فلور روبهروی آینه نشسته است. موهایش مرتب روی شانههایش ریخته و چند محصول آرایشی روی میز، با نظم خاصی کنار هم قرار گرفتهاند.
اما در مرکز میز، یک رژلب مشکی بیشتر از همه جلب توجه میکند.
فلور آن را برمیدارد و چند لحظه بین انگشتانش میچرخاند. سپس آن را مقابل دوربین میگیرد تا نوشتهی روی بدنه کاملاً دیده شود.
- سلام به همهی شما! خوش اومدید به یه ویدیوی دیگه از چنل من.
امروز قراره دربارهی چیزی صحبت کنیم که احتمالاً خیلیهاتون حداقل یک بار اسمش رو شنیدید؛ حتی اگه تا حالا خودتون امتحانش نکرده باشید.
فلور رژلب را کمی بالاتر میآورد.
- این، Ruby Woo از MACـه.
او با لبخند به رژلب نگاه میکند.
- یه رژلب قرمز که فقط به خاطر رنگش معروف نشده؛ بلکه در طول سالها تبدیل شده به یکی از شناختهشدهترین رژلبهای برند MAC. اما همیشه برای من یه سؤال وجود داشته...
فلور کمی به دوربین نزدیک میشود.
- چی باعث میشه یه محصول آرایشی، سالها بعد از معرفی شدن، هنوز هم دربارهش صحبت بشه؟
او رژلب را روی میز میگذارد.
- امروز میخوایم جواب همین سؤال رو پیدا کنیم. اول داستان Ruby Woo رو تعریف میکنیم، بعد ظاهر و بافتش رو بررسی میکنیم و در آخر هم خودم امتحانش میکنم تا ببینیم آیا واقعاً ارزش این همه شهرت رو داره یا نه.
فلور با شیطنت ابرویش را بالا میاندازد.
- پس بریم سراغ داستان!

تصویر برای چند لحظه از فلور فاصله میگیرد و چند تصویر قدیمی و گرافیکهای الهامگرفته از دنیای آرایش روی صفحه ظاهر میشوند.
صدای فلور در پسزمینه شنیده میشود:
- برای شروع باید برگردیم به سالهای ابتدایی فعالیت MAC. این برند در سال ۱۹۸۴ در کانادا تأسیس شد و خیلی زود به خاطر محصولات متنوع و نگاه متفاوتش به دنیای آرایش مورد توجه قرار گرفت.
تصویر دوباره به فلور برمیگردد.
فلور رژلب را در دست گرفته و به دوربین نگاه میکند.
- چیزی که دربارهی MAC جالبه، اینه که از همون ابتدا فقط روی آرایش روزمره تمرکز نکرد. دنیای مد، عکاسی و میکاپ حرفهای هم بخش مهمی از مسیر این برند بودن.
فلور در رژلب را باز میکند.
- و حالا برسیم به Ruby Woo.
او رژلب را کمی جلو میآورد.
- این رنگ قرمز، به خاطر ظاهر پررنگ و مات خودش معروف شد. یه قرمز کلاسیک که قرار نیست آروم و نامحسوس باشه. وقتی روی لب قرار میگیره، خودش تبدیل میشه به یکی از مهمترین قسمتهای صورت.
فلور مقدار کمی از رژلب را روی پشت دستش میکشد.
- ببینید!
او دستش را زیر نور میبرد.
- اینجا میتونید رنگش رو بهتر ببینید. یه قرمز پررنگ و کلاسیک که ظاهر مات و مشخصی داره.
فلور انگشتش را کمی کنار رنگ میکشد.
- و جالبه که همین ظاهر ساده باعث شده با سبکهای مختلف آرایش هماهنگ بشه.
او یک آینهی کوچک برمیدارد.
- میتونید با یه آرایش چشم خیلی ساده استفادهش کنید و اجازه بدید تمام توجه روی لبها باشه؛ یا برعکس، با یه میکاپ چشم قویتر ترکیبش کنید و یه ظاهر کاملاً متفاوت بسازید.
فلور چند لحظه به رنگ روی دستش نگاه میکند.
- اما معروف شدن یک محصول فقط به خاطر رنگش اتفاق نمیافته.
او رژلب را دوباره میبندد.
- وقتی یک محصول در طول سالها توسط میکاپآرتیستها، مدلها، افراد مشهور و علاقهمندان به آرایش استفاده میشه، کمکم اسمش از یک محصول معمولی فراتر میره.
فلور لبخند میزند.
- و Ruby Woo دقیقاً همین مسیر رو طی کرد.
او آیپد روی میز را روشن میکند و چند تصویر قدیمی از میکاپهای کلاسیک را نشان میدهد.
- قرمز همیشه یکی از رنگهای مهم در تاریخ آرایش بوده. یه رنگ کلاسیک که در دورههای مختلف، شکلهای متفاوتی پیدا کرده ولی هیچوقت کاملاً از دنیای زیبایی حذف نشده.
فلور آیپد را کنار میگذارد.
- بنابراین وقتی یه محصول قرمز با هویت مشخص و ظاهر ماندگار وارد بازار میشه، میتونه خیلی راحت تبدیل به یه محصول نمادین بشه.

او رژلب را دوباره باز میکند.
- خب، تا اینجا دربارهی تاریخچه و دلیل شهرتش حرف زدیم.
فلور لبخند میزند.
- ولی من بیشتر دوست دارم ببینم چیزی که همه دربارهش حرف میزنن، وقتی واقعاً روی لب قرار میگیره چه حسی داره.
فلور بالم لب را از روی میز برمیدارد.
- اول از همه، آمادهسازی.
او مقدار کمی بالم لب استفاده میکند.
- چون Ruby Woo یه رژلب مات محسوب میشه، من ترجیح میدم قبلش لبها کاملاً آماده باشن. نه فقط برای اینکه آرایش قشنگتر دیده بشه، بلکه برای اینکه خود محصول هم راحتتر روی لب قرار بگیره.
فلور چند لحظه صبر میکند و سپس با دستمال، مقدار اضافهی بالم را به آرامی پاک میکند و رژلب Ruby Woo را برمیدارد.
- خب... لحظهی حقیقت رسید.
فلور رژلب را بالا میآورد.
- Ruby Woo، بعد از این همه سال شهرت... ببینیم چی داری!
او لبخند میزند و رژلب را با دقت روی لب پایینش میکشد. سپس سراغ لب بالا میرود و رنگ را آرام و یکدست پخش میکند. فلور کمی عقب میرود و در آینه به نتیجه نگاه میکند.
- اوه...
او چند لحظه چیزی نمیگوید و بعد رو به دوربین برمیگردد.
- اولین چیزی که واقعاً مشخصه، شدت رنگه.
فلور لبهایش را کمی روی هم قرار میدهد.
- لازم نیست چندین بار روش بکشید تا رنگ خودش رو نشون بده. خیلی سریع مشخص میشه.
او سرش را کمی به سمت نور میچرخاند.
- و چیزی که من دوست دارم اینه که ظاهرش براق نیست. اون حالت مات باعث میشه رنگ خیلی مرتب و مشخص به نظر برسه.
فلور یک براش لب کوچک برمیدارد.
- ولی چون رنگ پررنگه، من همیشه پیشنهاد میکنم برای لبههای لب وقت بیشتری بذارید.
او آینه را کمی جلو میآورد.
- حالا بیاید یه تست کوچیک دیگه انجام بدیم.
فلور دستمالی را روی لبش فشار میدهد.
- میخوام ببینم بعد از یک تماس ساده، چقدر از رنگ باقی میمونه.
او دستمال را کنار میگذارد و به دوربین نشان میدهد.
- همونطور که میبینید، مقداری از رنگ منتقل شده، ولی هنوز مقدار قابل توجهی از رنگ روی لب باقی مونده.
فلور دوباره در آینه نگاه میکند.
- البته هیچ رژلبی قرار نیست جادویی باشه و بدون هیچ تغییری برای همیشه روی لب بمونه. غذا خوردن، نوشیدن و گذشت زمان روی هر محصولی تأثیر میذاره. ولی برای یه رژلب کلاسیک، ماندگاری یکی از چیزهاییه که باید بهش توجه کرد.
فلور رژلب را کنار صورتش میگیرد.
- حالا بیاید ببینیم با چه آرایشهایی میشه ازش استفاده کرد.
او به سمت پالت سایهها اشاره میکند.
- برای اولین مدل، من یه آرایش چشم خیلی ساده انتخاب میکنم. یه مقدار سایهی خنثی، ریمل و همین Ruby Woo.
فلور چند حرکت ساده روی چشمهایش انجام میدهد.
- نتیجه؟
او به دوربین نگاه میکند.
- خیلی کلاسیک.
سپس یک رژگونهی ملایم برمیدارد.
- برای مدل دوم، کمی رژگونهی بیشتر و یه آرایش چشم مشخصتر.
فلور چند حرکت با براش انجام میدهد.
- و حالا Ruby Woo دیگه فقط یه رژلب نیست؛ تبدیل شده به بخشی از یه میکاپ کاملتر.
فلور براش را روی میز میگذارد.
- ولی چیزی که به نظرم جالبتره، اینه که چرا بعضی محصولات با گذشت زمان از بین نمیرن.
او چند لحظه مکث میکند.
- جوابش همیشه این نیست که محصول بهترین محصول دنیاست. گاهی یه محصول به خاطر ترکیب کیفیت، طراحی، رنگ، خاطراتی که با خودش ساخته و تصویری که در ذهن مردم ایجاد کرده، ماندگار میشه.
فلور رژلب را دوباره در دست میگیرد.
- Ruby Woo هم برای خیلیها تبدیل به همین شده؛ یک قرمز کلاسیک که اسمش به تنهایی برای خیلی از علاقهمندان به آرایش آشناست.
فلور رژلب را میبندد.
- و شاید جالبترین قسمت ماجرا این باشه که وقتی یه محصول به این مرحله میرسه، دیگه فقط دربارهی رنگش صحبت نمی کنیم. دربارهی تاریخچهی اون محصول هم حرف میزنیم.
فلور به دوربین نگاه میکند.
- حالا اگر بخوام نتیجهی خودم رو بگم...
او لبخند میزند.
- به نظرم Ruby Woo دقیقاً از اون محصولهاییه که دلیل شهرتش رو میشه فهمید. رنگش خیلی مشخصه، ظاهر ماتش شخصیت خاصی به میکاپ میده و مهمتر از همه، یه حس کاملاً کلاسیک داره.
فلور کمی به آینه نزدیک میشود.
- آیا این یعنی برای همه و برای هر موقعیتی مناسبه؟ نه لزوماً. هیچ محصول آرایشیای برای همه و هر موقعیتی ساخته نشده. ولی اگر دنبال یه رژلب قرمز پررنگ و کلاسیک باشید، قطعاً یکی از محصولهاییه که ارزش شناختن داره.
فلور رژلب را روی میز میگذارد و دو دستش را روی میز قرار میدهد.
- و این دقیقاً چیزیه که میخواستم امروز بهتون نشون بدم. پشت یه محصولی که شاید فقط چند ثانیه توی کیف آرایش ببینید، ممکنه سالها داستان وجود داشته باشه.
او به رژلب نگاه میکند.
- یه محصول میتونه از یه ایدهی ساده شروع بشه، وارد دنیای حرفهای آرایش بشه، بین آدمهای مختلف محبوب بشه و بعد، سالها بعد هنوز هم وقتی اسمش میاد، همه بدونن دربارهی چی صحبت میکنیم.
فلور رژلب را برای آخرین بار مقابل دوربین میگیرد.
- این بود داستان Ruby Woo از MAC؛ رژلب قرمزی که از یه محصول آرایشی ساده، تبدیل شد به یکی از نمادهای دنیای زیبایی.
فلور با لبخند رژلب را کنار میگذارد. او تار موی کنار صورتش را پشت گوش میزند و آخرین نگاه را به آینه میاندازد.
- یادتون نره، دنیای زیبایی فقط دربارهی چیزی نیست که روی صورتتون میزنید؛ گاهی داستانی که پشت اون محصوله، به اندازهی خود محصول جذابه.
فلور دستش را به سمت دوربین تکان میدهد.
- تا ویدیوی بعدی، مراقب خودتون باشید، بدرخشید و زیبایی رو با سبک خودتون تعریف کنید.

دوربین به آرامی از فلور فاصله میگیرد. نور طلایی غروب، چهرهی او و میز آرایش را درخشان کرده است. رژلب Ruby Woo در مرکز میز قرار دارد و انعکاس نور روی بدنهی مشکی آن دیده میشود.موسیقی آرامی در پسزمینه پخش میشود تصویر بهآرامی تاریک میشود.
در مرکز صفحه، لوگوی طلایی Eternal Beauty ظاهر میشود. ذرات کوچک نور مانند گرد طلایی اطراف لوگو میچرخند و سپس یکییکی محو میشوند. صفحه سیاه میشود.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

آخه من صبحا که می خوام برم وزارتخونه همیشه دیرمه.
خط چشم می کشم و تبدیل به یه موجودی میشم که هم دیر رسیده هم قیافش نامتقارنه.
اینهمه زحمت میکشی آخر شب باید بشینی همه ی اون زیبایی رو بسابی بره.

قول میدم بهترین و کامل ترین جادوگر باوقار بشم
افرادی که لایک کردند