جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

44 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] شخصیت خودتون رو معرفی کنید

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 4 کاربر مهمان
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1394 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

hestia.j نوشته:
من اعتراض دارم
من ریونکلاو میخوام

دوست عزیز پست شما اسمپه.این تاپیک مختص کساییه که شخصیت معرفی میکنن.از زدن پستایی که ارتباطی به کار این تاپیک ندارن خودداری کنید و هر وقت قصد داشتین شخصیت معرفی کنید و وارد ایفای نقش بشید اونوقت اعتراض کنید.هرچند گروهبندی دست کلاهه و تصمیماتش غیرقابل اعتراضه.
پست شما ظرف 24 ساعت آینده پاک میشه.سوال دیگه ای در این زمینه بود پیام شخصی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1394 22:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

کتی بل نوشته:
سلام
ببخشید اگه من بخوام این ایفای نقشمو یعنی کتی رو عوض کنم میشه؟
بعد اگه اون نقشه تو ریونکلاو باشه چی؟

درستش این هست این سوالات رو از طریق ارسال پیام خصوصی بپرسید چون تاپیک برای چنین پست هایی ایجاد نشده اما چون تصور میکنم ممکنه سوال برخی از عزیزان هم باشه استثنائا اینجا پاسخ میدم.

اگر میخواین شناسه دیگه ای بردارید اول از همه باید بلیت بزنید از این قسمت و درخواست بستن شناسه فعلی رو بکنید و بعد از این که شناسه بسته شد با اکانت جدیدی در همین تاپیک شخصیت جدید خودتون رو معرفی میکنید با قرار دادن لینک قبلی.گروهش رو هم قادرید عوض کنید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/5/3 23:04:59
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1394 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشید اگه من بخوام این ایفای نقشمو یعنی کتی رو عوض کنم میشه؟
بعد اگه اون نقشه تو ریونکلاو باشه چی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

امضا کتی بل
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1394 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
مــا دوباره آمده ایم!
ببخشید میخواستم اینو برام جایگزین کنید.
ممنون :)

اطلاعات کلی این ساحره عبارتند از:

آملیا سوزان بونز
با تخلص ... اسب :|
حدودا 23 ساله.
قد بلند و لاغر...بسیار لاغر!

اطلاعات جادویی:

چوبدستی با مغز پر ققنوس و از جنس درخت مجنون. انعطاف ناپذیر و طول 13 اینچی.
پاترونوس روباه شکل.
توانایی تبدیل شدن به جانورنمایی به شکل کلاغی سیاه و بزرگ.
دارای استعداد در دوئل کردن و ذهن خوانی قوی.
بدون جاروی پرواز. (وقتی خودش میتونه پرواز کنه چرا باید جارو داشته باشه؟اونم با این قیمت ها سرسام آور! :| )
گروه در هاگوارتز: گریفیندور.

گذشته:

آملیا سوزان بونز همان طور که از اسمش بر می آید، از خانواده ی اصیل بونز است. او دختر جان الک بونز ،رئیس بخش هماهنگی جادویی وزارتخانه، است. برادر بزرگ سوزان، دنیل، نیز معاون پدرش در آن بخش وزارتخانه است. مادرش آماندا بونز و برادر کوچکش اندرو نزدیکترین کسانی بودند که او داشت. ولی در 8 سالگی او هر دو را از دست داد.
برادر 10 ساله اش در آتش سوزی خانه شان مرده بود و مادرش در تمام روزهای پس از آن حادثه برای پسره سوخته اش شعر نوشته بود.همان طور که می شود فهمید او به همین دلایل هیچ وقت چیزی به اسم خانواده را درک ننمود.
او در سن 20 سالگی یکی از اعضای دیوان عالی جادوگری شد. ولی پس از چند ماه آن دیوان را ترک کرده و شروع به سفر کرد.
پس از ترک کردن شغلش در وزارتخانه شایعات زیادی در رابطه با علاقه آملیا به جادوی سیاه سر زبانها افتاد و پدر و برادر بزرگترش که نمی توانستند آنها را انکار کنند از آن به بعد کمترین اشاره ای به گم شدن دخترک یا حتی وجود رابطه خونی با او نکردند.

ظاهر:

اگر شما بخواهید آملیا را شناسی کنید به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید.
او همیشه یک شنل بلند به تن دارد. شنلی که سوخته و کمی تا قسمتی پاره است. سوزان همچنین به شدت به ساقهای دستش و بوتهای سیاه بلندش علاقه دارد و حتی در تابستان هم پوتین و ساق دست به همراه دارد.
صورتش دارای کمی کک و مک است. چشمانش سیاه و تودار و سرد به نظر می رسند.
راجب اندازه موهای قهوه ای سوخته آملیا سوزان نمیشود نظری داد. گاهی بسیار بلند اند و گاهی بسیار کوتاه. حد تعادل برایش معنایی ندارد، نه در اندازه مو و نه در هیچ چیز دیگری. بستگی به حالت روحی اش دارد که موهایش به چه حالت باشند.
همیشه یک هندزفیری جادویی در گوشهایش هست. او اکثرا حرف دلش را نمی زند و آنها را میان آهنگ ها جستجو می کند.
در کل با این تفاسیر میتوانید راحت او را بشناسید و تا جای ممکن ازش دوری کنید!

باطن:

خیالپرداز، پرحرف، یک دنده و شجاع بودن از ویژگی های اوست.
البته آملیا گاهی کم حرف هم می شود که در آن زمانها یا در حال گوش دادن به موسیقی است یا در حال فکر کردن به غذای بعدی گرگ هایش.
راستی صحبت از گرگ شد!
آملیا به شدت به حیوانات علاقه دارد. البته به اکثر حیوانات جز پشه و ... اسب.
او دارای یک سگ، یک گربه، یک خرگوش و یک جغد بزرگ است. و همچنین سه گرگ.
روحیه لطیفی ندارد ولی کسی تا به حال ندیده است که او طلسم مرگی را شلیک کند. او در همه موارد طرف مقابلش را به عنوان غذای گرگهایش سرو می کند و به شدت از این کار لذت می برد.
سوزان در اکثر مواقع مثل اسمش سوزان است. زود عصبی می شود و وقتی عصبانی بشود بخششی در کار نخواهد بود. یا خود شخص یا وسایل مورد علاقه اش از صفحه روزگار محو خواهند شد.
در کل کسی نیست که شما بخواهید با او به یک پیک نیک بروید و ساندویچ الویه بخورید!
همچین آملیا عمه سوزان بونز نیز هست که گاهی در محافل خود را به جای سوزان جا زده و سواستفاده های مادی زیادی می کند!
شاید فکر کنید که این یک نوع دزدی است ولی جواب آملیا سوزان به این تذکر این خواهد بود که:
-عمه ها فقط باید فحش نثارشون بشه؟ نه خیر! من از اوناش نیستم!
و او واقعا از اوناش نیستــ..!

او از آنهایی است که صبح زودتر از خورشید بلند می شوند و با شکل کلاغ سیاهی بر روی شاخه درختی نشسته و آهنگ گوش می کنند و به دنیا نیشخند میزنند!!!

انجام شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/5/3 16:17:49
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 31 تیر 1394 21:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ویکتور کرام نوشته:
با سلام مجدد.
من یه سوال داشتم.
حالا که شخصیت گرفتیم باید چیکار کنیم؟
میدونم بهتر بود تو پیام خصوصی میپرسیدم ولی نشد.ببخشید.

خب از سری بعد سعی کنید تو خصوصی اینارو بپرسید چون سوال پرسش اینجا درست نیست در واقع تاپیک مخصوص این کار نیست.

الان شما وارد ایفای نقش شدین یعنی میتونید در انجمن های ایفای نقش پست ارسال کنید و رول بزنید و مثل یه عضو ایفای نقش در تالار خصوصی و برنامه های سایت شرکت کنید.
چت باکس که مخصوص اعضای ایفای نقشه و در بالای صفحه برای اعضای ایفای نقش قابل مشاهده ست از دیگه قابلیت هاییه که میتونید ازش بهره ببرید.البته با ذکر این مطلب که چت باکس مکانیه برای ایفای نقش،پرورش شخصیت و ایجاد سوژه های جدید و نه مکانی برای سلام و احوال پرسی های روزانه!

در حال حاضر برنامه ی های تابستانی در سطح سایت مطرحن مثل ترم تابتستانی هاگوارتز که میتونید از شرکت در کلاس ها فعالیتتون رو اغاز کنید.

موفق باشین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 31 تیر 1394 20:58
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام مجدد.
من یه سوال داشتم.
حالا که شخصیت گرفتیم باید چیکار کنیم؟
میدونم بهتر بود تو پیام خصوصی میپرسیدم ولی نشد.ببخشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Victor Cram
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: چهارشنبه 31 تیر 1394 13:06
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام مجدد.
من میخواستم ویکتور کرام باشم. طبق چیزی که من دیدم ایشون یه سالی میشه که فعال نیستن. بعدشم من دخترم .اشکالی داره این شخصیتو داشته باشم؟
اینم پروفایلش:
نام شخصيت انتخابي:ويكتور كرام

گروه:اسليترين

چوبدستی:چوب درخت بلوط،مغزش ريسه قلب اژدها،ساخته گريگورويچ،10 اينچ،غير انعطاف پذير

جارو:با هر جارويي زود تر از بقيه اسنيچ را ميگيرد،ولي جاروي اصلي او آذرخش است.
پاتروناس: عقاب

معرفی کوتاه:جادوگر اصيل بلغارستاني با موي تيره،چشمي سياه و پوستي روشن.ويكتور قدي بلند و بدني ورزشي دارد و كمي مغرور است.

كوييديچ:ويكتور كرام جستجوگر تيم ملي كوييديچ بلغارستان است و بهترين جستجوگر جهان.او در 18 سالگي در فينال جام جهاني كوييديچ شركت كرد و اسنيچ را زودتر از جستجوگر ايرلندي گرفت ولي ايرلند قهرمان جهان شد.

دوران جواني:ويكتور كرام در مدرسه دورمشترانگ جادو را آموخت؛جايي كه گريندلوالد (جادوگر سياه) در آن درس ميخواند.ويكتور در اين مدرسه كه به مدرسه جادوي سياه معروف است به جادوي سياه علاقه مند شد.او در ديوارهاي دورمشترانگ نماد گريندلوالد را ميكشيد كه نشان دهنده علاقه او به جادوگران سياه است. ويكتور كرام در مسابقات سه جادوگر به عنوان نماينده دورمشترانگ شركت كرد.حالا هم میخواد بیاد هاگوارتز با اجازتون.
.............................................................................................................
خودمو کشتم یکی پیدا کردم. جان من بزارین.

نه هیچ ایرادی نداره.

تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط MAKIMA در 1394/4/31 14:39:19
ویرایش شده توسط MAKIMA در 1394/4/31 14:42:24
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/31 15:23:46
Victor Cram
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 تیر 1394 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
برای بار سوم سلام!
به دلیل گرفتن نامی که از قبل انتخاب شده بود من مجبور شدم دوباره نامم را عوض کنم.
مشخصات جدید:
نام:آیلین پرنس (کاپیتان تیم تیله تف کنی هاگوارتز در زمان قدیم – مادر سوروس اسنیپ)
شهرت:دیاگنس
خون:اصیل زاده
گروه:اسلایترین
تاریخ تولد:ماه می،مصادف با روز تولد ملکه مورگانا
خصوصیات ظاحری:شنل بلند سیاه،لباس مخصوص اسلایترین.
رنگ مو:قهوه تیره
رنگ چشم:ابی مایل به مشکی
مهارت ها:ساخت افسون،معجون سازی،اساطیر شناسی جادویی،کوییدیچ،تیله،ذهن خوانی.
پاتروناس:رامورا(نوعی ماهی بزرگ درخشان با نیروی شگفت انگیز)((برای اطلاعات بیشتر به کتاب جانوران شگفت انگیز وزیستگاهشان مراجعه کنید))
جارو:ساعقه سیاه(جدید ترین نوع جارو)
خصوصیات اخلاقی:بسیار باهوش وزیرک.پرجنب وجوش،معمولا ساکت،خستگی ناپذیر،مغرور،عاشق رنگ های تیره و سرد،عاشق سرما.عاشق کوییدیچ.
چوبدستی:چوبدستی:30 سانت،چوب صنوبر و با مغز ریسه قلب اژدهای بلند شاخ رومانیایی.
توضیحات:شاهزاده ایلین یا به عبارتی ایلین اسنیپ،از دانش اموزان عضو در ورزش های جادویی در هاگوارتز بود.وی به دلیل مهارت در تیله تف کنی به شاهزاده ایلین معروف شد.وی درکوییدیچ نیز فعالیت هایی داشت.شاهزاده ایلین سرانجام بامشنگی به نام توبیاس اسنیپ ازدواج کرد و حاصل ازدواج انها معجون ساز معروف و مرد بزرگی به نام سیوروس اسنیپ بود.

مادر؟!سلامی چو بوی...اهم!

تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/31 0:05:17
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 تیر 1394 22:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نام : نجینی
نام خانوادگی : ریدل
سن : به زمان انسان ها 16 سال ، به زمان مار ها 32 سال
تولد : 17 اکتبر 1964
زندگی نامه : دختر عزیز کرده ی لردسیاه است که بعد از مرگ مادرش در هنگام زایمان ، با پدرش لرد سیاه زندگی می کند . از همان دوران کودکی عزیز کرده ی پدرش بود و تمامی مرگ خوار ها به مانند شاهزادگان با او رفتار می کردند .به کمک پدر خود جانور نمایی را در 10 سالگی یاد گرفت و از آن پس تعداد انگشت شماری او را با چهره ی اصلی خود مشاهده کردند. او پس از ناپدید شدن پدر عزیزش ،در غم از دست دادن او ، با خود پیمان بست که تا ابد به شکل انسانیش باز نگردد، ولی با بازگشت دوباره ی لرد سیاه ، پیمان خود را شکست و به شکل انسانیش بازگشت .
گروه در هاگوارتز : اسلایترین
چوبدست : چوب درخت اقاقیا و مغز پر هما (پرنده ای شکاری و صد البته جادویی )
جارو :آذرخش 2000
ظاهر : چهره ی انسانی : موهای بلوند و صاف که بسیار بلند است . چشم هایی قرمز و خوف انگیز . مژه هایی پر پشت و بلند ، بینی ی قلمی و باریک ، لب هایی نازک و قرمز ، قد بلند و اندامی کشیده و لاغر چهره ی مارگونه : چشم های قرمز ، فلس های سبز پر رنگ و کم رنگ ، طول 4 متر
اخلاق : بسیار بسیار مغرور ، زود عصبانی می شود و نسبت به تمام مسایل به جز پدرش بی اعتنا است .
.....................................................................................................................................
طبق چیزی که من دیدم شناسه ی نجینی از تاریخ 1394 / 1 / 4 دیگه فعالیت نداشتن که بیشتر از یک ماه میشه . آیا من میتونم این نقش رو بردارم ؟

بله می تونید.

تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/30 23:11:29
همه می خوان .........
دنیا رو تغییر بدن ،........
ولی ...........
نمی دونن .........
تنها چیزی که باید تغییر کنه ..........
افکارشونه ..........
اریکا جین ریدل
پاسخ به: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 تیر 1394 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام مجدد.
در ابتدا به خاطر معرفی شخصیت نااگاهانه خودم از شما عذر میخوام.
این معرفی،معرفی دقیق وکامل و قانونی(طبق قوانین سایت)شخصیت منه.

نام:آلتیدا (یکی از ساحره های افسانه های بیدل آوازه خوان که برای شستن تن خود در "چشمه خوشبختی" داوطلب شده بود)
شهرت:دیاگنس
گروه:اسلیترین
ویژگی های ظاحری:پیراهنی اشرافی و بلند ودنباله دار اما ساده به رنگ ابی بسیارتیره،شنل بلند سیاه رنگ،موهای قهوه ای سوخته و چشمانی ابی رنگ.
ویژگی های شخصیتی:مهربان و یاری رساننده،زیرک و مغرور،ماهر،سخت کوش وبسیار سرسخت.(هیچگاه تسلیم نمیشوم).امیدواری دهنده،شخصیت شفا بخش.
چوبدستی:30 سانت،چوب صنوبر،مغز:موی اسب بالدار وریسه قلب اژدهای بلند شاخ رومانیایی.
جارو:ساعقه سیاه.
معرفی:((قسمتی از داستان بیدل قصه گو)):
خورشید به بالای سرشان رسیده بود کم کم به طرف افق دور دست میرفت وهمه دلسرد شده بودند.اما التیدا سریع تر وسخت تر از بقیه حرکت کرد وانها راتشویق کرد تابااینکه حتی ذره ای از تپه جادویی بالا نمیرفتند مانند او حرکت کنند ودر حالی که عرقش رااز پیشانی پاک میکرد فریاد زد:
(شجاع باشید دوستان!،وتسلیم نشید!)
به محض انکه قطرات درخشان عرق او از پیشانی اش به زمین برخورد کرد،نوشته ای که درجلویشان حک شده بود ناپدید شد وانها بار دیگر توانستند بالا بروند.انها که از رفع شدن مانع دوم خوشحال شده بودند،با تمام سرعت به بالای تپه حرکت کردند،تاانکه بلاخره فواره چشمه را دیدند که درکنار گل ها ودرختان مانند بلوری میدرخشید.

متاسفانه این شخصیت گرفته شده و در حال حاضر تو بخش ایفا فعالن.من لیست رو به تدریج و بعد از ورود چند عضو جدید به روز میکنم تا زیاد ویرایش نشه و الان اون لیست هنوز به روز نشده از ده روز پیش.
لطفا شخصیت دیگه ای انتخاب و معرفی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/30 17:22:23