-سلام به همگی شما!
روزالین کمی با اظطراب ماگی که روی میزش گذاشته رو لمس میکنه و با احتیاط ادامه میده.
-امیدوارم حالتون عالی باشه! چاییهاتون دم کشیده باشه و روی کاناپه موردعلاقتون لم داده باشید و این ویدیو رو نگاه کنید؛ البته میدونم وسط چلهی تابستونه ، ولی خب قانون غیررسمی گریفیندور میگه حتی اگه از گرما کلافه شدید و موهای سرتون رو هم کندید، باز باید چایی داغتون رو بخورید!
روزالین کمی صاف تر میشه و با احتیاط دستش رو به سمت ملانی میبره.
-همونطور که قول داده بودم، امروز با اولین مصاحبهشوندهی ویژه کانالمون اینجاییم! ارشد دوستداشتنی گریفیندور، کسی که علم دمپایی تراپی رو وارد عرصه ی پزشکیِ جادوگری کرد... ملانی استانفورد!
روزالین دست میزند و با لبخندی شیرین به ملانی نگاه میکند. اما ناگهان نگاهش متوقف میشود؛ چشمهایش گرد شده و با ترس و احتیاط کامل، به گازک نگاه میکند که خیلی ریلکس روی شانه ملانی نشسته است؛ آب دهانش را قورت میدهد، کمی خودش را روی کاناپه به سمت مخالف میکشد و دوباره رو به دوربین ادامه میدهد.
-خب بریم سراغ سوالایی که من خودم براشون خیلی هیجان دارم.
روزالین گلویش را صاف میکند، کاغذ سوالات را با دستهای کمی لرزان به دست میگیرد و با لحنی که سعی دارد کاملا محترمانه باشد ادامه میدهد.
-خب... بریم سراغ سوال اول! ملانی عزیز، ما شنیدیم توی ساک طلایی پزشکیت، به جای دارو و مرهم، سه جفت دمپایی با برد هدایتشونده داری! این شایعهست یا واقعیت؟
ملانی یکی از پاهایش را روی پای دیگر میاندازد، لبخندش پررنگتر میشود و موهای آبیاش به سمت یک آبی کاربنی پرانرژی تغییر رنگ میدهند و دستش را نوازش واروار روی گازک که روی شانهاش قرار دارد میکشد
-رز عزیزم،شایعه چیه؟ این یک واقعیته! توی ساک طلایی من همهچیز هست؛ از مرهم گیاهی گرفته تا پنس و پادزهر، اما خب، گاهی وقتا قبل از اینکه بیمار نیاز به داروی خوراکی داشته باشه، نیاز به یک تلنگر فیزیکی داره تا بفهمه سلامتیش چقدر مهمه. گازک فقط یک دمپایی نیست، یک ابزار پیشگیریه، وقتی ببینه کسی داره به خودش یا قوانین آسیب میزنه، خودبهخود وارد عمل میشه. روزالین هم کاملا در جریان دقیق بودنش هست، مگر نه رز؟
گازک نگاه چپی به روزالین میاندازد و روزالین فقط سریع و سراسیمه لبخند زده و سرش را به نشانه تایید تکان میدهد.
-البته! من خودم شاهد زنده هستم که این اصلا شایعه نیست؛ یعنی کافیه توی سالن عمومی کمی پاتون رو از گلیمتون درازتر کنید یا فقط یه کوچولو دوز کمالگراییتون زیاد بشه، پرواز دقیق یک جفت دمپایی رو درست روی ملاجتون بارها احساس می کنید!
روزالین با دست به گازک که هنوز روی شانه ملانی جا خوش کرده اشاره میکند. لحنش پر از احترام و ترس خالص شد.
-ببینید بچهها! این دمپایی که به عنوان نمایندگی نقطه زن های دیگه ملانی اومده، یه دمپایی فوقالعاده گوگولی، با رنگ خیلی نازه... اما گول ظاهرشو نخورید، گازک یه نقطه زن دقیق به تمام معناست. من خودم بارها مورد اصابتش قرار گرفتم و باور کنید آمار نقطهزنی این دمپایی از تعویضکنندههای تیم کوئیدیچ هم دقیقتره! ملانی از وقتی این رو کادو گرفته رسما تبدیلش کرده به سلاح سرد تربیتی خوابگاه؛ من که شخصا هروقت گازک رو میبینم، تمام قوانین آداب معاشرت رو در یک ثانیه رعایت میکنم!
گازک برای لحظه ای چشم هایش را باز میکند و دندان هایش را به رخ روزالین می کشد، رز متوجه می شود که باید فقط به سوال پرسیدن بپردازد، پس صدایش را صاف می کند و ادامه می دهد.
-خب، بریم سراغ سوال بعدی؛ چه شامپویی استفاده میکنید برای براقی و لطافت موهاتون؟ و لطفا تکنیکهای حفظ آرامش روان در هنگام بحران خودتون رو معرفی کنید.
روزالین خندهی کوتاهی میکند و رو به ملانی ادامه میدهد.
-البته ملانی جان، این هاو... نه یعنی چیز کسی که سوال رو پرسیده اضافه کرده که خودش تکنیک فروپاشی روانی، تبدیل شدن به پرنده و دزدیدن دخترای مردم که توی آسمون باهاشون قدم بزنه رو بلده لطفا یه راه جدید یاد بده. در آخر هم گفته یه آتیش وراج داره که حاضره با یه جفت دمپایی گازگیر معاوضهش کنه.
روزالین به سمت دوربین بر میگرددد و با صدای اروم صحبت می کند.
-هاول جان بنده کاملا آمادم که کالیسیفر رو به فرزند خوندگی بگیرم.
با شنیدن قسمت پرنده شدن و دزدیدن دخترها، ملانی خندهی بلندی سر میدهد. موهایش برای چند لحظه کوتاه به یاسی درخشان تغییر میکنند که نشاندهنده ذوقزدگی شدیدش است
-وای! این سوالت رو دوس دارم رز، هاو... نه یعنی دوست رز، اولا که ممنون بابت تعریف از موهام. راز لطافتش؟ کلا ژنتیک دگرگوننماییه، شامپوی خاصی نمیخواد؛موهای من خودشون تصمیم میگیرن چه شکلی باشن، الانم که میبینید یاسی شده چون از این همه خلاقیت شما ذوق کردم!
سپس لحنش جدیتر و کمی شرورانه میشود.
-اما در مورد معاوضه... اصلا فکرشم نکن! گازک فروشی یا معاوضهای نیست. اگه اون آتیش وراج رو بیاری پیش گازک، گازک اول آتیش رو با تکنیک فوق پیشرفته خاموش میکنه می کنه و بعدش خودش رو آتیش میزنه؛ در مورد تکنیک آرامش روان هم... باید بگم روش پرنده شدن و دزدیدن دخترای مردم واقعا روش خلاقانهایه، ولی روش من سادهتره طبیعتگردی، یه لیوان چایی، و پرتاب بینقص گازک درست به سمت جیمی وقتی خرابکاری میکنه! روش من صددرصد تضمینی جواب میده.
-و اما سوال آخر اگر یه روزی توی درمانگاه یه بیمار بیاد که همزمان موهات رو یاسی کنه، اعصابت رو خورد کنه و نیاز به نسخه داشته باشه، اول بهش داروی تقویتی میدی یا با گازک ازش پذیرایی میکنی؟
-سوال جالبی بود! ببینید، من یک درمانگرم و حفظ سلامتی کسایی که دور و برم هستن اولویت اولمه... اما، اولویت دومم اینه که کسی روی اعصابم راه نره! اگر بیماری بیاد که اعصابم رو خورد کنه و موهام رو تغییر بده، من ابتدا از روش تلفیقی استفاده میکنم. یعنی اول با گازک یک پذیرایی مفصل ازش میکنم تا ضربان قلبش بالا بره و کاملا هوشیار بشه، بعد که به آرامش رسید، از ساک طلاییم یه داروی تقویتی تلخ بهش میدم تا دیگه هوس نکنه اعصاب درمانگرش رو بهم بریزه!
ملانی نگاهی به روزالین میاندازد، ابرویی بالا میزند و با خنده میگوید.
-مگر اینکه روزالین اونجا باشه و باکمالگراییش بیشتر عصابمو خورد کنه، گازک نقطه زنیش رو روی رز پیاده کنه!
روزالین با شنیدن این حرف، چشمانش گرد میشود، سریع پاهایش را جمع میکند و با لبخند سراسیمه اما پرانرژی به لنز دوربین نگاه میکند
- قبل از اینکه گازک برای اثبات حرفهای ملانی وارد عمل بشه و این مصاحبه به صحنهی نبرد تبدیل بشه، ما همینجا ویدیو رو به پایان میرسونیم؛ خیلی ممنونم که تا اینجای ویدیو همراه ما بودید. مرسی از ملانی عزیزم و دمپاییهای نقطهزنش که دعوت ما رو پذیرفتن! حتما بهم بگید دلتون میخواد مهمون افتخاری بعدیمون کی باشه، حتی اگر دلتون میخواد جیمی باشه که با دنپایی های ملانی کتکش بزنیم.
روزالین دستش را روی قلبش میگذارد، تعظیم کوتاهی میکند و هر دو رو به دوربین دست تکان میدهند
-تا ویدیو بعدی، مرلین نگهدار همگی!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

سوال اولم اینه که چه شامپویی استفاده میکنید برای براقی و لطافت موهاتون؟
لطفا تکنیکهای حفظ آرامش روان در هنگام بحرانِ خودتون رو معرفی کنید. ("فروپاشی روانی، تبدیل شدن به پرنده و دزدیدن دخترای مردم که توی آسمون باهاشون قدم بزنم" رو بلدم.
در آخر تشکر میکنم از برنامهی زیبای دوشیزه روزالین و اینکه یه آتیشِ وراج دارم، قابل معاوضه با یه جفت دمپایی گازگیر - آخ کالیسیفر مادر سیریوس نزن-
افرادی که لایک کردند