http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5215&forum=7&post_id=209546#forumpost209546
اینو ساخته بودن برا همچین روزی ، چرا بستس ؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
96 کاربر(ها) آنلاین هستند (89 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
94
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: جمعه 4 اسفند 1396 12:16
از: تالار قحط النساء گریف!
پستها:
1540

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

جزئیات کاربر
پستها:
2608

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/29
آخرین ورود: جمعه 26 دی 1399 19:03
از: یه دنیای دیگه!
پستها:
516

سلام
برای کاربران عادی مث من، فقط دو بلوک از انجمن ها قابل مشاهده هست. یکیش همونی که تو صفحه اول هم دیده میشه و یکیش هم آخرین پاسخ های هاگوارتز.
درحالی که برای مهمانان عزیز چهار بلوک دیده میشه. یادم نیس ولی گمونم تا ته ِ کوییدیچم می بینن.
آیا منظور شما اینه که کاربران عادی لاگین نکنند؟ آیا شما با کاربران معمولی مظلومی که حوصله رول زدن ندارند خصومت شخصی دارید و مهمان جماعت رو بیشتر تحویل می گیرید؟
شانس آوردم به دلیل روفوزگی قلبم قبلا شکسته و دیگه جا نداره وگرنه الان بدجور شیکونده میشد.

مولتی هانتر محترم (ببخشید...) مدیریت محترم لطفا رسیدگی بفرمایید. (دهه!)
موفق باشید.
برای کاربران عادی مث من، فقط دو بلوک از انجمن ها قابل مشاهده هست. یکیش همونی که تو صفحه اول هم دیده میشه و یکیش هم آخرین پاسخ های هاگوارتز.
درحالی که برای مهمانان عزیز چهار بلوک دیده میشه. یادم نیس ولی گمونم تا ته ِ کوییدیچم می بینن.

آیا منظور شما اینه که کاربران عادی لاگین نکنند؟ آیا شما با کاربران معمولی مظلومی که حوصله رول زدن ندارند خصومت شخصی دارید و مهمان جماعت رو بیشتر تحویل می گیرید؟
شانس آوردم به دلیل روفوزگی قلبم قبلا شکسته و دیگه جا نداره وگرنه الان بدجور شیکونده میشد.

مولتی هانتر محترم (ببخشید...) مدیریت محترم لطفا رسیدگی بفرمایید. (دهه!)
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من یک کاربر جدیدم...
برای اینکه تشنج ایجاد کنیم و ملت تازهوارد، وارد تاپیک بشن و حکومت دیکتاتوری رو از بین ببریم، ما نیز وارد تاپیک شده و عدد 1 رو میزنیم...
1
(باب یک که انقدر لاغره،اصلاً لیاقت ارباب خاندان ما رو نداره)
برای اینکه تشنج ایجاد کنیم و ملت تازهوارد، وارد تاپیک بشن و حکومت دیکتاتوری رو از بین ببریم، ما نیز وارد تاپیک شده و عدد 1 رو میزنیم...
1
(باب یک که انقدر لاغره،اصلاً لیاقت ارباب خاندان ما رو نداره)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
آنتونی همونطور که می تونی تو تالار ریون ببینی ما یک مبحث بنیادینی داشتیم به اسم صد و یک راه برای ذله کردن کریچر! شما رو دعوت میکنم به جای این مباحث دیپلماتیک و باکلاسانه به ارزش های ریونی بها بدی و سعی کنی جای این حرفا یکم بچزونیش بخندیم! :دی
در خصوص نحوه ی دسترسی به ایفای نقش هم من ترجیح میدم بلاک بشم ولی دیگه نرم تو اون تاپیک منزجر کننده ! اینقدر که کوییرل منو فرستاد اونجا من بعید میدونم کاربر دیگه ای رفته باشه اونجا !
در آخر هم اینکه بنده عدد 1 رو به حرمت برادرم ققی نثار روح جانگوز آن حضرت میکنم لذا آنطور باشد که این حضرت والا بدانند که چه کسانی ایشان را آدم کردند و آنطور نکنند که ما خوشمان نیاید ! و در راه خوشی ما بکنند و بخورند و بیاشامند و چیزی در این مسیر ایشان را لحظه ای از خدمت به آرمان های گیلیدی فقید و حاجی و حذب غافل نکند که اگر بکند ما ایشان را با گراوپی محشور خواهیم ساخت !
در خصوص نحوه ی دسترسی به ایفای نقش هم من ترجیح میدم بلاک بشم ولی دیگه نرم تو اون تاپیک منزجر کننده ! اینقدر که کوییرل منو فرستاد اونجا من بعید میدونم کاربر دیگه ای رفته باشه اونجا !
در آخر هم اینکه بنده عدد 1 رو به حرمت برادرم ققی نثار روح جانگوز آن حضرت میکنم لذا آنطور باشد که این حضرت والا بدانند که چه کسانی ایشان را آدم کردند و آنطور نکنند که ما خوشمان نیاید ! و در راه خوشی ما بکنند و بخورند و بیاشامند و چیزی در این مسیر ایشان را لحظه ای از خدمت به آرمان های گیلیدی فقید و حاجی و حذب غافل نکند که اگر بکند ما ایشان را با گراوپی محشور خواهیم ساخت !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
2608

کریچر زنده شدی؟:دی من ربات نیستم ولی مافلدا شاید باشه:دی
برای این بنده در راونکلاو هستم که گروه دالاهوف در کتاب ذکر نشده بود و صرف مرگخوار بودن نمیشه گفت طرف اسلایترینی بوده. مثل دم باریک گریفندوری که مرگخوار بود.
اوووم شما زمانی که خودتون هم مدیر بودید از این کارا میکردید؟ میزدید یکی رو بلاک کنید که حال بده؟:دی اگرم میخوای اینکارو بکنیم اقلا قرعه کشی کنید که در حق کسی اجحاف نشه:دی
برای این بنده در راونکلاو هستم که گروه دالاهوف در کتاب ذکر نشده بود و صرف مرگخوار بودن نمیشه گفت طرف اسلایترینی بوده. مثل دم باریک گریفندوری که مرگخوار بود.
اوووم شما زمانی که خودتون هم مدیر بودید از این کارا میکردید؟ میزدید یکی رو بلاک کنید که حال بده؟:دی اگرم میخوای اینکارو بکنیم اقلا قرعه کشی کنید که در حق کسی اجحاف نشه:دی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج