جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس تاريخ جادوگري
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1391 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
1.فصل ساحره
2.مسیحی ها مرتب از روی کتاب آسمانیشان انجیل می خواندند.
3.از لحاظی خوب است چون ما با رفتار مشنگ ها در قرون وسطا آشنا می شویم اما از طرفی دیدن ظلم بزرگ آنها نسبت به ما خیلی ناجور است.
4.آتش زدن ،به میخ کشیدن ،بستن روی پل های رود خانه ها،سنگ باران کردن(آنها را در گودالی انداخته وآنقدر رویشان سنگ می ریختند تا بمیرند)،گردن زنی.
5.دیروز مرا هنگام نجات یک دختر بجه گرفتند و حالا مرا به سمت هیزم های شعله ور می برند .ترس در قلبم بازی می کند به اطراف نگاه می کنم تا شاید دیدن چهره ی آشنایی کمی تسکینم دهد اما هیچی ،هیچ کس جز مشنگ هایی که با نفرت نگاهم می کنند.به آتش نزدیک می شویم میله ی وسط آن خود نمایی می کنند مرا از راهی که آتش هنوز به آن تجاوز نکرده نزدیک میله می برند و با آن طناب های کلفت بدن بی حسم را به آن میله ی داغ می بندند .چشم هایم را می بندم و به دنیا بدرود می گویم.
6.خب من پیشنهاد خاصی ندارم چون اولین جلسه ای است که در این کلاس شرکت می کنم ولی خب اگر سوال های که بیش تر به درس ربط دارد به عنوان مشق طرح شوند قطعا بهتر خواهد بود.
7.من از روش تدریس پروفسور ویزلی خبر ندارم ولی از تدریس پرفسور دوج لذت بردم.
8.صغری خانم
الکی بود زیاد جدی نگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروتی پاتیل در 1391/4/30 19:55:57
ویرایش شده توسط پروتی پاتیل در 1391/4/30 19:59:22
دلیل: خب یه کلمه رو اشتباه نوشتم
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.

ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1391 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
۱‏) برگردان فارسی نام فیلم چه میشود؟ (‏۲‏ امتیاز)‏
فصل ساحره

۲‏) کتابی که از اول تا آخر فیلم هی از روی آن میخواندند،‏ نامش چه بود؟ (‏۲‏ امتیاز)‏
book of solomon(کتاب سلیمان)

‏ 3) آیا با پخش چنین فیلم هایی موافق هستید؟ چرا؟ (‏۵‏ امتیاز)‏
برای سن های کوچک تر مناسب نیست چون روی روحیه آن ها تاثیر منفی دارد.

‏4) چند مورد از نحوه ی کشتن جادوگران در قرون وسطا را بنویسید.‏ (‏۵‏ امتیاز)
فرو کردن میخ در قلب،در آب جوش انداختن،گردن زدن،جلوی حیوانات وحشی انداختن، تیکه تیکه کردن و دار زدن.

5) یک رول جدی بنویسید و خودتون رو در حالیکه شما رو جادوگر یا ساحره شناسختند و دارن میبرن شما رو آتش بزنن و حتما هم بعد از آتش زده شدن خواهید مرد،‏ را توضیح بدهید(‏۸‏ امتیاز)‏
من یک جادوگر هستم که به صورت مخفیانه جادو انجام میدادم.حالا بعد از چند سال من را شناسایی کرده اند و میخواهند ببرند و مانند بقیه جادوگران و ساحره ها آتشم بزنند.من احساس خوبی ندارم چون به هر حال مرگ سخت است و من در هر حال خواهم مرد ولی مرگ به روش سوزاندن بدترین روش مرگ است چون انسان با زجر میمیرد و تا کاملا نسوزد نخواهد مرد.خلاصه من را دارن به کوره ای نزدیک میکنند که محل مرگ من است و اگر در آن بیفتم هیچ راه برگشتی نخواهم داشت.کسانی که من را میبرن ماسک های سیاهی به سر کرده اند که صورتشان معلوم نباشد که اگر کسی از ما آن اطراف بود نتواند آن ها را شناسایی کنند.من در حالی که هم امید دارم و هم امید ندارم به طرف کوره میروم و امید وارم که دوستانم سر برسن و من را نجات بدهند.
من به کوره رسیده ام.گرمای کوره من را اذیت میکند اما وقتی که میخواهند من را در کوره بیندازند حس میکنم که از گرمای کوره کاسته شده است و وقتی چشم هایم را باز میکنم متوجه میشوم که کوره با استفاده از جادو نابود شده است.

6) چه پیشنهاداتی برای بهتر شدن کلاس دارید؟ ( ‏۲‏ امتیاز)‏
اگر مشق هاکمی کمتر و راحت تر شود خیلی بهتر است.اگر هم میشود دیگر سوال هشت را تکرار نکنید.

۷‏) تدریس پرفسور دوج بهتر است یا پرفسور ویزلی؟(‏۳‏ امتیاز)‏
نمیدانم آخه تا حالا من تو کلاس های پروفسور ویزلی شرکت نکرده ام.

۸‏) نام و نام خانوادگی واقعیتون رو بنویسید!‏‏ (‏۳‏ امتیاز)‏
عباس قل مقولی
(سوال هشت را الکی گفتم به دل نگیرید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!‏
برای عشق !!!!‏
برای گریفیندور ‏.

چوبدستی یاس کبود / بدبختی و فقر و رکود
ارسال شده در: جمعه 30 تیر 1391 10:44
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم کلاس تاریخ جادوگری

دانش آموزان در حالیکه با سر وصدای بلند در حال بازی کردن و صحبت کردن هستند،‏ در جا خشکشون میزنه!‏
پرفسور دوج در آستانه ی در ایستاده و اونا رو تماشا میکنه!‏

-‏ ببخشید پرفسور!‏

-‏ عیبی نداره عزیزان من! سلام،‏ صبحتون بخیر

پرفسور در حالیکه با همون حالت همیشگیش به سمت صندلیش میره،‏ به بچه ها میگه:

-‏ امروز من یکمی کار دارم،‏ واسه همین جلسه امروز یکمی کوتاه تر خواهد بود،‏ بنا بر این مستقیم میرم سر اصل مطلب:

در قرون وسطا،‏ زمانی که نظامیان درگیر جنگ های صلیبی بودند،‏ در داخل اروپا،‏ کشیش ها و مردم عادی هم در حال پیدا کردن جادوگران بودند،‏ به گونه ای که هر روز یک نفر به این اتهام به آتش کشیده میشد.
ولی نحوه ی قتل دیگری هم وجود داشت،‏ در شهر هایی که از کنارشان رودخانه میگذشت،‏ کشیش ها متهم ها رو از روی پل دار میزدند تا و بدنشون بصورت آویزان در آب رودخانه می ماند تا تجزیه شود،‏ فیلمی هم براتون آوردم در این زمینه به اسم:
season of the witch

من این فیلم رو میذارم و همینطور تکالیفتون رو هم روی تخته مینویسم،‏ یادتون باشه که حتما باید انجامشون بدین.

تکالیف:

۱‏) برگردان فارسی نام فیلم چه میشود؟ (‏۲‏ امتیاز)‏
۲‏) کتابی که از اول تا آخر فیلم هی از روی آن میخواندند،‏ نامش چه بود؟ (‏۲‏ امتیاز)‏
۳‏ ) آیا با پخش چنین فیلم هایی موافق هستید؟ چرا؟ (‏۵‏ امتیاز)‏
۴‏) چند مورد از نحوه ی کشتن جادوگران در قرون وسطا را بنویسید.‏ (‏۵‏ امتیاز)‏
۵‏) یک رول جدی بنویسید و خودتون رو در حالیکه شما رو جادوگر یا ساحره شناسختند و دارن میبرن شما رو آتش بزنن و حتما هم بعد از آتش زده شدن خواهید مرد،‏ را توضیح بدهید(‏۸‏ امتیاز)‏
۶) چه پیشنهاداتی برای بهتر شدن کلاس دارید؟ ( ‏۲‏ امتیاز)‏
۷‏) تدریس پرفسور دوج بهتر است یا پرفسور ویزلی؟(‏۳‏ امتیاز)‏
۸‏) نام و نام خانوادگی واقعیتون رو بنویسید!‏‏ (‏۳‏ امتیاز)‏

اینم از فیلم،‏ برین حال کنین،‏ من رفتم!‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: پنجشنبه 29 تیر 1391 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه چهارم کلاس تاریخ جادوگری دانش آموزان در حالیکه داشتند با یکدیگر در وسط کلاس با صدای بلند صحبت میکردند،‏ هیچ توجهی به در کلاس نداشتند که ناگهان باز شد و پروفسور دوج وارد کلاس شد!‏ -‏ سلام بچه ها،‏ صبحتون بخیر!‏ -‏ سلام پرفسور دوج،‏ صبح شما هم بخیر. -‏ من امروز یکمی کار دارم واسه ی همین کلاس امروزمون یکمی کوتاه خواهد بود. با تمام شدن این جمله،‏ انو�ع فریاد های شادی از دانش آموزان برخاست،‏ به گونه ای که خود پروفسور مجبور شد آرامشان بکند. -‏ خوب،‏ امروز میخوام در مورد قرون وسطا و بلاهایی که در اون زمان بر ما و بسیاری از مشنگ ها وارد شد صحبت کنم،‏ زمانی که هر کسی کاری میکرد،‏ توسط همسایه هاش فوری لو میرفت،‏ زمانی که ما مجبور شدیم دهکده هایی جادویی خودمون رو درست کنیم و در اونها ساکن بشیم. در اون زمان کافی بود تا به یکی اتهام جادوگری بزنند،‏ تا بدون معطلی برش دارن ببرن وسط میدون بزرگ شهر،‏ ببندنش به یه تیکه چوب و آتیشش بزنن!‏ البته در این بین نحوه ی از بین بردن دیگه ای هم بود،‏ که اونایی رو که متهم بودند رو میبردند روی یک پل که از زیرش رودخانه ای با سرعت میگذشت،‏ و اونا رو از پ� آویزون میکردند و دارشون میزدند و جنازشون به صورت آویزان توی آب باقی میموند تا متلاشی بشه،‏ توصیه میکنم در این مورد یه نگاهی به فیلمseason of the witch‏ هم یه نگاهی بکنین!‏ خیلی خب بچه ها،‏ تا اینجا کافیه!‏ من این فیلم رو براتون میذارم،‏ نگاهش کنین و منم دارم میرم،‏ در ضمن تکالیفتون هم روی تخته است. تکالیف: ۱برگردان فارسی نام فیلم چه میشود؟ (‏۲‏ امتیاز)‏ ۲کتابی که در دست کشیش بود و با آن جادوگر ها را زنده کرد چه نام داشت؟(۲‏ امتیاز)‏ ۳‏ آیا موافق پخش شدن چنین فیلم هایی هستید؟ نظرتون رو کامل بگین(۵امتیاز)‏ ۴‏ چند مورد دیگر از نحوه ی از بین بردن جادوگران در قرون وسطا رو نام ببرید(۵‏ امیتز)‏ ۵‏ یک رول جدی بنویسید و وضعیت خودتون رو در صورتیکه شما رو جادوگر یا ساحره تشخیص دادن و میخوان شما رو از بین ببرن،شرح بدید(۸‏ امتیاز)‏ ۶‏ تدریس پرفسور دوج �هتر است یا پرفسور ویزلی؟(‏۲‏ امتیاز)‏ ۷چه پیشنهادی برای بهتر شدن کلاس دارید؟(۳‏ امتیاز)‏ ۸نام و نام خانوادگی واقعیتون رو بنویسید!‏‏(‏۳‏ امتیاز)‏ خیلی خب،‏ اینم فیلم،‏ تا جلسه بعدی خداحافظ!‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/4/30 10:18:48
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/4/30 10:22:57
ویرایش شده توسط الفیاس دوج در 1391/4/30 10:24:45
دلیل: کاملا اختیاری!‏
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: پنجشنبه 29 تیر 1391 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه سوم درس تاریخ جادوگری:

چو چانگ:‏ ‏۲۵‏ امیتاز

لیلی لونا پاتر:‏ ‏۲۸‏ امتیاز

گلرت گریندلوالد:‏ ‏۲۹‏ امتیاز

جمع امتیازات ریونکلاو:

۲۹+۲۵‏=‏۵۴/۲‏=‏۲۷

جمع امیتازات گریفیندور:

۲۸/‏ ‏۲‏= ‏۱۴

تدریس بزودی ارسال میشود!‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 29 تیر 1391 10:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر همه!‏

اولا اینو بگم که تکلیف جلسه قبل فقط تشویق شما برای شرکت کردن بیشتر بود! وگرنه من رو چه به دخالت در کار مرلین!‏

ولی چند تا از سوالا رو جواب میدم!‏

از کودکی و نوجوانی مرلین اطلاع چندانی در دست نیست! پس اسم پدر و مادر و همینطور خواهر و برادر ها شو نمیدونم!‏
مرلین اولین بار که در تاریخ ظاهر میشه،‏ جادوگر بوده! پس اونم جزو اطلاعات غیر حتمی هستش!‏
مرلین در انگلستان بدنیا اومد و همونجا هم درگذشت،‏ با اینکه زن داشت،‏ ولی هیچوقت نتونست باهاش زندگی کنه و بهای جادوگریش رو با دور شدن از زنش پرداخت،‏ بلایی که مورگان بر سرش آورد هم همین بود!‏
عمر مرلین چیزی در حدود عمر دامبلدوره! خیلی زیاد تر از همه ی جادوگران!‏
اکس کالیبور رو نمیشه برگردوند و چون مقدر بود تا آرتور اون رو داشته باشه و ازش استفاده کنه،‏ دست هر کسی که میافتاد،‏ نمیتونست ازش به خوبی و شایستگی استفاده کنه،‏ چون صاحب اصلی اون نبود!‏

بقیه سوالا رو هم با شرمندگی تمام،‏ جواباشون رو نمیدونم!‏
امتیازات زده میشه بزودی!‏

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 تیر 1391 18:17
نمایش جزئیات
آفلاین
1. اسم مادر مرلین چی بود؟؟؟
2. اسم پدر مرلین چی بود.؟؟؟
4.مرلین خواهر برادر داشت؟؟؟
5.مرلین چطور جادوگر شد؟؟؟
6.مرلین خون خالص بود؟؟؟
7.مرلین کجا به دنیا اومد؟؟؟
8.مرلین بچه داشت اگه داشت چند تا؟؟؟
9.اسم خانوم مرلین چی بود؟؟؟
10.تاریخ تولد مرلین ؟؟؟
11.مدرسه ی مرلین؟؟؟

من خیلی کنجکاوم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1391 09:36
نمایش جزئیات
آفلاین
1:مورد ومورگانا چه نسبتی باهم داشتن؟
2:سرزمین اوالون کجابود وچرا برایه مرلین مهم بود؟
3:چرا اگه اسکالیبور دست هرکس غیر شاه ارتور می افتاد در راه سیاهی ازش استفاده می شد؟
4:مرلین اژدها داشت؟نوعش چی بود؟
5:مهم ترین خدمت مرلین در دوره پندراگون ها به کملوت چی بود؟
6:ایا مرلین دستنوشته ای هم از خودش به جا گذاشته؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 تیر 1391 09:34
نمایش جزئیات
آفلاین
1:مورد ومورگانا چه نسبتی باهم داشتن؟
2:سرزمین اوالون کجابود وچرا برایه مرلین مهم بود؟
3:چرا اگه اسکالیبور دست هرکس غیر شاه ارتور می افتاد در راه سیاهی ازش استفاده می شد؟
4:مرلین اژدها داشت؟نوعش چی بود؟
5:مهم ترین خدمت مرلین در دوره پندراگون ها به کملوت چی بود؟
6:ایا مرلین دستنوشته ای هم از خودش به جا گذاشته؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 تیر 1391 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
1.مرلین چند سال عمر کرد و پایانش چی شد؟
2.آیا مرلین بازمانده ای هم داره؟ اگه داره چه خانواده ای؟
3.ابداعات مرلین چه چیزهایی بودند؟
4.مرلین چگونه مورگان لی فای رو شکست داد؟
5.طلسم معمول یا طلسم امضای مرلین چه بود؟
6.مرلین چگونه با شاه آرتور آشنا شد؟
7.مرلین اکس کالیبر رو چگونه بدست آورد و چه اتفاقی برای اکس کالیبر افتاد؟آیا ممکنه کسی بتونه اون رو برگردونه؟
8.میشه شمشیر گودریک گریفیندور رو با اکس کالیبر مرلین مقایسه کنید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.