درود
من هیچ وقت دلم نخواسته کسی رو آزار بدم و ندادم. امروز هم برای این اینجام یه سری چیزها رو روشن کنم.
خانم لیزا کالن سابق و خانم لایف کنونی
نقل قول:
بهشخصه ترجیح میدم توی جهنم باشم تا جایی بمونم که برام قلدری میشه. اینجا خیابونای اطراف بنادر ژاپن نیست که بتونید با کاتانا برای کسی قلدری کنید.
شما که رفته بودی! چی شد برگشتی پس؟!
جهنم ؟! والا با این حجم از توهم شما حتی جهنم هم پاسخ گوی شما نیست! اون روز کار شما به شدت اشتباه بود.
متاسفانه پیام های چت باکس در اون زمان پاک شده، اما کاملا به یاد دارم که شما با نهایت تکبر و غرور ادعا داشتید که دو نفر از با اخلاق ترین و بهترین تازه وارد های این فصل کاملا پست هاشون رو هوش مصنوعی براشون نوشته.
و من فقط و فقط نخواستم دلخوری پیش بیاد؛ برای همین با شخص آستریکس هر دو به شما گفتیم لطفا اسم نبر و در محل درستش این ادعا رو با مدرک ثابت کن.
نقل قول:
پیشنهادم به همهی کسایی که این پست رو میخونن اینه که از اینترنت و محیط فروم برای جبران کمبودهای زندگی واقعیشون استفاده نکنن.
جک خنده داری بود!
داخل سایت که سالازار رو شکر کاملا اکثرا من رو می شناسن. از سال 98 تا الان اینجام و اگر یه نگاهی به سابقه من بندازی می فهمی نیازی نیست برای ثابت کردن خودم کمبود هام رو اینجا جبران کنم یا حتی قلدری کنم.
در دنیای واقعی هم خداروشکر یه شخصیت خوب دارم، کار خوب دارم، تحصیلاتم رو دارم خوب جلو می برم و از همه مهم تر تو یه خانواده ای بزرگ شدم که بهم یاد دادن در برار هر بی ادبی و آدمی که مشکل روانی داره سکوت کنم و اگر جایی دیدم خیلی دیگه داره پر رو میشه مستقیم تو صورتش حرف بزنم و بگم "مطمئنی خودت اون آدمی نیستی که کمبود داره و داره اینجا جبرانش می کنه؟ ".
نقل قول:
آکی جان بهت تبریک میگم، توی چند روز تونستی چند نفر رو از این فروم فراری بدی. من نیازی به جواب پس دادن به تو ندارم و حتی قبل از درامایی که امروز راه انداختی، فکر میکنم دیگران منصفانهترین قضاوتا رو درموردت انجام دادن.
ببین عزیزم من عموما همیشه داخل سایت پشت سر خودم تا بوده حرف خوب شنیدم ولی تو هر جور دوست داری فکر کن. فکر من اصلا اون نامادری سیندرلا و تو هم اون سیندرلای مظلوم که یه روزی قراره اون شاهزاده با اسب سفید بیاد و از توهماتش نجاتش بده.
کی دقیقا درمورد من قضاوت کرده؟ کجا؟ کی؟ من کی رو فراری دادم؟ اسم ببر خانم لایت. الکی که رو هوا که نمیشه حرف زد.
چند باری چند جا ذکر کردید که من میرم تا از این فروم راحت شم و اینا، عزیزم برو! کسی جلوت رو نگرفته. دیگه چرا منت میذاری ؟! سایت اصلا به همچین شخصیت سمی که دائما در توهم قلدریه نیازی نداره. به سلامت!
و مورد آخر، من بار اول سکوت کردم و چیزی نگفتم. خوشبختانه پیام شما داخل مجمع اسلیترینی ها موجوده و می تونم با اون ثابت کنم که شخص شما از اون برخورد مغرورانه تون با من پشیمون شدید و من هم گذشتم. اما این بار وقتی دیشب اون پیام شخصی رو دریافت کردم، کاملا و مستقیم به مدیران گزارش دادم.
من اینجا جلوی همه میگم، اگر تا فردا برخوردی جدی با خانم لایت نبینیم و ایشون ابراز پشیمونی نکنه ، باز این قضیه رو تا جایی ادامه میدم که شناسه ایشون بسته بشه و کاری هم به توهین به شخصیت و ناراحتی کسی ندارم.
همین و فعلا!