آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
بدین ترتیب مسابقه برگزار میشه، ولی میتونید همزمان با ثبتنام، نظراتتون دربارهی متیوی گریان رو هم بنویسید. مهلت ثبتنام تا ساعت ۱۳:۵۰ دقیقهی روز ۱ مهر خواهد بود.
با یه کتاب میشه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.
پاسخ به: اگه جنسیت شخصیت های هری پاتر مخالف بود اونا چه شکلی می شدن
چندوقته که طرح کلی مسابقه شکل گرفته. مسابقه اینطوریه که سه نفر که بعدا اسمشون اعلام میشه انتخاب میشن. توی بازی اونا رو "پنهان" صدا میزنن. هرکدوم از پنهانها اسم جنسیت مخالف یکی از شخصیتهای هری پاتر رو میدونن. هرکدومشون هرشب توی تاپیک یه معما میگن و شرکتکنندهها تا ساعت ۱۰ شب فرداش وقت دارن تا جواب رو پیدا کنن. در پایان بازی شرکتکنندهها باید حروف اول جواب معماها را کنار هم بذارن تا بفهمن اسم اون شخصیتهایی که به ما گفته شده چیه. حواستون باشه، جواب معماهایی که یک پنهان گفته فقط اسم شخصیتی رو که به اون پنهان گفته شده فاش میکنه و باید معماهای گفته شده توسط هر پنهان رو جداگانه حساب کنن. وقتی که میخواین جواب معماهایی رو که پنهانها گفتن بگید، به این صورت بگید: نقل قول:
پنهان ۱:- پنهان ۲: - پنهان ۳:-
من اینجا بهجای جواب معماها خط فاصله گذاشتم.
خب، از الان تا ساعت ۱۱ شب روز مسابقه (۳۱ تیرماه) مهلت ثبتنام شرکتکنندههاست.
دوتا خبر داریم. اولین خبر چیز زیاد جدیدی نیست، فقط اعلام شخصیت بعدیه که میرتل وارن یا همون میرتل گریانه. اسم پسرونهش هم متیو وارن یا متیوی گریان هست.
خبر بعدی خیلی جذابه و به نظرم خیلی قراره بهخاطرش هیجانزده بشین. قراره در تاریخ ۳۱ تیرماه، یه مسابقه توی این تاپیک برگزار بشه. من دارم روی مسابقه کار میکنم و باید با چند نفر هم دربارهش حرف بزنم و در تارخ ۳۱ تیرماه مسابقه شروع میشه. تا اون موقع نظراتتون رو دربارهی متیوی گریان بنویسید و لذت ببرید!
ویرایش شده توسط پاتریشیا وینتربورن در 1403/4/16 18:06:23
سلام.عضو جدید هستم.سیدنی.چندتا اسم دارم. پرسی:پنه لوپه رونالد:رایکا جینی:جاناتان هری:هایری هرماینی:هانتر ارتور:ارتمیس مالی:مک سیریوس(اسنیپ):سارا سوروس:سامانترا البوس:آلیا اینا اسم هایی هست که من ساختم و چندتا هم از پیام های شما برداشتم
برای اینکه یکم جلو بیفتیم، یه برنامهای چیدم. ما قبلا دربارهی جنس مخالف سهتا از اعضای خانوادهی ویزلی حرف زدیم؛ جرجیا، فیونا و رونیا. ایندفعه قراره بقیهی خانوادهشون رو همزمان با هم داشته باشیم: ۱- پنهلوپه (پرسی) ۲- جان (جینی) ۳- آرتمیس (آرتور) ۴- باربارا (بیل) ۵- جنیفر (چارلی) ۶- مارس (مالی)
میتونید فقط دربارهی یکیشون بنویسین. میتونید دربارهی همهشون بنویسین. میتونید دربارهی چندتاشون بنویسین. انتخاب با خودتونه!
ویرایش: اسم آرتور ویزلی از تیانا به آرتمیس تغییر کرد.
ویرایش شده توسط پاتریشیا وینتربورن در 1403/3/6 11:25:43
سارینا نوشته: ساده اس هری و هرمیون اسمای شبیه به هم دارن بس حالا هرمیون یاتر و هری گرینجر داریم هرمیون همون عینک هری رو داره با همون چشمو مو و زخم ولی موهاش موج داره رنگش خرماییه با هد بند جمع شده هری گرینجر هم خرخونه خرخوووون به شدت باهوش چشم و موهای عسلی موهای مشابه هری اصلیه فقط رنگش فرق داره رون یه دختر خیلیییی ناز شکمو با همون رنگ مو موهای لخت بلند کلا تو باغ نیست اسمشم رونیا ویزلیه حالا کی با کی به هم علاقه مند میشن؟ رونیا ویزلی و هری گرینجر ومیرسیم به اصل مطلببببببب دشمن هرمیون کی میشه ؟ ولدمورت؟ نع نه نه نه مادام ویولت به شدت زشته تو مایه های مالیفیسنته موهاش از مار های سبز ساخته شده اره دیگه خیلی راحتم هری و هرمیون و رونیا رو با موهاش خفه میکنه هاگوارتزعزا دار میشه و قصه ی ما به سر رسیددددددددددددد
نه اگه پادرش تامیا ریدل موهاشو بزنه
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ساده اس هری و هرمیون اسمای شبیه به هم دارن بس حالا هرمیون یاتر و هری گرینجر داریم هرمیون همون عینک هری رو داره با همون چشمو مو و زخم ولی موهاش موج داره رنگش خرماییه با هد بند جمع شده هری گرینجر هم خرخونه خرخوووون به شدت باهوش چشم و موهای عسلی موهای مشابه هری اصلیه فقط رنگش فرق داره رون یه دختر خیلیییی ناز شکمو با همون رنگ مو موهای لخت بلند کلا تو باغ نیست اسمشم رونیا ویزلیه حالا کی با کی به هم علاقه مند میشن؟ رونیا ویزلی و هری گرینجر ومیرسیم به اصل مطلببببببب دشمن هرمیون کی میشه ؟ ولدمورت؟ نع نه نه نه مادام ویولت به شدت زشته تو مایه های مالیفیسنته موهاش از مار های سبز ساخته شده اره دیگه خیلی راحتم هری و هرمیون و رونیا رو با موهاش خفه میکنه هاگوارتزعزا دار میشه و قصه ی ما به سر رسیددددددددددددد