شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام آقا ما توی کوچه پس کوچه های لندن می گشتیم که یهو یه ایده ای از ذهنمون فورانیدن گرفت.
.@ کافی شاپ تسترال های خالدار@
اونجا تقریبا یه جورایی مثل مکان دوءل هستش ولی با این حال که یه نفر میاد یه رول می نویسه و یه نفر دیگه تمومش می کنه و خب علل قاعده نفر دوم هر جوری بخواد می تونه ماجرا رو تموم کنه تک پستی نیست ادامه دار هم نه. دو پستی هستش.
+ نفر اول تعیین می کنه که چه کسی پست اون رو ادامه بده.
+ نیازی نیست که دو پست کامل زده بشن تا یه نفر دیگه هم بتونه رول بزنه مثال خیلی کلی هم اگه لازم شد به مسئولین داده خواهد شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیسرون هارکیس در 1393/11/25 22:48:31 ویرایش شده توسط سیسرون هارکیس در 1393/11/26 16:39:20
وقتی که می بری نیاز به توضیح دادن نداری ولی وقتی می بازی چیزی واسه توضیح دادن نداری
من یه نظر دیگه دارم برای همون تاپیک حاجی. توی تاپیک روزنامه ی لندن تمام اخبار از زبون مشنگ ها باشه و به قولی این تاپیک خبر های مشنگ ها رو درباره ی اتفاقات جادویی بده. مثلا جنگی شده بین دو جناح سفید و سیاه که توجّه مشنگ ها رو به خودش جلب کرده میشه ازش خبری در آورد. یا دزدی های جادویی یا ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain
آققققققااااااااااااااا تو پخ برام فرستاده! اصلا آقا خودت ازش بپرس! اصلا گفتم که به تایپیک رول نویسی تبدیلش کنید! مشکلی که نداره تمام پستای قبلشم پاک کنید... تبدیل بشه به رول نویسی! ها؟
من به استناد حرفت دوباره گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. نه توی شهرداری نه توی خود تاپیکت. به هر حال در حال حاضر اون تاپیک داره کاری مشابه انجام میده. بنابر این متاسفانه نمیتونه با روند فعلی به فعالیت خودش ادامه بده.
یوآن آبرکرومبی نوشته: سلامی خوشبو به شهردارهای عزیز! احوالات؟ اندر احوالات؟ ته احوالات؟ اعماق احوالات؟ خلاصه از احوالات که بگذریم.. راستش درخواست ایجاد تاپیکی رو داشتم با عنوان "تبلیغات جادویی" که تک پستی و بصورت اعلامیه ای هست و توش ملت میان انواع و اقسامِ لوازم و وسایل و خوردنی ها و... ـشون رو، چه از نوع مشنگی، چه از نوع جادویی و چه از نوع فراطبیعی و عجیب غریب، تبلیغ میکنن!
با تشکر فراوون!
احوالات سرجایشان خوبند. احوالات حضرت عالی؟ اما درخواست! راستش روبهک عزیز. من و هکتور کلی بررسی کردیم بعد از وصول درخواستت. درسته که موضوع جالبیه ولی مشابه اش هم زیاد هست. از قبیل جادوگر تی وی... بیلبورد وزارتخانه. ققنوس نیوز.پیام امروز. خبرگزاری سیاه رادیو وزارت و پاتربان. اگر سوژه ای دارید فکر میکنم بشه تو تاپیک هایی که اسم بردم قرارش داد. منتظر ایده های خلاقانه ترت هستیم عزیزم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
?How long will you have me in your memory Always
Перерыв сердца людей. Осколки может сделать вас ударить ... Кинжал в сердце иногда ... иногда ... иногда горло вашим отношениям веревки! Святые люди ... черные или белые ... не сломать чью-то сердце.
سلامی خوشبو به شهردارهای عزیز! احوالات؟ اندر احوالات؟ ته احوالات؟ اعماق احوالات؟ خلاصه از احوالات که بگذریم.. راستش درخواست ایجاد تاپیکی رو داشتم با عنوان "تبلیغات جادویی" که تک پستی و بصورت اعلامیه ای هست و توش ملت میان انواع و اقسامِ لوازم و وسایل و خوردنی ها و... ـشون رو، چه از نوع مشنگی، چه از نوع جادویی و چه از نوع فراطبیعی و عجیب غریب، تبلیغ میکنن!
هوم! طبق صحبتی که در اونطرف با هم کردیم به این نتیجه رسیدیم که میشه این تاپیک به کارش ادامه بده. ولی یادتون نره حق معجون سازی ما و مالیات شهرداری رو به موقع بریزید به حساب من. چون اگر اینطور نشه مجبور میشم دست به معجون ببرم.
آقا من اومدم یه تاپیک زدم ، بعد یادم نبود که باید مجوز گرفته بشه اول. عذرخواهی میکنم از این بابت در ابتدا.
و دوم اینکه ممکنه یه ذره دیر باشه ولی اگر اشکال نداره الان اجازش رو بهم بدید که تاپیک ماجراهای خانواده پاتر به کارش ادامه بده ، به نظرم سوژه های خوبی توش هست و خیلی خوب میشه توش پست زد. لندن هم یه ذره فعال تر میشه.
اگر مشکلی بود ، بگید تا یه انجمن دیگه واسش پیدا کنیم.