نقل قول:
سوسك نوشته:
من كه حرفي نزدم... مردك دو روزه اومده براي من ادعاش ميشه... من شخصا موضوع پيام هاي گالري رو به مديران گزارش ميدم... و البته من كمي تند رفتم... ولي تقصير خودشه... هنوز نيومده به من ميگه لهت مي كنم... خب بگو بابات خوب... مامانت خوب... خودت بد... اگه منو له كني كه زن هام بيوه ميشن... بچه هام يتيم ميشن... عقلش كه نمي كشه... ولي من به بزرگواري خودم قول ميدم كه اگر تكرار نكنه هيچي بهش نگم... 
( خارج از کل کل)
ببین این اصلا بلد نیست کل کل کنه ! اصلا معلوم نیست طرف کیه ؟! تو هم اعصابتو خرد نکن .اما در مورد قوانین کل کل : بهتر بود بجای اینکه بنویسی : قوانین کل کل ! بنویسی : قوانین پیشنهادی .....تا بقیه ی اعضا هم اونو بپذیرن یا نظرشونو بگن ! در ضمن اینکه گفتم تو میخوای کل کل وسیع در سایت راه بندازی ؟ شوخی بود ولی جدی گرفتی ! وقتی میخوای خارج از کل کل بنویسی .حتما در بالای پستت بگو ! بریم سراغ رول پلینگ :
..........................
به سوسک:1- خوب جواب پستتو به یکی دیگه محول نکن ( اینکه به دیپت گفتی جواب منو با یه ضرب المثل بده !)
2- خوب

هم یکی از اصول ( تضعیف روحیه س !) تو مشکلی داری ؟ من فقط یه بار این کارو کردم . و انقدر زیاد نبوده که بخوای اعتراض کنی !
3- خواهش میکنم .....من همچین جسارتی نمی کنم که جک هام با مزه تر از مال شما باشن !
4- در تمام عمرت کم نیاوردی ؟ مگه تو سر هم چند سال ...نه ببخشید چند ماهته ؟ ( معمولا عمر سوسکا به 1 سال نمی رسه !)
5- بهر حال منو نمی توی بچه خطاب کنی چون که من هر چی باشم چیزی در حدود 15 سال از تو بزرگترم ! این جمله ای رو که میگم اویزه شاخکت کن :
(
به بزرگتر از خود احترام بگذاریم !