آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
از نظر من این سوال تاحدی نمیتونه درست باشه ! همه چوبدستی ها میتونن بهترین باشن اما فقط وقتی که تو دست ادم درست "صاحب اصلی " خودشون باشن! چرا؟ خوب معلومه، این چوبدستیه که صاحبش رو پیدا میکنه. اگر یه چوبدستی از نظر ما بدترینه، میتونه تو دست صاحب اصلیش، بهترین عملکرد رو داشته باشه !
درخت کاج، یکی از درخت هایی هست که به نظر میرسه از بوجود اومدن کره زمین روی اون بوده. ققنوس هم از زمان وجود اتش بوجود اومده و به خاطر همین، به نظر من چوب درخت کاج و پر ققنوس ترکیب فوق العاده ایه. اگه توی چوب چند قطره خون الف بالغ هم باشه، باعثه بهتر زدن هدف میشه.
سلام به همگی خب به نظر من چوب دستی که با چوب سمان کوهی و پر ققنوس تشکیل شده باشه خیلی قدرتمنده چون سمان کوهی خاصیت محافظتی داره و پر ققنوس شاید از قدرتمند ترین و وفادار ترین و همینطور کمیاب ترین مغز هاست. اندازش هم تقریبا 35 سانت میشه.
البته ناگفته نماند که این چوب دستی فقط برای جادوگر ها سفید بهترین عملکرد رو نشون میده و در دست جادوگران سیاه خیلی ضعیفه چون خاصیت سمان کوهی همینه
•The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye•
الکس سایکس نوشته: سلام روز همگی بخیر وند چوبدستی چوب اکاسیا مغز پر ققنوس 12اینچ طول این چوب دستی عالیه اما من قبلآ با شخصیت قبلی چوب دستی درخت کاج با هسته پرققنوس 24سانتی این چوب قدرت بی نظیری داره وقتی مورد استفاده قرار بگیره قدرت خودش رو به نمایش میذاره