نور اتاق حالا کمی ملایمتر و متمرکزتر از همیشه است. دوربین از پایین، کفِ پارکتِ براق و آینههای بزرگ سالن شروع میکند و به آرامی به سمت فلور میرود که حالا ایستاده است. او دیگر روی صندلی نیست. او در مرکز اتاق، در مقابل یک آینه تمامقد ایستاده است. او یک پیراهن بلند و رها با پارچهای که با هر حرکتش، مثل موج حرکت میکن به تن دارد. او کفشهای پاشنهبلند ظریفی پوشیده که صدای برخورد ملایمشان با زمین، ریتمی آرام ایجاد میکند.
فلور، با همان نگاه نافذ و لبخندِ باوقار، مستقیماً به لنز دوربین نگاه میکند. او دستهایش را به آرامی در کنار بدنش نگه داشته است، انگار که از تنش کمال میترسد.
- همه به دنبالِ چیزی میگردن که درخشش داشته باشه... اما درخشش، گاهی میتونه چشمگیر و آزاردهنده باشه. آیا تا به حال به ستارهها نگاه کردید؟ اونها با هیچ، فریاد نمیزنن. اونها فقط... هستن. و دقیقاً به همین دلیله که ما نمیتونیم چشم ازشون برداریم.
او به آرامی به سمت دوربین میآید. صدای برخوردِ پاشنهی کفش او بر کف پارکت، در این سکوت، مثل یک ضربهی طبل کوچک و مقتدر است.
- امروز، نمیخوام دربارهی چیزی که به چهره میآد صحبت کنم. میخوام دربارهی چیزی که در درون میگذره، صحبت کنم. دربارهی هنری که در تار و پودِ وجودِ شما تنیده شده: هنر وقار.
ویدیو کات میخورد. حالا فلور مقابل یک آینهی بزرگِ قدیمی که لبههایش از طلاست، ایستاده است. او نیمرخ خود را نشان میدهد. نور از پشت سر او میتابد و یک هالهی نورانی دور موهای بلوندش ایجاد میکند.
- وقار، یک انتخابه. انتخابی که در هر لحظه، در هر حرکت، میکنید. در بوبتان، ما معتقد بودیم که بدن، معبدیه که روح در اون ساکن میشه. اگر معبد شما در هم شکسته باشه، چجوری انتظار دارید که روح شما شکوه داشته باشه؟
او به آرامی شانههایش را به عقب میکشد. دوربین روی گردن کشیده و استایل او زوم میکند.
- ببینید... وقتی شما به سمت زمین خم میشود، نه تنها قامتتون رو، بلکه ارادهی خودتون رو نیز پایین میآرید، تصور کنید که ستون فقرات شما، ستون اصلی یک قصر باشکوهه. اون رو صاف نگه دارید. اما نه با تکلف و سختی. وقار، در تضاد با خشکیه. وقار در نرمی یک حرکتِ درست نهفتهست. شونهها رو رها کنید... اجازه بدید مثل بالهای یک قو، باز و در عین حال آروم باشن.
دوربین به دنبال او حرکت میکند. او در حال راه رفتن در یک سالن طولانی با سقفهای بلند است. نور از پنجرههای کناری، به صورت خطی روی زمین افتاده است. او از میان این خطوط نور عبور میکند.
- حالا، بیاید با زمین صحبت کنیم. راه رفتن، تنها جابهجایی از نقطهی الف به ب نیست. راه رفتن، یک رقصه.توی دنیای پر از شتاب امروز، مردم میدوند. اونها با قدمهای سنگین و بیهدف، زمین رو میکوبنن. اما یک زن باوقار، با زمین گفتگو میکنه.
او به آرامی قدم میزند. دوربین روی پاهای او و نحوهٔ انتقال وزن از پاشنه به پنجه تمرکز میکند.
- گام هاتون رو کوتاه و هدفمند نگه دارید. تصور کنید که روی یک رشتهی ابریشمیِ بسیار نازک، در حالِ حرکت هستین. وزنتون رو به نرمی منتقل کنید. اجازه ندید پاشنهی شما، مثل یک چکش به زمین ضربه بزنه. بذارید قدمهاتون، مانندِ ضربآهنگِ یک موسیقی ملایم، ریتم اتاق را تعیین کنند. وقتی شما با این آرامش راه میرید، فضا حول شما تغییر میکنه. مردم دیگه به شما نگاه نمیکنن که فقط از کنارشون رد شبد؛ اونها منتظرن تا ببینن شما چجوری وارد فضای آنها میشوید.
فلور میایستد. دوربین از جلو به او نزدیک میشود. او در یک نمای میاننما است. نورِ اتاق کمی تیرهتر شده و یک نور ملایم روی او متمرکز است.
- اما... آیا میدونید بزرگترین رازِ وقار چیه؟ این نیست که شما چجوری ایستادید یا چجوری راه میرید. راز بزرگ اینه که شما چقدر با خودتون در صلح هستید. وقار، از درون به بیرون نشأت میگیره. اگر در درون شما آشوب باشه، هیچ تکنیکی توی راه رفتن یا نشستن نمیتونه اون رو پنهان کنه. چشمهای شما، شونههای شما و حتی نفس کشید شما، حقیقتِ درونیتون رو فاش میکنه.
او یک مکث طولانی میکند. نگاهش مستقیم و نافذ است.
- وقار یعنی... در میانهی طوفانهای زندگی، مرکز ثقل خود رو حفظ کنید. وقتی دیگران با هیجان یا خشم واکنش نشون میدن، شما اجازه بدید آرامشتون، سکوتِ محیط رو مدیریت کنه. قدرت توی فریاد نیست؛ قدرت تو آرامشیه که حتی در اوج تلاطم، فرو نمیریزه.
فلور به آرامی روی صندلی مینشیند. او دوباره همان لبخندِ مهربان و استادانه را میزند. نورهای اتاق به آرامی کم میشوند.
- تمرین کنید. نه برای اینکه دیگران رو تحت تأثیر قرار بدید، بلکه برای اینکه خودتون رو در عالیترین سطحِ ممکن تجربه کنید. امروز، فقط یک گامِ آرومتر بردارید. فردا، شاید متوجه شید که کل جهان شما، با اون یک گام، تغییر کرده.
او با دست اشارهای میکند، انگار دارد جادویی را در هوا رها میکند.
- تا ویدیوی بعدی... در درخشش ابدی باشید.
صفحه سیاه میشود. موسیقی به اوج میرسد و سپس قطع میشود.
اینستاگرام
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
The Eternal Beauty
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: The Eternal Beauty
مثل همیشه از دیدنِ این همه زیبایی لذت بردیم.
بانو برندِ خاصی برای اسپری فیکس پیشنهاد میکنین؟
بانو برندِ خاصی برای اسپری فیکس پیشنهاد میکنین؟
افرادی که لایک کردند
باعث افتخاره که لذت بردین. اسپری فیکس Golden Rose رو پیشنهاد میکنم.
افرادی که لایک کردند
دلاکور-سان، ممکنه برای آقایون، روشی برای پوشوندن زخم دست پیشنهاد بدین؟ دستکش بعضی جاها پاسخگو نیست.
افرادی که لایک کردند
جناب یامازاکی عزیز، حتما سعی میکنم که ویدیویی برای پوشوندن زخم دست هاتون درست کنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فلور جان، آنقدر زیبا شدید که انتهای ویدیو فراموش کردم که ویدیو تمام شده و تا دقیقه ها خیره به آرایش زیباتون بودم
فقط یه چیزی شما یه بیوتی بلندر گم نکردید؟ این گربه ی ما یه چند روزیه با یه بیوتی بلندر درگیر نکنه برای شما باشه؟
فقط یه چیزی شما یه بیوتی بلندر گم نکردید؟ این گربه ی ما یه چند روزیه با یه بیوتی بلندر درگیر نکنه برای شما باشه؟
افرادی که لایک کردند
چشمات قشنگ میبینه روزالین جان
بیوتی بلندر من دست گربه شماست؟
بیوتی بلندر من دست گربه شماست؟
افرادی که لایک کردند
ابرسان مگه اونایی نبودن که تو بشکه اب میاوردن در خونه ها؟
چجوری مالیدیشون به دستت زندایی
افرادی که لایک کردند
ابرسان مگه اونایی نبودن که تو بشکه اب میاوردن در خونه ها؟
افرادی که لایک کردند
آبرسان پوست فرق داره عزیزم.
آبرسان یعنی کرمی که کمک میکنه پوست رطوبتش رو نگه داره.آبرسان خودش آب رو داخل پوست قفل میکنه یا رطوبت جذب میکنه، تا پوست نرمتر و شادابتر بمونه و احساس کشیدگی نکنه.
آبرسان یعنی کرمی که کمک میکنه پوست رطوبتش رو نگه داره.آبرسان خودش آب رو داخل پوست قفل میکنه یا رطوبت جذب میکنه، تا پوست نرمتر و شادابتر بمونه و احساس کشیدگی نکنه.
افرادی که لایک کردند
فراموش نشده جناب. تو پست های قبلی اشاره کرده بودم
افرادی که لایک کردند
مگه بابامرلین میذاره براش ها تمیز بمونن. صدبار گفتم از براش ملت به عنوان نظم دهنده ریش و ابروت استفاده نکن.
افرادی که لایک کردند
فلور جان میشه آموزش آرایش عجله ای رو هم بدی؟
آخه من صبحا که می خوام برم وزارتخونه همیشه دیرمه.
خط چشم می کشم و تبدیل به یه موجودی میشم که هم دیر رسیده هم قیافش نامتقارنه.
آخه من صبحا که می خوام برم وزارتخونه همیشه دیرمه.
خط چشم می کشم و تبدیل به یه موجودی میشم که هم دیر رسیده هم قیافش نامتقارنه.
افرادی که لایک کردند
اتفاقا خیلی تو فکرش بودم دورا جان. حالا که درخواست کردی حتما میزارم
افرادی که لایک کردند
فلور عزیزم درمورد رنگ رژا هم یه ویدیو میسازی؟ من همیشه رژ قرمز بهم میاد ولی احساس میکنم دیگه کمکم باید رنگای دیگه هم استفاده کنم
(جیمز فقط قرمز دوست داره)
(جیمز فقط قرمز دوست داره)
افرادی که لایک کردند
ماشاالمرلین صورتت انقدر زیبا هست که هر رنگی بهش میاد
ولی چشم، حتما میسازم
ولی چشم، حتما میسازم
افرادی که لایک کردند
فلور شیرینم چقدر ویدیوی عالی بودی!
میشه لطفا آموزش بدی که چه جوری رژگونه بزنیم که موندگار باشه؟
میشه لطفا آموزش بدی که چه جوری رژگونه بزنیم که موندگار باشه؟
افرادی که لایک کردند
قربون محبتت
خیلی خوشحالم که دوستش داشتی!
حتماً، با کمال میل
یه ویدئوی کامل درباره اینکه چطور رژگونه بزنیم که هم طبیعی بشه و هم موندگاری بیشتری داشته باشه آماده میکنم و تمام ترفندهاش رو میگم. ممنون که این موضوع رو پیشنهاد دادی!
خیلی خوشحالم که دوستش داشتی!حتماً، با کمال میل
یه ویدئوی کامل درباره اینکه چطور رژگونه بزنیم که هم طبیعی بشه و هم موندگاری بیشتری داشته باشه آماده میکنم و تمام ترفندهاش رو میگم. ممنون که این موضوع رو پیشنهاد دادی!
افرادی که لایک کردند
منه پیرزن بعد از چندین سال تمرین هنوز نمی تونم اونارو قرینه بکشم.
افرادی که لایک کردند
خیلی دقیق و عالی بود! مشکل من بیشتر از اینکه با کشیدنش باشه، با پاک کردنشه.
اینهمه زحمت میکشی آخر شب باید بشینی همه ی اون زیبایی رو بسابی بره.
اینهمه زحمت میکشی آخر شب باید بشینی همه ی اون زیبایی رو بسابی بره.
افرادی که لایک کردند
بزرگترین اشکال میکاپ همینه دقیقا.فکر کن برای عروسیت کلی گالیوون بدی میکاپت کنن،آخر شب کل اون میکاپ رو باید پاک کنی
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/3/29 10:37:00
افرادی که لایک کردند
اصلا ما به اندازه کافی جذاب هستیم که نیاز به زیبایی نداشته باشیم. مگه نه؟
افرادی که لایک کردند
واقعا ترکیب دادهی مفید با داستان سرایی رو خیلی تاثیرگذار انجام میدی و از هر پستت چیزهای جدید یاد میگیرم. این کار بهنظرم خیلی سخته. ₍₍ ◝( ゚∀ ゚ )◟ ⁾⁾
افرادی که لایک کردند
بعد از خوندن پستت رفتیم جلوی آینه قدی که از فتح خوابگاه قبلیمون توسط شما مونده بود نگاهی انداختیم. چیزی جز زشتی و کفاثط ندیدیم! سر به پایین و بسی نامید بودیم که خفاش کوچولوم با یک دستمال حولهای و رایت اومد در گوشم اشاره کرد که ما زشت نیستیم فقط اینه شدیدا کثیف کفاثط گرفته بود.
افرادی که لایک کردند
معلومه که زشت نیستی،خونآشام به این جنتلمنی،به این زیبایی،به این خوشتیپی!دقیقا مشکل از اینهس و صدآفرین بر خفاشت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فلور!! همه طرفدارام عاشقش میشن. -لیلیث اشک شوقشو از روی گونهش پاک میکنه- از این به بعد فقط میام پیش خودت. دفعه بعدی حتما یه سوپِ پایِ بچه هم برات میارم که به خوبی ازت تشکر کرده باشم.
افرادی که لایک کردند
تصمیم گرفتیم موهامون رو بازهم بلند کنیم، تا باشد سوژه ویدیو جوتیوبت باشیم.
همش که ویدیو مخصوص بانوان که نمیشه. مردا هم دل دارن خب، یبار هم ویدیو مخصوص مردا بذاریم.
همش که ویدیو مخصوص بانوان که نمیشه. مردا هم دل دارن خب، یبار هم ویدیو مخصوص مردا بذاریم.
افرادی که لایک کردند
خیلی راضی بودم باباجان، ریشم به حال اومد، نذر بعدیت با خودم.
افرادی که لایک کردند
میشه موهای منم شینیون کنی؟ میخوامم موهامم بلندتر کنی. ورد یا طلسمی هست اینکارو بکنه؟ حالا که دارم اینارو میپرسم، بگو ببینم طلسمی بلدی که خوشگل تر ترم هم بکنی؟
افرادی که لایک کردند
بله که شینیون میکنم
ولی معجزه نمیتونم بکنم که موهات بلند شه،معجزه فقط کار بابا مرلینیه
خوشگل تر ترت هم میکنم
من به همین معروفم اصلا.لولو میارید پری دریایی میبرید
برای شنیون و خوشگل تر تر شدنت هم اگر خواستی بهم پخ بده تا نوع میکاپ و شنیون رو هماهنگ کنیم
ولی معجزه نمیتونم بکنم که موهات بلند شه،معجزه فقط کار بابا مرلینیه
خوشگل تر ترت هم میکنم
من به همین معروفم اصلا.لولو میارید پری دریایی میبریدبرای شنیون و خوشگل تر تر شدنت هم اگر خواستی بهم پخ بده تا نوع میکاپ و شنیون رو هماهنگ کنیم
ویرایش شده توسط فلور دلاکور در 1405/2/24 20:31:33
چقد قشنگ و دقیق توضیح دادی. هم داستان جالبی شد هم ازش یاد گرفتم.
افرادی که لایک کردند
نمیدونیم این شینیون بازیا چیه! ولی هرچی هست. لطفا مارو شینیون مینیون نکنید.
مرسی اَه.
مرسی اَه.
افرادی که لایک کردند
ولی موهات داره چشمک میزنه،من صدای درونش رو میشنوم که میگه "بیا منو شنیون کن"
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دیگه میتونیم "فلور بیوتی" صدات کنیم، نه؟!
خیلی خوب میشه اگه آموزش مدل موی مناسب موهای ویو دار م داشته باشیم
خیلی خوب میشه اگه آموزش مدل موی مناسب موهای ویو دار م داشته باشیم
افرادی که لایک کردند
خودمم نمیدونم چرا هربار میام این محتوای صورتی و باربی گونه رو تماشا میکنم. ولی هرچی که هست از محتوای همگروهیمون لذت میبرم. آفرین فلور.
افرادی که لایک کردند
تو خواب عمیق و لذت بخشمون بودیم که ناگهان متوجه شدیم خفاشمون خودش رو به در تابوتمون میکوبه! وقتی بیدار شدیم دست مارو گرفت و اورد این پست شمارو با کلی شور و ذوق نشون داد و اصرار داشت که یک لباس مجلسی هم برای سایز این خفاشِ دختره ما زحمتشو بکشین.
همین دیگه. ما میریم که لالا کنیم.
همین دیگه. ما میریم که لالا کنیم.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

قول میدم بهترین و کامل ترین جادوگر باوقار بشم
افرادی که لایک کردند