انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

ترین‌های فصل بهار سال 1404 جادوگران آغاز شد!

از هم‌اکنون تا پایان روز 26 خرداد ماه فرصت دارید تا در ترین‌های فصل بهار 1404 جادوگران شرکت کرده و شایسته ترین افراد را انتخاب کنید...

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: کشتارگاه وزارتخانه ! ( مواظب دک و پوز خودتان باشید ! )
ارسال شده در: چهارشنبه 1 شهریور 1391 17:09
آخرین ورود: شنبه 14 اردیبهشت 1392 12:42
پست‌ها: 36
آفلاین
تام !

به تو گفته بودم که هیچوقت خودت رو درگیر جادوی سیاه نکن ... ولی تو باز هم راهِ خودت رو ادامه دادی ، حالا زمانش رسیده که ببینی چیزی که با ارزش تر و قدرتمندتر از جادوی سیاهه ، چیزی نیست جز عشق و وفاداری .

من هنوز هم تو رو همون پسر کوچولوی یتیم میبینم ، ولی حس میکنم که دیگه وقتش رسیده که با تو مقابله کنم ... سیاهی و پلیدی به یاریِ تو نخواهد اومد !

من اربابتون رو میخوام ، ولدمورت رو ...

ما شیفتگانِ خدمتیم ، نه تشنگانِ قدرت
کشتارگاه وزارتخانه (مواظب دک و پوز خود باشید)
ارسال شده در: چهارشنبه 1 شهریور 1391 12:59
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پست‌ها: 689
آفلاین
اگر میخواهید پدر پدرسوخته ی دشمنتان رو در بیارین ...

اگر از بچگی عقده ای داشتید که قصد دارید خالیش کنید ...

اگر فانتزی شما ، خوردن حلیم دشمنتون بوده ...

اگر از کودکی به شغل شریف قصابی علاقه داشتید ...

درست اومدید !

اینجا محلیست برای دوئل ! تنها یک نفر زنده می ماند ...

با توجه به تعطیل بودن تاپیک دوئل در انجمن خانه ی ریدل بر آن شدیم تا تاپیکی برای شما محیا کنیم تا خشم خود را خالی کنید !
از هر گروهی که هستید میتونید هرکسی رو که دلتون میخواد به دوئل در این تاپیک دعوت کنید و اگر طرف مقابل هم حاضر به دوئل با شما شد ، یک مهلتی برای ارسال رول ها معین میشه که تا اون زمان وقت دارید رول خودتون رو ارسال کنید .

داورهای دوئل در این تاپیک همیشه سه نفر هستند که من پایه ثابتش ! و دو نفر بعدی رو هم بنده با مشورت دو نفر شرکت کننده مشخص خواهم کرد . اگر قوانین دوئل خانه ی ریدل یادتون باشه ، میدونید که دعوت هرکسی آزاد و بلامانع هست ولی سعی کنید کسی رو به دوئل دعوت کنید که در سطح خودتون و همتراز با شما باشه در غیر اینصورت نتیجه از قبل قابل پیش بینی و هیجانی دیگه برای دوئل باقی نمیمونه .

دقت داشته باشید برای تعیین داور از خود دو نفر مشورت به عمل میاد پس ازونجایی که دو نفر توسط دو شخص تعیین میشن و رای دو نفر بر رای یک نفر ( که بنده باشم ! ) میچربه ، پس هیچ بهونه ای برای اینکه نمیدونم روفوس با من لج بود و این از اولش از ریخت من خوشش نمیومد و ... نخواهید داشت و توجهی به این بهونه ها نخواهد شد .

در صورت داشتن پیشنهاد و انتقادی لطفا به من پ.خ بدین و از زدن اسپم در این تاپیک به شدت خودداری کنید .
موفق باشید .
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1391/6/16 3:07:44
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
Do You Think You Are A Wizard?