جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با درود بر شما!
من به عنوان استاد مهمان جلسه ی دوم کلاس های پیشگویی رو برداشته بودم و پستم رو زدم. فقط یه مشکلی که پیش اومده اینه که متاسفانه نمیتونم به سایت بیام. امکانش هست که یکی از اساتید به جای من مصحح باشه و نمره ها رو بده؟
اگه بله، من آیلین پرنس رو انتخاب میکنم که در مدت غیبتم، ایشون تکالیف رو تصحیح کنن و نمره بدن و تو آزکبان شکنجه بشن و شکنجه کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1392/5/4 2:32:44
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 مرداد 1392 21:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خب، امروز، چهار مرداد، باید جلسه دوم گیاهشناسی توسط پروفسور چانگ انجام بشه. اما تا حالا خبری از ایشون نشده و گروه ریون نمی خواد ریکس(!) کنه. برای همین من تا فردا صبر می کنم. اگه نزد؛ من به جاش می زنم. اونم بخاطر این که دیر بفکر این رسیدم.

دیگه اطلاع دادم. اگه هم برسم که تدریس پروفسور رو به جاش انجام بدم؛ ممکنه پروفسور در آخرین ساعات ارسال کنه و خب، حق با پست اون ـه و من باز هم نمی خوام ریکس(!) کنم.

پس اگه فردا تدریس چو رو من انجام دادم؛ امتیاز کم نکنین. اطلاع دادم دیگه. ممنون.

( عجب دانش آموز بافکری هستم من!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 00:26
نمایش جزئیات
آفلاین

با سلام

اول میگم که خیلی خوشحالم که سیستم امتیاز دهی قبلی برگشتین اما عدید معیار باید بر حسب فعالبت گروه ها مشخص بشه که در این مورد مدیر محترم انگار توجهی بهش نداشتن! گروه ما در بعضی کلاس ها حتی ده نفره شرکت می کنه و دیگر گروه ها نیز در بیشتر مواقع تا 5 نفر شرکت کننده دارن! لطفا عدد معیار رو به 6 یا 5 ارتقا دهید.

درضمن معلوم کنید این سیستم امتیاز دهی بر جلسه ی اول هم صدق خواهد کرد یا از جلسه بعدی اجرا میشه؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به همه دوستان معترضان در خصوص شیوه امتیازدهی:

لطفا دیگه اعتراضات رو ادامه ندین. دیشب مدیران انجمن های سایت گفتگوهایی داشتن و شیوه جدید امتیازدهی رو به مدیریت هاگوارتز ارسال کردن. ایشون به زودی از طریق تابلوی اعلانات به اطلاع همه شما خواهند رسوند.

در این خصوص دیگه پستی نزنید. صبور باشید
ممنون از همه

* این پیام جنبه اطلاع رسانی داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مدیریت محترم مدرسه هاگوارتز

لطفا بفرمایید که نحوه ی برگزاری مسابقه ی کوییدیچ بین اسلیترین و هافلپاف به چه نحوی است؟ آیا به همان شکلی است که بانو دلو برگزار کردند و سوژه ی اصلی و فرعی دارد یا که کلا و جزئا عوض می شود روش مسابقه؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر زار:
شما هر روز صبح که بیدار میشی میگی خب امروز چی کار کنم؟ فهمیدم! برم یه چیز جدید تصویب کنم! اگه خوب بود که میشه از افتخارات مدیریت؛ اگر همه باهاش مخالفت کردن این دلوروس جمع ـش میکنه! خوب اگه چیزی رو عوض میکنید به سوالات پیرامونش هم جواب بدید! اگر هم میبینید وقت ـشو ندارین، موقت مدیریت رو واگزار کنید. و قبل از تصویب هر چیز با مشورت نمی کنی نکن! با مشاورات حد اقل مشورت کن یا با ارشد های هر گروه.
در مورد نحوه امتیاز دهی: من عجیب موافقم با این گیلدوری! یه الف بچه پیشنهاد داد برید خشتک بدرید
این پیشنهاد اوشون ـه:
نقل قول:
حالا امتیازای بیشتر از سه نفر رو تقسیم بر 1.5 نمی کنید حداقل تقسیم بر تعداد هم نکنید.
مثلاً خوبه اگه هر چند نفر شرکت کردن بیشتر از سه تا تقسیم بر تعداد منهای یک بشه.
مثلا از هافل سه نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشن کلا 30 امتیاز.
از گریفیندور 5 نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشه 150 تقسیم بر چهار که حدود 38 میشه و این کاملا عادلانه است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من به عنوان مدرس جلسه ی سوم پیشگویی اعتراض دارم!
این چه وضع حساب کردن نمراته؟ یه نیگایی به کلاس مراقبت از موجودات جادویی بندازین. ببینین بی عدالتیو. میخواستین خودتون ببینین که روشتون غلطه؟ خب اونجاست، پروف ویلی هم هیچ تقصیری نداره. مقصر شمایید.
اگر وضعیت به همین منوال پیش بره من تدریس نمی کنم. کل اساتید گریف هم تدریس نمی کنند. یعنی کل تغییر شکل، جلسه سوم و چهارمه پیشگویی، کل پرواز و کوییدیچ، کل تاریخ جادوگری و احتمالا جلسات دیگه ای که من ازشون خبر ندارم. خب خوبه اینطوری هاگ بخوابه؟ من که تازه واردم و اولین ترمم هستش یه 25 دارم یه 28 چند تا کلاس دیگه هم هنوز اعلام نکردن.
با این که نسبتا نمراتم بالاست از این که دوباره تو کلاسا شرکت کنم منصرف شدم. درسته که ما اینجا باسه تفریح اومدیم ولی نباید اعصابامون داغون شه و بی عدالتی شه.
لطفا تجدید نظر بفرمایید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر سالازار
من به نمرات کلاس مراقبت از جانوران جادویی اعترا ض دارم.
یه نگاهی به اطرافتون بکنین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر جد بزرگوار!
اگه اجازه بدین منم نظرم رو تو این مورد بگم.
اینکه وقتی یه گروه خیلی خوب جواب داده و نمره ی کامل گرفته، ولی چون تعداد اعضای گروهش کمه نمره ازش کسر بشه خب انصاف نیست. حالا یه گروه انقدر تعدادش زیاد باشه، خب معلومه نفری 20 نمره هم بیارن از هر درس واسه گروهشونف از گروه های دیگه برتر میشن.
وقتی یک گروه تعداد اعضاش نصف تعداد گروه های دیگه باشه، خب طبیعتا شرکت کننده هاش توی مدرسه هم کم میشه.
نظرم اینکه به جای کسر کردن نمره از گروه های دیگه، یه نمره ی تشویقی به گروهی که بیشتر مشارکت دارن تعلق بگیره.

من تاپیک پیشگویی رو قبلا دیده بودم ولی الان پیداش نمیکنم. میخوام تریس کنم آقااا! کلاسم کجاست؟ :vay:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1392/5/1 21:49:46
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت جناب اسلیترین

ببخشید قربان الآن مثلاً تو کلاس مراقبت از موجودات جادویی اسلیترین و هافلپاف با اینکه تعداد شرکت کننده ی کمتری داشتن ولی امتیازشون از گریفیندور بیشتر شده.
حالا امتیازای بیشتر از سه نفر رو تقسیم بر 1.5 نمی کنید حداقل تقسیم بر تعداد هم نکنید.
مثلاً خوبه اگه هر چند نفر شرکت کردن بیشتر از سه تا تقسیم بر تعداد منهای یک بشه.
مثلا از هافل سه نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشن کلا 30 امتیاز.
از گریفیندور 5 نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشه 150 تقسیم بر چهار که حدود 38 میشه و این کاملا عادلانه است.

ممنون میشم اگه رسیدگی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما سزاواران قدرتیم نه شیفتگان خدمت

ملقب به مرگخوار الشعرا ، از جانب جناب لرد