تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: سهشنبه 24 بهمن 1391 23:22
جزئیات کاربر

پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: یکشنبه 22 بهمن 1391 22:31
ارسال شده در: جمعه 6 بهمن 1391 15:50
جزئیات کاربر

ارسال شده در: سهشنبه 16 آبان 1391 19:41
جزئیات کاربر

نقل قول:
هیچ وقت از مبارزه نترس از 10 بار 9 بار احتمال برنده شدن هست
Melikaglambert نوشته:
معلومه که با هری ازدواج میکردم :zogh::spanio:
به خاطر اینکه هری قهرمانمهنقل قول:
روفوس اسکریم جیور نوشته:
اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟
هیچ وقت از مبارزه نترس از 10 بار 9 بار احتمال برنده شدن هست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سهشنبه 16 آبان 1391 19:36
جزئیات کاربر

ارسال شده در: سهشنبه 16 آبان 1391 15:59
جزئیات کاربر

میدونید!من دراکو رو دوست دارم ولی نمیدونم چه چیزی بود که من باید گیر این آقای پاتر میافتادم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
not only wizards,witches are here too
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!
برای عشق !!!!
برای گریفیندور.
http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!
برای عشق !!!!
برای گریفیندور.
http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
ارسال شده در: دوشنبه 15 آبان 1391 12:59
ارسال شده در: دوشنبه 15 آبان 1391 09:24
جزئیات کاربر

معلومه هرمیون..... :vay:
من هرمیون رو دوس داشتم و دارم ولی نمیدونم چرا جینی گیر من اومد خدایا تو یه چیزی بگو حق من اینه؟
:vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay:
ویرایش ناظر:
دو پست شما ادغام شد!
من هرمیون رو دوس داشتم و دارم ولی نمیدونم چرا جینی گیر من اومد خدایا تو یه چیزی بگو حق من اینه؟
:vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay: :vay:
ویرایش ناظر:
دو پست شما ادغام شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/5/28 15:46:32
ارسال شده در: شنبه 13 آبان 1391 23:13
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

همانطور که بر همگان آشکار است ازدواج امر پسندیده و سنت حسنه ای است و هر فردی باید ازدواج کند و یکه و یالغوز نماند. در کتاب نیز ما همواره شاهد آشنایی ها و ازدواج ها و عروسی ها و دومادی ها و پاتختی ها و پاگشاها و بله برون ها و شیرینی خورون ها و حنابندون ها و آینه شمعدون ها و جهاز برون ها بودیم. همچنین کتاب همواره پر از موردهای مناسب و نامناسب فراوانی برای ازدواج بوده است.
اما در مورد سوال باید عرض کنم که بنده از همان ابتدا که کتاب را به دست گرفتم و خواندن را شروع کردم به دنبال شریک مناسب زندگی ام می گشتم و از پتونیا ورنون تا رز ویزلی و لیلی پاتر، همه را برای ازدواج در نظر گرفته بودم اما هر کدامشان یک عیب و ایرادی داشتند. مثلا گرنجر خیلی موهایش وزوزی بود و دندان هایش هم مثل سگ آبی بود و محفلی هم بود. بلاتریکس لسترنج هم با اینکه مرگخوار بود ولی او هم موهایش وزوزی بود و یکمی هم اخلاقش تند بود. یا مثلا مالی ویزلی که خیلی چاق بود یا جینی ویزلی که باباش فقیر بود یا فلور دلاکور که در رنگ مورد علاقه با هم تفاهم نداشتیم. مادام هوچ هم دماغش خیلی بزرگ بود. آمبریج هم حیف که بلد نبود کوفته قلقلی درست کند وگرنه گزینه ی مناسبی بود. به هر حال هر کدام یک عیبی داشتند و من نتوانستم گزینه ی مورد نظرم را پیدا کنم اما همچنان معتقدم ازدواج خیلی خوب است و امیدوارم رولینگ کتاب هشتم را هم بنویسد تا بتوانم در آنجا هم بگردم و شاید گزینه ی مناسبم را پیدا کنم. البته خود رولینگ هم خانم با شخصیتی به نظر می رسدها! برم ننه مورفین را بفرستم تحقیقات تا کسی نرفته خواستگاریش!
اما در مورد سوال باید عرض کنم که بنده از همان ابتدا که کتاب را به دست گرفتم و خواندن را شروع کردم به دنبال شریک مناسب زندگی ام می گشتم و از پتونیا ورنون تا رز ویزلی و لیلی پاتر، همه را برای ازدواج در نظر گرفته بودم اما هر کدامشان یک عیب و ایرادی داشتند. مثلا گرنجر خیلی موهایش وزوزی بود و دندان هایش هم مثل سگ آبی بود و محفلی هم بود. بلاتریکس لسترنج هم با اینکه مرگخوار بود ولی او هم موهایش وزوزی بود و یکمی هم اخلاقش تند بود. یا مثلا مالی ویزلی که خیلی چاق بود یا جینی ویزلی که باباش فقیر بود یا فلور دلاکور که در رنگ مورد علاقه با هم تفاهم نداشتیم. مادام هوچ هم دماغش خیلی بزرگ بود. آمبریج هم حیف که بلد نبود کوفته قلقلی درست کند وگرنه گزینه ی مناسبی بود. به هر حال هر کدام یک عیبی داشتند و من نتوانستم گزینه ی مورد نظرم را پیدا کنم اما همچنان معتقدم ازدواج خیلی خوب است و امیدوارم رولینگ کتاب هشتم را هم بنویسد تا بتوانم در آنجا هم بگردم و شاید گزینه ی مناسبم را پیدا کنم. البته خود رولینگ هم خانم با شخصیتی به نظر می رسدها! برم ننه مورفین را بفرستم تحقیقات تا کسی نرفته خواستگاریش!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: شنبه 13 آبان 1391 13:24
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 23 اسفند 1393 16:12
از: عقلت استفاده کن، لعنتی!
پستها:
513

راستش هیچکدام از شخصیتهای زن داستان نتونستن من رو به خودشون جذب کنن ولی چون گلرت واقعی عاشق بازیگر جینی ویزلی شد و باهاش ازدواج کرده پس من هم میگم جینی :pashmak:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
من که حتی نمی تونم یه لحظه به این فکر کنم که آرامش دوران تجردو رها کنم و برای خودم قید و بند و دردسر درست کنم. اونم با شرایط این زمونه.