سلام دلفی جون! از دیروز تاحالا بعد از کلی تیکت بازی، نمیدونم چرا هنوز نبستن شناسه رو. اینهمه هندی وار خداحافظی کردیم، اما هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده!

منم گفتم از این موقعیت استفاده کنم و به جای "چه خالی میرفت" و اینجور شر و ورا، بیام به عنوان آحرین پست ازت سوال بپرسم. البته اگه همینطوری ادامه بدن و نبندن شناسه رو، فکر کنم از این آخرین پست ها زیاد اتفاق بیوفته!

بگذریم ..
* من از همون ابتدا که سعی میکردی به هر نحوی به سایت کمک کنی، در جریان کارات بودم. اولین شناسهای که خودم ازت میشناسم اینیگو ایماگوـه که بعدشم با همون شناسه شخصیتت به آلبوس دامبلدور تغییر کرد. با اون آواتار جالب " dumbledore is not dead, he's on tour " ! شاید اشتباه کنم اما از همون اول احساس میکردم که دوست داشتی با بقیه متفاوت باشی. یعنی کلا از اون حرکات جنبشی مخصوص خودت گرفته تا حرکاتی که هنوزم میزنی. خودت چی فکر میکنی؟
* لعنتی نمیدونم چه کششی وجود داره که همیشه آدم به این سایت برمیگرده! شاید درحال حاضر حتی صد نفر عضو فعالم وجود نداشته باشه اما خوب آدم برای بدست اوردن توجه همینا هم ساعت ها وقت میذاره و براش از توجه هزاران نفر ارزشمند تره ! به نظرت اعضای این سایت آدمای خاص تری نسبت به بقیه هستن یا اینکه این قضیه مربوط به چیزه دیگهای میشه؟ یا این کلا من اشتباه میکنم

* به شخصه سه نوع شخصیت متفاوت از تورو تجربه کردم!

یه وقت بد برداشت نکنی، منظورم روند تکاملی شخصیتت در طول سالها هستش. اولش خوب خیلی اعتراض میکردی به همه چی و روند جنبشی رو در پیش داشتی. بعدش با زدن اون گروه های گرافیکی، ترجمه و اینجور حرکات، بیشتر خدمت کردن در کارات دیده میشد. بعدشم کلا بیخیال همه چی شدی و اومدی بقیه کسانی که توی گفتگو با مدیران چنین حرکتیو میزدن، مسخره میکردی. الانم که چندی سالی میشه مدیر شدی. این روند رو چطوری بهش نگاه میکنی؟ بیشتر با کدوم دورانت حال میکنی و خاطرات داری؟
* نمیدونم مطرح کردنش اینجا درست باشه یا نه. توضیحات اضافهای هم نمیدم و اگه دوست داشتی میتونی به این سوال پاسخ ندی. جسیکا پاتر یکی از اعضای قدیمی سایت هستش که منم باهاش آشنایی داشتم و میدونم شما هم خیلی باهم دوست بودید. خبری ازش نداری ؟ البته این سوال خیلی شخصیه. اصلا میتونی بهش توجهم نکنی!
* یادمه موسیقی کار میکردی! گیتار الکتریک فکر کنم ساز اصلی بود که میزدی. هنوزم کار میکنی یا نه؟ شاید عقاید و شخصیت آدم در اثر بالا رفتن سن تغییر کنه اما احساس موسیقیایی همیشه با آدم میمونه. گوش کردن به یک آهنگ خاطره انگیز در هرلحظه و حالتی، تاثیر خودشون میذاره. یه چندتا موسیقی نام ببر و مهمونمون کن!

* چندسال پیش خودت قلم پر دست خودت بود. حتی خودتم لطف کردی و اون زمان بهم پیام دادی تا مهمون قلم پر بشم. دیگه هم کسی از اون به بعد مارو دعوت نکرد!

یادمه یه اتفاقی افتاد همزمان با مصاحبهی من و خیلی از دست یه بنده خدایی ناراحت شدی. کلا قلم پرو بوسیدی گذاشتی کنار. قضیهش چی بود ؟
* قبلا توی رولات از یه تیکه هایی استفاده میکردی که معلوم بود اهل سینما هم هستی. شایدم تو نبودی! ولی آواتار اولین شناسهت اگه اشتباه نکنم، مایکل کورلئونه یا همون آل پاچینوئه خودمونه. چندتا فیلمم نام ببر و مهمونمون کن تا بریم پی کارمون!

احتمالا دیگه باهم روبرو نمیشیم و بعد از بسته شدم شناسم، روابطم با بچه ها کاملا قطع میشه. البته همین الانشم زدی بلاک کردی منو توی تلگرام!

اما امیدوارم هرجا که هستی، موفق باشی و خوشحال زندگی کنی.
بدرود!