جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

ارتباط با ناظر دیاگون

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1393 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سیسرون هارکیس نوشته:
با سلامی چند میلیارد تریلیارد باره بر بزرگ بنوی اسلیترین

خلاصه می گویم روح هم برای فروش داریم و المابقی.....سخن از خویشتن کوتاه کنم و در گذرم که پس از افتتاح چشم ها از حدقه بیرون جنبندی

به امید مجوز از آنجانبتان ، به سیاه ترین جادوگر نسل چهارم اعتماد کنید. اسمی بس مناسب است زیرا که علاوه بر مسائلی که با جغد خویش باز گوئیدم مسائلی بس بیش بسیار زیادی نیز در آن مکان رخ خواهد داد که همه آن نام را توجیه خواهند نمودندی

سیس کیس

من مخالفتی ندارم به ویژه اگر با تزریق سوژه جذاب بتونی یه تاپیک فعال ایجاد کنی که بسی مشعوف خواهیم شد.منظورم این بود فقط یه ذره اسمش رو عوض کن بعد تاپیکو ارسال کن.مثلا رمالی، جن گیری، احضار روحی. ارواح و اجسام یه مقداری نامانوسه.هوم؟قبول نداری؟
یه عنوان کلی که بتونی همه این چیزایی رو که می خوای توش بگنجونی.یه عنوانی که هرکس از در کوچه اومد تو چشمش رو بگیره بپره تو!دیگه این گیرو رفع کنی فروشگاهو تاسیس کردیا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1393 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلامی چند میلیارد تریلیارد باره بر بزرگ بنوی اسلیترین

خلاصه می گویم روح هم برای فروش داریم و المابقی.....سخن از خویشتن کوتاه کنم و در گذرم که پس از افتتاح چشم ها از حدقه بیرون جنبندی

به امید مجوز از آنجانبتان ، به سیاه ترین جادوگر نسل چهارم اعتماد کنید. اسمی بس مناسب است زیرا که علاوه بر مسائلی که با جغد خویش باز گوئیدم مسائلی بس بیش بسیار زیادی نیز در آن مکان رخ خواهد داد که همه آن نام را توجیه خواهند نمودندی

سیس کیس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی که می بری نیاز به توضیح دادن نداری ولی وقتی می بازی چیزی واسه توضیح دادن نداری

ارزشیوانوانئه

{سرهنگ دوم ساواج}

ارسال شده در: یکشنبه 19 مرداد 1393 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سیسرون هارکیس نوشته:
سلامی مجدد دارمی از خود اینجانبم

با همان ایده قبلی نامی درست و درمان یافتیم که بس متناسب است با آن ایده که از مخ خویشتنمان بیرون کشانده ایم و اما نام فروشگاه جدیدمان:

فروشگاه ارواح و اجسام و افکار هارکیس

با مدیریت اینجانب و همچنین ایده دیگری نیز دارم که پس از افتتاح بیان خواهم کرد. توضیحات را خود خویشتن جغدیدم گر رسیدگی کنید می تشکرم بس فراوان هاااااا

سیس هستم از نوع هارکیسی اش

سیسرون عزیز
می خوای روح بفروشی؟خب حداقل از کلمات روحی استفاده نکن.تو قالبی که من ست کردم چشمام دراومد تا تونستم بخونم!
روح فروشی؟اگر ایراد نداره اسمشو بازم کمی تغییر بدیم.یه چیزی که مشخص کنه فروشگاه شما با ماورا در ارتباطه.این اسم یه کمی نامانوسه.مثلا ماورالطبیعه فروشی!!یا از این جمله.وگرنه حرفی نمی مونه با توجه به توضیحاتی که دادین و من موافق می باشم. فقط این اسمش می مونه که بازم یکمی عوض باید بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 مرداد 1393 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی مجدد دارمی از خود اینجانبم

با همان ایده قبلی نامی درست و درمان یافتیم که بس متناسب است با آن ایده که از مخ خویشتنمان بیرون کشانده ایم و اما نام فروشگاه جدیدمان:

فروشگاه ارواح و اجسام و افکار هارکیس

با مدیریت اینجانب و همچنین ایده دیگری نیز دارم که پس از افتتاح بیان خواهم کرد. توضیحات را خود خویشتن جغدیدم گر رسیدگی کنید می تشکرم بس فراوان هاااااا

سیس هستم از نوع هارکیسی اش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی که می بری نیاز به توضیح دادن نداری ولی وقتی می بازی چیزی واسه توضیح دادن نداری

ارزشیوانوانئه

{سرهنگ دوم ساواج}

ارسال شده در: یکشنبه 19 مرداد 1393 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سیسرون عزیز

در حقیقت ما یه کلیسای وست مینیستر داریم تو لندن که البته جزو عناوین مهمه انجمنه!نکته دیگه اینکه دیاگون یه کوچه پرت و دور افتاده ست که یه مرکز خرید و داد و ستده و وجود یه کلیسا توش کمی غیر متعارف به نظر میرسه.من فکر می کنم اگر ایده تون رو با زاغ برام بفرستین بهتر بتونم تصمیم بگیرم.

فرد عزیز

در مورد اینکه میشه دوتا مغازه داشت چون نمیشه عناوین تکراری تو یه انجمن داشته باشیم متاسفانه امکانش نیست من سرقفلی دو تا مغازه رو به اسم شما بزنم!
ما تو انجمن جارو فروشی نداریم ولی مغازه ورزشی کوییدیچ داریم که کارش تولید همین چیزاست.چرا تو مغازه خودتون تحت عنوان یه سوژه تولید نمی کنی؟یه جاروی متفاوت از جاروهای معمولی که بشه روش مانور داد و تاپیک رو هم فعال کرد.اینجور موضوعات رو اگر بخوایم به صورت یه تاپیک در بیاریم هم زیاد نمیشه روشون مانور داد چون زیاد کشش ندارن و هم بی جهت انجمن رو شلوغ و درهم می کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 مرداد 1393 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
بانو آیلین همی ما آمده ایم سوالی از شما بپرسیم
بنده میگویم همی که آیا میتوان که یک مغازه ی دیگری بزنیم با نام جارو فروشی ویزلی آیا ما میتوانیم؟
یا خیر؟
شما جوابش همی برما بدهید ما تمام سخن های شمارا گرامی میداریم

حالا چه میشود اگر ماهم دو مغازه داشته باشیم همی؟
مثلا خانواده ی ما یک جا بند نمیشوند دنبال مشاغل دیگر هستند همی قلبان شومو

فرد ویزلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: یکشنبه 19 مرداد 1393 10:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلـــــــــــــــــــــــــــــــام

من ، سیسرون هارکیس از خود خویشتن اینجانبم تقاضا ی احداث یک کلیسا در کوچه دیاگون داشتم جهت تعویض نمودن حال و هوای کوچه دیاگون. من خود از اینجانبم ایده ای دارم که بس خفنیده است و بــــــــــــــــــــــــــــس جلب می باشد. گر صلاح دانستیده اینجانبم جغدکی را شوتیده و شرح و تفصیل های فراوان گویمی.

می تشکرم فراوان هاااااا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارزشیوانوانئه

{سرهنگ دوم ساواج}

ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 17:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سيريوس بلك نوشته:
عرضم به حضور ناظر محترم کوچه دیاگون

پیامی رسمی مبنی بر شروع شدن یک مسابقه در مغازه ویزلی ها به دست من رسیده. سوالی که پیش اومده اینه که آیا کاربری این تاپیک اجازه برگزاری این مسابقه رو میده یا نه.

با تشکر

با درود سیریوس عزیز

پیام رسمی؟ یحتمل اشتباه از طرف مجریه برنامه بوده!
در حقیقت تنها تاپیکی که تو انجمن دیاگون قابلیت برگزاری مسابقه رو داره المپیک دیاگون هست
که در مورد اینکه چنین برنامه ای داشته باشیم با دانگ عزیز صحبت های مقدماتی داشتیم و احتمالا نهایی شدنش موکول میشه
به اتمام ترم هاگوارتز. فعالیت در تاپیک مغازه ویزلی ها مشخصا به صورت ارسال پستای نمایشنامه نویسیه.

فرد عزیزم

با وجود تاپیکی چون المپیک دیاگون من نمی تونم مجوز برگزاری مسابقه تو تاپیکی رو بدم که فعالیتش منحصرا نمایشنامه نویسه.گذشته از این صحبت ها برگزاری مسابقات در سطح سایت نیازمند رعایت یه سری موارد و تعریف قواعد و ضوابط خاص خودشه و به همین سادگی امکان پذیر نیست.
با آرزوی موفقیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 15:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید آیا اجازه ی مسابقه برگزار کردن در تاپیک مغازه ی ویزلی رو داریم یا خیر با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 14:52
نمایش جزئیات
آفلاین
عرضم به حضور ناظر محترم کوچه دیاگون

پیامی رسمی مبنی بر شروع شدن یک مسابقه در مغازه ویزلی ها به دست من رسیده. سوالی که پیش اومده اینه که آیا کاربری این تاپیک اجازه برگزاری این مسابقه رو میده یا نه.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!