من یک سوال بی ربط داشتم
چجوری عضو گروه ها بشییم؟؟؟؟
(فکر نکنید دراکو بلد نیست داره امتحانتون میکنه)
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1394/05/25
آخرین ورود: شنبه 26 فروردین 1402 11:57
از: سرزمین تنهایی
پستها:
336

سلام. من فقط يه سوال دارم:
تو جزو مرگخواران هستي، حالا كه وزير شدي رفتارت با محفلي ها چطوريه؟
تو جزو مرگخواران هستي، حالا كه وزير شدي رفتارت با محفلي ها چطوريه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور.
هیچ وخ یه ویزلی رو دست کم نگیر. مخصوصا اگه از نوع تک دختر خاندان باشه
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور.
هیچ وخ یه ویزلی رو دست کم نگیر. مخصوصا اگه از نوع تک دختر خاندان باشه
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: سهشنبه 26 خرداد 1405 13:19
از: م ناامید نشین.. بر میگردم!
پستها:
416

با سلام.
با تشکر از دلفی که با مصاحبه اش ما رو به فیض معنوی رسوند!
و با تشکر از رودولف لسترنج بابت خدماتی که به قلم پر ارائه میده هر دفعه.
و مهمون بعدی..
برای اولین بار..
مهمونی روستایی..
با گاومیش..
با کلاه وزارت..
شخصی که 57 درصد آرا رو بدست آورد.
دوازدهمین وزیر سحر و جادو!
تا 31 همین ماه وقت دارین تا سوالات ـتون رو بپرسین.
با تشکر از دلفی که با مصاحبه اش ما رو به فیض معنوی رسوند!

و با تشکر از رودولف لسترنج بابت خدماتی که به قلم پر ارائه میده هر دفعه.
و مهمون بعدی..
برای اولین بار..
مهمونی روستایی..
با گاومیش..
با کلاه وزارت..
شخصی که 57 درصد آرا رو بدست آورد.
دوازدهمین وزیر سحر و جادو!
بارفیــــــــــــــــــــــــــــو
تا 31 همین ماه وقت دارین تا سوالات ـتون رو بپرسین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/07/13
آخرین ورود: یکشنبه 20 تیر 1400 01:24
از: مودم مرگ من در زندگیست... چون رهم زین زندگی پایندگیست!
پستها:
1269

خب...سوالا داغ داغ رسید!
فقط چنتا نکته...قبلا دلفی مصاحبه داشته که بعدها به دلایل مجهولی،به فنا رفته و اثری ازش نیست!
و با عرض معذرت از دلفی که توی هر سوال،ازش در اصل چهار سوال پرسیدم!
خب...این مصاحبه به نظرم یه مصاحبه تاریخی خواهد بود که بعدها در کتب تاریخ جادو بهش استناد میشه!

همین دیگه...این شما و این سوالات....دلفی منتظر جواباییم!
فقط چنتا نکته...قبلا دلفی مصاحبه داشته که بعدها به دلایل مجهولی،به فنا رفته و اثری ازش نیست!

و با عرض معذرت از دلفی که توی هر سوال،ازش در اصل چهار سوال پرسیدم!

خب...این مصاحبه به نظرم یه مصاحبه تاریخی خواهد بود که بعدها در کتب تاریخ جادو بهش استناد میشه!

همین دیگه...این شما و این سوالات....دلفی منتظر جواباییم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/14
آخرین ورود: سهشنبه 22 خرداد 1403 18:37
از: روی جارو
پستها:
140

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/31
آخرین ورود: شنبه 29 شهریور 1399 05:15
از: جوانی خیری ندیدم ای مروپ
پستها:
529

سلام دلفی جون! از دیروز تاحالا بعد از کلی تیکت بازی، نمیدونم چرا هنوز نبستن شناسه رو. اینهمه هندی وار خداحافظی کردیم، اما هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده!
منم گفتم از این موقعیت استفاده کنم و به جای "چه خالی میرفت" و اینجور شر و ورا، بیام به عنوان آحرین پست ازت سوال بپرسم. البته اگه همینطوری ادامه بدن و نبندن شناسه رو، فکر کنم از این آخرین پست ها زیاد اتفاق بیوفته!
بگذریم ..
* من از همون ابتدا که سعی میکردی به هر نحوی به سایت کمک کنی، در جریان کارات بودم. اولین شناسهای که خودم ازت میشناسم اینیگو ایماگوـه که بعدشم با همون شناسه شخصیتت به آلبوس دامبلدور تغییر کرد. با اون آواتار جالب " dumbledore is not dead, he's on tour " ! شاید اشتباه کنم اما از همون اول احساس میکردم که دوست داشتی با بقیه متفاوت باشی. یعنی کلا از اون حرکات جنبشی مخصوص خودت گرفته تا حرکاتی که هنوزم میزنی. خودت چی فکر میکنی؟
* لعنتی نمیدونم چه کششی وجود داره که همیشه آدم به این سایت برمیگرده! شاید درحال حاضر حتی صد نفر عضو فعالم وجود نداشته باشه اما خوب آدم برای بدست اوردن توجه همینا هم ساعت ها وقت میذاره و براش از توجه هزاران نفر ارزشمند تره ! به نظرت اعضای این سایت آدمای خاص تری نسبت به بقیه هستن یا اینکه این قضیه مربوط به چیزه دیگهای میشه؟ یا این کلا من اشتباه میکنم
* به شخصه سه نوع شخصیت متفاوت از تورو تجربه کردم!
یه وقت بد برداشت نکنی، منظورم روند تکاملی شخصیتت در طول سالها هستش. اولش خوب خیلی اعتراض میکردی به همه چی و روند جنبشی رو در پیش داشتی. بعدش با زدن اون گروه های گرافیکی، ترجمه و اینجور حرکات، بیشتر خدمت کردن در کارات دیده میشد. بعدشم کلا بیخیال همه چی شدی و اومدی بقیه کسانی که توی گفتگو با مدیران چنین حرکتیو میزدن، مسخره میکردی. الانم که چندی سالی میشه مدیر شدی. این روند رو چطوری بهش نگاه میکنی؟ بیشتر با کدوم دورانت حال میکنی و خاطرات داری؟
* نمیدونم مطرح کردنش اینجا درست باشه یا نه. توضیحات اضافهای هم نمیدم و اگه دوست داشتی میتونی به این سوال پاسخ ندی. جسیکا پاتر یکی از اعضای قدیمی سایت هستش که منم باهاش آشنایی داشتم و میدونم شما هم خیلی باهم دوست بودید. خبری ازش نداری ؟ البته این سوال خیلی شخصیه. اصلا میتونی بهش توجهم نکنی!
* یادمه موسیقی کار میکردی! گیتار الکتریک فکر کنم ساز اصلی بود که میزدی. هنوزم کار میکنی یا نه؟ شاید عقاید و شخصیت آدم در اثر بالا رفتن سن تغییر کنه اما احساس موسیقیایی همیشه با آدم میمونه. گوش کردن به یک آهنگ خاطره انگیز در هرلحظه و حالتی، تاثیر خودشون میذاره. یه چندتا موسیقی نام ببر و مهمونمون کن!
* چندسال پیش خودت قلم پر دست خودت بود. حتی خودتم لطف کردی و اون زمان بهم پیام دادی تا مهمون قلم پر بشم. دیگه هم کسی از اون به بعد مارو دعوت نکرد!
یادمه یه اتفاقی افتاد همزمان با مصاحبهی من و خیلی از دست یه بنده خدایی ناراحت شدی. کلا قلم پرو بوسیدی گذاشتی کنار. قضیهش چی بود ؟
* قبلا توی رولات از یه تیکه هایی استفاده میکردی که معلوم بود اهل سینما هم هستی. شایدم تو نبودی! ولی آواتار اولین شناسهت اگه اشتباه نکنم، مایکل کورلئونه یا همون آل پاچینوئه خودمونه. چندتا فیلمم نام ببر و مهمونمون کن تا بریم پی کارمون!
احتمالا دیگه باهم روبرو نمیشیم و بعد از بسته شدم شناسم، روابطم با بچه ها کاملا قطع میشه. البته همین الانشم زدی بلاک کردی منو توی تلگرام!
اما امیدوارم هرجا که هستی، موفق باشی و خوشحال زندگی کنی.
بدرود!
منم گفتم از این موقعیت استفاده کنم و به جای "چه خالی میرفت" و اینجور شر و ورا، بیام به عنوان آحرین پست ازت سوال بپرسم. البته اگه همینطوری ادامه بدن و نبندن شناسه رو، فکر کنم از این آخرین پست ها زیاد اتفاق بیوفته!
بگذریم ..* من از همون ابتدا که سعی میکردی به هر نحوی به سایت کمک کنی، در جریان کارات بودم. اولین شناسهای که خودم ازت میشناسم اینیگو ایماگوـه که بعدشم با همون شناسه شخصیتت به آلبوس دامبلدور تغییر کرد. با اون آواتار جالب " dumbledore is not dead, he's on tour " ! شاید اشتباه کنم اما از همون اول احساس میکردم که دوست داشتی با بقیه متفاوت باشی. یعنی کلا از اون حرکات جنبشی مخصوص خودت گرفته تا حرکاتی که هنوزم میزنی. خودت چی فکر میکنی؟
* لعنتی نمیدونم چه کششی وجود داره که همیشه آدم به این سایت برمیگرده! شاید درحال حاضر حتی صد نفر عضو فعالم وجود نداشته باشه اما خوب آدم برای بدست اوردن توجه همینا هم ساعت ها وقت میذاره و براش از توجه هزاران نفر ارزشمند تره ! به نظرت اعضای این سایت آدمای خاص تری نسبت به بقیه هستن یا اینکه این قضیه مربوط به چیزه دیگهای میشه؟ یا این کلا من اشتباه میکنم

* به شخصه سه نوع شخصیت متفاوت از تورو تجربه کردم!
یه وقت بد برداشت نکنی، منظورم روند تکاملی شخصیتت در طول سالها هستش. اولش خوب خیلی اعتراض میکردی به همه چی و روند جنبشی رو در پیش داشتی. بعدش با زدن اون گروه های گرافیکی، ترجمه و اینجور حرکات، بیشتر خدمت کردن در کارات دیده میشد. بعدشم کلا بیخیال همه چی شدی و اومدی بقیه کسانی که توی گفتگو با مدیران چنین حرکتیو میزدن، مسخره میکردی. الانم که چندی سالی میشه مدیر شدی. این روند رو چطوری بهش نگاه میکنی؟ بیشتر با کدوم دورانت حال میکنی و خاطرات داری؟* نمیدونم مطرح کردنش اینجا درست باشه یا نه. توضیحات اضافهای هم نمیدم و اگه دوست داشتی میتونی به این سوال پاسخ ندی. جسیکا پاتر یکی از اعضای قدیمی سایت هستش که منم باهاش آشنایی داشتم و میدونم شما هم خیلی باهم دوست بودید. خبری ازش نداری ؟ البته این سوال خیلی شخصیه. اصلا میتونی بهش توجهم نکنی!
* یادمه موسیقی کار میکردی! گیتار الکتریک فکر کنم ساز اصلی بود که میزدی. هنوزم کار میکنی یا نه؟ شاید عقاید و شخصیت آدم در اثر بالا رفتن سن تغییر کنه اما احساس موسیقیایی همیشه با آدم میمونه. گوش کردن به یک آهنگ خاطره انگیز در هرلحظه و حالتی، تاثیر خودشون میذاره. یه چندتا موسیقی نام ببر و مهمونمون کن!

* چندسال پیش خودت قلم پر دست خودت بود. حتی خودتم لطف کردی و اون زمان بهم پیام دادی تا مهمون قلم پر بشم. دیگه هم کسی از اون به بعد مارو دعوت نکرد!
یادمه یه اتفاقی افتاد همزمان با مصاحبهی من و خیلی از دست یه بنده خدایی ناراحت شدی. کلا قلم پرو بوسیدی گذاشتی کنار. قضیهش چی بود ؟* قبلا توی رولات از یه تیکه هایی استفاده میکردی که معلوم بود اهل سینما هم هستی. شایدم تو نبودی! ولی آواتار اولین شناسهت اگه اشتباه نکنم، مایکل کورلئونه یا همون آل پاچینوئه خودمونه. چندتا فیلمم نام ببر و مهمونمون کن تا بریم پی کارمون!

احتمالا دیگه باهم روبرو نمیشیم و بعد از بسته شدم شناسم، روابطم با بچه ها کاملا قطع میشه. البته همین الانشم زدی بلاک کردی منو توی تلگرام!
اما امیدوارم هرجا که هستی، موفق باشی و خوشحال زندگی کنی.بدرود!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سولان جناب مدیر! (کپی رایت بای مامان هاگرید!
)
1- کدوم اعضای قدیمی هستن که دوست داری بازم به سایت برگردن؟
2- چند تا از بهترین ناظرهای تاریخ سایت (بعد از لرد که قطعاً در صدر جدوله!) رو نام ببر.
3- از بین جفت کلمههایی که میگم، کدوم رو ترجیح میدی؟
الف) آینهی نفاقانگیز یا سنگ مردگان؟
ب) شنل نامرئی یا ابر چوبدستی؟ (با این فرض که با انتخاب دومی دیگه هیچوقت نتونی نامرئی بشی.)
ج) جادوگران قدیم، جادوگران وسطا(!) یا جادوگران جدید؟ (البته این جفت کلمه نشد.
)
د) دلوروس آمبریج یا فنگ؟
هـ) دلفین یا فیلادلفیا؟
ی) فیلا یا دلفیا؟!
)1- کدوم اعضای قدیمی هستن که دوست داری بازم به سایت برگردن؟
2- چند تا از بهترین ناظرهای تاریخ سایت (بعد از لرد که قطعاً در صدر جدوله!) رو نام ببر.
3- از بین جفت کلمههایی که میگم، کدوم رو ترجیح میدی؟
الف) آینهی نفاقانگیز یا سنگ مردگان؟
ب) شنل نامرئی یا ابر چوبدستی؟ (با این فرض که با انتخاب دومی دیگه هیچوقت نتونی نامرئی بشی.)
ج) جادوگران قدیم، جادوگران وسطا(!) یا جادوگران جدید؟ (البته این جفت کلمه نشد.
)د) دلوروس آمبریج یا فنگ؟
هـ) دلفین یا فیلادلفیا؟

ی) فیلا یا دلفیا؟!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

...FOR LOVE! FOR

!RYFFINDOR
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/07/13
آخرین ورود: چهارشنبه 3 شهریور 1395 13:00
از: سرعت خوشم میاد!
پستها:
244

سلام بر تو مرگخوار بالدار!
۱- چرا اسمت اینطوریه؟چرا دلفی؟
۲- چرا آواتارت بالداره؟
۳- دوست داری که توی رول ها بقیه به اسم پرنده باشی یا ساحره بالدار؟
۴- با کدوم یکی از مرگخوارها راحت تری؟
۵- ایده دلفی شدن از کجا اومد؟
۶- چرا یه شخصیتی که گروه نداره رو انتخاب نکردی؟
۱- چرا اسمت اینطوریه؟چرا دلفی؟
۲- چرا آواتارت بالداره؟
۳- دوست داری که توی رول ها بقیه به اسم پرنده باشی یا ساحره بالدار؟
۴- با کدوم یکی از مرگخوارها راحت تری؟
۵- ایده دلفی شدن از کجا اومد؟
۶- چرا یه شخصیتی که گروه نداره رو انتخاب نکردی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/29
آخرین ورود: جمعه 24 آذر 1402 00:00
از: یتیم خانه های شهر
پستها:
206

دلفی!
زمان فنگ رو نمیدونم. ولی زمان دلوروس امبریج یادمه. یکی از بهترین مدیران جادوگران و البته یکی از قدیمی هاشون.
1- چرا اینقدر برای سایت زحمت میکشی؟
چه حسی بین تو و سایت هستش که دل نمیکنی؟
2- نسل جدید چطوره؟ یه سری... . جای خالی رو خودت پر کن.
3- چرا تغییر شناسه دادی؟ تا اونجایی که حافظه ام یاری میکنه یه مدتی هم از سایت رفتی. چرا؟
4- چرا انتخابات امسال اینجوریه؟
5- امضا میدی؟
زمان فنگ رو نمیدونم. ولی زمان دلوروس امبریج یادمه. یکی از بهترین مدیران جادوگران و البته یکی از قدیمی هاشون.
1- چرا اینقدر برای سایت زحمت میکشی؟
چه حسی بین تو و سایت هستش که دل نمیکنی؟2- نسل جدید چطوره؟ یه سری... . جای خالی رو خودت پر کن.
3- چرا تغییر شناسه دادی؟ تا اونجایی که حافظه ام یاری میکنه یه مدتی هم از سایت رفتی. چرا؟
4- چرا انتخابات امسال اینجوریه؟
5- امضا میدی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج