جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

110 کاربر(ها) آنلاین هستند (102 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
109
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  278 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 دی 1395 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بله ، ممنون . درست شد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Always
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 دی 1395 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

شما اون موقع تازه دسترسی ایفای نقشتون رو گرفته بودین. حدس من اینه که بعد از گرفتن دسترسی، خروج از سایت رو نزدین و مجددا لاگین نکردین تا تغییرات اعمال شه. پس لطفا یه بار دیگه امتحان کنین. اگه تو لاگین بعدی بازم چنین مشکلی داشتین بگین تا علت رو بررسی کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 دی 1395 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
در این مدت وظیفه هدایت عضو تازه وارد در ایفای نقش، با جادوکاران انجمن ویزنگاموت است.

وقتی روی این لینک کلیک می کنم، میگه که "متاسفانه شما به اين قسمت دسترسی نداريد." چه کاری باید بکنم که دسترسی بنده درست بشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Always
ارسال شده در: دوشنبه 20 دی 1395 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

قبل از هرچیز اینو متذکر می‌شم که شخصیتی که گروهش توی کتاب مشخص شده فقط می‌تونه وارد گروه مشخص شده بشه و حق انتخاب گروه دیگه‌ای رو نداره. اما در مورد سوالتون در مورد پر بودن گروه اسلیترین...

طبق قوانین ایفای نقش، شما دو انتخاب دارین. یا یکی از گروه‌هایی که ظرفیت خالی دارن رو انتخاب کنین و به فعالیت در ایفای نقش و گروهتون بپردازین.
یا بدون گروه معرفی شخصیت کنین و وارد ایفای نقش بشین. بعدش می‌تونین تا خالی شدن ظرفیت گروه اسلیترین صبر کنین، هروقت ظرفیت گروه‌ها مجددا خالی شد می‌تونین برای ورود به گروه اسلیترین اقدام کنین.

اما اینو بدونین که خالی شدن ظرفیت اسلیترین ممکنه زمان زیادی ببره. بخصوص که تنها گروهیه که ظرفیتش پر شده و این یعنی باید تا پر شدن ظرفیت سه گروه دیگه صبر کنین. گروه های خصوصی برای پیشرفت هرچه سریع‌تر و بهتر توی ایفای نقش سایت کمک بزرگی هستن. وقتی بدون گروه وارد ایفای نقش بشین اینارو از دست میدین.

پیشنهاد من اینه که معرفی گروه‌های چهارگانه رو مطالعه کنین و گروه دیگه‌ای رو برای عضویت انتخاب کنین. اگه احیانا گروه مد نظرتون نتونست نظر شمارو به خودش جلب کنه، نگران نباشین. بعدا امکان تغییر گروه به اسلیترین به شما داده می‌شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 دی 1395 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من پیامی رو برای کلاه گروهبندی ارسال کرده بودم ولی مثل اینکه ایشون فعالیتی ندارند . برای همین گفتم اینجا مزاحمتون بشم و سوالم رو بپرسم . من شناسه ای که مد نظر دارم اسلیترینی هستش ولی ظرفیتش پر شده . تکلیفم چیه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Always
ارسال شده در: چهارشنبه 26 آبان 1395 00:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

من و رز همون روز از طریق لینک ارسال خبر اعضا، خبر ارسال کردیم و مشکلی برامون بوجود نیومد. حتی برای اطمینان از یکی از اعضای دیگه هم خواستم تا به صورت آزمایشی خبری ارسال کنه و اونم بدون مواجه شدن با چنین پیغامی موفق شد خبرو ارسال کنه. در نتیجه ما نتونستیم علت یابی کنیم. که البته بعدش در پیگیری شخصی‌ای که داشتیم، امیدواریم مشکل حل شده باشه.

به سایر اعضا:
ما پیش از این به دنبال اضافه کردن تدی به کادر مدیریت سایت بودیم، و باید بگم گفتگوها نتیجه داد و به اطلاع اعضای سایت می‌رسونیم که تد ریموس لوپین بعنوان مدیر اخبار به کادر مدیران جادوگران اضافه شد. هری پاتر هم مدتی پیش از سمت مدیر اخبار استعفا داد. بنابراین مدیران فعلی اخبار دو نفر هستن. ریگولوس بلک و تد ریموس لوپین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 آبان 1395 20:53
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر مدیریت قدر قدرت!

بنده چند روزه دارم سعی میکنم برای سایت خبر بفرستم اما وقتی که روی "ایجاد" کلیک میکنم, با پیام ارور "خطایی رخ داده است و خبر شما ارسال نشد. " مواجه میشم. جالبیش اینجاست که این اتفاق یک مرتبه بود یعنی من یک خبر رو با موفقیت فرستادم و بدون لاگ اوت کردن وقتی خواستم خبر بعدی رو بفرستم اینطوری شد و روزهای بعدم دو سه بار سعی کردم و اتفاقی نیفتاد.

حالا نمیدونم مدیر اخبار وقتی میخواد تائید کنه یا صد تا ارسالی یک خبر رو میبینه یا واقعا خبر ارسال نشده! بهر حال...F1 .. F1!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 22 آبان 1395 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون من کلا قانع شدم :sibyll: :sibyll:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 آبان 1395 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

توی کتاب، رمز داشتن ورودی گروه‌ها به خاطر حفظ خصوصی بودنشون بود. اینکه اعضای بقیه گروه‌ها نتونن به گروه دیگه‌ای وارد بشن. توی سایت این خصوصی بودن بوسیله‌ی مخفی بودن گروه‌های دیگه خود به خود اجرا شده. در نتیجه گذاشتن رمز روی هر گروه، فقط داره یه حرکت اضافه برای ورود به تالار خصوصیمون ایجاد می‌کنه. و تو این عصری که همه به دنبال سریع‌تر انجام شدن کارها هستن، چرا موانع رو بیشتر کنیم تا زمان بیشتری صرف شه؟

اگه هم منظورت اینه که کلا گروه‌ها مخفی نباشن و با رمز بتونیم به داخل هر گروه بریم، مدیران سایت چندان موافقش نیستن. چون این کار باعث می‌شه هرکسی از هر گروهی فقط با داشتن یه کلمه عبور بتونه به داخل گروه‌های دیگه بره. و ممکنه افرادی باشن که به صرف دوستی رمزو در اختیار دوستانشون قرار بدن و عملا این خصوصی بودن گروه‌ها از بین بره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 آبان 1395 11:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من یه پیشنهادی برای گروه ها دارم داخل کتاب وقتی می خوای وارد سالن شخصی هرگروهی بشی باید یه کاری انجام بدی که فقط کسانی که داخل اون گروه هستن می تونن بکنن مثلا اگر بخوای وارد گروه گریفیندور بشی باید اسم رمز رو بدونی یا اگر خواستی وارد گروه ریونکلاو بشی باید جواب معما رو بگی پس پیشنهاد می کنم اگر می خواید فضای سایت بیشتر شبیه کتاب بشه این کارو بکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!