جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيام امروز
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من با جك اسلوبر كروه غارتكران رو مييديم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور ایماگو لطفا این قدر پیام های پشت سر هم نزنید! این بر خلاف قوانین سایت هست.

با بقیه اعضا هم هستم. ناظران لطفا بیشتر توجه کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 09:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ريتا جون بيا اينجا كه ميگم براي به دست آوردن خبر بيشتر :
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=386&forum=9&post_id=37247#forumpost37247

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 08:51
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق آخرین گزارشات رسیده پیام های شخص اول سایت هری پاتتر به نحو غیر قابل باوری پاک شده شنیده ها حاکیست تعداد پیام های فرد نام برده به 897 عدد تقلیل
یافته
خبر هایی مبنی بر دست داشتن اینیگو ایماگو به گوش میرسه که صحت این اخبار در لایه ای از ابهام است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 12:05
نمایش جزئیات
آفلاین
(( ريتا اسكيتر : اين خبر را باور كنيد ولي اين دروغ محض است ))

اينجانب ريتااسكيتر در طي مراحل قانوني فراواني مجبور شدم براي بار دوم بعد از اينكه از قتل عمد توسط دوشيزه گرنجر رهايي يافتم دروغ بگويم ( در دفعه قبل كه سال پيش بود ريتا مجبور شد حرف هاي دروغ هري پاتر پسري كه زنده ماند را وارد زونامه ي پيام امروز كند )من يعني ريتا اسكيتر در اين باره ميگويم : چند روز پيش گزارشي در مورد بهداشتي نبودن سالن آرايشي پادما نوشتم كه آن را تكذيب ميكنم .
ريتا اسكيتر در ادامه ي اين خبر از تمامي پرسنل هاي آرايشگاه پادما عذر خواهي كرد و اعلام نمود : با اينكه حكم دادگاه اعلام كرد كه آرايشگاه موهايم را مجاني درست كنند اما چون حرفهايم را هنوز قبول دارم پا در آن آرايشگاه طلسم شده نمي گذارم .

با تشكر پيام امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست
------------------------------------------
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 08:31
نمایش جزئیات
آفلاین
بدین وسیله از سالن آرایشی پادما که در شماره ی پیش خود آن را سالنی غیر بهداشتی خواندیم معذرت خواسته
خبر را تکذیب می کنیم
مدیر نشریه ی وزین پیام امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 08:23
نمایش جزئیات
آفلاین
پای ریتا اسکیتر خبرنگار معروف به دادگاه کشیده شد
در پی شکایت هرمیون گرنجر مبنی بر بی احترامی به ایشون ریتا برای ادای پاره ای از توضیحات به دادگاه فرا خونده شد متن زیر شرح جز به جز دادگاه وی است

رئیس دادگاه: خوب خانوم گرنجر شما از خانم اسکیتر شکایت دارید میشه بیشتر توضیح بدید
هرمیون: بله جناب قاضی این خانم در مورخه ی 15/10/ 83به آرایشگاه پادما اومدند و با توهین به من و این جن معصوم اونجا رو ترک کردند سپس ایشون در روز نامه ی پیام امروز اقدام به درج مطلب کذبی نمودند که آینده ی شغلی ما رو به خطر انداخته
قاضی: خانم اسکیتر حرفی دارید
ریتا: بله قربان اینها داخل مغازه از جن ها به عنوان آایشگر استفاده می کنند و این خلاف مقررات است
همچنین در مراجعه ای که به آرایشگاه اونها داشتم با من بر خورد بدی داشتند و قصد داشتند من رو کچل کنند
قاضی: خانم گرنجر
هرمیون: جناب اضی این جن اونجا فقط یک خدمتکاره و همون جور که خودتون می دونید در تمام دنیا از اونها به عنوان خدمتکار استفاده میشه
در مورد بی احترامی به ایشون هم من خبر ندارم حتما سو تفاهمی شده ما هیچ وقت مشتریامون رو کچل نمی کنیم
قاضی: خوب هیئت منصفه نظر خودش رو بگه

هیئت منصفه: ما به این نتیجه رسیدیم که خانم ريتا اسکیتر باید رسما در روزنامشون خبر قبلی رو تکذیب کنند و رسما معظرت بخوان و در عوض هرمیون گرنجر موهای ایشون رو به صورت رایگان ارایش کنند
قاضی: ختم جلسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ريتا جان درسته كه تا الان هرميون نتونسته بلايي سرت بياره اما اميد وارم كه همين امسال از بين ببرتت و همه ي جامعه ي جادوگري را از دستت راهت كنه بلكه ديگه كسي نباشه كه اينقدر دروغ به مردم بچسبونه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 14:29
نمایش جزئیات
آفلاین
((شكايت گروهي افراد مهم جامعه ي جادوگري ار سالن آرايشگري پادما ))
اينجانب ريتا اسكيتر خبرنگار ويژه ي پيام امروز پس از تحقيقات فراوان و مشاهده ي شكايات نوشته شده توسط عده اي از مردم و اعتراض هاي گروهي از افراد سرشناس در مورد سالن ارايشي پادما اعلام مي دارم اين سالن مسايل بهداشتي را رعايت نكرده و مواد كه استفاده مي كند مشتري ها را دچار درد هاي بي درمان مي كند . همچنين مديريت اين آرايشگاه (دوشيزه پادما پتيل) در مدتي كه از كشور خارج شده است سالن را به دست عده اي جن خانگي و افراد ناشي سپرده است از جمله دوشيزه هرميون گرنجر (دوست دختر سابق هري پاتر پسري كه زنده ماند ) معاون دوشيزه پادما نه تنها بر كار جن هاي خانگي نظارت ندارد بلكه آن ها را به خراب كاري تشويق مي كند .

در اخر : دوشيزه گرنجر چندي پيش تصميم گرفت كه با استفاده از ماده اي ناشناخته كه به عقيده ي خودش رنگ مو است خبر نگار ويژه ي پيام امروز ( ريتا اسكيتر ) را به قتل برساند .
دوشيزه گرنجر در سال گذشته نيز ريتا را در محفظه اي در بسته حبس كرده بود . وي در هر دو تصميمش نا كام ماند .

به اميد روزي كه پاي وزوزي هاي خبيث ( امثال گرنجر ) از روي زمين برداشته شود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/10/18 14:30:57
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست
------------------------------------------
ارسال شده در: چهارشنبه 16 دی 1383 19:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اينيگو ايماگو نوشته:
سلام به همه
هر كي ميخواد دوئل كنه به جمع گروه با بپيونده
من و پيتر و ديپت و ريتا و ....
يه دوئل گروهي
هر كي ميخواد به جمع ما بپيونده بياد اينجا:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=386&forum=9&post_id=36765#forumpost36765

تصحیح می کنم به این مکان بروید :
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1306&forum=28&post_id=36779#forumpost36779

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!