عزيز من افرادي مثل هري پاتر كه سنشون بالاي بيسته زودتر هري رو فراموش ميكنن و افراد زير بيست سال ديرتر ولي در هر صورت فكر نميكنم كه كسي تا سن چهل سالگي به هري علاقه داشته باشه.
معلوم شد هنوز بچه در غير اين صورت سنتو ميدادي. مگه چه اشكالي داره؟
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: چهارشنبه 13 آبان 1383 14:58
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
مسلما تب هري پاتريمون رفته رفته کمرنگ ميشه
در ضمن انسان باکذر زمان دلبستگي ها و عقايد متفاوت تري رو پيدا ميکنه امکان داره موقعي که به اون سن رسيديم دلبستگي به هري پاتر به نظرمون خنده دار بياد اما خوب ممکن هم هست که با وجود افزايش سن
نه به اندازه ي الان اما کم و بيش به هري علاقمند باشيم و از هري بعنوان يادگار اين دوره ياد کنيمbigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
در ضمن انسان باکذر زمان دلبستگي ها و عقايد متفاوت تري رو پيدا ميکنه امکان داره موقعي که به اون سن رسيديم دلبستگي به هري پاتر به نظرمون خنده دار بياد اما خوب ممکن هم هست که با وجود افزايش سن
نه به اندازه ي الان اما کم و بيش به هري علاقمند باشيم و از هري بعنوان يادگار اين دوره ياد کنيمbigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط lavender_brown در 1383/8/13 15:14:45
جزئیات کاربر

من 3 تا از دوستامو هری پاتری کردم علاقه ای هم ندارم که نسل بعد هری پاتری بشه چون جای ما رو تنگ می کنن
و همچنین مامان بابام مامانمو که خودمو بکشم لای اونارو باز نمی کنه چون ار رولینگ بدش میاد و میگه رولینگ با این کتاب یه نون دونی درست کرده
بابام یه کم خونده ولی چون ارباب حلقه ایه می گه خیلی سطحش پایینه بو هر حال من دوستم داره سر اینکه کدوممون بیشتر هری پاترو دوست داریم با من رقابت می کنه
و همچنین مامان بابام مامانمو که خودمو بکشم لای اونارو باز نمی کنه چون ار رولینگ بدش میاد و میگه رولینگ با این کتاب یه نون دونی درست کرده
بابام یه کم خونده ولی چون ارباب حلقه ایه می گه خیلی سطحش پایینه بو هر حال من دوستم داره سر اینکه کدوممون بیشتر هری پاترو دوست داریم با من رقابت می کنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Just green day
ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: چهارشنبه 13 آبان 1383 12:50
جزئیات کاربر

من میترسم دیگه دوسش نداشته باشم اخه حیفه هم داستانش هم 2 هزار تا عکسی که دارم از فیلماش که تا اون موقع سر به فلک می کشه.
حالا شمت هم بگین که تا اون موقع هری پاتری هستین یا نه؟من نمیدونم چرا به خودم شک دارم؟ ولی خیلی حیفه
حالا شمت هم بگین که تا اون موقع هری پاتری هستین یا نه؟من نمیدونم چرا به خودم شک دارم؟ ولی خیلی حیفه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1383/8/13 12:52:40
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1383/8/13 12:59:55
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1383/8/13 12:59:55
Just green day
جزئیات کاربر

آ’قاى بادمور كسى زور نكرده بياييد همجين تابيكى
من جون غصيه اين كتابو مىخوردم همجين تابيكى باز كردم دلم مىخواست نظرات بقيه رو بدونم ببينم كه به نظر اونا ممكنه هرى مثل كتابهايى معروف بشه كه اسمشونو همه مىدونن؟
من خودم راستيتش دلم مىخواد بعديا هم بخونن نمىدونم جون اين كتابو دوست دارم همجين نظرى دارم
آقاى بادمور يكدفعه مىكفتيد خانم فلور بيكار بودى همجين تابيكى زدى؟ همين منظورت بود ديكه نبود؟ منظورت اين بود كه برايه طرز تفكر ديكران ارزش قائل نيستى
من جون غصيه اين كتابو مىخوردم همجين تابيكى باز كردم دلم مىخواست نظرات بقيه رو بدونم ببينم كه به نظر اونا ممكنه هرى مثل كتابهايى معروف بشه كه اسمشونو همه مىدونن؟
من خودم راستيتش دلم مىخواد بعديا هم بخونن نمىدونم جون اين كتابو دوست دارم همجين نظرى دارم
آقاى بادمور يكدفعه مىكفتيد خانم فلور بيكار بودى همجين تابيكى زدى؟ همين منظورت بود ديكه نبود؟ منظورت اين بود كه برايه طرز تفكر ديكران ارزش قائل نيستى
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر

آقا حالا کی مرده اس کی زنده؟ نسل بعد کیلو چنده؟ ما همین الانش هم منقرض هستیم . نوه؟
کی میره این همه راه رو؟ همین پدر و مادر های ما میخان خیلی چیزارو به ما تحمیل کنن ولی مگه ما زیره بار میریم؟ چه برسه به بچه های ما . مگه ما شاه نامه ای شدیم که بچه هامون بخان هری پاتری بشن؟دلیلش هم نوع فکر بچه هاس که عوض میشه. و یکی از دلایل اینکه ما هری پاتر رو دوس داریم اینه که به قول سوزان زنده هست یعنی ما منتظر میشیم که کتاب های بعدی و فیلمهای بعدی بیاد.اگه همه ی کتاب های هری پاتر یهو میومد به بازار انقدر هیجان داشت؟ :no:
آیا؟
کی میره این همه راه رو؟ همین پدر و مادر های ما میخان خیلی چیزارو به ما تحمیل کنن ولی مگه ما زیره بار میریم؟ چه برسه به بچه های ما . مگه ما شاه نامه ای شدیم که بچه هامون بخان هری پاتری بشن؟دلیلش هم نوع فکر بچه هاس که عوض میشه. و یکی از دلایل اینکه ما هری پاتر رو دوس داریم اینه که به قول سوزان زنده هست یعنی ما منتظر میشیم که کتاب های بعدی و فیلمهای بعدی بیاد.اگه همه ی کتاب های هری پاتر یهو میومد به بازار انقدر هیجان داشت؟ :no:آیا؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من فکر می کنم هر کدوم از ما ها که بخايم می تونيم مثلا بچه ها يا نوه هامونو هری پاتری کنيم وقتی يه بچه از کودکی اسم هری پاتر تو گوشش خونده بشه خوب حتما اون هم علاقه مند می شه مخصوصا اگه کتاباش رو هم بخونن ولی مسلما به اندازه حالای ما که امکان نداره چون الان اوجش هست و هنوز همه کتاباش نوشته نشده و همه منتظر ادامش هستن و خلاصه همه جا بحثش هست ولی اون موقع که اين طوری نيست . البته من تو هری پاتری کردن بابام و ۲ تا از دوستام موفق شدم اما امان از بقييه باورتون می شه کسايی هستن تو مدرسه ما که از اوردن اسمه هری تو مدرسه بدشون مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ..... واقعا براشون متاسفم . . . . . . .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بهترين بازيکن کوييديچی که تا حالا هاگوارتز به خودش ديده
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 19 آبان 1388 17:55
از: بعد از پل, دست راست دومين كوچه
پستها:
182

کسی میدونه استقبال از کتاب هایی مثل سه تفنگدار مثل زنگ ها برای.... مثل خیلی از کتاب های معروف دیگه در زمان خودشون چقدر بوده
میدونید هر جند سال که میگذره سطح شعور بالا میره به فیلم ها یا کارتون هایی که بچه بودید می دیدید فکر کنید بچه گانه نبودند
شاید بگید اون موقع بچه بودیم ولی نه در مورد پدر مادراتون هم فیلم هایی که ده یال پیش دیدن با الان نظرشان فرق می کنه
مکنه نسل عد مااز هری پاتر ها خوششون بیاد ملی جند نسل بعد را مطمئن نباشید!
میدونید هر جند سال که میگذره سطح شعور بالا میره به فیلم ها یا کارتون هایی که بچه بودید می دیدید فکر کنید بچه گانه نبودند
شاید بگید اون موقع بچه بودیم ولی نه در مورد پدر مادراتون هم فیلم هایی که ده یال پیش دیدن با الان نظرشان فرق می کنه
مکنه نسل عد مااز هری پاتر ها خوششون بیاد ملی جند نسل بعد را مطمئن نباشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

منم براي اينكه اقوامم هرى پاترى بشن تلاش كردم ولى نشد مىدونيد دوست دارم بقيه بخونن ولى.......... فكر مىكنم هرى رو ازم مىگيرن چون يكى از دوستامو هرى پاترى كردم اينقدر زياده روى كرد ديكه اعصابم خورد شد ولى كاش همه مىفهميدن هرى پاتر يعنى چي.......
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
..... 
....