_سلام به همگی! خیلی خوش اومدین به کانال من! امروز قراره یه سفر هیجانانگیز به دنیای مراقبت از پوست داشته باشیم. میخوام کاملترین روتین پوستی خودم رو، با شما به اشتراک بذارم. کلی محصول جدید و فوقالعاده دارم که میخوام اولین تجربهام با اونها رو با شما قسمت کنم. از میسلار واتر گرفته تا ماسک صورت، همه چیز رو انجام میدیم! آمادهاید تا پوستتون رو به اوج درخشش برسونیم؟

او از روی میز یک هدبند برمیدارد و موهایش را عقب میزند.
_خب، روز رو باید با چی شروع کنیم؟ با یه پوست تمیز و سرحال! اول از همه، اگه آرایش شب قبل مونده باشه یا صورتمون نیاز به یه پاکسازی ملایم داره، از میسلار واتر¹ استفاده میکنم. این محصول فوقالعاده ملایمه و حتی برای پوستهای حساس هم عالیه.

او با یک پد پنبهای، صورتش را به آرامی پاک میکند.
_ببینید چقدر راحت آلودگیها رو پاک میکنه، بدون اینکه هیچ حس کشیدگی یا خشکی به پوست بده. عالیه!قدم بعدی، متعادل کردن pH پوستمون با یه تونر² خوبه. من عاشقِ تونر گلاب هستم. عطرش فوقالعادهست و پوست رو حسابی تازه و مرطوب میکنه.

او تونر را روی یک پد دیگر میریزد و روی کل صورتش میکشد.
_این تونر یه حس خنکی و طراوت فوقالعادهای به پوست میده. انگار که پوست نفس میکشه.حالا وقتشه که به پوستمون یه تقویت اساسی بدیم! برای روشن شدن، از سرم ویتامینC³ استفاده میکنم. این سرم فوقالعاده غلیظ و موثره.

او چند قطره از سرم را روی نوک انگشتانش میریزد و به صورت ضربهای روی پوست صورت و گردنش میزند.
_ویتامین سی برای شفافیت و یکدست شدن رنگ پوست معجزه میکنه. این سرم بافت سبکی داره و سریع جذب میشه. بعد از چند هفته استفاده، واقعاً تاثیرش رو روی درخشش پوستم دیدم.برای اینکه پوستمون حسابی هیدراته بمونه، سراغ سرم آبرسان میرم. هیالورونیک اسید³ یه ابرقدرت آبرسانیه و پوست رو شاداب میکنه.
او مقداری از سرم را روی پوستش میزند و به آرامی ماساژ میدهد.
_اصلا احساس سنگینی نمیکنید. پوست رو نرم و مخملی میکنه و آماده میکنه برای مراحل بعدی.برای اینکه این رطوبت رو توی پوست قفل کنیم، از کرم مرطوب کننده استفاده میکنم. این کرم یه محافظ عالی برای پوست هست و حاوی سرامیدهای ضروریه که به ترمیم سد دفاعی پوست کمک میکنه.این کرم برای انواع پوست، حتی پوستهای چرب هم مناسبه چون بافتش سنگین نیست ولی خیلی خوب پوست رو مرطوب نگه میداره.

او مقداری از کرم را روی صورتش میزند و به آرامی ماساژ میدهد.
_و اما مهمترین بخش روتین صبحگاهی، محافظت در برابر نور خورشید! بدون ضد آفتاب، روتین معنایی نداره! این ضد آفتاب هم محافظت بالایی داره و هم بافتش جوریه که اصلا باعث چرب شدن پوست نمیشه.
او مقدار کافی از ضد آفتاب را برمیدارد و به طور کامل روی صورت و گردنش پخش میکند.
_خیلی مهمه که هر روز، حتی روزهای ابری، از ضد آفتاب استفاده کنیم. این محصول واقعاً عالیه چون حس سبکی داره و زیر آرایش هم خوب میشینه.حالا که پوستم تمیزه، وقتشه که حسابی تغذیهاش کنیم. امشب میخوام از یه ماسک صورت استفاده کنم.این ماسکها فوقالعادهان چون فقط تو ۲۰ دقیقه پوست رو نرم و شاداب میکنن.

او از ماسک را برمیدارد و روی صورت میگذارد.
_بافت این ماسک خیلی ژلهای و خنکه. حس فوقالعادهای روی پوست داره و بعد از بیست دقیقه، پوستتون انگار که از نو متولد شده! شاداب، نرم و کاملاً آبرسانی شده.
او دستی و صورتش میکشد و با نگاهی از خود راضی به دوربین نگاه میکند.
_خب دوستان، این بود روتین کامل صبح من! امیدوارم که از این جزئیات لذت برده باشید و براتون مفید بوده باشه. هر کدوم از این محصولات نقش خودشون رو دارن و ترکیبشون یه نتیجه فوقالعاده به پوست میده.توی کامنتها بهم بگید که شما چه محصولاتی رو توی روتینتون استفاده میکنید و چه تجربههایی دارید. یادتون نره که کانال من رو سابسکرایب کنید و این ویدیو رو لایک کنید.مراقب خودتون باشید و تا ویدیوی بعدی، بدرخشید!

تصویر با نمایی از فلور که با اعتماد به نفس به دوربین لبخند میزند، به پایان میرسد.
پینویس:
1.برای پاک کردن آرایش استفاده میشود.
۲.یک مایع سبک و خنککننده است که بعد از شستشو، باقیمانده آلودگیها را پاک میکند.
3.نوعی سرم که برای آبرسانی پوست استفاده میشود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
باید ببینیم تا پایانِ روز چه واکنشی نشون میده.

حتی اون اسم مخفف هریپاتر نبود که برعکس نوشته بودین؟
راست میگه! اگر دقت کنید چند روزیه سمت چپ صورت من زیر نور خورشیده اما سمت راست نه؛ نتایجش مشخصه، نیمسوز شدم!
افرادی که لایک کردند