جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  178 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  196 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 تیر 1396 01:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

wtf نوشته:
کاربر شناسه ی wtf در این صحنه کلاه را از سر برداشت و در تلاش برای حذف شناسه آن را کف تالار انداخت و با حرارت رویش بالا و پایین پرید و فریاد کشید :انگوری! انگوری!

سپس گیسوانش را از جلو چشم به کنار راند و به سمت میز اسلیترین کت واک رفت درحالی که زمزمه میکرد: هترز گانا هیت... گت لانگ لیست آف اکس لوزرز، دِی ل تل یو آیم اینسین... یو گانا پی فور دیس شت بیب...

پ.ن: میتونی در این لحظه درحالی ک زیر جفت چشمات کبوده فریاد بکشی هافلپاف! هنوز دیر نشده...

فرزندم، اکنون که این را میخوانی، این کلاه پیش بیش از سه هزار سال از تو پیرتر است. و باالکلاه پیر احسانا حتی. حدیث داریم در کتاب مرلین!
بهر حال، واقعا که سخت کوشی در رسیدن به هدفت... برو به هافلپاف!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

نقل قول:

Sevin_granger نوشته:
سلام کلاه عزیز
من در حدی درسخونم ولی خیلی شجاعم و عاشق چیزای ترسناک و هیجان انگیز و ماجراجویانه ام
خودم فکر میکنم که گریفیندور برام بهتره ولی هرچی شما بگین من به همون عمل میکنم

درود بر تو فرزندم.

درسخون... تا حدی شجاع... شجاعتت از علمت میاد فرزندم، پس در به کار گیری و همچنین افزایش علمت به شدت تلاش کن. و مطمئنم که این هدف در گروه ریونکلاو محقق خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1396 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه عزیز
من در حدی درسخونم ولی خیلی شجاعم و عاشق چیزای ترسناک و هیجان انگیز و ماجراجویانه ام
خودم فکر میکنم که گریفیندور برام بهتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Sevin_granger در 1396/4/20 15:15:54
عشق به کوییدیچ
عشق به درس
عشق به گریفیندور
عشق به ماجراجویی و خطر
و .....
اینهاست که من رو من میکنه
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1396 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
کاربر شناسه ی wtf در این صحنه کلاه را از سر برداشت و در تلاش برای حذف شناسه آن را کف تالار انداخت و با حرارت رویش بالا و پایین پرید و فریاد کشید :انگوری! انگوری!

سپس گیسوانش را از جلو چشم به کنار راند و به سمت میز اسلیترین کت واک رفت درحالی که زمزمه میکرد: هترز گانا هیت... گت لانگ لیست آف اکس لوزرز، دِی ل تل یو آیم اینسین... یو گانا پی فور دیس شت بیب...

پ.ن: میتونی در این لحظه درحالی ک زیر جفت چشمات کبوده فریاد بکشی هافلپاف! هنوز دیر نشده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1396 02:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

wtf نوشته:
سلام کلاه

چه حسی داری همه کلاه خطابت میکنن؟ من با تلاوت اون "سلام کلاه" حس کردم چتم.

هافلپاف لطفا وگرنه پدرم از این جریان باخبر میشه.

البته گویا باید دلایلی ذکر کنم و هیچ حوصله ندارم یه دور دیگه این فرمو پر کنم و تا اینجا چیزی جز یه متکبر اسلیترینی به نظر نمیرسم ولی بذ توجهتو به جوانب دیگه جلب کنم.

۱- گشتم آواتار و امضای زرد پیدا کردم که خیلی هم به سایت میاد و مطمئنا تو مهربون تر از اونی که بخوای این همه تلاش منو به باد بدی با حواله کردنم به سایر گروه ها ۲- چون دلم میخواد. دلم میخواد صادقانه ترین دلیلیه که هر کسی میتونه ارائه کنه پس من آدم صادقی م پس هافلپاف ۳- چون هافلپاف کمبود داف داره و من اصن با همین رسالت و فرمون تا اینجا رسوندم خودمو وسط این همه قوانین هچل هفتی که طراحی کردید ۴- چون گفته شده باید دو گروه مورد علاقمو پیشنهاد کنم ولی دارم به تاکیید میگم هافلپاف پس تو گزینه ی دیگه ای نداری ۵- چون تو یه کلاهی و من سرنوشتم دست خودمه ۶- چون اگه نفرستیتم هافلپاف دیگه مهم نیست کی هستی، کجایی یا چیکار میکنی... گیرت میارم و تو تمام رول ها ازت استفاده ی ابزاری میکنم. ۷- چون همونطور که میبینی من آدم کوشا و با پشتکاری م پس هافلپاف.

با تشکر

درود بر تو فرزندم.

من خود هری پاتر با اون دبدبه کبکه رو میخواستم بندازم اسلیترین. شما هم یه رگه هایی از هری پاتر داری، ولی خب هری پاتر نیستی.
برو به اسلیترین و شکوفا شو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1396 00:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه

چه حسی داری همه کلاه خطابت میکنن؟ من با تلاوت اون "سلام کلاه" حس کردم چتم.

هافلپاف لطفا وگرنه پدرم از این جریان باخبر میشه.

البته گویا باید دلایلی ذکر کنم و هیچ حوصله ندارم یه دور دیگه این فرمو پر کنم و تا اینجا چیزی جز یه متکبر اسلیترینی به نظر نمیرسم ولی بذ توجهتو به جوانب دیگه جلب کنم.

۱- گشتم آواتار و امضای زرد پیدا کردم که خیلی هم به سایت میاد و مطمئنا تو مهربون تر از اونی که بخوای این همه تلاش منو به باد بدی با حواله کردنم به سایر گروه ها ۲- چون دلم میخواد. دلم میخواد صادقانه ترین دلیلیه که هر کسی میتونه ارائه کنه پس من آدم صادقی م پس هافلپاف ۳- چون هافلپاف کمبود داف داره و من اصن با همین رسالت و فرمون تا اینجا رسوندم خودمو وسط این همه قوانین هچل هفتی که طراحی کردید ۴- چون گفته شده باید دو گروه مورد علاقمو پیشنهاد کنم ولی دارم به تاکیید میگم هافلپاف پس تو گزینه ی دیگه ای نداری ۵- چون تو یه کلاهی و من سرنوشتم دست خودمه ۶- چون اگه نفرستیتم هافلپاف دیگه مهم نیست کی هستی، کجایی یا چیکار میکنی... گیرت میارم و تو تمام رول ها ازت استفاده ی ابزاری میکنم. ۷- چون همونطور که میبینی من آدم کوشا و با پشتکاری م پس هافلپاف.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط wtf در 1396/4/19 0:44:31
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1396 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

sorosh نوشته:

سلام کلاه جان من عاشق هافلپاف هستم لطفا لطفا منو بفرست به هافلپاف.

من حتی فیلم های هری پاتر رو هم که می دیدم بیشتر طرفداری هافلپاف رو می کردم .

و در ضمن من خیلی پشتکار دارم و هیچ وقت کم نمیارم.

کلاه مهربون لطفا رحم کن و منو به هافلپاف بفرست.

درود فرزندم.

پشتکار و مهربانی تو منو یاد هلگا می اندازه و همین نشون دهنده اینه که تو قطعا متعلق به هافلپاف هستی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1396 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام کلاه جان من عاشق هافلپاف هستم لطفا لطفا منو بفرست به هافلپاف.

من حتی فیلم های هری پاتر رو هم که می دیدم بیشتر طرفداری هافلپاف رو می کردم .

و در ضمن من خیلی پشتکار دارم و هیچ وقت کم نمیارم.

کلاه مهربون لطفا رحم کن و منو به هافلپاف بفرست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط sorosh در 1396/4/18 22:36:19
استعداد رو باید از اول داشت.....استعداد خریدنی نیست......
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1396 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

yeganeh نوشته:
سلام کلاه عزیز
خوب من میشه گفت تا حد زیادی درسخونم شجاعتمم بدک نیس ولی خیلیم شجاع نیسما راستش خودم فک میکنم یکم بدجنس باشم تا مهربون بقیه هم همینو بهم میگن ولی خیلی دلم نمیخواد برم اسلیترین گروه خوبی نیس اخه و از هافلپاف هم اصلا خوشم نمیاد و همینا دیگه لطفا خودت تصمیم بگیر تو چه گروهی باید برم اولویت های خودمم اینطوریه:
گریفیندور.ریونکلاو.اسلیترین.هافلپاف

درود بر تو فرزندم.

درس خون... دارای اندکی شجاعت... و بیشتر درسخون... اگر تعریفت هم از بدجنس بودن این هست که سر امتحانا جزوه نمیدی به همکلاسی ها، زیاد بدجنس نیستی پس... نگران نباش... و اوه... ببین چی پیدا کردم... درسخون تر... خوب میدونم کجا بفرستمت، برو به ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1396 17:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه عزیز
خوب من میشه گفت تا حد زیادی درسخونم شجاعتمم بدک نیس ولی خیلیم شجاع نیسما راستش خودم فک میکنم یکم بدجنس باشم تا مهربون بقیه هم همینو بهم میگن ولی خیلی دلم نمیخواد برم اسلیترین گروه خوبی نیس اخه و از هافلپاف هم اصلا خوشم نمیاد و همینا دیگه لطفا خودت تصمیم بگیر تو چه گروهی باید برم اولویت های خودمم اینطوریه:
گریفیندور.ریونکلاو.اسلیترین.هافلپاف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1396 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Emilysnape نوشته:
راستی کلاه ببین من نظرم عوض شد میتونم برم اسلیترین??خواهش میکنم

درود دوباره بر تو فرزندم.

چرا نظرت عوض شد؟ یعنی به تصمیم این کلاه پیر اعتماد نداری؟
هافلپاف گروه خیلی قدرتمند و خوبی هستش فرزندم. واقعا نمیدونم چی میتونه باعث شه یه نفر از این گروه خوشش نیاد... میتونی حتی یه بیوگرافی از گروه هافلپاف رو بخونی. و فکر میکنم نظرت رو عوض کنه و بیشتر هم به هافلپاف علاقه مند شی.
اما باز هم اگر به توصیه ها و سخنان این کلاه پیر گوش نکردی و خواستی قلبِ چروکیده ـش رو بشکنی، برگرد همینجا تا بفرستمت به اسلیترین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!