جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

47 کاربر(ها) آنلاین هستند (37 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
47
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
رپ جاد
ارسال شده در: یکشنبه 30 شهریور 1404 19:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام

به اولین تاپیک با موضوع رَپ جادویی در ایفای نقش خوش آمدید.

یه توضیح کلی بدم:
اینجا قراره در مورد رپ کردن جادوگران پست رول بنویسیم. در واقع میشه پست رولی نوشت که یه قسمتش رپ کردن هم داشته باشه. و لازم نیست حتما قافیه داشته باشه و نثر مسجع باشه و این حرفا. میتونه یه نوشته معمولی و طنز آمیز هم باشه که شکل رپ بهش بدیم. همینطور اینجا میتونه به محلی برای رپ کردن یا رجز خوانی دو عضو یا اعضای دیگه یا حتی دو گروه مختلف در سایت تبدیل بشه. چون تاپیک تازه زده شده، میخواهیم که همه ایده هارو تست کنیم و بنابراین اجباری از نظر من نیست. طبیعتا اگه موردی باشه ناظر محترم انجمن گوشزد میکنند.

خلاصه که من یه ایده کلی از شکل هری پاتری این رپ کردن در ادامه مثال میزنم ولی طبیعتا این قالب کلی هست و شما میتونید اعضای فعلی سایت و خودتون را در پست ها جایگزین کنید. و این چیزی که من در ادامه مینویسم فقط یه مثاله و به منزله پست رول اول تاپیک نیست. میتونید همینو ادامه بدید یا یه پست جدید با موضوع جدید در قالب رپ جادویی و هری پاتری. هر سوالی یا موردی هم باشه میتونید از من بپرسید. یا با هم مشورت کنیم.

اون مثالی که من اول در ذهنم نقش بسته بود:

رییس اداره کارآگاهان، هری پاتر، برای اینکه به بچه ش سر بزنه یه روز میره هاگوارتز و در آنجا با دراکو مالفوی که از قدیم با هم دشمنی داشتند روبرو میشه. دراکو هم برای سر زدن به بچه ش اومده بوده اونجا. خلاصه دراکو یه جا برا هری گَل پایی میگیره و هری چیزفَنگ میشه و تلو تلو میخوره و نزدیکه بخوره زمین.
بعدش ناراحت میشه و بعد از زدن یه اکسپلیارموس به دراکو و جاخالی دادن اون... در نهایت اونو به دوئل دعوت میکنه. اما دوئل به شکل رپ کردن در یه مکان مخفی در کوچه دیاگون.

خلاصه شب که میشه، زن هاشونو میپیچونن و یواشکی میرن اونجا و هری چوبدستیشو میگیره جلو گلوش و میگه بطنین:
دراکو بیا جلو
بیا بخور اکسپلیارموس
بیا بده یه بوس
به عمو دمنتور ملوس

دراکو هم دیس بک میزنه و میگه: (اینجا اونجاییه که گفتم میشه الکی هم رپ نوشت:)
هری اومده
چی چی آورده؟
اکسپلیارموس
با صدای چی؟
اَه و اَه و اَه
حالا...
دراک اومده
چی چی آورده؟
آوداکداورا
با صدای چی؟
یوهاهاهاها
()