لن!
عه! خوش اومدی! از اونجایی که زیاد سوال دارم همین طوری می رم سرش!
1. زوپس نشینی چه طوره؟
2. منوی اعظم چه جوریه؟ شاخه ؟
3. اون اول که منو رو دستت گرفتی چه حسی داشتی؟
4. چه خرابکاری هایی کردی با منو؟
5. یادمه یه بار گفتی که خیلی از کارهای منو رو خودت یاد گرفتی، چرا؟ مگه کسی که منو رو واگذار می کنه نباید به جانشینش یاد بده؟ اصلا مگه یکی نباید باشه که اینا رو یاد بده؟
6. کسی بوده که به خاطر دلایل شخصی بخوای بلاکش کنی؟
7. منوی اشتراکی با رز داری، چند بار منو رو نصف کردین؟ دعوای خاصی باهاش داشتی؟
8. فکر می کنی چی باعث شده که شما دوتا از بهترین مدیران بشین؟
9. کلا رز رو توصیف کن. از هر نظر.
10. چی شد که تصمیم گرفتین منو به عنوان مدیر بیارین؟ الان پشیمونی؟
11. اون موقع که موافق کردی با ورود من فکر می کردی این قدر حرص بخوری؟ اگه برگردی بازم انتخابم می کنی؟ همچنان بهم اطمینان داری؟ ( بگی نه همون موقع استفا می دم:|)
12با حداکثر شجاعت هافلیم می خوام که نظرتو راجب من بگی. ( ترور نشم خیلیه!)
13. از هافلیای
اصیل امسال بگو! توصیه ای داری بهمون؟ نظری/ صحبتی/ چیزی راجب رنک هافلی های اصیل تو امضامون داری؟
14. چه قدر حاضری به امتیازهامون اضافه کنی تا رزات هافل دست از سرت بردارن؟
15. نظرت راجب دولت الان؟ جادوگریش یعنی!
16. سوالی که از من شد...چه قدر این دامبلدور رو موفق می دونی؟ می تونه دووم بیاره یانه؟
17. راجب لرد جدید بگو.
18. آیا این ادعای
برخی مبنی بر جیغ زدن من صحت داره؟
19. یه سوتی ایفایی رو تعریف کن.
20. یه مدت امضای همه " موش که تو خونت رخنه میکنه خونه رو نمی دازی بیرون موش رو بیرون میکنی " یا یه چیزی شبیه ش بود. قضیه ش چی بود؟
21. از اون شبی که سایت بسته شد بگو. احساست ؟ واکنشت؟ کی مقصر بود؟ اصلا از کجا فهمیدی؟ خلاصه از اول شب ساعت ده شروع کن.
22. اون شب پستی هم زدی؟ بهترین اعتراض مال کی بود؟ اصلا حرف معترضان حساب بود یا چرت و پرت؟
23. از داوری کوییدیچ و اعتراضاتش چه خبر؟ ( :سوت:) شرایط خاص بازی اول!
24. چی رو حاضری بدی که دیگه بلیتی ارسال نشه که توش راجب جادوی واقعی سوال شده باشه؟
25. واقعا دست هایی پشت پرده ی جادوگران هست که بخواد ذهن ها رو شست و شو بده؟ اخه بعضی ها چنین تفکراتی دارن.
26. شکلات مورد علاقه؟
27. بهترین رشوه ای که می شه بهت داد؟
چه قدر من سوال داشتم:|