آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گادفری میدهرست
امروز ساعت 09:08
لحظاتی بعد برمی گردم، انگار که نکته ای مهم را فراموش کرده باشم.
"دستم. وقتی به آن نگاه می کنم، لرزش روحم را حس می کنم. آستین آن ردا. انگشتری که بر شستم انداخته ام. این ها مرا به یاد پیوند خاموشی می اندازند که با پدربزرگ تبدیلی ام لرد سابیس بسته ام. دعاهایی در درگاه او که نه بر زبانم، که در چشمان و قلبم برایش زمزمه می شوند."
"دستم. وقتی به آن نگاه می کنم، لرزش روحم را حس می کنم. آستین آن ردا. انگشتری که بر شستم انداخته ام. این ها مرا به یاد پیوند خاموشی می اندازند که با پدربزرگ تبدیلی ام لرد سابیس بسته ام. دعاهایی در درگاه او که نه بر زبانم، که در چشمان و قلبم برایش زمزمه می شوند."
3
افرادی که لایک کردند
گادفری عزیزم❤️😍
دیدن قلب و ذهن زیبایی که داری به نوبهی خودش انگیزهای هست که منم دوست داشته باشم احساسات و افکارمو به شکلی بیان کنم. یه منبع الهام سخاوتمند و پاک.
دیدن قلب و ذهن زیبایی که داری به نوبهی خودش انگیزهای هست که منم دوست داشته باشم احساسات و افکارمو به شکلی بیان کنم. یه منبع الهام سخاوتمند و پاک.
3
افرادی که لایک کردند
گادفری میدهرست
پنجشنبه 14 خرداد 1405 11:21
لیزا جانم، چه قدر خوشحالم کردی! 🤩 خیلی دوسش دارم! 😍
2
افرادی که لایک کردند
چقد ترسناکیم ما اینجا...
3
افرادی که لایک کردند
بعد خوندن کامنتت هرچه بیشتر نگاهش میکنم ترسناکتر میشه. انگار یه جسد جلوی پاش افتاده و مرگ هم داره با خونسردی به قربانیش نگاه میکنه.
(• ▽ •;)
(• ▽ •;)
2
افرادی که لایک کردند
سوروس اسنیپ
چهارشنبه 13 خرداد 1405 21:31
چیزی نیست... جسد پاتره. منم شب هالووین رفته بودم خونه پاتر از کنارش رد شدم و یه لگدم زدم تو صورتش.
3
افرادی که لایک کردند
نیمفادورا تانکس
چهارشنبه 13 خرداد 1405 01:20
خیلی قشنگه
جوری که رنگارو به کار می بری با روح و روان آدم بازی می کنه.
جوری که رنگارو به کار می بری با روح و روان آدم بازی می کنه.
2
افرادی که لایک کردند
فلور دلاکور
سهشنبه 5 خرداد 1405 00:26
"شاهکار" هم برای وصف این اثر کافی نیست.آفرین واقعا
1
افرادی که لایک کردند
فلور عزیزم🥺❤️هنرمندی که خودت باشی.🤗❤️
1
افرادی که لایک کردند
لیسا تورپین
دوشنبه 4 خرداد 1405 18:54
از زیبایی اش به قدریه که کلمات نمیتونن توصیفش کنن. فقط میتونم بگم واو!
2
افرادی که لایک کردند
آگاتا تیمز
دوشنبه 4 خرداد 1405 22:03
حرفی باقی نمی مونه جز اینکه حرف نداره
1
افرادی که لایک کردند
دراکو مالفوی
چهارشنبه 6 خرداد 1405 19:43
چه ترکیب رنگ زیبایی. حیف برای پست اول نمیشه کامنت گذاشت وگرنه تک تک نقاشیات زیبا و خاص بودن و لایق تحسین.
1
افرادی که لایک کردند
دراکوی عزیزم(◍•ᴗ•◍)❤
1
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
جغددانی
خروج

این پهنه ی سیاه آسمان با مه و ستارگانش، هم دلم را قرص می کند و هم اندکی رعب بر آن می پاشد. این ماوای آشنای دیرینه ام است.
آن جمجمه ی کوچک، آرمیده در میان گل ها و برگ ها نوید حیاتی را به من می دهد که در جسم پوسیده خواهد دمید.
شمع ها فقط روشنگر تیرگی شب نیستند. آن ها همراهانی موقرند که با رقص آرام شعله هایشان نگاهم می کنند، تا بدانم که وجود دارم.
آن تکه های جواهر. گفتی از آبی به سرخ تغییرشان دادی و از خلوصشان کاستی، به یاد معشوق خودت. با این حال هنوز هم می توانم ایزابل را در آن ها ببینم. در آن هنگام که خون سرخ داغ در خنکای آبی وجودش جاری می شود."
لبخند به لب می آورم.
"و در نهایت، ویل عزیزم. او که نه تنها با جسمش، بلکه روحش تکه های جواهر را می پذیرد. شاید در درخشش آن ها نوری را می بیند که از آن خودش است، حتی اگر سایرین انکارش کنند."