تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخاب بهترینها
هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین نویسنده فصل تابستان
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

بنده دو پست از بانو دملزا در کلاس نجوم خواندم و مبهوت شدم. ایشان فعال بودند...بله بسیار فعال بودند اما به هیچ وجه من الوجوه در حال سری کاری نبوده اند.
رای من به ایشان می رسد.
رای من به ایشان می رسد.
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 13:22
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پستها:
212
شغل
مدیر مدرسه هاگوارتز، مدیر فنی جادوگران

دابی این جا هم دلش خواست که به دملزا رای داد. چون در کنار کمیت، واقعا کیفیتش هم پیشرفت عجیب و روزافزونی داشت که دابی رو شگفتزده کرد. دابی از وقتی در اولین دورهی اردوی هاگوارتز پستهای دملزا رو خوند، دیگه مشتری ثابت شد. چون بانو خیلی خوب فرمولهای شوخی رو یاد گرفت و پیاده کرد و تونست دابی سختپسند رو خندوند!
اما این بار نه به خاطر رای دیگران، بلکه چون معتقد بود دملزا هنوز پتانسیل خفنتر شدن هم داشت، تصمیم گرفت فرصت داد تا بانو این مسیر رو طی کرد و یک روز در یک نقطهی بالاتری این رنک رو گرفت.
پس دابی باز هم نهایتا رایش رو به کسی داد که نه از ریختش، بلکه از هیچیش خوشش نیومد!
وینکی جن جاهل!
اما این بار نه به خاطر رای دیگران، بلکه چون معتقد بود دملزا هنوز پتانسیل خفنتر شدن هم داشت، تصمیم گرفت فرصت داد تا بانو این مسیر رو طی کرد و یک روز در یک نقطهی بالاتری این رنک رو گرفت.
پس دابی باز هم نهایتا رایش رو به کسی داد که نه از ریختش، بلکه از هیچیش خوشش نیومد!
وینکی جن جاهل!
افرادی که لایک کردند
لنگه لنگه جمع شود... دابی، جن مدرسهساز!
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/15
آخرین ورود: امروز ساعت 04:21
از: من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
پستها:
507
شغل
مدیر خزانه دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور، بانکدار گرینگوتز

جزئیات کاربر
شغل
داور دوئل

بهترین جن خوب تاریخ! همیشه فوقالعاده بوده و هست و خواهد بود. چه زمانی که تازهوارد بودم و با رولاش آرزو میکردم یه روز بتونم مثلش بنویسم چه الان که هنوزم نمیتونم مثلش بنویسم و تا این مرز دیوانگی خلاق باشم. بدون اغراق، هربار با خوندن رولاش و تدریساش و سادهترین نوشتههاش شگفتزده میشم. خیلی خوشحالم یه بار تونستم نوشتن یه پست در مورد خودمو بندازم گردنش! چقدر به پستش خندیدم.
واقعا که جن اسطوره!
واقعا که جن اسطوره!
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 03:02
از: گوی پیشگویی!
پستها:
252
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

نمیدونم چرا تمام رای های من با این بانوی آبی پوش پایینی یکی شده ولی چه کنم که با نظرش موافقم!
من هم تو این عنوان به @میرتل وارن رای میدم. کیفیت و کمیت پست هاش واقعا خوب بود تو این فصل.
من هم تو این عنوان به @میرتل وارن رای میدم. کیفیت و کمیت پست هاش واقعا خوب بود تو این فصل.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: امروز ساعت 13:55
از: هرجا که بخوام!
پستها:
535
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو

رای من برای بهترین نویسنده میرسه به @میرتل وارن!
هم میزان فعالیتش خوب بوده و هم نویسندگیش مثل همیشه عالی. همیشه از خوندن رولاش لذت میبرم و غبطه میخورم به این همه خلاقیت و طنزی که داره!
هم میزان فعالیتش خوب بوده و هم نویسندگیش مثل همیشه عالی. همیشه از خوندن رولاش لذت میبرم و غبطه میخورم به این همه خلاقیت و طنزی که داره!
افرادی که لایک کردند
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
شغل
کیمیاگر

@فلور دلاکور
چند وقت پیش فلور این پست رو در مورد وداع با هری پاتر فرستاد که من ناخوداگاه موقع خوندنش خنده م گرفت. لحن تعریف کردنش... اینکه یه دفعه وسط عزا، نگران خراب شدن پوستش بود و شرط گذاشت برای رفتن به مراسم، باحال بود
طنز واقعی هوشمندانه ای داشت. واقعا این مسائل در این مراسم ها بصورت زیر پوستی به شدت وجود داره. کلا، فلور دست به قلم خوبی داره و شایسته تقدیره.
و مثل همیشه، یادآوری: من پست رول خیلی کم میخونم و حتما دوستان دیگه ای هم بودن که پست های زیبایی نوشته بودن و شایسته تقدیر بودن ولی به چشم من نیومدن.
چند وقت پیش فلور این پست رو در مورد وداع با هری پاتر فرستاد که من ناخوداگاه موقع خوندنش خنده م گرفت. لحن تعریف کردنش... اینکه یه دفعه وسط عزا، نگران خراب شدن پوستش بود و شرط گذاشت برای رفتن به مراسم، باحال بود
طنز واقعی هوشمندانه ای داشت. واقعا این مسائل در این مراسم ها بصورت زیر پوستی به شدت وجود داره. کلا، فلور دست به قلم خوبی داره و شایسته تقدیره.و مثل همیشه، یادآوری: من پست رول خیلی کم میخونم و حتما دوستان دیگه ای هم بودن که پست های زیبایی نوشته بودن و شایسته تقدیر بودن ولی به چشم من نیومدن.
افرادی که لایک کردند

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/05/21
آخرین ورود: امروز ساعت 13:19
از: میان شعله و خاکستر!
پستها:
32
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جادوگران عزیز، سلام!
در این تاپیک قراره به انتخاب بهترین نویسندهی ایفای نقش در این فصل بپردازیم؛ کسی که با قلمش، ما رو به دنیای تازهای برده، با شخصیتپردازیهاش نفس کشیدیم، و با داستانهاش خندیدیم، اشک ریختیم یا توی فکر فرو رفتیم.
در این رأیگیری، ملاک کیفیت نوشتهها و روایتهاست، نه تعداد پستها یا میزان فعالیت. ممکنه کسی کمتر نوشته باشه، ولی همون چند پست بهیادماندنی، تأثیر بسیار زیادی گذاشته باشه.
لطفاً زیر همین پست، نام نویسندهای که بهنظرتون بهترین بوده رو همراه با دلیل کوتاهی بنویسید.
ترینها از تاریخ 25شهریورآغاز شده و تا پایان روز ۲۸ شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با هم از کسانی که جادو رو به داستانهامون آوردن قدردانی کنیم!

در این تاپیک قراره به انتخاب بهترین نویسندهی ایفای نقش در این فصل بپردازیم؛ کسی که با قلمش، ما رو به دنیای تازهای برده، با شخصیتپردازیهاش نفس کشیدیم، و با داستانهاش خندیدیم، اشک ریختیم یا توی فکر فرو رفتیم.
در این رأیگیری، ملاک کیفیت نوشتهها و روایتهاست، نه تعداد پستها یا میزان فعالیت. ممکنه کسی کمتر نوشته باشه، ولی همون چند پست بهیادماندنی، تأثیر بسیار زیادی گذاشته باشه.

لطفاً زیر همین پست، نام نویسندهای که بهنظرتون بهترین بوده رو همراه با دلیل کوتاهی بنویسید.
ترینها از تاریخ 25شهریورآغاز شده و تا پایان روز ۲۸ شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بیاید با هم از کسانی که جادو رو به داستانهامون آوردن قدردانی کنیم!
افرادی که لایک کردند
حداقل منفجر نشد!
قول میدم بعدی رو نسوزونم...
Only Raven
قول میدم بعدی رو نسوزونم...
Only Raven
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج