قرارگاه محفل ققنوس
در قرارگاه محفل ققنوس صدای خرناس و خروپف پشت سر هم شنیده میشد.جیمز و یوآن هم رخت خواب به دست اینور و اونور میرفتند اما جایی برای خواب پیدا نمی کردند و مثل توپ فوتبال به اینور و اونور پاس داده میشدند.بالاخره جیمز گفت:
- بیا بریم تو آشپزخونه بخوابیم! اینجا جایی پیدا نمیشه!
یوآن اما فقط نگاه کرد.همینطور نگاه کرد و نگاه کرد تا اینکه آرام و درگوشی گفت:
- یه وقت ایده به سرت نزنه یه چیزیت می شه ها!توی آشپزخونه بخوابیم؟!
- مشکلی نیست بابا...میریم رو کابینت می خوابیم!صبح که شد هم از تو همون کابینت یه چیزی برمی داریم و می لمبونیم!
یوآن باز هم نگاه کرد.جیمز تسلیم شد و گفت:
- باشه.میریم مسافرخونه هاگزمید.من هنوز اتاق قدیمی شماره 24 خودم رو دارم!
خانه ریدل ها
در طرفی دیگر از قضیه اما موضوع جای خواب در میان نبود...موضوع مرگ و زندگی در میان بود!آرسینوس و ریگولس هم خانه را رسد میکردند تا جایی برای خواب پیدا کنند.اطراف هکتور با انواع و اقسام معجون ها پر شده بود و فقط کسی که از جانش سیر شده بود به آنجا میرفت.در کناز نجینی هم که...چه بگویم...خودتون میدونید دیگه!بلاتریکس هم به صورت اتفاقی با چوبدستی خوابیده بود.کافی بود وردی زمزمه میکرد تا دیگر...بای بای این دنیا! لرد هم که یک محدوده 2 متری مشخص داشت که توسط نجینی نگهبانی میشد.آرسینوس گفت:
- بیا بریم هاگزمید تو هتل.من هنوز کلید اتاق شماره 23 خودم رو دارم!
----------------
خلاصه سوژه:
آرسینوس و ریگولس برای خطرناک شدن خانه ریدل و جیمز و یوآن برای کمبود جا مجبور میشن که به مسافرخونه هاگزمید برن.جالب اینجاست که اتاق این افراد بقل همه!
فراموش نکنید که نه محفلی ها و نه مرگخوارها از این قضیه اطلاع ندارن و اتاق جیمز و یوآن یکی و اتاق آرسینوس و ریگولس یکیه...4 تا اتاق ندارن!
موفق باشید!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

باشه باشه!

و به ديوار تكيه دادن!
اون ديگه چيه؟
اگه راس ميگي خودت برو!

خرساي گندۀ ترسو! اصن باهم ميريم!