جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترين فن فيشكن هري پاتري كه خوندي چي بوده ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: بهترين فن فيشكن هري پاتري كه خوندي چي بوده ؟
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 13:25
جزئیات کاربر
پاسخ به: بهترين فن فيشكن هري پاتري كه خوندي چي بوده ؟
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 08:37
جزئیات کاربر
وای من اصلا اسم چنین فن فیکشن هایی رو هم نشنیدم ولی وقتی شما اِنقدر ازش تعریف کردید کنجکاو شدم بدونم.
برای همین دارم دانلودشون می کنم.البته فن فیکشن های کمی رو خوندم اما همین چند تا فن فیکشن هایی که توی سایت خوندم که تا حالا بهترینشون هویت گمشده هست،نوشته ی آیلین پرنس.
بخونیدش.
برای همین دارم دانلودشون می کنم.البته فن فیکشن های کمی رو خوندم اما همین چند تا فن فیکشن هایی که توی سایت خوندم که تا حالا بهترینشون هویت گمشده هست،نوشته ی آیلین پرنس.
بخونیدش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 15:41
پستها:
43
بهترین فن فیکشنی که خوندم مرئی نامروئی بود. الان دقیقا یادم نمیاد از کجا دانلودش کرده بودم اما حسابی روم تاثیرگذار بود و چند بار هم خوندمش. حالا هم که دارم راجع بهش حرف می زنم به این فکر می کنم که دوباره برم بخونمش
نویسندش هم Emerald eyes بود. ماجرای اصلی بین جنی ویزلی و دراکو مالفوی بود!
نویسندش هم Emerald eyes بود. ماجرای اصلی بین جنی ویزلی و دراکو مالفوی بود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174
خب، خب، خب! من تو عمرم فقط دو تا فن فیکشن خوندم که واقعا خیلی جالب بود. (طنز- جدی رو دوست ندارم.) واقعا موقع خوندمش؛ شکمم رو می گرفتم و با فشار زیادی می خندیدم. نفس هم که اصلا نمی کشیدم...
'
نویسنده ـش رو واقعا یادم نیست. اما می دونم که در اثر سرچ و جستجو داخل مقاله های سایت فنتزی فنز بود.
خیلی دنبال ـش گشتم که لینک بذارم. اما پیدا نشد.
دومی رو هم که از دمنتور خونده بودم؛ عالی بود. اسم ـش رو یادم نیست؛ نویسنده ـش رو هم همین طور. اما یادم ـه در مورد یه ماجرایی بود که سیریوس و جیمز و اینا باهم داشتن جرعت- حقیقت بازی می کردن.
'نویسنده ـش رو واقعا یادم نیست. اما می دونم که در اثر سرچ و جستجو داخل مقاله های سایت فنتزی فنز بود.
خیلی دنبال ـش گشتم که لینک بذارم. اما پیدا نشد.
دومی رو هم که از دمنتور خونده بودم؛ عالی بود. اسم ـش رو یادم نیست؛ نویسنده ـش رو هم همین طور. اما یادم ـه در مورد یه ماجرایی بود که سیریوس و جیمز و اینا باهم داشتن جرعت- حقیقت بازی می کردن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
جزئیات کاربر
جزئیات کاربر
بهترین فن فیکشنی که خوندم، شوالیه هفده ساله است. نویسنده تا همین چند لحظه پیش یادم بود ولی متاسفانه فراموشش کردم!
ایشان درحال حاضر مشغول نوشتن ادامه این داستان هستن و اسم دیگه ای برای ادامه داستان انتخاب کردن.
فن فیکشن فرستاده مردگان هم که فردی با شناسه ( آسمان آبی ) توی یکی دو تا سایت هری پاتری دیگه داره مینویسه هم، بسیار زیباست ولی متاسفانه مشکلات کنکور به ایشون اجازه نداده داستان رو ادامه بدن. هر دو سه ماه یکبار، یه فصل می دن که ...
ایشان درحال حاضر مشغول نوشتن ادامه این داستان هستن و اسم دیگه ای برای ادامه داستان انتخاب کردن.
فن فیکشن فرستاده مردگان هم که فردی با شناسه ( آسمان آبی ) توی یکی دو تا سایت هری پاتری دیگه داره مینویسه هم، بسیار زیباست ولی متاسفانه مشکلات کنکور به ایشون اجازه نداده داستان رو ادامه بدن. هر دو سه ماه یکبار، یه فصل می دن که ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرمی برت در 1387/9/16 14:25:17
جزئیات کاربر
فکر کنم بهترین فن فیکشنی که خوندم مرئی نامرئی باشه. نویسنده اش ننمی دونم کیه. یه فن فیکشن دیگه هم خوندم به اسم جادوی خاطرات نوشته آقای آرین آریانی که واقعا قشنگ بوده. البته من تا فصل 19 خوندم.
هر دوی اینا رو هم فکر کنم تو قسمت مقالات این سایت دیدم.
در مورد سؤال آخر هم که چرا رفتم سراغ فن فیکشن...
من داشتم دنبال کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان(جلد 2) می گشتم که یهو برخوردم به یه فن فیکشن. بعد از اون دیگه فن فیکشن خوندن رو شروع کردم.
هر دوی اینا رو هم فکر کنم تو قسمت مقالات این سایت دیدم.
در مورد سؤال آخر هم که چرا رفتم سراغ فن فیکشن...
من داشتم دنبال کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان(جلد 2) می گشتم که یهو برخوردم به یه فن فیکشن. بعد از اون دیگه فن فیکشن خوندن رو شروع کردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
جزئیات کاربر
آلفرد بلک عزیز،
با توجه به اینکه ظاهرا گذاشتن لینک این فن فیکشن ممنوعه شما می تونین در گوگل عبارت "هری پاتر و سیفون جادویی" رو جستجو کنید. در اونجا چندین لینک مستقیم را به راحتی پیدا خواهید کرد.
کل داستان هم در واقع نوعی طعنه به نحوه نگارش و شخصیت پردازی رولینگه...
با توجه به اینکه ظاهرا گذاشتن لینک این فن فیکشن ممنوعه شما می تونین در گوگل عبارت "هری پاتر و سیفون جادویی" رو جستجو کنید. در اونجا چندین لینک مستقیم را به راحتی پیدا خواهید کرد.
کل داستان هم در واقع نوعی طعنه به نحوه نگارش و شخصیت پردازی رولینگه...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج
)