جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  294 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  280 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  351 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  255 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: The Eternal Beauty
ارسال شده در: جمعه 22 خرداد 1405 11:47
نمایش جزئیات
صحنه با نمایی نرم و چشم‌نواز از یک اتاق روشن و شیک شروع می‌شود. نور طلایی صبح از میان پرده‌های نازک عبور می‌کند و روی میز آرایش مرتب و براق می‌نشیند. فضای اتاق آرام و پر از حس آرامش است؛ آینه‌ی بزرگ روبه‌رو، چراغ‌های دور قابش را مثل ستاره‌هایی کوچک روشن کرده و همه‌چیز را درخشان‌تر نشان می‌دهد. ابزارهای آرایشی با نظم خاصی چیده شده‌اند.

فلور دلاکور، با لباسی از جنس حریرِ روشن و آراسته، پشت میز ایستاده و رو به آینه لبخند می‌زند. چهره‌اش با آرایشی ملایم و دقیق، جلوه‌ای خاص پیدا کرده و چشم‌های آبی و شفافش، گرما و اعتمادبه‌نفس را بازتاب می‌دهند. او با نگاهی صمیمی به دوربین سلام می‌کند.

- سلام به روی ماه تک‌تکتون! خیلی خوش اومدید به یه آموزش جدید و کاربردی توی کانال من. من فلور هستم و امروز می‌خوام یکی از اون مهارت‌هایی رو باهاتون تمرین کنم که وقتی خوب یاد بگیرین، می‌تونه کل آرایشتون رو چند برابر جذاب‌تر و فریبنده‌تر نشون بده: خط چشم¹ حرفه‌ای. خیلی‌ها فکر می‌کنن کشیدن این خط، یه کار غیرممکنه یا خیلی سخته، اما قول می‌دم که با چند تا ترفند ساده، این کار تبدیل به لذت‌بخش‌ترین بخش روتینِ میکاپ‌تون بشه.

فلور با انگشتانش به نرمی به کرم‌پودر² روی صورتش اشاره می‌کند.
- بچه‌ها، اول از همه زیرسازی مهمه. پوست باید یکدست باشه تا خط چشم بهتر روی اون بشینه. من همیشه پیشنهاد می‌کنم از یه مقدار خیلی کم پرایمر³ پشت پلک استفاده کنین تا پوست پلک صاف و مات بشه و خط چشم در طول روز اصلاً تکون نخوره. اگر پلکتون کمی چربه، حتماً بعد از پرایمر، یه لایه پودر فیکس⁴ بی‌رنگ بزنین؛ این راز ماندگاری آرایش حرفه‌ایه.

او خط چشم چشم را برمی‌دارد و با دقت، نوک آن را بررسی می‌کند.

- انتخاب محصول مناسب، نیمی از راهه. من این مدل قلمی نوک‌تیز رو ترجیح می‌دم چون کنترلش خیلی راحته. خب، دوربین رو بیارید نزدیک‌تر تا مرحله به مرحله بریم جلو.

او چانه‌اش را کمی بالا می‌گیرد تا پوست پلکش کشیده و صاف شود.
- نگاه مستقیم به آینه داشته باشید. اشتباه بزرگی که خیلی‌ها انجام می‌دن اینه که پلک رو با دست می‌کشن و به سمت بیرون می‌برن! این کار باعث می‌شه وقتی دستتون رو رها می‌کنید، خط چشمتون کج و کوله بشه. همیشه بذارید پلک توی حالت طبیعی خودش باشه.

فلور با آرامش شروع می‌کند:
- اول، یه نقطه‌ی راهنما می‌ذارم؛ دقیقاً جایی که می‌خوام انتهای بال خط چشمم تموم بشه. این نقطه رو هم‌راستا با گوشه‌ی بیرونی چشم و انتهای ابروم در نظر می‌گیرم. حالا، از همون نقطه، یه خط خیلی نازک به سمت ریشه‌ی مژه‌ها می‌کشم.

او با حرکتی حساب‌شده، خط را می‌کشد. صدای موسیقی ملایم فضای استودیو را پر کرده است.
- حالا نوبت پر کردن فضای خالی بین خط چشم و مژه‌هاست. اینجا جاییه که نگاهتون رو عمیق می‌کنه. من قلم رو عمودی نگه می‌دارم و با حرکت‌های ضربه‌ای و کوچیک، دقیقاً بین مژه‌ها رو پر می‌کنم. این ترفند باعث می‌شه ریشه‌ی مژه‌هاتون پرپشت‌تر به نظر برسن و خط چشم کاملاً طبیعی بشه.

فلور مکثی می‌کند و به دوربین نگاه می‌کند.
- اگه می‌بینید خطتون خیلی پهن شده، اصلاً وحشت نکنید! یه گوش‌پاک‌کن رو به کمی از همون کرم‌پودر یا کانسیلرتون آغشته کنید و لبه‌های خط چشم رو خیلی ظریف تمیز کنید تا کاملاً تیز و بی‌نقص بشه. این تکنیک، تفاوت بین یه میکاپ خونگی و یه میکاپ سالنیه.

او موهایش را پشت گوش می‌زند و با دست‌هایش حالتی نمایشی به چهره‌اش می‌دهد.
- این هم از نتیجه‌ی نهایی.موهای رها شده دور صورت و این خط چشم کلاسیک، ترکیب برنده‌ی منه برای روزهایی که می‌خوام هم حس آراستگی داشته باشم و هم متفاوت به نظر برسم.

فلور به دوربین نزدیک‌تر می‌شود و با لحنی دوستانه ادامه می‌دهد:
- خیلی مشتاقم بدونم تجربه شما چیه. آیا برای شما هم کشیدن خط چشم مثل یه چالش بزرگ می‌مونه یا فوت‌وفن‌های خودتون رو دارید؟ راستی، اگه برای مراسم‌های خاص مثل عروسی یا مهمونی‌های شبانه می‌خواید خط چشم بکشید، می‌تونید دنباله رو کمی بلندتر کنید تا چشماتون کشیده‌تر بشه. هر سوالی دارید توی کامنت‌ها بپرسید، من همه رو می‌خونم.

او با مهربانی دستش را به سمت دوربین تکان می‌دهد.
- یادتون نره، زیبایی در تکرار و تمرینه. خودتون رو دوست داشته باشید و از امتحان کردن استایل‌های جدید نترسید. تا ویدیوی بعدی، بدرخشید!

ویدیو با نمایی از لبخند فلور، درخشش ملایم لوگوی او و تصویر قبل و بعد از کشیدن خط چشم به پایان می‌رسد.

واژه‌نامه

1.ابزاری که برای تعریف، اصلاح فرم و برجسته کردن چشم استفاده می‌شود. کشیدن آن نیازمند هماهنگی بین چشم و دست است.
2.زیرسازی آرایشی که با یکدست کردن رنگ پوست، بستری بی‌نقص برای اجرای جزئیات میکاپ فراهم می‌کند.
3.محصولی زیرساز که با ایجادِ لایه‌ای محافظ، منافذ پوست را می‌پوشاند، چربی را کنترل می‌کند و باعث می‌شود آرایش در طولانی‌مدت به همان کیفیت اول باقی بماند.
4.پودری که در آخرین مرحله‌ی زیرسازی یا برای تثبیت محصولات کرمی استفاده می‌شود تا از ماسیدن یا پخش شدن میکاپ جلوگیری کرده و به آن ظاهری یکدست ببخشد.
آگاتا تیمز
آگاتا تیمز جمعه 22 خرداد 1405 18:50
منه پیرزن بعد از چندین سال تمرین هنوز نمی تونم اونارو قرینه بکشم.
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور جمعه 22 خرداد 1405 20:22
با تمرین و تکرار یاد میگیری آگاتا جونم
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ملانی استانفورد
ملانی استانفورد پنجشنبه 28 خرداد 1405 22:51
خیلی دقیق و عالی بود! مشکل من بیشتر از اینکه با کشیدنش باشه، با پاک کردنشه. اینهمه زحمت میکشی آخر شب باید بشینی همه ی اون زیبایی رو بسابی بره.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور جمعه 29 خرداد 1405 00:02
بزرگترین اشکال میکاپ همینه دقیقا.فکر کن برای عروسیت کلی گالیوون بدی میکاپت کنن،آخر شب کل اون میکاپ رو باید پاک کنی
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/3/29 10:37:00
1

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: یکشنبه 3 خرداد 1405 12:12
نمایش جزئیات
ویدیو در یک اتاق با معماری باشکوه آغاز می‌شود. نور غروب، همچون طلا، از پنجره‌های بلند قوسی‌ شکل به داخل می‌تابد و ذرات غبار معلق در هوا را به جواهری درخشان بدل می‌کند. فضای اتاق، آمیزه‌ای است از شکوه گذشته و آرامش حال.

فلور دلاکور، با لباسی فاخر به رنگ آبی نفتی که ظرافت کلاسیک را با طراحی مدرن در هم آمیخته است، پشت میز نشسته است. نور چراغ‌ های کوچک اطراف آینه، صورت بی‌نقص او را روشن کرده و در چشمان آبی‌اش، داستانی از تجربه‌ی سال‌ها در دنیای زیبایی روایت می‌شود. لبخندی گرم و دعوت‌کننده بر لبانش نقش بسته است.

فلور با صدایی که همچون زمزمه‌یِ نسیمِ صبحگاهی دلنشین است، آغاز می‌کند:
- سلام به شما همراهان همیشگی من!چقدر خوشحالم که دوباره در این فضای صمیمی و پر از عشق، کنار هم هستیم.امروز می‌خوام شما رو به سفری در دنیای پیچیده‌ اما به همون اندازه، دلربای مدل مو ببرم. این بافت کلاسیک که انگار از دل قصه‌های پریان بیرون اومده و هیچ‌وقت تازگی و جذابیتش رو از دست نمی‌ده. بافت فرانسوی نه تنها به موهای شما جلوه‌ای خاص و مرتب می‌بخشه، بلکه می‌تونه صورت شما رو قاب بگیره و زیبایی‌هاتون رو دوچندان کنه. پس با من همراه باشید تا قدم به قدم، راز این شاهکار هنری رو فاش کنیم.

فلور شانه را به دست می‌گیرد.دندانه های چوبی آن،حس نوستالژی دلنشینی را منتقل می‌کنند. با دقت و حوصله، تارهای مویش را شانه می‌زند، گویی در حال آماده‌سازی بوم نقاشی است.

- اولین و مهم‌ترین قدم، آمادگی موهاست. موها باید تمیز، کمی مرطوب و بدون گره باشند. برای شروع، یک قسمت کوچک از موهای پایین صدف سر، جدا می‌کنیم. این قسمت باید به شکل یک مثلث کوچک اما دقیق باشه.

فلور با نوک انگشتانش، تارهای جدا شده را به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کند. هر حرکت او، نمایانگرِ سال‌ها تمرین و مهارت است.

- حالا، مثل بافت موی معمولی، شروع می‌کنیم. دسته‌ی سمت راست رو از روی دسته‌ی وسط رد می‌کنیم. بعد، دسته‌ی سمت چپ رو از روی دسته‌ی جدید وسط عبور می‌دیم. اما نکته‌ی کلیدی اینجاست. بعد از هر بار عبور دادن یک دسته از مو، ما باید یک دسته‌ی نازک جدید از موهای آزاد کناری رو به اون دسته اضافه کنیم و بعد اون رو از روی دسته‌ی وسط عبور بدیم. این کار باعث می‌شه که بافت، به جای اینکه فقط در یک نقطه متمرکز بشه، در طولِ سر گسترش پیدا کنه و استحکام خودش رو حفظ کنه.

دوربین با جزئیات فراوان، حرکت دقیق انگشتان فلور را دنبال می‌کند. موسیقیِ ملایم کلاسیک در پس‌زمینه، فضایی رویایی ایجاد کرده است.

- ببینید، این دسته‌ی‌کوچیکی که از سمت راست اضافه کردم، حالا جزئی از بافتِ اصلی شده. و دوباره، از سمت چپ، یک دسته‌ی دیگه برمی‌داریم و به دسته‌ی کناری اضافه می‌کنیم. هر چقدر موهای بیشتری رو به بافت اضافه کنید، بافت شما در نهایت حجیم‌تر و چشمگیرتر خواهد بود. یادتون باشه که فشار دست‌هاتون باید متعادل باشه؛ نه اونقدر سفت که موها کشیده بشن و درد بگیرن، و نه اونقدر شل که بافت از هم باز بشه.

فلور با همان دقت و ظرافت، مراحل را تکرار می‌کند و بافت را به سمت پایین سر هدایت می‌کند.

- هرچی پایین‌تر می‌ریم، تارهای بیشتری از موهای کناری رو به بافت اضافه می‌کنیم تا زمانی که تمام موها در بافت گنجانده بشن. این مرحله، کمی تمرکز بیشتری می‌طلبه، چون باید مطمئن بشیم که هیچ تاری از مو از قلم نیفته و بافت به صورت یکنواخت در تمام سر ادامه پیدا کنه.

فلور به انتهای موهایش می‌رسد. با یک کش نامرئی، انتهای بافت را محکم می‌کند. سپس، با حرکاتی هنرمندانه، شروع به شل کردن آرام تارهای بافت از دو طرف می‌کند.

- و حالا، جادوی نهایی! با نوک انگشت ها، به آرومی تارهای بافت رو کمی بیرون می‌کشیم. این کار باعث می‌شه که بافت، حجیم‌تر، پرتر و طبیعی‌تر به نظر برسه. این تکنیک، مخصوصاً برای کسایی که موهای کم‌پشتی دارن، عالیه چون به موها حجم فوق‌العاده‌ای می‌ده. این کار رو با حوصله انجام بدید تا نتیجه‌ی دلخواه رو به دست بیارید.

فلور با لبخندی رضایت‌بخش، از نتیجه‌ی کارش لذت می‌برد و رو به دوربین برمی‌گردد.

- خب، ببینید! این هم از بافت فرانسوی زیبا و کلاسیک. این مدل، برای هر موقعیتی، از یک روز کاری معمولی گرفته تا یک مراسم خاص، مناسبه. می‌تونید با اضافه کردن گل، گیره‌های تزئینی یا حتی پوشیدن لباس‌های سنتی، جلوه‌ی اون رو چشمگیرتر کنید.

فلور با لحنی گرم و صمیمی ادامه می‌دهد:
- دوستای عزیزم، امیدوارم که از این آموزش مفصل لذت برده باشید و تشویق شده باشید که خودتون این مدل زیبا رو امتحان کنید. اگر این ویدیو براتون مفید بود و حس کردید که تجربه‌ی جدیدی بهتون اضافه کرد، لطفاً با فشردن دکمه‌ی لایک، محبتتون رو به من نشون بدید. این حمایت شما، انگیزه‌ی اصلیرمن برای خلق محتواهای جدید و کاربردیه. همچنین، بسیار مشتاقم که نظرات، سوالات و تجربیات شخصی خودتون رو در قسمت کامنت‌ها با من و دیگر همراهان به اشتراک بذارید.

فلور با لبخندی زیبا و لحن دوستانه و پرانرژی میگوید:
- به یاد داشته باشید که زیبایی، فقط در ظاهر نیست؛ بلکه در اعتماد به نفس، در نحوه‌ی ابراز وجود و در عشق ورزیدن به خودتون نهفته‌س. تا ویدیوی بعدی، مواظب خودتون،زیبایی‌تون و درخشش‌تون باشید.

ویدیو با یک نمای پایانی از فلور که در حال لبخند زدن و تکان دادن دستش است، به پایان می‌رسد. لوگوی زیبای کانال او، با افکتی از نورهای درخشان و محو شونده، بر روی صفحه ظاهر می‌شود و تصویر را کامل می‌کند.
آستریکس
آستریکس یکشنبه 3 خرداد 1405 18:29
اصلا ما به اندازه کافی جذاب هستیم که نیاز به زیبایی نداشته باشیم. مگه نه؟
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور یکشنبه 3 خرداد 1405 19:05
بله دقیقا.خون‌آشام جذاب
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 19:11
نمایش جزئیات
صحنه با یک نمای بسیار آرام و سینمایی آغاز می‌شود. دوربین با حرکتی بسیار کند، از ورودی یک گالری هنری قدیمی و عظیم عبور می‌کند. سقف‌های بلند با گچ‌بری‌های پیچیده و رنگ‌رورفته، گویی شاهد قرن‌ها تاریخ بوده‌اند. نور طلایی، غلیظ و گرم غروب از پنجره‌های بلند و قوسی‌شکل که در انتهای سالن قرار دارند، به داخل می‌تابد. این نور، ذرات ریز گرد و غبار را که در هوا معلق‌اند، شبیه به دانه‌های طلای ریز یا ستاره‌های کوچک در نظر می‌رساند؛ فضایی که مرز بین واقعیت و جادو را از بین برده است.

سایه‌های نرم و کشیده روی دیوارهای سنگی قدیمی بازی می‌کنند. دوربین روی تابلوهای نقاشی قدیمی زوم می‌کند؛ تابلوهایی که با لایه‌های ضخیم رنگ روغن خلق شده‌اند و بافت آن‌ها زیر نور غروب، برجستگی‌هایی شبیه به تپه‌های کوچک ایجاد کرده است. صدای ملایم و نوستالژیک باد از لای پنجره‌ها به گوش می‌رسد و پرده‌های حریر کرم‌رنگ، با حرکتی موزون و آهسته، مانند موج‌های کوچک تکان می‌خورند. موسیقی متن، ترکیبی از پیانو و ویولن است که با تمی مینیمال و فکری، احساس آرامش و در عین حال دلتنگی را منتقل می‌کند.

در مرکز این فضا، فلور دلاکور روی یک صندلی چوبی قدیمی با تشک‌ مخمل سبز تیره نشسته است. او لباسی از جنس ابریشم کرم‌رنگ به تن دارد که در برش‌هایش، ظرافت لباس‌های ویکتوریایی و مینیمالیسم مدرن را با هم ترکیب کرده است. لباس او با هر حرکت کوچک، بازتابی از نور خورشید را به بیرون می‌پاشد. چهره‌اش با آرایشی بسیار طبیعی است؛ گویی هیچ لایه‌ای بین پوست او و جهان محیطی نیست. چشم‌های آبی‌اش، که عمق یک اقیانوس آرام را دارند، مستقیم به لنز دوربین خیره شده‌اند. او ابتدا چند ثانیه در سکوت به مخاطب نگاه می‌کند، گویی در حال خواندن افکار آن‌هاست، و سپس با لبخندی ملایم و صدایی که ترکیبی از لطافت و اقتدار است، شروع می‌کند:
_ سلام به روی ماهتون! خیلی خوشحالم که دوباره در این فضای دنج، ساکت و پر از نور گرد هم اومدیم. من فلور هستم و امروز تصمیم گرفتم کمی جسورتر باشم. امروز می‌خوام از دنیای همیشگی مدل‌های مو، براش‌های آرایشی و استانداردهای ظاهری فاصله بگیریم. می‌خوام شما رو به سفری ببرم که شاید کمی ترسناک، اما به‌شدت رهایی‌بخش باشه؛ سفری به قلب"زیبایی ابدی"

فلور کمی به جلو خم می‌شود، گویی می‌خواهد مخاطب را به یک راز نزدیک کند:
_ خیلی‌هاتون در پیام‌ها و کامنت‌ها از من پرسیدید که چرا بعضی چهره‌ها با گذشت زمان، به جای اینکه "کهنه" بشن، در واقع زیباتر می‌شن؟ چرا بعضی از آدم‌ها که هر سالی که به سنشون اضافه می‌شه، درخشش نگاهشون بیشتر می‌شه و جذابیتی پیدا می‌کنن که هیچ کرم ضدچروکی یا جراحی پلاستیکی نمی‌تونه خلقش کنه؟ امروز می‌خوام با شما در مورد فلسفه‌ی"زیبایی گذرا"صحبت کنم.

فلور به آرامی از جای خود بلند می‌شود و در حالی که دوربین او را در یک نمای متوسط دنبال می‌کند، به سمت یک مجسمه‌ی مرمری یونانی قدیمی می‌رود که روی یک پایه سنگی قرار دارد. مجسمه زیباست اما بخشی از بینی و یکی از انگشتان دستش در اثر زمان شکسته و فرو ریخته است. فلور با ظرافت تمام، نوک انگشتانش را روی سطح سرد و زبر سنگ می‌کشد.

_ ما معمولاً در دنیای امروز، زیبایی رو با "کمال" اشتباه می‌گیریم. به ما یاد دادن که زیبایی یعنی تقارن کامل در صورت، پوستی که هیچ خطی توش نباشه، یا فرم‌هایی که انگار از یک قالب صنعتی بیرون اومدن. اما بیایید صادق باشیم؛ کمال، چیزی استاتیک و مرده است. کمال جایی برای رشد و تغییر نداره. فیلسوفان باستان و هنرمندان بزرگ می‌گفتند زیبایی واقعی نه در بی‌نقصی، بلکه در "ناکاملی" و در همین "گذر زمان" نهفته‌س.

او به مجسمه نگاه می‌کند و با لحنی متفکرانه ادامه می‌دهد:
_به این مجسمه نگاه کنید. اگر این تندیس کاملاً سالم بود، شاید فقط یک اثر هنری زیبا بود. اما حالا که شکسته، حالا که زمان روی اون اثر گذاشته، این مجسمه "داستان" داره. این شکستگی‌ها، روایتگر جنگ‌ها، زلزله‌ها و سال‌هایی هستن که این اثر دووم آورده. این یعنی "زیبایی ابدی"؛ چیزی که از دل تخریب و تغییر بیرون میاد.

فلور دوباره به سمت دوربین برمی‌گردد. نور غروب حالا پررنگ‌تر شده و هاله‌ای نارنجی دور سر و شانه‌های او ایجاد کرده است. او با چشمانی درخشان می‌گوید:
_ حالا بیایید این منطق رو روی خودمون پیاده کنیم. توی این ویدیو می‌خوام بهتون بگم که خطوط صورت ما، همان‌طور که با سال‌ها خنده، گریه، فکر کردن‌های عمیق و تجربه‌های تلخ و شیرین شکل می‌گیرند، در واقع "نقشه‌ی راه" زندگی ما هستن. هر خط ریز کنار چشم، یادآور هزاران لبخندیه که زدیم. هر خط روی پیشانی، نشانه‌ی لحظاتیه که عمیقاً فکر کردیم یا برای چیزی تلاش کردیم. زیبایی ابدی، چیزی نیست که بشه با محصولات بهداشتی "حفظ" کرد، بلکه چیزیه که باید با زمان "دوست" شد.

او کمی مکث می‌کند و با لحنی جدی‌تر اما مهربان می‌گوید:
_ وقتی ما با ترس به آینه نگاه می‌کنیم و سعی می‌کنیم هر چروکی رو سریعاً بپوشونیم یا با هر روشی سنمون رو پنهان کنیم، در واقع داریم از اون زیباییاصیل و ریشه‌دار فرار می‌کنیم. ما داریم سعی می‌کنیم "داستان" خودمون رو پاک کنیم. انگار می‌خوایم کتاب زندگی‌مون رو بخوانیم، اما همه‌ی صفحاتی که در اون درس گرفتیم رو سفید کنیم. آیا کتابی که همه‌ی صفحاتش سفید باشه، ارزشی داره؟

فلور به آرامی به عقب تکیه می‌دهد و دستش را روی زانوهایش می‌گذارد. لحنش حالا شبیه به کسی است که دارد یک راز باستانی را فاش می‌کند:
_ بیایید نگاهی به تاریخ هنر بندازیم. در دوران رنسانس، هنرمندان سعی می‌کردند ایده‌آل‌ترین فرم‌های انسانی رو خلق کنن. اما اگر به آثار زمان های قدیم یا نقاشانی مثل رامبراند نگاه کنید، می‌بینید که اون‌ها عمداً چروک‌های عمیق، لکه‌های پوستی و فرم‌های نامنظم رو به تصویر کشیدند. چرا؟ چون فهمیده بودند که "حس زندگی" در همین نامنظمی‌هاست. حقیقت انسان در لایه‌های پوستش نهفته است.

فلور بلند می‌شود و به سمت پنجره می‌رود. لباس ابریشمی‌اش با نور خورشید می‌درخشد و سایه‌ی بلند و کشیده‌ی او روی کف سنگی گالری می‌افتد. او به بیرون، به درختان قدیمی حیاط گالری اشاره می‌کند.
_به طبیعت نگاه کنید. آیا یک درخت جوان با پوسته‌ای صاف و نازک، جذاب‌تر از یک درخت کهنساله؟ هرگز. درختان کهنسال با پوسته‌های زبر، ترک‌خورده و پر از زخم‌های زمان، شکوهی دارن که هیچ درختچه‌ی جوانی نداره. اون‌ها با هر ترک روی پوستشون، فریاد می‌زنند که "من بودم، من دیدم، من دووم آوردم". این یعنی قدرت. این یعنی زیبایی واقعی.

فلور دوباره روی صندلی می‌نشیند و با حرکتی آرام، دستش را روی سینه‌اش می‌گذارد. نگاهش حالا مستقیم و صمیمی است، گویی می‌خواهد از میان لنز دوربین، با قلب مخاطب ارتباط برقرار کند. با لبخندی مهربان شروع می‌کند.
_ پس دفعه‌ی بعد که جلوی آینه رفتید، ازتون می‌خوام یک کار متفاوت بکنید. به جای اینکه با نگرانی دنبال نقص‌ها بگردید یا سعی کنید هر خطی رو با آرایش بپوشونید، لحظه‌ای مکث کنید. به اون خطوطی که دور چشم‌ها یا روی پیشونیتون افتاده لبخند بزنید؛ چون اون‌ها در واقع نقشه‌ی راه زندگی شما هستن. هر چروک، نشون‌دهنده‌ی یک خنده‌ی بزرگ، یک غم عمیق یا یک درس بزرگ بوده.راز زیبایی ابدی دقیقاً همین‌جاست در پذیرشِ خود واقعی‌مون. زیبایی واقعی در نسخه‌ی ایده‌آل و ساختگی نیست، بلکه در شجاعت پذیرفتن تاریخچه‌ی زندگیه که روی چهره‌مون حک شده. وقتی یاد بگیریم با زمان دوست بشیم، درخششی پیدا می‌کنیم که هیچ جراحی یا کرمی نمی‌تونه خلقش کنه.

فلور کمی به عقب تکیه می‌دهد و با لبخندی گرم و حرکتی نرم از دستش، تصویر را به پایان می‌برد.
_ امیدوارم این بحث کوتاه، نگاهتون رو به خودتون تغییر داده باشه. اگر نظری دارید یا دوست دارید تجربه‌تون رو بگید، حتماً تو کامنت‌ها برام بنویسید. تا ویدیوی بعدی، مراقب خودتون و اون زیبایی بی‌نظیر درونتون باشید.

تصویر به آرامی محو می‌شود و موسیقی ملایم در سکوتی متفکرانه به پایان می‌رسد.
لیزا کالن
لیزا کالن یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 20:00
واقعا ترکیب داده‌ی مفید با داستان سرایی رو خیلی تاثیرگذار انجام میدی و از هر پستت چیزهای جدید یاد می‌گیرم. این کار به‌نظرم خیلی سخته. ⁦₍₍ ◝( ゚∀ ゚ )◟ ⁾⁾⁩
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 21:36
وقتی اینجوری برام کامنت میزارید کلی ذوق می‌کنم و انرژی مثبت میگیرم
1

افرادی که لایک کردند

آستریکس
آستریکس یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 22:47
بعد از خوندن پستت رفتیم جلوی آینه قدی که از فتح خوابگاه قبلیمون توسط شما مونده بود نگاهی انداختیم. چیزی جز زشتی و کفاثط ندیدیم! سر به پایین و بسی نامید بودیم که خفاش کوچولوم با یک دستمال حوله‌ای و رایت اومد در گوشم اشاره کرد که ما زشت نیستیم فقط اینه شدیدا کثیف کفاثط گرفته بود‌.
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 00:19
معلومه که زشت نیستی،خون‌آشام به این جنتلمنی،به این زیبایی،به این خوشتیپی!دقیقا مشکل از اینه‌س و صدآفرین بر خفاشت
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 اردیبهشت 1405 13:19
نمایش جزئیات
ویدیو با یک نمای سینمایی شروع می‌شود؛ نور گرم استودیو روی میز آرایش افتاده و صدای موزیک ملایمی در پس‌زمینه شنیده می‌شود. دوربین به آرامی از روی ابزارهای آرایشی، شانه‌ها، گیره‌ها، برس‌ها و پالت‌های رنگی عبور می‌کند و بعد روی فلور دلاکور زوم می‌کند؛ با لبخند همیشگی‌اش، موهای مرتب و نگاهی پرانرژی.

فلور رو به دوربین می‌گوید:
_ سلام به همه‌‌گی! خوش اومدید به یک ویدیوی دیگه از کانال من. امیدوارم حال دلتون عالی باشه و امروز کنار من یه تجربه‌ی خاص و متفاوت رو ببینید.

بعد دوربین آرام به سمت لیلیث می‌چرخد؛ بانویی زیبا، با چهره‌ای آرام و نگاه مرموز، که روی صندلی مخصوص نشسته و موهای بلند و تیره‌اش روی شانه‌هایش ریخته است. فلور کنار او می‌ایستد و با مهربانی می‌گوید:
_ امروز قراره برای لیلیث یه بافت کف سر خیلی خفن و حرفه‌ای انجام بدیم، بعدش هم یه میکاپ خاص با رنگ‌های مشکی و قرمز می‌زنیم که کاملاً با استایلش هماهنگ باشه.

لیلیث با لبخند کوتاهی به دوربین نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ سلام به همه. راستش از وقتی وارد استودیو شدم، حس کردم امروز قراره یه تغییر خیلی خاص داشته باشم.

فلور می‌خندد و جواب می‌دهد:
_ دقیقاً همینطوره! امروز قراره زیبایی لیلیث رو به یه فرم جدید و چشمگیر برسونیم.

فلور اول موهای لیلیث را با دقت شانه می‌کند. صدای شانه‌کردن موها و جدا شدن تارها در سکوت لطیف استودیو شنیده می‌شود. سپس با حوصله توضیح می‌دهد:
_ برای شروع بافت کف سر، اول باید موها رو تمیز و مرتب تقسیم کنیم. این مرحله خیلی مهمه چون هرچی خط‌های اولیه دقیق‌تر باشن، نتیجه‌ی نهایی تمیزتر و حرفه‌ای‌تر دیده میشه.

لیلیث با دقت به آینه نگاه می‌کند و می‌پرسد:
_ یعنی اگه حتی یه قسمت خیلی کوچیک نامرتب باشه، روی کل بافت تاثیر می‌ذاره؟

فلور سر تکان می‌دهد:
_ آره، دقیقاً. توی بافت کف سر، نظم همه‌چیزه. ولی نگران نباش، من قدم‌به‌قدم کنارت هستم.

بعد با انگشتان ماهرش یک بخش کوچک از مو را جدا می‌کند و بافت را آغاز می‌کند. دوربین از نزدیک روی دست‌های فلور تمرکز می‌کند؛ انگار دستانش دارند با تارهای مو نقاشی می‌کشند. او همزمان آموزش می‌دهد:
_ ببینید، اینجا باید دسته‌های کوچیک و یکدست بردارید. نه خیلی ضخیم، نه خیلی نازک. بعد هر بار که مو رو رد می‌کنید، یه تکه‌ی جدید اضافه می‌کنید تا بافت به کف سر بچسبه و فرم بگیره.

کم‌کم چند ردیف بافت روی سر لیلیث شکل می‌گیرد. طرحی زیبا، منظم و پرجزئیات که از بالا مثل یک اثر هنری به نظر می‌رسد. فلور گهگاه با شوخی‌های کوتاه فضا را صمیمی‌تر می‌کند.

_ ببین، این بافت فقط مو نیست، این یه امضاست. وقتی کسی وارد اتاق میشه و این مدل مو رو می‌بینه، فوری می‌فهمه که صاحبش یه سلیقه‌ی خاص داره.

لیلیث خنده‌ای نرم می‌کند و می‌گوید:
_خب، من دقیقاً دنبال همین بودم. یه چیزی که هم شیک باشه، هم خاص، هم خفن.

فلور با رضایت جواب می‌دهد:
_ پس کاملاً داریم به هدفمون می‌رسیم.

هرچه زمان می‌گذرد، بافت کف سر پیچیده‌تر و خفن‌تر می‌شود. فلور چند مدل چرخش و مسیر متفاوت در بافت ایجاد می‌کند تا نتیجه، فقط ساده و معمولی نباشد. او در حین کار، نکته‌های آموزشی بیشتری می‌گوید:
_ اگه می‌خواید بافتتون موندگارتر باشه، بهتره موقع تقسیم موها، کشش یکسانی داشته باشید. اینطوری بافت هم تمیزتر درمیاد هم دیرتر باز میشه.

لیلیث با دقت سرش را کمی کج می‌کند تا فلور راحت‌تر ادامه بدهد.
_ فلور، تو واقعاً انگار با موها حرف می‌زنی.

فلور می‌خندد:
_ شاید هم همینطوره. هر مو یه شخصیت داره، فقط باید بلد باشی باهاش کار کنی.

بعد از مدت کوتاهی، بافت کف سر کامل می‌شود. موهای لیلیث حالا به شکلی هنرمندانه روی سرش نشسته‌اند؛ خطوط بافت مثل نقشه‌ای ظریف و پیچیده، صورتش را قاب گرفته‌اند. لیلیث در آینه خودش را نگاه می‌کند و چشمانش برق می‌زند.
_ وای... باورم نمیشه این خودمم. خیلی خاصه! خیلی خفن شده!

فلور با رضایت به نتیجه کار نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ گفتم که، این فقط یه بافت معمولی نبود. این یه استایل کامله که شخصیتتو نشون میده.

حالا نوبت بخش دوم ویدیو می‌رسد. فلور پالت آرایشی را باز می‌کند و رنگ‌های مشکی، قرمز تیره و کمی نقره‌ای در برابر دوربین برق می‌زنند.
_ حالا می‌رسیم به قسمت موردعلاقه‌ی من؛ میکاپ مشکی و قرمز. این ترکیب رنگی هم قدرتمنده، هم جذاب، هم کمی دراماتیک. دقیقاً مناسب چهره‌ی لیلیث.

لیلیث با لبخند می‌پرسد:
_ فکر می‌کنی نتیجه آخرش بیشتر شبیه ملکه میشه یا یک شخصیت فانتزی مرموز؟

فلور در حالی که براش را آماده می‌کند جواب می‌دهد:
_ هردو. قراره هم ملکه باشی، هم مرموز، هم کاملاً فراموش‌نشدنی.

اول زیرسازی انجام می‌شود؛ کرم‌پودر به‌خوبی روی پوست می‌نشیند و چهره‌ی لیلیث را یکدست‌تر و درخشان‌تر نشان می‌دهد. بعد نوبت چشم‌هاست.
_ برای چشم‌ها، اول از سایه‌ی مشکی شروع می‌کنیم. این رنگ عمق میده و نگاه رو شدیدتر می‌کنه. بعد کم‌کم قرمز رو اضافه می‌کنیم تا یک تضاد جذاب بسازیم.

او سایه‌ی مشکی را در گوشه بیرونی پلک می‌گذارد و با حرکات نرم آن را محو می‌کند. سپس رنگ قرمز تیره را با دقت در امتداد سایه می‌نشاند.
_ این قرمز باید مثل شعله‌ی کنترل‌شده باشه؛ نه خیلی جیغ، نه خیلی محو. فقط به اندازه‌ای که چشم‌ها رو زنده کنه.

لیلیث در آینه نگاه می‌کند و آهسته می‌گوید:
_ این داره خیلی فراتر از چیزی میشه که تصور می‌کردم.

فلور با تمرکز مشغول ادامه‌ی کار است.
_ صبر کن، هنوز بخش اصلی مونده. خط چشم مشکی می‌تونه همه چیز رو کامل کنه.

او با خط‌چشمی تیز و بلند، چشم‌های لیلیث را کشیده‌تر و نافذتر می‌کند. سپس کمی مداد مشکی در خط مژه پایین اضافه می‌کند تا نگاه عمیق‌تر شود. در گوشه داخلی چشم هم مقدار کمی روشن‌کننده می‌زند تا تضاد رنگ‌ها بیشتر دیده شود.
_ همیشه یادت باشه، آرایش خوب فقط رنگ نیست؛ تعادل بین سایه، نور، و فرم چهره‌ست.

لیلیث با تحسین می‌گوید:
_ تو واقعاً این کار رو مثل نقاشی انجام میدی.

فلور با لبخند جواب می‌دهد:
_ چون آرایش دقیقاً یه جور نقاشیه؛ فقط بومش صورت آدمه.

در ادامه، فلور رژ لبی قرمز و عمیق انتخاب می‌کند؛ رنگی شبیه شرابی، که کاملاً با تم مشکی آرایش هماهنگ است.
_ برای لب‌ها یه قرمز تیره انتخاب می‌کنم تا حس قدرت و جذابیت رو کامل کنه.

او رژ را با دقت می‌زند و فرم لب‌ها را تمیز و متقارن می‌سازد. حالا صورت لیلیث ترکیبی از تاریکی، ظرافت، جسارت و زیبایی شده است.

لیلیث نفس عمیقی می‌کشد و به آینه خیره می‌شود.
_ فلور... من اصلاً نمی‌دونم چی بگم. این یکی از خاص‌ترین نسخه‌های منه.

فلور کنار او می‌ایستد و با مهربانی می‌گوید:
_ تو همیشه خاص بودی، فقط امروز این خاص بودن رو واضح‌تر دیدیم.

دوربین دوباره از بالا و زاویه‌ی نزدیک، نتیجه‌ی نهایی را نشان می‌دهد؛ بافت کف سر پیچیده و منظم، آرایش مشکی و قرمز چشم‌گیر، و چهره‌ای که حالا مثل یک شخصیت افسانه‌ای و قدرتمند به نظر می‌رسد.

_ امیدوارم از این ویدیوی خاص لذت برده باشید و این دگرگونی زیبا براتون الهام‌بخش بوده باشه. اگر این مدل ویدیوها رو دوست دارید، حتماً کانال رو فالو کنید، ویدیو رو لایک کنید و حتماً نظرتون رو برام توی کامنت‌ها بنویسید.

لیلیث هم با لبخند به دوربین نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ ممنون که تا آخر این ویدیو همراه ما بودید. اگه دوست داشتید، برای دیدن تغییرات بیشتر و مدل‌های خاص‌تر با ما بمونید.

فلور دستش را تکان می‌دهد و با انرژی می‌گوید:
_ خودتون رو دوست داشته باشید، بدرخشید، و تا ویدیوی بعدی مراقب خودتون باشید!

ویدیو با موسیقی ملایم، لوگوی کانال و تصویری از لبخند لیلیث و فلور به پایان می‌رسد.
لیلیث بم
لیلیث بم جمعه 25 اردیبهشت 1405 15:14
فلور!! همه طرفدارام عاشقش میشن. -لیلیث اشک شوقشو از روی گونه‌ش پاک میکنه- از این به بعد فقط میام پیش خودت. دفعه بعدی حتما یه سوپِ پایِ بچه هم برات میارم که به خوبی ازت تشکر کرده باشم.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور جمعه 25 اردیبهشت 1405 16:05
خوشحالم که خوشت اومده
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستریکس
آستریکس شنبه 26 اردیبهشت 1405 18:53
تصمیم گرفتیم موهامون رو بازهم بلند کنیم، تا باشد سوژه ویدیو جوتیوبت باشیم.
همش که ویدیو مخصوص بانوان که نمیشه. مردا هم دل دارن خب، یبار هم ویدیو مخصوص مردا بذاریم.
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 26 اردیبهشت 1405 21:55
من که از خدامه
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 15:10
نمایش جزئیات
دوربین یک نمای باز از یک اتاق بزرگ و روشن را نشان می‌دهد.فلور دلاکور مقابل دوربین می‌ایستد، لبخند می‌زند و می‌گوید:
_ سلام به همه‌گی،امیدوارم روز قشنگی رو شروع کرده باشین امروز قراره با هم روی یکی از خاص‌ترین مدل‌های شینیون کار کنیم؛ شینیون روی ریش خیلی بلند و حجیم. مدل ما هم کسی نیست جز.... عمو مرلینی!ریش مرلین به خاطر طول زیاد، بافت نرم و حجم بالایی که داره، برای این آموزش فوق‌العاده‌ست، چون هم می‌تونیم فرم‌دهی رو خوب ببینیم، هم تکنیک جمع کردن حجم رو.

روی میز، همه‌ی وسایل موردنیاز برای کار آماده شده است.شانه‌ی دندانه‌درشت، شانه‌ی دندانه‌ریز، چند کش ظریف، سنجاق‌های بلند، چند گیره‌ی تقسیم، روغن نرم‌کننده، اسپری حالت‌دهنده و یک آینه‌ی قدی بزرگ.

و بعد مرلین وارد قاب می‌شود.
ریش بلند موج‌دار و پرپشتش تا پایین ردایش کشیده شده، و همین باعث می‌شود آموزش جذاب‌تر شود. مرلین با حالتی آرام روی صندلی می‌نشیند و با لبخند کم‌رنگی می‌گوید:
_ امیدوارم در پایان این ماجرا، هنوز بشه من رو شناخت.

و فلور با خنده جواب می‌دهد:
_ نگران نباش، قرار نیست از اصالت ریشت چیزی کم بشه. فقط قراره مرتب‌تر، شکیل‌تر و حرفه‌ای‌تر دیده بشه.

فلور دوباره رو به دوربین بر میگردد و می‌گوید:
_ قبل از شروع هر نوع شینیون، مهم‌ترین نکته اینه که جنس مو یا در اینجا ریش رو بشناسیم. ریش مرلین از اون مدل‌هاییه که هم نرمه، هم طول خیلی زیادی داره، و هم اگر بدون آماده‌سازی شروع به کار کنیم، خیلی سریع از فرم خارج می‌شه. پس اولین قدم، آماده‌سازی درسته.

بعد با دست، طول ریش را نشان می‌دهد و توضیح می‌دهد که برای چنین ریشی، نباید مستقیم سراغ جمع کردن رفت.
اول باید گره‌ها کاملاً باز بشوند، بافت ریش یکدست شود و جهت خواب تارها مشخص شود.

او با یک شانه‌ی دندانه‌درشت، از پایین ریش شروع می‌کند؛ آرام‌آرام، بدون فشار زیاد.
و همزمان توضیح می‌دهد:
_ خیلی‌ها اشتباه می‌کنن و از بالای ریش شروع به شانه زدن می‌کنن. این کار باعث کشیدگی، گره‌ی بیشتر و حتی آسیب به تارها می‌شه. همیشه از پایین شروع کنین و کم‌کم به سمت بالا بیاین.

مرلین در آینه به خودش نگاه می‌کنه و می‌گوید.
_ یاد ده دقیقه پیش که هنوز ابهت داشتم بخیر.
_ ناشکری نکن بابا مرلینی،بده دارم خوشگلت میکنم؟

ده دقیقه بعد،پس از پایان کل کل های مرلین و فلور
فلور مقدار کمی روغن نرم‌کننده کف دستش می‌ریزد و بین انگشت‌هایش پخش می‌کند.
بعد با حرکات کنترل‌شده، آن را روی بخش میانی و انتهایی ریش می‌زند و تأکید می‌کند:
_ مقدار مواد نباید زیاد باشه. اگر بیش از حد استفاده کنین، ریش سنگین می‌شه و فرم نمی‌گیره. ما فقط می‌خوایم وز ریش گرفته بشه، درخشش ملایم پیدا کنه و تارها راحت‌تر کنار هم قرار بگیرن.

سپس با شانه‌ی دندانه‌ریز، سطح بیرونی ریش را مرتب می‌کند تا ظاهر آن صاف‌تر و تمیزتر شود.

او به دوربین نزدیک‌تر می‌شود و نکته‌ی مهمی را توضیح می‌دهد:
_ برای شینیون ریش بلند، باید تصمیم بگیرین که مدل نهایی‌تون قراره کلاسیک باشه یا حجیم. من امروز یک مدل کلاسیک و سلطنتی کار می‌کنم؛ یعنی فرم نهایی جمع‌شده، مرتب و متقارن خواهد بود.

فلور با گیره‌ها، ریش مرلین را به سه بخش اصلی تقسیم می‌کند.دو بخش کناری و یک بخش مرکزی.وبعد می‌گوید:
_ تقسیم‌بندی مهم‌ترین بخش کاره. وقتی ریش خیلی پرحجم باشه، اگر همه‌ی تارها رو یکجا جمع کنین، هم کنترلش سخت می‌شه، هم فرم نهایی شل و نامنظم درمیاد. با این روش، ما روی هر قسمت جداگانه کار می‌کنیم و بعد همه رو به شکل یک شینیون درمیاریم.

مرلین کمی سرش را تکان می‌دهد و می‌گوید:
_باباجان نمیشه یه دعا کنی برات برآورده کنم بزاری من برم؟

فلور لبخند می‌زند.
_ نه که نمیشه.

یک ربع بعد،پس از پایان راند دوم کل کل های مرلین و فلور
فلور بخش مرکزی ریش را برمی‌دارد و آن را به‌آرامی می‌تاباند.
نه خیلی سفت، نه خیلی شل.
در حین کار توضیح می‌دهد:
_ پایه‌ی هر شینیون باید محکم باشه، ولی نباید آن‌قدر سفت بسته بشه که حالت طبیعی کار از بین بره. ما می‌خوایم فرم نهایی هم مرتب باشه، هم هنوز شکوه و حجم ریش حفظ بشه.

او بخش مرکزی را به شکل یک پیچ بلند درمی‌آورد و پایین‌تر از چانه، آن را جمع می‌کند و با یک کش ظریف ثابت نگه می‌دارد.

بعد به سراغ بخش‌های کناری می‌رود.
فلور هر کدام از بخدر های کناری را جداگانه شانه می‌زند و کمی به سمت داخل می‌پیچد تا هم سطح ریش مرتب بماند، هم اطراف شینیون اصلی خالی دیده نشود.
_بخش‌های کناری نقش قاب رو دارن. اگر این قسمت‌ها خوب شکل داده نشن، شینیون از روبه‌رو ناقص دیده می‌شه. همیشه حواستون باشه که کناره‌ها فقط اضافه‌ی کار نیستن؛ این‌ها بخش مهمی از زیبایی مدل هستن.

بعد هر دو بخش را به دور پایه‌ی مرکزی می‌پیچد و با سنجاق‌های بلند محکم می‌کند.
هر سنجاق را طوری قرار می‌دهد که دیده نشود و فرم کار تمیز بماند.

مرلین با دقت به حرکت دست‌های فلور نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ اعتراف می‌کنم هرگز فکر نمی‌کردم روزی کسی بتونه این همه ریش رو با این‌همه ذوق شینیون کنه.

فلور در حالی که آخرین سنجاق یکی از بخش‌ها را جا می‌زند، می‌گوید:
_وقتی حجم مو زیاد باشه، فقط ذوق کافی نیست؛ باید تکنیک هم داشت.

حالا نوبت به بخش انتهایی ریش می‌رسد؛ جایی که طول زیاد آن می‌تواند مدل را سنگین کند یا برعکس، به آن شکوه بیشتری بدهد.
_ برای انتهای ریش دو راه داریم. یا می‌ذاریم مقداری از طول آزاد بمونه تا مدل رها و نمایشی‌تر بشه، یا همه‌ی طول رو جمع می‌کنیم تا ظاهر نهایی رسمی‌تر و تمیزتر دیده بشه. من امروز مدل دوم رو انتخاب می‌کنم.

او انتهای ریش را به صورت یک حلقه‌ی نرم بالا می‌آورد، دور پایه می‌خواباند و با چند سنجاق، آن را به شکل یک شینیون گرد و کامل تثبیت می‌کند.بعد با نوک انگشت‌ها کمی حجم قسمت بالایی را تنظیم می‌کند تا مدل بیش از حد تخت به نظر نرسد.
سپس با دسته‌ی شانه، خطوط بیرونی کار را مرتب می‌کند.

فلور یک قدم عقب می‌رود، مدل را از زوایای مختلف نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ این مرحله همون چیزیه که تفاوت بین یک شینیون معمولی و یک شینیون حرفه‌ای رو مشخص می‌کنه. باید تقارن، حجم، تمیزی سطح و استحکام کار همزمان بررسی بشه.

او چند تار بیرون‌زده را مرتب می‌کند، روی سطح ریش کمی اسپری حالت‌دهنده می‌زند و با دست، نرمی و فرم آن را تنظیم می‌کند.

بعد یک اکسسوری ظریف نقره‌ای روی بخش پایینی شینیون قرار می‌دهد و می‌گوید:
_ تزئینات نباید کار اصلی رو بپوشونن. فقط باید به مدل شخصیت بدن، نه اینکه حواس رو از فرم اصلی پرت کنن.

مرلین خودش را در آینه نگاه می‌کند.
چند لحظه سکوت می‌کند.
بعد با حالتی آمیخته به تعجب و رضایت می‌گوید:
_ ریشام!

فلور با لبخند آرامی جواب می‌دهد:
_ و دقیقاً همین تعجب هدف یک شینیون خوبه.

دوربین از زوایای مختلف، شینیون نهایی ریش مرلین را نشان می‌دهد.
از روبه‌رو، مدل کاملاً متقارن و باشکوه دیده می‌شود.
از بغل، پیچش‌های منظم بخش‌های کناری مشخص است.
و از پایین، پایه‌ی جمع‌شده‌ی ریش، ساختار حرفه‌ای کار را نمایش می‌دهد.

_ اگر بخوام این آموزش رو خلاصه کنم، برای شینیون ریش بلند باید چهار اصل رو همیشه یادتون باشه.
اول، باز کردن کامل گره‌ها.
دوم، استفاده‌ی کنترل‌شده از مواد نرم‌کننده و حالت‌دهنده.
سوم، تقسیم‌بندی دقیق.
و چهارم، ساختن پایه‌ای که هم محکم باشه، هم ظاهر طبیعی کار رو حفظ کنه.

بعد ادامه می‌دهد:
_ مدلی که امروز روی ریش مرلین اجرا کردیم، مناسب موقعیت‌های رسمی، مراسم خاص، پرتره‌های نمایشی و هر جاییه که بخواین یک ریش یا موی بلند، به‌جای نامرتب بودن، باوقار و حساب‌شده دیده بشه.

مرلین با لبخندی که به‌ندرت روی صورتش دیده می‌شود، به دوربین نگاه می‌کند و می‌گوید:
_ چقدر هنرمندی فرزندم.
_ ممنونم بابا مرلینی.اگر دوست دارین، توی کامنت‌ها برام بنویسین که شما این مدل شینیون رو برای ریش مرلین مناسب می‌دونین یا ترجیح می‌دین مدل بازتر و آزادتر براش اجرا بشه.
اگر هم دوست داشته باشین، توی ویدیوهای بعدی می‌تونیم مدل‌های دیگه‌ای مثل بافت ریش، شینیون نیمه‌باز، مدل رسمی درباری یا مدل‌های فانتزی‌تر رو هم امتحان کنیم.
اگه از این ویدیو خوشتون اومد، حتماً لایک یادتون نره، کامنت بذارین که بدونم کدوم بخش آموزش براتون جذاب‌تر بود،
و حتماً سابسکرایب کنین تا ویدیوهای بعدی رو از دست ندین.
خیلی ممنون که تا آخر همراه من بودین.
مراقب خودتون باشین،تا درودی دیگر بدرود.
مرلین
مرلین چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 16:38
خیلی راضی بودم باباجان، ریشم به حال اومد، نذر بعدیت با خودم.
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 19:46
1

افرادی که لایک کردند

لیلیث بم
لیلیث بم چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 20:52
میشه موهای منم شینیون کنی؟ میخوامم موهامم بلندتر کنی. ورد یا طلسمی هست اینکارو بکنه؟ حالا که دارم اینارو میپرسم، بگو ببینم طلسمی بلدی که خوشگل تر ترم هم بکنی؟
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور پنجشنبه 24 اردیبهشت 1405 17:07
بله که شینیون میکنمولی معجزه نمیتونم بکنم که موهات بلند شه،معجزه فقط کار بابا مرلینیه
خوشگل تر ترت هم میکنممن به همین معروفم اصلا.لولو میارید پری دریایی میبرید
برای شنیون و خوشگل تر تر شدنت هم اگر خواستی بهم پ‌خ بده تا نوع میکاپ و شنیون رو هماهنگ کنیم
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/2/24 20:31:33
2

افرادی که لایک کردند

لیزا کالن
لیزا کالن شنبه 26 اردیبهشت 1405 11:03
چقد قشنگ و دقیق توضیح دادی. هم داستان جالبی شد هم ازش یاد گرفتم.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 26 اردیبهشت 1405 21:57
خوشحالم که بدرت خورده
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آستریکس
آستریکس شنبه 26 اردیبهشت 1405 18:54
نمیدونیم این شینیون بازیا چیه! ولی هرچی هست. لطفا مارو شینیون مینیون نکنید.
مرسی اَه.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 26 اردیبهشت 1405 21:58
ولی موهات داره چشمک میزنه،من صدای درونش رو میشنوم که میگه "بیا منو شنیون کن"
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 20:32
نمایش جزئیات
صحنه با یک نما از یک اتاق بسیار شیک و نورگیر آغاز می‌شود. نور ملایم خورشید از پنجره‌ای قوسی‌شکل به داخل می‌تابد و فضایی گرم و دلنشین ایجاد کرده است.

فلور دلاکور، با لباسی که ترکیبی از ظرافت کلاسیک و مدرن است، جلوی یک آینه‌ی بزرگ و چراغانی شده ایستاده.چهره زیبای او با دقت آرایش شده و چشم‌های آبی درخشانش، کنجکاوی و مهربانی را بازتاب می‌دهد. او با لبخندی گرم به دوربین نگاه میکند.

_ سلام به روی ماهتون! خیلی خوشحالم که دوباره در فضای دلنشین کانال من گرد هم اومدیم. من فلور هستم و امروز قراره سفری کوتاه اما جادویی به دنیای مدل مو داشته باشیم. خیلی‌هاتون پیام دادید و پرسیدید که چطور می‌تونید به موهای جلوی صورتتون فرم بدید که هم صورتتون رو قاب بگیره و هم ظاهری شیک و خاص داشته باشه. خب، امروز اومدم تا راز چتری پروانه‌ای یا همون Butterfly Bangs رو براتون فاش کنم. این مدل، فقط یه برش ساده نیست؛ یه امضاست که به چهره‌تون عمق و جذابیت خاصی می‌بخشه.

فلور شانه و قیچی مخصوص کوتاهی مو را برمی‌دارد. حرکت دست‌هایش بسیار دقیق و کنترل شده است، گویی در حال اجرای یک طلسم ظریف است.

_ اولین قدم، تقسیم‌بندی صحیح موهاست. ما به بخشی از موهای جلوی سر نیاز داریم که بتونه قوس بال‌های پروانه رو ایجاد کنه.یک مثلث کوچک اما دقیق رو جدا می‌کنیم.

فلور با انگشتانش ناحیه مورد نظر را نشان می‌دهد.

_  نکته‌ی کلیدی اینجاست. ما موها رو صاف و مستقیم کوتاه نمی‌کنیم. هدف اینه که کوتاه‌ترین قسمت، درست بالای استخوان گونه قرار بگیره و به تدریج به سمت بیرون، بلندتر بشه. مثل بال‌های یه پروانه که از مرکز به سمت بیرون باز می‌شن.

دوربین به آرامی روی جزئیات حرکت دست فلور زوم می‌کند. قیچی در دستان او به نرمی حرکت می‌کند و با زاویه‌ای خاص، موها را کوتاه می‌کند. صدای ملایم قیچی با موسیقی آرام و دلنشین پس‌زمینه ترکیب می‌شود.

_ ببینید، من موها رو کمی به سمت بالا می‌کشم و با زاویه، شروع به کوتاه کردن می‌کنم. این کار باعث می‌شه که وقتی موها رو رها می‌کنید، یک حالتِ طبیعی و کاملاً محو داشته باشه و خط برش مشخصی دیده نشه.

فلور یک دسته مو را با زاویه کوتاه می‌کند.

_ هر طرف رو به همین دقت انجام می‌دیم. سعی کنید موها رو زیاد نکشید تا حالت طبیعی خودشون رو حفظ کنن. این مدل، زیبایی چهره‌های مختلف رو دوچندان می‌کنه، چون خودش رو با فرم صورت تطبیق می‌ده.

فلور موهای کوتاه شده را کنار می‌زند و با برس گرد و سشوار شروع به حالت دادن می‌کند.

_ و حالا مرحله‌ی فرم دادن! برای این قسمت، نیاز به کمی گرما و حرکت داریم. برس گرد رو زیر موها قرار می‌دیم و با سشوار، موها رو به سمت بیرون و کمی به عقب هدایت می‌کنیم.

فلور موها را سشوار می‌کشد و به سمت بیرون حالت می‌دهد.

_  تصور کنید که دارید به بال‌های پروانه، فرم پرواز می‌دید. گرما به موها کمک می‌کنه این فرم رو به خودشون بگیرن و وقتی آزادشون می‌کنید، به زیبایی روی صورتتون بشینن. می‌تونید کمی هم اسپری فیکس کننده سبک استفاده کنید تا حالت موهاتون حفظ بشه، اما مراقب باشید که موها سنگین نشن.

فلور سشوار را خاموش می‌کند، موهایش را با انگشتانش مرتب می‌کند و به آینه نگاه می‌کند. چهره‌اش با چتری‌های جدید، بازتر و چشمگیرتر به نظر می‌رسد.

_ خب، ببینید! این هم نتیجه‌ی نهایی. چتری‌های پروانه‌ای که به صورت، قاب زیبایی می‌دن و باعث می‌شن چشم‌ها و گونه‌هاتون بیشتر به چشم بیان. کاملاً طبیعی و در عین حال، بسیار خاص و چشم‌نواز. امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید و تشویق شده باشید که این مدل زیبا رو امتحان کنید.

فلور دوباره رو به دوربین برمی‌گردد، لبخندی گرم و صمیمی بر لب دارد.

_ اگر این ویدیو براتون مفید بود و از دیدنش لذت بردید، لطفاً با فشردن دکمه‌ی لایک، حمایتتون رو نشون بدید. این کار به من کمک می‌کنه تا بدونم چه محتوایی رو بیشتر دوست دارید. همچنین، خوشحال می‌شم نظرات و تجربیاتتون رو در قسمت کامنت‌ها با من به اشتراک بگذارید. دوست دارید آموزش بعدی در مورد چی باشه؟ شاید یه مدل موی خاص برای مهمونی؟ یا ترفندهای مراقبت از مو؟ حتماً بهم بگید!

فلور با حالتی دوستانه دستش را به سمت دوربین دراز می‌کند.

_ یادتون نره که زیبایی در سادگی و در اعتماد به نفس خودتون نهفته است. تا ویدیوی بعدی، بدرخشید و خودتون رو دوست داشته باشید!

ویدیو با یک نمایش کوتاه از فلور که در حال لبخند زدن و تکان دادن دستش است، به پایان می‌رسد و یک لوگوی زیبا با افکت نوری محو شونده ظاهر می‌شود.
لاکرتیا بلک
لاکرتیا بلک دوشنبه 21 اردیبهشت 1405 12:42
دیگه میتونیم "فلور بیوتی" صدات کنیم، نه؟!
خیلی خوب میشه اگه آموزش مدل موی مناسب موهای ویو دار م داشته باشیم
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور دوشنبه 21 اردیبهشت 1405 13:03
بله که می‌تونی عزیزم
چشم میزارم حتما
1

افرادی که لایک کردند

آستریکس
آستریکس شنبه 26 اردیبهشت 1405 18:55
خودمم نمیدونم چرا هربار میام این محتوای صورتی و باربی گونه رو تماشا میکنم. ولی هرچی که هست از محتوای هم‌گروهیمون لذت میبرم. آفرین فلور.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 26 اردیبهشت 1405 22:02
اگه خیلی دوست داری میتونی مدل میکاپم بشی
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 21:01
نمایش جزئیات
ویدیو با صدای آرام موسیقی کلاسیک فرانسوی شروع می‌شود. تصویر از پنجره‌های بلند کارگاه طراحی وارد می‌شود؛ نور صبحگاهی روی میز کار می‌تابد و ذرات ریز گرد نورانی در هوا شناورند. دوربین آرام آرام به سمت فلور دلاکور می‌چرخد که پشت میز ایستاده، موهای بلوندش روی شانه‌هایش افتاده و ردایی آبی یخی پوشیده است.

او با لبخندی ملایم به دوربین نگاه می‌کند.

_ سلام فرشته‌های خوش‌سلیقه من. امروز می‌خوایم قدم‌به‌قدم با هم یک لباس مجلسی طراحی کنیم؛ لباسی که وقتی وارد سالن می‌شید،همه نگاه هه بیوفته روتون.

دوربین روی میز زوم می‌کند؛دفتر طراحی چرمی، مدادهای گرافیتی در درجات مختلف، پاک‌کن خمیری و چند تکه پارچه.

فلور دفترش را باز می‌کند. صفحه سفید مثل بوم نقاشی منتظر است.

_ قبل از اینکه حتی یک خط بکشیم، باید الهام داشته باشیم. از طبیعت، از یک گل، از صدای باران، حتی از یک خاطره.

او تصویری از گل یاس کنار دفتر می‌گذارد.

_امروز الهام ما لطافت گل یاسه؛ پس لباس باید حس ظرافت، خنکی و پاکی داشته باشه.

فلور با مداد نرم شروع به کشیدن می‌کند.

_ با یک اسکچ¹ ساده شروع می‌کنیم. قرار نیست کامل باشه؛ فقط فرم بدن و حرکت رو مشخص می‌کنیم.

خطوط نرم، گردن کشیده، شانه‌های ظریف، کمر باریک. او با چند حرکت سریع، فرم کلی بدن مانکن را مشخص می‌کند.

_ حالا سیلوئت² رو انتخاب می‌کنیم. امروز یک سیلوئت پرنسسی می‌کشیم، با دامن کلوش³ و حرکت آزاد.

و دامن را با خطوط موج‌دار طراحی می‌کند.

_بالاتنه جاییه است که شخصیت لباس شکل می‌گیره.

او یک یقه قایقی ظریف می‌کشد.

_ یقه قایقی برای نشون دادن ظرافت گردن عالیه. اگر بخواید رسمی‌تر باشه، می‌توانید یقه هفت یا حتی آف‌شولدر⁴ طراحی کنید.

فلور روی بالاتنه طرح‌های گل‌دار می‌کشد.

_ اینجا از دانتل⁵ استفاده می‌کنیم تا جزئیات لطیف داشته باشیم.

فلور پارچه‌ها را یکی‌یکی روی میز پخش می‌کند.

_ برای این طراحی،پارچه حریر⁶ و لایه زیرین ساتن⁷ بهترین انتخاب‌ ها هستن. حریر حرکت می‌ده، ساتن ایستایی.

او پارچه را روی مانکن قرار می‌دهد.

_ این مرحله دراپینگه⁸؛ یعنی مستقیم پارچه رو روی مانکن فرم می‌دیم.

دوربین از نزدیک نشان می‌دهد که چطور پارچه به آرامی چین می‌خورد.

فلور با مداد طلایی روی طراحی نقاطی را مشخص می‌کند.

_ هر لباس باید یک اکسنت⁹ داشته باشه؛ یک نقطه تأکید که چشم رو جذب کنه.

او در قسمت کمر یک کمربند ظریف کریستالی اضافه می‌کند.

_ این کمربند مثل امضای طراحی ماست.

فلور مدادهای آبرنگی‌اش را برمی‌دارد.

_ حالا وقت انتخاب پالت رنگیه.قبل از اضافه کردن جزئیات به لباس اصلی و دوختن،باید طرح نهایی رو روی طرح بکشیم.چون الهام ما گل یاس بود، سفید یخی با ته‌مایه نقره‌ای انتخاب می‌کنیم.

او با ضربه‌های نرم رنگ می‌زند، سایه‌ها را اضافه می‌کند.

_ سایه‌زنی رو فراموش نکنید. لباس باید بُعد داشته باشه، نه اینکه تخت به نظر برسه.

فلور با قلم نقره‌ای برق‌هایی روی دامن می‌زند.

_ برای مراسم،یه کم درخش لازمه.

دوربین طراحی کامل‌شده را نشان می‌دهد. لباسی بلند، با دامن چندلایه، بالاتنه دانتل‌دوزی شده، کمربند کریستالی و ترن¹¹ ملایم که روی زمین کشیده می‌شود.

_ طراحی لباس یعنی تبدیل احساس به فرم. اگر احساس رو درست منتقل کنید، لباس خودش می‌درخشه.

او دفتر را می‌بندد و لبخند می‌زند.

_ اگه این آموزش رو دوست داشتید،لایک و کامنت و سابسکرایب فراموش نشه.

موسیقی آرام اوج می‌گیرد و تصویر آهسته محو می‌شود.

پی‌نوشت‌ها

1.طراحی سریع و اولیه ایده.
2.فرم کلی بیرونی لباس.
3.دامنی که از کمر گشاد می‌شود و حالت دایره‌ای دارد.
4.یقه‌ای که روی شانه‌ها قرار می‌گیرد و آن‌ها را نمایان می‌کند.
5.پارچه توری ظریف با طرح‌های پیچیده.
6.پارچه بسیار سبک و لطیف.
7.پارچه براق با سطح صاف.
8.فرم دادن پارچه مستقیم روی مانکن.
9.نقطه تأکید در طراحی.
1۰.دنباله بلند لباس که روی زمین کشیده می‌شود.
۱۱.تور بسیار بلند عروس که چند متر پشت سر کشیده می‌شود.
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/2/18 19:35:15
آستریکس
آستریکس پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 23:35
تو خواب عمیق و لذت بخشمون بودیم که ناگهان متوجه شدیم خفاشمون خودش رو به در تابوتمون میکوبه! وقتی بیدار شدیم دست مارو گرفت و اورد این پست شمارو با کلی شور و ذوق نشون داد و اصرار داشت که یک لباس مجلسی هم برای سایز این خفاشِ دختره ما زحمتشو بکشین.
همین دیگه. ما میریم که لالا کنیم.
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور جمعه 18 اردیبهشت 1405 00:48
آخی خفاشت دخترهه؟چشم حتما میدوزم براش
2

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 13:08
نمایش جزئیات
تصویر با نور ملایم و دلنشینِ صبحگاهی آغاز می‌شود. فلور، با لباسی راحت و آرایش ملایم، در استودیوی مرتب و نورگیر خود نشسته است. میز او پر از محصولات مراقبت از پوست جدید و منظم است.

_سلام به همگی! خیلی خوش اومدین به کانال من! امروز قراره یه سفر هیجان‌انگیز به دنیای مراقبت از پوست داشته باشیم. می‌خوام کامل‌ترین روتین پوستی خودم رو، با شما به اشتراک بذارم. کلی محصول جدید و فوق‌العاده دارم که می‌خوام اولین تجربه‌ام با اون‌ها رو با شما قسمت کنم. از میسلار واتر گرفته تا ماسک صورت، همه چیز رو انجام میدیم! آماده‌اید تا پوستتون رو به اوج درخشش برسونیم؟

او از روی میز یک هدبند برمی‌دارد و موهایش را عقب می‌زند.

_خب، روز رو باید با چی شروع کنیم؟ با یه پوست تمیز و سرحال! اول از همه، اگه آرایش شب قبل مونده باشه یا صورتمون نیاز به یه پاکسازی ملایم داره، از میسلار واتر¹ استفاده می‌کنم. این محصول فوق‌العاده ملایمه و حتی برای پوست‌های حساس هم عالیه.

او با یک پد پنبه‌ای، صورتش را به آرامی پاک می‌کند.

_ببینید چقدر راحت آلودگی‌ها رو پاک می‌کنه، بدون اینکه هیچ حس کشیدگی یا خشکی به پوست بده. عالیه!قدم بعدی، متعادل کردن pH پوستمون با یه تونر² خوبه. من عاشقِ تونر گلاب هستم. عطرش فوق‌العاده‌ست و پوست رو حسابی تازه و مرطوب می‌کنه.

او تونر را روی یک پد دیگر می‌ریزد و روی کل صورتش می‌کشد.

_این تونر یه حس خنکی و طراوت فوق‌العاده‌ای به پوست می‌ده. انگار که پوست نفس میکشه.حالا وقتشه که به پوستمون یه تقویت اساسی بدیم! برای روشن شدن، از سرم ویتامینC³ استفاده می‌کنم. این سرم فوق‌العاده غلیظ و موثره.

او چند قطره از سرم را روی نوک انگشتانش می‌ریزد و به صورت ضربه‌ای روی پوست صورت و گردنش می‌زند.

_ویتامین سی برای شفافیت و یکدست شدن رنگ پوست معجزه می‌کنه. این سرم بافت سبکی داره و سریع جذب می‌شه. بعد از چند هفته استفاده، واقعاً تاثیرش رو روی درخشش پوستم دیدم.برای اینکه پوستمون حسابی هیدراته بمونه، سراغ سرم آبرسان می‌رم. هیالورونیک اسید³ یه ابرقدرت آبرسانیه و پوست رو شاداب می‌کنه.

او مقداری از سرم را روی پوستش می‌زند و به آرامی ماساژ می‌دهد.

_اصلا احساس سنگینی نمی‌کنید. پوست رو نرم و مخملی می‌کنه و آماده می‌کنه برای مراحل بعدی.برای اینکه این رطوبت رو توی پوست قفل کنیم، از کرم مرطوب کننده استفاده می‌کنم. این کرم یه محافظ عالی برای پوست هست و حاوی سرامیدهای ضروریه که به ترمیم سد دفاعی پوست کمک می‌کنه.این کرم برای انواع پوست، حتی پوست‌های چرب هم مناسبه چون بافتش سنگین نیست ولی خیلی خوب پوست رو مرطوب نگه می‌داره.

او مقداری از کرم را روی صورتش می‌زند و به آرامی ماساژ میدهد.

_و اما مهم‌ترین بخش روتین صبحگاهی، محافظت در برابر نور خورشید! بدون ضد آفتاب، روتین معنایی نداره! این ضد آفتاب هم محافظت بالایی داره و هم بافتش جوریه که اصلا باعث چرب شدن پوست نمی‌شه.

او مقدار کافی از ضد آفتاب را برمی‌دارد و به طور کامل روی صورت و گردنش پخش می‌کند.

_خیلی مهمه که هر روز، حتی روزهای ابری، از ضد آفتاب استفاده کنیم. این محصول واقعاً عالیه چون حس سبکی داره و زیر آرایش هم خوب میشینه.حالا که پوستم تمیزه، وقتشه که حسابی تغذیه‌اش کنیم. امشب می‌خوام از یه ماسک صورت استفاده کنم.این ماسک‌ها فوق‌العاده‌ان چون فقط تو ۲۰ دقیقه پوست رو نرم و شاداب میکنن.

او از ماسک را برمی‌دارد و روی صورت می‌گذارد.

_بافت این ماسک خیلی ژله‌ای و خنکه. حس فوق‌العاده‌ای روی پوست داره و بعد از بیست دقیقه، پوستتون انگار که از نو متولد شده! شاداب، نرم و کاملاً آبرسانی شده.

او دستی و صورتش می‌کشد و با نگاهی از خود راضی به دوربین نگاه می‌کند.

_خب دوستان، این بود روتین کامل صبح من! امیدوارم که از این جزئیات لذت برده باشید و براتون مفید بوده باشه. هر کدوم از این محصولات نقش خودشون رو دارن و ترکیبشون یه نتیجه فوق‌العاده به پوست می‌ده.توی کامنت‌ها بهم بگید که شما چه محصولاتی رو توی روتینتون استفاده می‌کنید و چه تجربه‌هایی دارید. یادتون نره که کانال من رو سابسکرایب کنید و این ویدیو رو لایک کنید.مراقب خودتون باشید و تا ویدیوی بعدی، بدرخشید!

تصویر با نمایی از فلور که با اعتماد به نفس به دوربین لبخند می‌زند، به پایان می‌رسد.

پی‌نویس:
1.برای پاک کردن آرایش استفاده می‌شود.
۲.یک مایع سبک و خنک‌کننده است که بعد از شستشو، باقی‌مانده آلودگی‌ها را پاک می‌کند.
3.نوعی سرم که برای آبرسانی پوست استفاده میشود.
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/2/9 13:12:23
گروگان استامپ
گروگان استامپ چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 13:49
نقل قول:
و اما مهم‌ترین بخش روتین صبحگاهی، محافظت در برابر نور خورشید! بدون ضد آفتاب، روتین معنایی نداره!

راست می‌گه! اگر دقت کنید چند روزیه سمت چپ صورت من زیر نور خورشیده اما سمت راست نه؛ نتایجش مشخصه، نیم‌سوز شدم!
4
فلور دلاکور
فلور دلاکور چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 19:09
چرا استیکر خنده نداریم
1

افرادی که لایک کردند

تلما هلمز
تلما هلمز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 16:54
ببینین این پریزاد ما چقدر مهربونه؛ برای اونایی هم‌که بلد نیستن توضیح داده.
3

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 19:10
خوشحالم که فکر نمیکنی مهربون بودنم مشکوکه.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تلما هلمز
تلما هلمز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 19:51
لو رفتم؟
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405 10:50
شاید
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بردلی
بردلی پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405 23:55
من که از این چیزا سر در نمیارم ولی چقدر حرفه ای و با جزییات نوشته بودی... و با شخصیت ایفای نقشت هم مطابقت داره. باریکلا
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور جمعه 11 اردیبهشت 1405 21:31
ممنونم
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 15:13
نمایش جزئیات
استودیویِ فلور در نورِ ملایمِ بعدازظهر غرق شده است. میزِ مرمرین با نظمِ وسواس‌گونه‌ای چیده شده و فلور در حالی که یک پیراهن ابریشمیِ یاسی‌رنگ به تن دارد، با لبخندی دلنشین، پشتِ میز می‌نشیند.

_سلام به شما،که با حضورتون بهم انرژی میدید.این محصولاتِ جدیدِ آرایشی چند روزه که به دستم رسیدن و من عمداً صبر کردم تا امروز، در کنارِ شما برای اولین بار بازشون کنم و امتحانشون کنم.

فلور اولین محصول را برمی‌دارد؛یک آبرسان¹ از سری Moisture Surge از برند Clinique

_اول از همه، زیرساز  پوست.
او مقداری از کرم را روی صورتش میزند.
_اوه... سردیِ دلچسبی داره. جذبش عجیبه؛ در عرضِ چند ثانیه ناپدید می‌شه و پوست رو مثلِ گلبرگِ رزِ تازه، مخملی می‌کنه. فکر می‌کنم این می‌تونه اون زیرسازیِ بی‌نقصی باشه که دنبالش بودم.

سپس‌ به سراغ کرمپودر² میرود.با دقتِ یک نقاش، مقدارِ کمی از آن را رویِ صورتش پخش می‌کند.
بعد به  آرامی، آن را رویِ صورتش پخش می‌کند.

_و این هم کرم‌پودر... رنگش دقیقاً با تناژِ پوستِ من یکیه و  پوشش‌دهی‌ش به طرزِ عجیبی بی نقصه! هیچ ردی از خط و خطوط نمی‌مونه. با این حال، یک کم شک دارم... این‌قدر سبک که می‌ترسم با اولین نسیمِ، محو بشه! باید ببینیم تا پایانِ روز چه واکنشی نشون می‌ده.

نوبت به پلت سایه³ می‌رسد.

_این پلت... رنگ‌بندی فوق‌العاده ای داره!
او با یک براشِ باریک، رنگِ قهوه‌ایِ دودیِ ملایمی را رویِ گوشه‌یِ پلکش می‌کشد.

_ پیگمنت⁴بالایی داره و واقعاً نیازی نیست بیش از حدِ معمول ازش استفاده کنید. رنگ‌هایِ شاین‌دارش هم...

مقدار کمی از رنگِ صدفی را به مرکزِ پلکش می‌زند.

_ اوه، این دیگه خیلی برق میزنه! من که عاشقش شدم.

فلور به سراغ ریمل⁵ جدیدش میرود‌ و با احتیاط برسِ آن را بیرون می‌کشد.

_ریملِ جدید. برسِ‌ش به نظر خیلی خوب میاد.

در حالِ ریمل زدن، چشمانش را کمی می‌بندد و با دقتِ کامل مژه‌هایش را از ریشه تا نوک حجم می‌دهد.

_عجیبه! مژه‌ها رو نمی‌چسبونه و بهشون حسِ سبکی می‌ده. معمولاً ریمل‌هایِ حجم‌دهنده حسِ سنگینی به پلک می‌دن، اما این یکی... انگار که اصلاً هیچی نزدم، فقط مژه‌هام مشکی‌تر و بلندتر شدن.

فلور بسته بندی یک شئ کوچک را باز می‌کند.

_و اما... بخشِ هیجان‌انگیزِ ماجرا. لیپ‌گلاسِ⁶ کیکو. همون‌طور که می‌دونید، این محصولات به درخشندگیِ آینه‌ای‌شون معروفن.
  او مقداری از لیپ‌گلاس را روی لبش می‌زند.

_وای...چسبناک نیست، که بزرگ‌ترین معجزه برایِ یک لیپ‌گلاسه. واقعاً لب‌ها رو حجیم‌تر و زنده‌تر نشون می‌ده.

فلور آینه را کمی جلوتر می‌آورد و با دقت تمام صورتش را بررسی می‌کند. لبخندی رضایت‌بخش می‌زند.

_خب... نتیجه‌یِ نهایی؟ کرم‌پودر عالیه اما باید موندگاریش رو تست کنم. آبرسان که یک شاهکار بود. سایه و ریمل هم دقیقاً همون چیزی بودن که انتظار داشتم. و این لیپ‌گلاسِ کیکو؟ فکر کنم باید چند تا رنگِ دیگه ازش بخرم!

او با جلوه‌ی درخشان صورتش رو به دوربین چشمک می‌زند

_حالا می‌تونم با خیالِ راحت برم به کارهام برسم.لایک و کامنت فراموش نشه،امیدوارم شما هم رازِ درخششِ خودتون رو پیدا کنید!

پی نویس:(یا همان زیر نویس مردانه)
۱.با جذب آب به لایه‌های پوست، خشکی را رفع کرده و شادابی آن را افزایش می‌دهد.
۲.محصولی است که پوست را با حس سبکی یکنواخت کرده.
۳. مجموعه‌ای از رنگ‌های هماهنگ سایه چشم است که امکان خلق ترکیب‌های متنوع، از طبیعی تا فانتزی، را برای چشمان شما فراهم می‌کند.
۴. به شدت رنگ یک محصول آرایشی اشاره دارد؛ هرچه پیگمنت بالاتر باشد، رنگ زنده‌تر و واضح‌تر دیده می‌شود.
۵.محصولی ضروری برای حالت دادن، تیره کردن و بلندتر نشان دادن مژه‌هاست که با پوشش کامل، به چشم‌ها عمق و جذابیت بیشتری می‌بخشد.
۶.محصولی شفاف یا رنگی است که برای ایجاد درخشندگی و شاین روی لب‌ها استفاده می‌شود و ظاهری حجیم و مرطوب به آن‌ها می‌بخشد.
لیسا تورپین
لیسا تورپین سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 12:10
اخجون فلور لوازم ارایشی جدید خرید. دیگه میتونیم از وسایل نو استفاده کنیم
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:19
مگه از مال من استفاده میکنییی؟خب زودتر میگفتی دوتایی میکاپ میکردیم.شب برات ماسک خون درست کنم؟
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لیسا تورپین
لیسا تورپین سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:43
ماسک خون؟ مگه‌خون ماسک هم میشه؟ ما خون رو میخوریم.
میتونی پوست یه ادم که خونش خوشمزه است رو بکنی رو بزاری رو پوستم.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور سه‌شنبه 8 اردیبهشت 1405 13:58
بله که میشه عزیزم،همه چی تبدیل به ماسک صورت میشهاممممم،میشه پوستش رو خودت بکنی؟
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 اردیبهشت 1405 14:58
نمایش جزئیات
تصویر چهرۀ درخشان و همیشه آرام فلور، که در استودیو اش نشسته،نمایان می‌شود.برخلاف همیشه،فلور موهایش را پشت سرش سفت و محکم جمع کرده.

فلور رو به دوربین لبخند لطیفی می‌زند و میگوید:
_سلام دخترا...و شایدم پسرا! امروز می‌خوام بهتون نشون بدم چطور یک میکاپ ظریف برای پوست‌های رنگ‌پریده انجام بدید.

او شیشه کرمپودر(زیر نویس مردانه:نوعی کرم به رنگ کرمی که برای پوشش لک های صورت استفاده می‌شه.) را برمی‌دارد.وقتی آن را زیر نور گرفت مشخص شد که همرنگ پوست خودش است.به آرامی با براش آن را پخش می‌کند و می‌گوید:
_راز این میکاپ اینه که از هر رنگی استفاده نکنید.
پوست رنگ پریده با با رنگ هایی مثل قرمز و مشکی حس شرارت خاصی منتقل می‌کنه.یادتون باشه باید نباید زیاد براق باشه،سعی میکنیم از هایلایتر(زیر نویس مردانه:پودر براقی که در یک ظرف فشرده شده.) استفاده کمی داشته باشیم تا بتونیم کنتراست لازم رو با بقیه اجزای صورت ایجاد کنیم.

فلور سپس سراغ کانتورینگ می‌رود:
_کانتور(زیر نویس مردانه:پودر قهوه ای رنگی که برای نمایان شدن زاویه های صورت استفاده میشه،) های چرب برای اين میکاپ مناسب ترن. زیر استخوان گونه، اطراف پیشونی و خط فک را خیلی ظریف کانتور می‌کنیم تا عمق بیشتری به صورت بدیم.

چند دقیقه بعد، صدای موسیقی پس‌زمینه بلند می‌شود؛ ملودی آرامی از ویولون که بسیار حرفه ای نواخته می شود. فلور مقدار کمی هایلایتر روی گونه اش می‌زند.
_برای گونه‌ها، از هایلایتر نقره‌ای یا آبی یخی استفاده میکنیم تا جای خالی رژگونه(زیر نویس مردانه:پودر صورتی رنگی که برای رنگ دادن به گونه ها استفاده میشه) رو پرکنه.رژگونه نزدیم چون نمیخوایم حس شرارت و ابهت از بین بره.مثلا قراره لیسا با این بره شکار ها!

سپس به چشم‌ها می‌پردازد. با یک خط چشم مشکی(زیر نویس مردانه:چیزی شبیه ماژیک که گوشه چشم ها کشیده میشه)، یک خط ظریف و کشیده در بالای پلک می‌کشد و کمی آن را محو می‌کند:
_چشم‌ها باید یه کم کشیده به نظر برسن. با سایه‌های دودی و قرمز تیره،روی پلک و زیر چشم کار می‌کنیم. مژه‌ها رو هم ریمل(زیر نویس مردانه:ماده غلیظی که برای حجم دادن یا بلند کردن مژه ها استفاده میشه) مشکی غلیظ می‌زنیم تا چشم‌ها جذاب تر به نظر بیان.

و در نهایت سراغ لب ها می‌رود.
_و رژ لب مات شرابی رو هم روی لب ها میزنیم. می‌تونید یه کم از هایلایتر نقره‌ای به مرکز لب بزنید تا جلوه‌ی قشنگ‌تری به لب ها بده.

فلور انگشتش را به آرامی روی لبش می‌کشد و می‌گوید:
_می‌دونید، بعضی‌ها فکر می‌کنن خون رنگ زننده‌ای داره؛ولی وقتی درست ازش استفاده بشه، زیباست!

در پایان ویدیو،در حالی که به صورت زیبایش در آینه نگاه میکند،آرام می‌گوید:
_زیبایی یعنی پیدا کردن درخشش خودت.و گاهی، این درخشش از دل تاریکی می‌آد.

و ویدیو با نوشته‌ای قرمز روی پس‌زمینه‌ی تیره تمام می‌شود."دوست داشتن شما، قشنگ‌ترین دلیل ادامه‌ی این راهه؛ ممنون که همراه من بودید و منتظر ویدیوهای بعدی باشید.مثل همیشه،لایک و کامنت فراموش نشه"
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/2/3 15:05:12
لیسا تورپین
لیسا تورپین شنبه 5 اردیبهشت 1405 11:51
واو، چقدر خوب.
کاش زودتر فهمیده بودم برای قراری که رفته بودم اینجوری ارایش میکردم.

پ.ن:به نظر من میکاپ یا مدل موی مردونه هم بزار.
2

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 5 اردیبهشت 1405 14:38
سیسی این برای شکار بود برای دیت میکاپ بهتر یادت میدم.
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلنا ریونکلاو
هلنا ریونکلاو شنبه 5 اردیبهشت 1405 13:27
عاشق زیرنویس‌های مردانه‌ای که برای جادوگرا گذاشتی شدم.
1

افرادی که لایک کردند

فلور دلاکور
فلور دلاکور شنبه 5 اردیبهشت 1405 14:39
درخواست هایی که آستریکس می‌ده هوشمندانه ان
0

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!