جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  145 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  235 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 08:57
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام
پیرو صحبت های دوست خودم جیمز راست می گه.داورا باید بی طرف باشه.یه راونی یه هافلی با وزیر دیگر .
نقل قول:
با هرگونه اعتراضی هم برخورد خواهد شد .

من می خوام ببینم کی برخورد میکنه با من؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 07:48
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم در جهت اعتراض در اینجا حضور دارم!

وقتی داور دوم در میدان حضور پیدا کرده یعنی امتیازات داور اول باید اصلاح میشده ! پس برای محاسبه ی امتیازات باید داور دوم ملاک قراره بگیره !

============

به لینی :

اون موقع مسئول آمبریج بودن و کل مسئولیت ها بر عهده ایشون بوده پس از خود ایشون باید سوال کنین ! نه من بودم نه سالازار اون موقع !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 01:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید من همه ش اینجا تلپما!

یک سوال فنی! چرا وقتی هافل اعتراض کرد سریع رسیدگی شد و داور دوم نمره داد، اما وقتی ریون اعتراض کرد هیچ اقدامی انجام نشد؟

الان هدف فقط کنجکاوی بود و بس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرینم را به یاد داشته باش سالازار!
ارسال شده در: دوشنبه 4 شهریور 1392 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
جد بزرگوار ولدک و اینا!

پدرجان!
قربون اون قرصای پشت و روت، قربون این آواتار خفنت که واس سالی ساخته شده اصن.

عرضم به حضور شما که بنده گله مندم. معترضم آقا معترض!

تیم کوییدیچ گریفندور در داوری بازی بین هافلپاف و اسلیترین هیچ دخالتی نکرد و فقط عین بچه ی آدم نشست تو لژ مخصوص و پاپ کورن خورد و تماشا کرد و سوت و کف زد.

به خواست دوستان که حالا به هر دلیلی که به گریفندور مربوط نیست، داوری تکرار شد. اسلیترین بازم به فینال راه پیدا کرد که خب تبریک میگم به شما. اما اینجا یه مساله هست. این که وقتی شما داور ِ دوم رو وارد ماجرا کردی یعنی اصل ِ نتیجه ی بازی بر مبنای قضاوت ِ ایشون هست.

پس در این مورد که گفتی :

نقل قول:
در امتیازات نهایی برای جمع بندی پس از بازی فینال (برای انتخاب بهترین بازیکن) امتیازات داور اول محاسبه خواهد شد .

من منطقی نمی بینم جز منطق ِ اون آلبوس دامبلدوری که درست دقیقه ی نود سال تحصیلی وقتی باید قهرمان گروه ها رو اعلام می کرد اونقد لفتش می داد تا بلاخره هری پاتر با سر و وضع داغون از توی یه حفره ای چیزی بیاد بیرون و بگه لرد ولدمورت برگشته و دامبل بهش شونصد امتیاز اضاف کنه و شاد شن همه و هی! هی! گریفندور وینز!

نمیشه که برادر ِ من! حالا ما دامبلدور نداریم ازمون دفاع کنه نباید زور بگی که. گر دامبل نیست در گهواره استرجس و گودریگ و جیمزی هست هنوز!

شما به عنوان مدیر هاگوارتز خودت در جریان پست شماره ی 6 آمبریج عزیز در تابلوی اعلانات هستی که گفته:

نقل قول:
* بهترین بازیکن کوییدیچی بازیکنی است که در مجموع دو بازی (بازی اولیه و بازی فینال) بالاترین امتیاز را کسب کند.

گریفندور با فینالیست شدن تیم اسلیترین مشکلی نداره سالازار عزیز. ما مشتاق ِ نبرد با رقیب دیرینه ایم. اما این حرکت ِ شما که گفتی امتیازای داور اول (یعنی سه تا 10 برای اسلیترین!) برای انتخاب بهترین بازیکن محاسبه میشه بی عدالتی محضه چون شانس بازیکنای اسلیترین رو برای بهترین بازیکن شدن و در نتیجه اضافه کردن 50 امتیاز به اسلیترین رو بالا می بره اونم در شرایطی که حالا به هر دلیلی امتیازدهی داور اول مورد قبول ملت نبوده و داور دوم اومده وسط!

لطفا در این مورد تجدید نظر شه و در محاسبات امتیاز بهترین بازیکن هم از امتیازات داده شده توسط وزیر دیگر استفاده کنین.

ما دوستای قدیمی هستیم ایمان عزیز. شخصیتی که من از شما به خاطر دارم یه فرد منطقی و صادق بود.
مطمئنم که چیزی رو در این میان فراموش کردی وگرنه بعید میدونم حتی بچه های تیم اسلیترین و کاپتان این تیم حتی به این کار شما راضی باشن!

و ضمنا...

نقل قول:
با هرگونه اعتراضی هم برخورد خواهد شد .

من می خوام ببینم کی برخورد میکنه با من؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/6/4 2:19:50
ارسال شده در: یکشنبه 3 شهریور 1392 11:30
نمایش جزئیات
آفلاین
لینی عزیز

تا الان هاگوارتز همین روند رو پیش رفته و مشکلی پیش نیومده ، همه ی کلاس ها از یک زمان برای پاسخ بهره میبرند .
کلاسی که 5 شهریور تدریس میشه ، تا 18 شهریور وقت داره برای پاسخ دهی. 19 شهریور اون کلاس باید امتحانش رو برگذار کنه .
طبق قوانین هاگوارتز هر کلاس تا تدریس جلسه ی بعد ( فرقی نداره امتحان باشه یا تدریس) مهلت هستش که دانش آموزان توش شرکت کنند .

کلا همه منتظرن ببینن من چی میگم بعد سریع بیان اعتراض کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 3 شهریور 1392 01:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سالازار اعظم! جد بزرگوار ارباب!

اینطوری در حق بعضی کلاسا ظلم نمیشه؟ آخه در این صورت یه کلاس 13 روز وقت داره و یه کلاس دیگه فقط یک هفته!

نمیشه همه کلاسارو همون یک هفته کنین؟ یعنی کلاسی که 2 شهریور تدریس میشه 9 شهریور امتیاز پروفسور داده بشه و درش تخته بشه تا 16 شهریور که دیگه شما مطابق با روش خودتون امتحانو برگزار میکنین. (حالا نه اینکه تاپیک قفل شه ها، یعنی اینکه دیگه دانش آموزی نره توش شرکت کنه)

نظرتون؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 2 شهریور 1392 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سوروس عزیزم

مثلا اون کلاس 2 شهریوری تا 15 شهریور مصادف با 6 سپتامبر مهلت داره. 16 شهریور استاد سوالات امتحان رو تو کلاس قرار میده و نسخه ی پاسخ دارش رو به من ارسال میکنه. تمامی دانش آموزان پاسخ های درس هایشان را برای من پیام شخصی میکنند و من طبق بارم استاد نمره میدم . این کار خیلی وقت گیره ولی به نظرم بهترین روشه .
امتیازات امتحان هم مثل کلاس ها تاثیر گذاره. . .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 2 شهریور 1392 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
در نتیجه ، میشه گفت که مثلا کلاس ماگلی شناسی که دوم شهریور تدریس شده ، تا نهم شهریور فقط مهلت داره یا تا 16 ام ؟

امتحانات در امتیاز بندی کل هاگوارتز تاثیر دارن یا فقط برای شخص خود دانش آموز هست ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: شنبه 2 شهریور 1392 11:07
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور ویزلی اعلام کرده بودند که کسانی که مایل هستند تکالیفشان را در فلان تاپیک ارسال نمایند در حالی که طبق قانون باید با مدیر مدرسه مشورت و کسب اجازه میکردند ، در حالی که این اتفاق نیافتاد .
بنابراین بابت نقض قوانین 3 امتیاز از گروه گریفیندور کم شد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 2 شهریور 1392 08:46
نمایش جزئیات
آفلاین
ای پیر بوووق
چرا از ما امتیاز کم کردید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.