جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  294 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  281 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  352 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  255 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: The Eternal Beauty
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405 11:12
نمایش جزئیات
صحنه با نمایی از یک اتاق شیک و مینیمال آغاز می‌شود که با نورپردازی ملایم، فضایی لوکس و آرام را تداعی می‌کند. فلور دلاکور، با ظاهری آراسته و لباسی زیبا، پشت میزی پر از ابزارهای آرایشی نشسته است. موهای بلند و براقش به زیبایی روی شانه‌هایش ریخته است.

فلور با نگاهی صمیمی و پرانرژی به دوربین می‌گوید:
_سلام به همگی! خوش اومدید به یه ویدیوی دیگه از کانال من. امیدوارم حالتون عالی باشه و آماده‌ی یادگیری یه مدل موی فوق‌العاده برای خاص شدن در هر جمعی باشید!

او با هیجان ادامه می‌دهد:
_امروز می‌خوام بهتون یاد بدم چطور یه دم اسبی  ببندید که هم خفن و خوشگل باشه، هم در عین حال شیک به نظر بیاد. این مدل مو، مخصوصاً برای کسایی که می‌خوان توی مهمونی‌ها بدرخشن، فوق‌العاده‌ست!

فلور با ظرافت و دقت، شروع به کار روی موهای خودش می‌کند. او ابتدا موها را به خوبی شانه می‌زند و سپس توضیح می‌دهد:
_اول از همه، موها رو به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. قسمت بالایی رو موقتاً با یک کلیپس جدا می‌کنیم.

او با حرکات سریع و ماهرانه، قسمت پایینی موها را جمع کرده و با یک کش موی محکم، یک دم اسبی صاف و مرتب اما موقتی در پشت سر ایجاد می‌کند. سپس به سراغ قسمت بالایی مو می‌رود:
_حالا قسمت بالایی رو برمی‌داریم.دو قسمت از جلوش رو جدا میکنیم و میبافیم.الان به ژل مو نیاز داریم.ژل رو به مقدار مناسب روی موهاتون بزنید و بعد با شونه دم باریک،به سمت عقب شونه کنید.نه خیلی عقب،برای سمت راست یه چیزی بین عقب و سمت راست و برای سمت چپ هم برعکس همین.حالا ژل مو،موهامون رو فیکس کرده پس با خیال راحت قسمت بالا رو ول میکنیم و کش قسمت پایین رو باز میکنیم.حالا وقتشه که کل موهارو توی کش جمع کنیم و دوقسمت بافته شده رو روی صورت بندازیم.

فلور سپس کمی تافت روی موها می‌زند تا براق تر شودجلوه‌ای حرفه‌ای‌تر به مدل بدهد. او با لبخندی رضایت‌بخش به نتیجه نگاه می‌کند و می‌گوید:
_و تمام! این شد یه دم اسبی شیک و خفن که می‌تونید با اطمینان کامل در هر مهمونی و دورهمی ازش استفاده کنید. چطور شده؟

در پایان، فلور با لحنی گرم و دوستانه از مخاطبان دعوت به تعامل می‌کند:
_دوستای قشنگم، اگر از این آموزش لذت بردید و این مدل مو به نظرتون کاربردی بود، ممنون می‌شم با یه لایک، حمایتم کنید. نظراتتون رو حتماً توی کامنت‌ها برام بنویسید. دوست دارید آموزش بعدی در مورد چی باشه؟

او با تشویق به سابسکرایب کردن چنل و فعال کردن زنگوله، ویدیو را به پایان می‌رساند:
_فراموش نکنید که با سابسکرایب کردن و زدن زنگوله، همیشه اولین نفری باشید که آموزش‌های جدید من رو می‌بینید.دوستون دارم، تا ویدیوی بعدی بای‌بای!
تصویر با نمایشی از فلور که دست تکان می‌دهد، به آرامی محو شده و متن نهایی "تا درودی دیگر، بدرود!" روی صفحه ظاهر می‌شود.
سوروس اسنیپ
سوروس اسنیپ سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405 15:33
کامنت.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405 15:38
باتشکر
1

افرادی که لایک کردند

هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 16:54
قصدت چی بود؟ اعتراف کن ای جنس مذکر!
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 19:20
خودم گفته بودم بهشون‌‌.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 19:27
ولی از نظر من مشکوک می‌زنه. می‌بینی چطور سیگار می‌کشه فلور؟ شاید باید از تلما برای بازجوییش کمک بگیری.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 5 اردیبهشت 1405 10:42
آره آره موافقم.تلماااااا کجاییییی
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستریکس
آستریکس سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405 15:46
اخرین باری که موهاموم رو دم اسبی بستیم، مامور وزات خونه به بهونه ما که پشتمون بهش بود به علت بد حجابی خواستار پلمپ کافه سه دسته جارو بود.

آخرش هم نفهمیدیم پشتمون بهش بود و ریشمون رو نمیدید. قد و هیکلمون رو هم نمیدید؟
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور سه‌شنبه 1 اردیبهشت 1405 16:25
سکوت فراوان
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 16:53
روونا وکیلی چرا باید تعداد لایکای پسرا بیشتر باشه؟
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 19:22
از بس که خواستگ...منظورم اینه که نمیدونم.
1

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 18:51
نمایش جزئیات
ویدیو با نمائی از یک اتاق خواب دنج و پر از گیاهان آپارتمانی آغاز می‌شود.فلور روی یک صندلی چوبی راحت نشسته و موهای لخت و بلندش را با یک کش موی ساتن(زیر نویس مردانه:نوعی جنس پارچه که خیلی نرمه ازش برای دوخت روبالشی هم استفاده میشه) به آرامی جمع کرده است. نور طلایی غروب از پنجره به صورتش می‌تابد و باعث می‌شود موهایش طلایی دیده شود.

با چشمانی برق‌زده و انرژی‌ای سرشار، رو به لنز دوربین می‌چرخد:
_سلام به همه‌ی شما قهرمانان زیبایی! امیدوارم امروزتون پر از لبخند و انرژی مثبت بوده باشه.
امروز قراره یه آموزش باحال بدم،اینکه چطور می‌تونیم موهای فرمون رو بعد از حمام، بدون هیچ‌گونه فرم‌دهی مصنوعی، به یه شاهکار طبیعی تبدیل کنیم؟

فلور با لبخندی زیبا ادامه می‌دهد:
_خیلی‌ها فکر می‌کنن موهای فر نیاز به سشوار و اتو داره، اما امروز می‌خوام با یه مانکن که موهای فرِ خیس داره، یه تکنیک ساده رو بهتون یاد بدم. این روش فقط چند دقیقه زمان می‌بره و نتیجه‌اش مثل یه مدلینگ حرفه‌ای می‌شه! آماده‌اید؟

در این بخش، فلور با یک دستمال نخی نرم،آب موهای مانکن را میگیرد سپس با حرکات دستش نشان می‌دهد که چطور باید موها را به سمت بالا و بیرون پف داد تا حجم طبیعی‌شان حفظ شود.

_اول باید آب موهاتون رو به بگیرید. بعد از روغن آرگان(زیر نویس مردانه:نوعی روغن که برای نرم شدن موها استفاده میشه و رنگش تقریبا طلاییه)بعد موهاتون رو یک طرف بریزید،دستتون رو زیر موها ببیرید و قسمتی از موهارو کف دستتون قرار بدین و بالا ببرین،وقتی به بالاترین قسمت مو رسیدین،با انگشت هاتون موهایی که کف دستتوم هستن رو فشار بدین تا مدل سیم تلفنی منظم بگیره،این کار رو برای همه قسمت های موهاتون انجام بدین.مرحله آخر که اختیاریه و فقط برای مطمئن شدن از حالت موهاس،استایل با روش فینگر رول.(زیر نویس مردانه:فینگر رول یا همون استایل با انگشت نوعی استایل برای موهای فره که با استفاده از دو انگشت انجام میشه)

فلور در پایان، با یک لبخند رضایت‌بخش به دوربین نگاه می‌کند و می‌گوید:
_دیدی؟ موهای فر تو هم می‌تونن اینقدر شیک باشن! فقط کافیه روش درست رو یاد بگیری.

فلور با همان انرژی شاد و صمیمی، دوربین را کمی نزدیک‌تر می‌گیرد و با لحنی گرم و تشویق‌کننده می‌گوید:
_دوستای عزیزم، اگر این ویدیو براتون مفید بود و از دیدن نتیجه‌ی این استایل ساده لذت بردید، خیلی خوشحال می‌شم که با یه لایک ساده،انرژی منو بالا ببرید.راستی نظرتون راجع به این روش چیه؟تا حالا سعی کردید موهای فرتون رو اینطوری استایل کنید؟ حتماً توی کامنت‌ها برام بنویسید تا با هم گپ بزنیم.

دستش را به سمت دکمه‌های پایین صفحه می‌برد و ادامه می‌دهد:
_و یادتون نره دکمه‌ی سابسکرایب رو بزنید و زنگوله رو هم فعال کنید تا هیچ‌کدوم از آموزش‌های جدید مو و استایل رو از دست ندید. قول می‌دم ویدیوهای بعدی هم پر از رازهای زیبایی و ترفندهای جالب باشه!

فلور با یک لبخند بزرگ ویدیو را تمام می‌کند. تصویر به آرامی محو می‌شود و روی صفحه، متن "دوستتون دارم، تا ویدیوی بعدی بای‌بای"ظاهر می‌شود.
(برای لیلی لونا فرفری عزیزم،سوگلی من بین پاتر ها)
جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 19:18
توقع هر چیزی رو داشتیم از زندایی مون ولی تبعیض؟
نه واقعا
دیگه بهتون نمیگم دلاکوغ
منو بگو میخواستم راحتتر بخونین
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 19:23
اگه انقدر من رو اذیت نکنی شما هم سوگلی میشی جیمز جان.برای بار صدم من میتونم ر رو تلفظ کنم.
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/1/31 19:29:17
1

افرادی که لایک کردند

لیلی لونا پاتر
لیلی لونا پاتر سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 18:08
مرسی زندایی فلور!
خیلی قشنگ تر شد!
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 09:00
موهای شما همیشه زیباست عزیزم،ما فقط کمی به زیبایی آن اضافه کردیم.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 31 فروردین 1405 09:40
نمایش جزئیات
تصویر با نمایی نزدیک از فلور آغاز می‌شود. او در فضایی روشن و مینیمال نشسته است و پوستِ تمیز و بدون آرایشش، در نور طبیعی می‌درخشد.

با لبخندی گرم، رو به دوربین می‌گوید:
_سلام دوست های خوش ذوق من!حالتون چطوره؟
امروز می‌خوام یکی از پرطرفدارترین و در عین حال ساده‌ترین میکاپ که با مدل مویی که قبلا آموزش دادم خیلی شیک می‌شه بهتون یاد بدم. یه میکاپِ کاملاً نچرال که فقط زیبایی‌های طبیعی صورت رو برجسته می‌کنه و به پوست، یه درخشندگیِ فوق‌العاده سالم و شاداب می‌ده. این میکاپ برای استفاده روزانه، محل کار، دانشگاه و حتی قرارای رسمی(غیر رسمی هم نباشه جواب میده)عالیه. پس اگه آماده‌اید، شروع کنیم.

فلور چند محصول مراقبت از پوست را جلوی دوربین می‌گذارد.یک تونر آبرسان، یک سرم هیالورونیک اسید، و یک مرطوب‌کننده سبک.

_اولین و مهم‌ترین قدم برای هر میکاپِ خوب، به خصوص میکاپ نچرال، داشتنِ پوستی سالمه. من پوستم رو تازه شستم و الان می‌خوام با چند تا محصولِ پایه‌ای، رطوبت‌رسانی کنم.

او تونر را روی پد پنبه‌ای می‌ریزد و به آرامی روی صورتش می‌کشد.
—تونر به تنظیمِ pH پوست کمک می‌کنه و یه لایه رطوبت اولیه ایجاد می‌کنه.
بعد، چند قطره سرم هیالورونیک اسید را روی پوستش می‌زند و با ضربه‌های ملایم جذب می‌کند.
_سرم هیالورونیک اسید، فوق‌العاده‌ست برای پر کردنِ خطوط ریز و دادنِ حجمِ طبیعی به پوست.
در نهایت، مرطوب‌کننده سبک را با حرکات دورانی روی صورت و گردن ماساژ می‌دهد.

_مرطوب‌کننده، پوست رو نرم و آماده‌ی جذبِ بهترِ کرم پودر یا هر محصول دیگه‌ای می‌کنه. نکته کلیدی اینه که از محصولاتِ سبک و زودجذب استفاده کنیم تا پوست سنگین نشه.

فلور حالا به سراغِ بیس میکاپ می‌رود. او یک BB کرم را انتخاب می‌کند.
_برای این میکاپ، هدفمون پوششِ کامل نیست، بلکه یکدست کردنِ رنگِ پوسته. من از این BB کرم استفاده می‌کنم چون هم آبرسانی می‌کنه و هم رنگِ پوست رو خیلی طبیعی روشن می‌کنه.

او مقداری از کرم را پشت دستش می‌ریزد و با یک براشِ متراکم آن را به صورت ضربه‌ای روی صورت پخش می‌کند

_تکنیکِ ضربه‌ای به جای کشیدن، باعث می‌شه کرم پودر بهتر روی پوست بشینه و طبیعی‌تر به نظر برسه. روی نواحی که نیاز به پوشش بیشتری دارن، مثل اطراف بینی یا لکه‌های کوچیک، مقدار کمی بیشتر می‌زنم.کانسیلر رو فقط جایی که واقعاً نیازه، استفاده می‌کنیم. برای زیر چشم، یه مقدار کم به شکل مثلث می‌زنم و با نوک انگشت یا اسفنجِ مرطوب، به آرامی فید می‌کنم. این کار باعث می‌شه چشم‌ها بازتر و روشن‌تر دیده بشن.

فلور یک رژگونه به رنگ هلویی را انتخاب می‌کند.
_این رژگونه، چون بافتِ مرطوب داره، روی پوستِ نچرال خیلی قشنگ می‌شینه و حالتِ طبیعیِ گونه رو نشون می‌ده. من روی سیبِ گونه می‌زنم و به سمت شقیقه‌ها فید می‌کنم.این هایلایتر، اون برقِ طبیعی و سالمی رو به پوست می‌ده که دنبالش هستیم. خیلی کم استفاده می‌کنیم تا حالتِ شیشه ای پیدا نکنه.

دوربین بیشتر روی صورت فلور زوم می‌کند تا چشم هایش بهتر معلوم شوند.
_با یه برسِ ابرو، اول موهای ابرو رو شونه می‌زنم تا مرتب بشن. بعد با یه مدادِ ابروی خیلی نازم،فقط جاهای خالی رو خیلی خیلی کمرنگ پر می‌کنم. اصلاً نباید مشخص باشه که مداد زدید!

او سپس مژه‌ هایش را با فرمژه حالت می‌دهد و دو لایه ریملِ حجم‌دهنده و بلند‌کننده می‌زند.
_ریمل، چشم‌ها رو باز و بیدار نشون می‌ده. سعی کنید فقط به مژه‌های بالایی بزنید تا ظاهرِ طبیعی‌تر حفظ بشه.من اصلا از ریمل استفاده نمیکنم ولی امروز چون قراره بهتون یاد بدم،مجبور شدم.

برای لب‌ها، فلور یک بالم لبِ رنگی انتخاب می‌کند.
_برای این میکاپ، لب‌ها باید مرطوب و کمی رنگی باشن. این بالم لبِ صورتیِ ملایم، هم لب‌ها رو نرم می‌کنه و هم یه رنگِ طبیعی و جذاب بهشون می‌ده.
او بالم را به صورت مستقیم روی لب‌ها می‌زند.

فلور دوربین را به آرامی عقب می‌برد و خودش را در قابِ کامل نشان می‌دهد. پوستش درخشان، چشم‌هایش بیدار و لب‌هایش طبیعی به نظر می‌رسند.
_خب، این هم از میکاپِ نچرال و درخشانِ امروز! همونطور که می‌بینید، خیلی سریع انجام شد و نتیجه‌اش کاملاً طبیعی و زیباست. این میکاپ به شما اجازه می‌ده که زیباییِ واقعیِ خودتون رو نشون بدید. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.چنلمون رو ساب کنید،لایک و کامنت فراموش نشه.

او برای مخاطبان دست تکان می‌دهد و با لبخندی دلنشین، تصویر محو می‌شود.
لیسا تورپین
لیسا تورپین دوشنبه 31 فروردین 1405 09:43
فلور بی زحمت میکاپ مخصوص پوست رنگ پریده ی ما خون اشام ها هم پیشنهاد بده برای شکارهام خوشگل باشم
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 09:56
چشم لیسا جان،اتفاقا تو فکرم بود یه میکاپ خفن بزارم برات.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستریکس
آستریکس دوشنبه 31 فروردین 1405 10:25
همچنان درخواست زیرنویس مردانه داریم. تا اومدیم اون اسمایی که گفتین رو تلفظ کنیم یهو یه جادویی از نوک چوبدستیمون شلیک شد. حتی اون اسم مخفف هری‌پاتر نبود که برعکس نوشته بودین؟
همچنین. درخواست اموزش میکاپ گوثیک، متالهدی استایل هم داریم. چوخ ممنون.
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 10:31
چشم زیر نویس هم میزاریم.phمنظورته؟اگه اون منظورته باید بگم که خیر،phبرای پوسته ولیhp هری پاتره میکاپ گوثیک و متالهدی استایل هم میزاریم(البته بعد از اینکه بفهمم چیه)
2

افرادی که لایک کردند

جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 10:39
خانم دلاکوغ یعنی چه که نمدونین متالهد چیه؟
1

افرادی که لایک کردند

آستریکس
آستریکس دوشنبه 31 فروردین 1405 10:41
Metalhead Lives Matter!
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 11:01
همونطور که شما قبل از توضیحات من نمیدونستی هیالورونیک اسید چیه،منم قبل از توضیحات جوش مصنوعی نمیدونستم متالهد چیه.در ضمن،زندایی هستم نه خانم دلاکوغ
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 18:18
چشم زندایی فلوغ
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 18:38
جیمز!
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لورا مدلی
لورا مدلی سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 14:03
ph همون معیار سنجش اسیدی یا بازی بودنه. اقایون علوم پایه تون که دیگه قرار نیست ضعیف باشه. این که دیگه دخترونه نیست.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405 21:37
باریکلا بر لورا زیبام
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستوریا گرینگرس
آستوریا گرینگرس دوشنبه 31 فروردین 1405 10:55
فلور یه میکاپ آموزش بده بتونم گالیوون های دراکو رو بگیرم بریم عشق و حال
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 11:02
همینو استفاده کن جواب میده
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 15:15
چقدر ویدیوی درخواستی داشتین تا الان،باریکلا
مدل موی بسته،آستوریا

مدل و مو مطالب نگهداری موها در آقایون،آستریکس

میکاپ مخصوص پوست رنگ پریده خوناشامی،لیسا

میکاپ کوثیگ،آستریکس

متالهدی استایل،آستریکس
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تلما هلمز
تلما هلمز دوشنبه 31 فروردین 1405 15:21
فلور با اینکه این همه زیباییت خیلی مشکوکه ولی آموزش گریم چهره‌رو هم توی ویدیوهای بعدیت بده؛ میخوام طوری باشه که وقتی برای تحقیقات میرم شناسایی نشم.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 15:26
گریم حرفه ای که بلد نیستم تلما جان،فقط درحد مبتدی بلدم...ولی میتونم یه جوری میکاپت کنم هیچ کس نشناستت
1

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1405 18:38
نمایش جزئیات
_سلام، حالتون خوبه؟ امروز می‌خوام مدل موی مورد علاقه‌م رو بهتون آموزش بدم، یه سبک شیک و ساده برای موهای بلند.

دوربین روی فلور دلاکور زوم کرده که با دقت موهاش رو شونه می‌زنه و ابزارها رو معرفی می‌کنه:
_شانه دندانه‌درشت، بیگودی‌های بزرگ، اسپری آب،تافت و...

فلور می‌گه:
_اول موها رو با اسپری مرطوب کنید تا حالت‌پذیر بشن. بعد بخش‌ها رو جدا کنید و با بیگودی بپیچید.
اون آرام و حرفه‌ای هر مرحله رو نشون می‌ده، موها رو می‌پیچه و ۲۰ دقیقه زمان می‌ده.

بیگودی‌ها رو باز می‌کنه و با انگشتاش موج‌ها رو باز می‌کنه:
_تافت بزنید و با شونه حالت بدید تا حجم طبیعی بگیره.

فلور از روبرو و پشت سر مدل نهایی رو نشون می‌ده
_اسپری فیکس‌کننده از فاصله ۳۰ سانتی بزنید تا در برابر رطوبت مقاوم بشه.
دوربین جزئیات موج‌های نرم و حجم‌دار رو ضبط می‌کنه.

فلور توضیح می‌ده
_این مدل برای موهای صاف یا فر مناسبه، فقط حجم‌دهنده اضافه کنید اگر موها نازکن یا کم‌ حجم هستن.
مراحل رو خلاصه می‌کنه و می‌گه:
_برای روزمره یا رسمی عالیه.

ویدیوادامه پیدا می‌کنه:
_برای موهای متوسط، بیگودی کوچکتر استفاده کنید.
فلور رو مانکن دیگه‌ای بیگودی کوچکتر میپیچه و نکات نگهداری رو می‌گه.

_حالا بیایید اشتباهات رایج رو بررسی کنیم. اگر بیگودی‌ها خیلی تنگ باشن، موها جمع می‌شن.

فلور مثال اشتباه رو نشون می‌ده و درستش رو اصلاح می‌کنه، با زوم روی تفاوت‌ها.

_برای ماندگاری بیشتر، شب قبل موها رو ببافید.

فلور محصولاتی که می‌تونن جایگزین شن رو لیست می‌کنه
_اگه بیگودی ندارین،میتونید از اتو مو استفاده کنید‌.ماندگاری کمتری داره ولی از مدل موهای خسته کننده بهتره.

فلور سؤالات رایج رو جواب می‌ده
_اگر موها چرب بشن چی؟
_خب قبلش بشورید.
_موهای ما مثل تو براق نیست،چیکار کنیم؟
_سعی کن براقش کنی.

_توی پارت بعد،آموزش میکاپ برای همین مدل مو رو داریم.
فلور مردم رو تشویق به سابسکرایب می‌کنه و لینک‌های خرید محصولات رو نشون می‌ده.

_لایک و کامنت فراموش نشه.شما رو به مرلین میسپارم.
ویدیو با لوگو کانال و قسمتی از آهنگ مورد علاقه فلور تموم میشه و اند اسکرین همرا با ویدئو های پیشنهادی ظاهر میشن.
لیلی لونا پاتر
لیلی لونا پاتر یکشنبه 30 فروردین 1405 18:43
حتما امتحان میکنم اما فععک نکنم بیگودی با موهای فر میونه خوبی داشته باشه ها...
1

افرادی که لایک کردند

جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 10:32
به موی فغ میخوای موج بدی؟:orcale:
نمدونم تو چجوغ پاتغ غیونکلاوی هستی
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 11:06
جیمز!
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فلور دلاکور
فلور دلاکور یکشنبه 30 فروردین 1405 18:47
صافشون کن عزیز دلم،ولی اگر نمیخوای صاف کنی به زودی پستی برای استایل موهای فر میزنم.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جینی ویزلی
جینی ویزلی یکشنبه 30 فروردین 1405 22:44
دخترم اینقدر موهاش فره هر چقدرم صافش کنه جواب نمیده
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:35
موهای فر هم زیبایی خودش رو داره.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستوریا گرینگرس
آستوریا گرینگرس یکشنبه 30 فروردین 1405 19:02
زیبا بود،ما حوصله انجام دادنش رو نداریم.بی زحمت مدل موی بسته آموزش بده
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:35
چشم آستوریا جان.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو یکشنبه 30 فروردین 1405 19:29
آیا زیبایی پریزادی شما می‌تونه باعث بشه قادر به دست زدن به موهای من و حالت دادنش بشین؟
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:36
ما سعیمون رو میکنیم هلنا بانو.
1

افرادی که لایک کردند

آکی سوگیاما
آکی سوگیاما یکشنبه 30 فروردین 1405 20:39
روی موهای شلاقی و بلند مردانه هم جواب میده؟!

اصلا هم برای خودم نمی خوام!
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:37
بله جواب می‌ده.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آیلین پرینس
آیلین پرینس یکشنبه 30 فروردین 1405 22:39
رو موهای گره خورده هم جواب میده؟
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:39
اگر شونه بشن بهتره.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جینی ویزلی
جینی ویزلی یکشنبه 30 فروردین 1405 22:45
جیمز کجایی؟؟؟
بیا رو موهات امتحان کنم. زنداییت گفت رو موهای متوسط هم جواب میده.
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1405/1/30 22:49:42
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:40
اتفاقا این مدل مو خیلی به جیمز میاد،مخصوصا با استایل اُلد مانی...
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 10:46
من مانیم کجا بود که اولد مانی باشم
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جیمز سیریوس پاتر
جیمز سیریوس پاتر دوشنبه 31 فروردین 1405 10:40
ممنون نه من موهام کوتاه
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لرد ولدمورت
لرد ولدمورت یکشنبه 30 فروردین 1405 23:17
از همان خط اول فهمیدیم این ویدئو به درد ما نمی‌خورد. ‌
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 08:46
میخواید براتون "چگونه مار خود رو براق کنیم" بزارم؟
1

افرادی که لایک کردند

آستریکس
آستریکس دوشنبه 31 فروردین 1405 10:18
!Long hair mans lives matter
لطفا مدل مو و مطالب نگه داری برای موهای بلند آقایون هم بذارین. البته زیرنویس مردانه هم روش بذارید. چون این بیگوری بود بیخودی بود چیچی بود. نفهمیدم چه‌چی بود. ما نهایتش یه شونه داریم و یه سشواردان زاددان.
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 31 فروردین 1405 10:26
چشم،برای موهای شماهم میزاریم.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Eternal Beauty
ارسال شده در: یکشنبه 30 فروردین 1405 16:40
نمایش جزئیات
به چنل "The Eternal Beauty" خوش اومدید.

آیا به دنبال کشف رازهای زیبایی ماندگار و یادگیری نکاتی هستید که در طول زمان درخشش شما را حفظ کند؟ "The Eternal Beauty" جایی است که زیبایی نه فقط یک روند، بلکه یک هنر است.

در این چنل، ما به دنیای جذاب زیبایی، مراقبت از پوست، آرایش حرفه‌ای و نکات سلامتی خواهیم داشت که به شما کمک می‌کند تا بهترین نسخه خودتان باشید.

اینجا مکانی است که زیبایی، فراتر از یک ترند زودگذر، به یک هنر ماندگار تبدیل می‌شود. شما به جمع ما پیوسته‌اید تا رازهای زیبایی پایدار را کشف کنید و نکاتی را بیاموزید که در طول زمان، درخشش شما را حفظ خواهد کرد.

باور ما این است که زیبایی واقعی، زیبایی‌ای است که دوام می‌آورد. به ما در این سفر دلنشین بپیوندید تا با هم، زیبایی ابدی را که در درون شما نهفته است، کشف کنیم و آن را شکوفا سازیم.
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/1/30 16:44:13
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/1/30 16:47:31
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/1/30 16:53:49
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/2/21 0:02:44
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/2/24 20:26:56
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/2/28 11:52:37
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1405/3/3 17:25:10