توی اتاقش گرفتم؟ فکر کردی یادم رفته چطوری ارشد شدی؟

نقل قول:
من فقط درخواست آب دارم! هیچی دیگه نمی خوام آقا من فقط درخواست آب دارم!

دیگه پسرم ما که مثل عله مهندس نیستیم

نقل قول:
در مورد شناسه آرشام هم باید بگم که نظر بنده به نظر ققی نزدیک تره مگر آنجایی که حس کنم آرشام از نظر رفتار به آرمانهای حاجی دارک لرد و برادر حمید نزدیک شده !

به حقیقت سوگند آرشام ذوب در طریقت حاجی دارک لرده...به همین مناسبت امشب در جزایر بلاک پیژامه پارتی ترتیب داده با آهنگ"ای وای هی وای به دومبول بندری" بزن و بکوبی کنار بندر راه میندازه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

@T!k
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 19:35
نمایش جزئیات
آفلاین

بنده در همین جا اعلام حمایت میکنم از کفی از این پیر ققنوس مرده از این جونور نحیف از این پیرمرد آفتاب لب بووم
یعنی چی آقا من اعتراض دارم مهم نیست به چی اعتراض دارم مهم این هست که اعتراض دارم

این فضای فرهنگی هنری ارزشی ضد ارزشی رو از این جوون ها گرفتین الان باید اینها رو از تو اورگریمار جمعشون کرد واقعا این بود اوون آرمانهای ما ! ؟

بنده از کوئیریل اعلام انزجار و حمایت میکنم که باعث شد این سایت مراحل ترقی رو در غیاب اعضای قدیمی و اصلی طی کنه یعنی چی آقا خونه بابامون نبود که اومده بودیم کنگر خورده بودیم لنگر انداخته بودی همش تو سایت آنلاین بودیم .

اگر کوئیریل این دانشمند فرزانه نبود کی میخواست بر علیه لیچ کینگ قیام کنه واقعا کی میخواست بره و از آرمانهای بنیانگذار ا..ب دفاع کنه همین جوون هایی که رفتند با دست خالی در مقابل لیچ کینگ ایستادند !! اینها کی بودند ؟

یکی باید بیاد به من و امثال من که سالها در مقابل آستاکبار ایستادیم و خم به ابرو نیاوردیم جواب پس بدهد !!!

ای آتشفشون ای آستاکبار کجایی ؟

ای عله ماکسیما کجایی

ای صاحب سیم سرور کجایی (2)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر سيريوس بلك در 1390/6/21 19:37:38
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 18:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من فقط درخواست آب دارم! هیچی دیگه نمی خوام آقا من فقط درخواست آب دارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
من برگشتم فقط برای اعتراض به یک چیز و اونم اینه که چه دلیلی داره کاربرایی که کمتر از سیصد تا پست دارن اجازه ی شرکت توی سمج رو نداشته باشن در حالی که دومبول خودش بر این حرفش واقفه که پست زیاد نشانه و میزان خوبی برای سنجش کاربران نیست وگرنه نصف پستای دومبول شدیداً ارزشی و بدون محتواست!
در مورد شناسه آرشام هم باید بگم که نظر بنده به نظر ققی نزدیک تره مگر آنجایی که حس کنم آرشام از نظر رفتار به آرمانهای حاجی دارک لرد و برادر حمید نزدیک شده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 12:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ما قرار بود بیایم اینجا حقمون رو بگیریما ، نه اینکه بیشتر همدیگه رو بکوبیم که ! از بحث اصلی کلی دور شدیم :

ریگولوس بلک
نقل قول:
اقا یکی به من فش داده، من چی کار کنم الان؟ با این روحیه ی حساس!

امروز بهمون فحش میدن ، فردا میان کتک میزنن ، پس فردا هم حتما میریزن میخوابونن و اعمالِ قانون میکنن ! این بود آرمان های دامبلدور راحل واقعن ؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 21 شهریور 1390 11:49
نمایش جزئیات
آفلاین
من امروز برگشتم اینجا تا حقایقی رو روشن کنم
بی مقدمه می رم سر اصل مطلب
روی صحبتم با دارکی و بارون و دیگر دوستان کثیفشونه که باعث ار بین رفتن رول پلنگ شدن
از روزی که به تالار راونکلاو حمله کردید و توی پست های بی ناموسیتون شخصیت نحیف منو مورد تجاوز قرار دادین موجبات جدایی کاربران رو از مدیریت متجاوز فراهم کردین و کاربران رو نسبت به مدیریت و ایفای نقش دلسرد کردین
باز هم خدارو شکر که مدیرانی لایق چون عله و کوییرل جلوی این ضربه ی وحشتناک ایستادن و از بین رفتن ایفای نقش جلو گیری کردن و الان که می بینم تمام اون گروه انحرافی از سایت حذف شدن باعث دلگرمی و رغبت من برای فعالیت بیشتر توی سایت میشه
من امروز اومدم تا از مدیران مردمی این سایت معذرت خواهی و تشکر کنم
اگر مدیریت عادلانه و پیشرفته دوستان نبود معلوم نبود چه به سر جادوگران عزیز بیاد
همین جا دوست دارم از ته دل فریاد بزنم کوییرل عزیز به خاطر این استقامت و نحوه مدیریتت از تو متشکریم ، نه من بلکه تمام اعضای سایت

و آخرین صحبتم با دارکی و بارون و هگریدو مودی و آرشام و...
برین رول نوشتن یاد بگیرین بابا

لطفا شناسه آرشام رو هم باز نکنید
ایشان باعث بهم زدن جو عمومی سایت می شن و کاربران رو تحریک به فعالیت های ضد مدیریتی می کنن (من خودم منبع موثق دارم)

مرگ بر حذب و هرچی بی ناموسی نویسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo